Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ichi the Killer
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Dante
Czytał ktoś moze tą mange jeżeli tak to jakie wrażenia??

Jak ktoś chce to moge zarzucić linkiem do tomów

I takie bonusowe pytani czy widział ktoś lub ma jakieś namiary na prequel filmu Ichi the killer bo słyszałem że istnieje on a także na namiary do anime o Ichim
Kenshin
QUOTE(Dante @ 17 12 2005, 18:47) *

Czytał ktoś moze tą mange jeżeli tak to jakie wrażenia??

Jak ktoś chce to moge zarzucić linkiem do tomów

I takie bonusowe pytani czy widział ktoś lub ma jakieś namiary na prequel filmu Ichi the killer bo słyszałem że istnieje on a także na namiary do anime o Ichim

Widzialem film jest bardziej zakrecony niz swinski ogon . ps poszukaj na stronie nova wink.gif
Guts
Oprocz filmu kinowego w rezyserii Mikiego istnieje jeszcze jeden odcinek OAV i jeszcze jeden film opowiadajacy o szkolnych latach Ichiego (film jest ponoc strasznie tandetny i badziewny).
Dante
Juz wiem i zdobyłem je (THX Mazzi).
Z tego co poczytałem filmik różni się od Mangi (Zwłaszcza zakończeniem) ale na forum Imdb jest tyle wykręconych teori o nim i o znaczeniu jego fabuły że moze i wy macie jakąś
Guts
QUOTE(Dante @ 21 12 2005, 06:52) *

Juz wiem i zdobyłem je (THX Mazzi).
Z tego co poczytałem filmik różni się od Mangi (Zwłaszcza zakończeniem) ale na forum Imdb jest tyle wykręconych teori o nim i o znaczeniu jego fabuły że moze i wy macie jakąś

Najlepsze jest to, ze przez caly film mamy masakre i dopiero pod sam konice fabula daje o sobie znac smile.gif
Co do zakonczenia to :

1. Koroshiya zaraz po przebiciu sobie bebenkow usznych popada w obled i popelnia samobojstwo (myslac, ze robi to Ichi, jedyna osoba mogaca sie z nim zmierzyc).
2. Szefa Ichiego pewnie rusza sumienie, ze tak wykorzystywal biednego Ichiego, powiesil sie
3. Chlopiec przezyl i ma sie dobrze, jednak pod wieloma wzgledami jest podobny do Ichiego (znecanie sie nad nim etc etc).

Bede musial siegnac po mange, jest jeszcze bardziej hardcorowa niz film , a zakonczenie jest zupelnie inne happy.gif
Dante
Ten szef ichiego to jedyny element który mi w tym filmie nie pasuje przez cały typ jest on jak dla mnie bad guyem (wie że zginajego koledzy ale pozwala na to wszytko dla planu) moim zdaniem syn ex gliniarza go zabija za śmierć ojca albo coś takiego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.