Witam wszystkich, jako ze spotkalem sie dosc spora absencja polskich graczy na serverach kaillery. Wychodze naprzeciw z pytaniem czy ktoś chcialby sie umowić na potyczki w gry takie jak Street Fighter Alpha 3, Seria KOF, Garou czy gry Marvela? Zainteresowanych prosze o pozostawienie jakis namiarow na kontakt.
panPOLICIANT
17 12 2005, 19:09
QUOTE(Sion @ 17 12 2005, 19:10)

Witam wszystkich, jako ze spotkalem sie dosc spora absencja polskich graczy na serverach kaillery. Wychodze naprzeciw z pytaniem czy ktoś chcialby sie umowić na potyczki w gry takie jak Street Fighter Alpha 3, Seria KOF, Garou czy gry Marvela? Zainteresowanych prosze o pozostawienie jakis namiarow na kontakt.
Jak jesteś z Krakowa to moge posparowac w realu
Ukyo_Tachibana
18 12 2005, 11:35
Heh dokladnie ja tez moge podjechac te 60 km na parw w Realu a nie z napisem Out of Synth ( Kokai pamietasz to ja WTEDY wygralem nie ty ) badzmy szczerzy Kaliera smierdzi choojem :> wole Real
a maly Edit bo zapomnialem Sion super Avatar :>
QUOTE(panPOLICIANT @ 17 12 2005, 21:09)

QUOTE(Sion @ 17 12 2005, 19:10)

Jak jesteś z Krakowa to moge posparowac w realu

Tak jestem z Krakowa wiec czemu by nie =] ale pierw musimy sie ugadac w jakie tytuly bedziemy zagrywac. Ostatnio wolne chwile spedzam szlifujac forme przed slashem w T5 i SC3. Wiec musze odswierzyc conieco. W SFA3 czy inne wole na kaillerze ze wzgledu na to, iz od ciaglego grania przywyklem do klawiatury xD ( gra we 2 na klawie oczywiscie nie wchodzi w gre bo to jest porazka ) no ale bardzo chetnie pogram na ps2. Mam Guilty Gear serie,Garou,SF3rd Strike, Kilka Kofow, Capcom Fighting Jam etc.
Edit: Najnowszy Kawaks na zagranicznych serverach raczej nie desyncuje wiec spokojnie mozemy w cos pograc. Wystarczy sie ugadac i czeka nas przyjemne kilkanascie/diesiad minut bez potrzeby ruszania tylka z domu. Na realu swoja droga tez mozna, jednak zachecam rowniez do tego 1szego bo mnie rece swierzbia =P
Dziki Ukyo za komplement, jednak w SamSho wole braci Kazama

Tak wiec dawac numery GG albo MSN i sie zgadujemy
Ukyo_Tachibana
19 12 2005, 00:20
Ja aktualnie od kilku miechow mecze namietnie GGXX#R Slayerkiem ale SF III i SC III nie sa mi obce w SF III gram Dudleyem a w SC III wszystkimi bo poprostu bylem kiedys w ta gre dobry i jeszcze sporo pamietam
A tak przy okazji czym sie rozni GGXX#R od X2? Pewnie nie ma skiepszczen do jakich doszlo w Isuce ale niemoge juz wyhaczyc nigdzie tej gry wiec bede musial od kogas nia zdobyc. Mam tylko X2 i Isuke.
XXR od x2 roznie sie w tym samym stopniu w jakim rozni sie Slash od XXR ;] Czyli kilka rzeczy dodanych kilka usunietych badz zmienionych. Szczegolowa liste tych zmian mozna wyhaczyc gdzies na necie pewnie, ale nie polecam treningu w GGXX, szczegolnie ze gra sie w #R tylko i wylacznie a za progiem juz jest slash ktoremu na 100% bedzie blizej do #R niz do X2. Czyli jednym slowem trenowanie w X2 przed wyjsciem Slasha to tak jak przed wyjsciem #R trenowac w GGX ;] (ja tak mialem:D karta atutowa bylo super mega juggle combo po duscie ;D 10xP S HS ;D).
PS: Daj namiary to skoluje Ci #R w wersji koreanskiej (nowa plansza+nowa muza, a jezyk i tam mozna zmienic na japonski;]).
'Cieślak'
19 12 2005, 20:46
wrescie zauwazyliscie dobre strony GG
fajnie ze coraz wiecej ludzi gra
do tej pory gralo okolo 15 ludzi az w tym ok 10 z wloclawka wiec bardzo malo w porownaniu z 3rd czy jakas gra 3d
mam nadzieje ze na najblizszym turnieju liczba osob sie przynajmniej podwoji albo potroji
Monkey D.Luffy
23 12 2005, 17:32
QUOTE(Sion @ 17 12 2005, 17:10)

czesc ja gram zawodowo na alphie 3 na kallierze
emulator mame.064 jezeli ci to pasuje odpisz na nr gg 5854914
Sion stary druchu ze mna zawsze mozesz sie umowic na pojedynek w marvela lub xmvsf

chociaz Garou nie pogardze (szkoda ze w Alphe jestem taki slaby...

)
-= chris -X- =-
31 01 2006, 20:27
Ze mna tezm mozesz pograc;)
MvC,XvsSF,kof2000,2003,MK2 i inne do uzgodnienia:P
nara
<spike>
24 02 2006, 07:06
jakos chetnie bympogralw gg z kims z okolic zabrza jak cos tyle,ze ja jestem noobem .tyle,ze z ambicjami:]
Mozesz pograc we Wlocku jak bedzie zlot wieksze info na naszym forum co mam w sygnaturze
Będzie jakiś zlot w krakowie?
<spike>
24 02 2006, 16:37
spoko by bylo tyle,ze wpierw naucze sie cos grac ,najpierw musze sobie manuala pocwiczyc bo krucho z tymi hcf i qcf'ami u mnie.no imam nadzieje,ze jakos poradze sobie z poczatkowymi trudnosciami i z zaparciem bede gral:]
Mogę pyknąć w Garou. Robię z miejsca 720 tizocem.
Moge pyknac w Marvela, moja stara robi zaje biste pierogi
Panowie chyba sobie forum pomylili...
Pierwsze i ostatnie ostrzezenie. Nastepne offtopy = warn.
Patrząc na datę ostatnich postów to chyba temat ten jest lekko przedawniony

Skrzynka kontaktowa graczy znajduje się
tutaj a żeby się w niej znaleźć wystarczy dopisać się
tutaj.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.