Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PrObLeM
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Hardware
Marcin$
Mam zainstalowanego Nvidia Firewalla i jakie ma mieć ustawienia? High, Medium, Low, Lockdown, Anti-hacking only czy off?? Jak mam High, Medium lub Low to wogole mi gg, firefox i bearshare nie dziala. Oczywiscie nie chce by hakerzy mi cos kombinowali wiec co mam zrobić. Ktos się na tym zna?? THX z góry.
Pavlus
Napewno jest opcja w ktorej sam wybierasz jakie programy moga sie laczyc z netem, no ale jesli nie ma to tylko anti-hacking.

Wiekszosc firewalli ma tak ze jesli jest wlaczona i np uruchamiasz jakis program laczacy sie z netem to firewall sie pyta czy go dopuscic, wiec mysle ze taka opcja powinna byc.
Marcin$
można wyrzucić
stona
A ja mam takie pytanko natury technicznej. Czy tak trudno zrozumieć różnicę między HARDWARE a SOFTWARE ? Weźcie ludzie czasami się zastanówcie co i gdzie piszecie, m'kej?
Marcin$
pisałem to 2 lata temu, więc wybacz mój brak wiedzy, ok?
stona
LOL, dopiero teraz spojrzałem na datę biggrin.gif Teraz widać jak długo trzeba czekać na zamknięcie tematu smile.gif
Marcin$
Do kosza, do kosza do kosza.
signap
to niezle sie zorientowales po 2 latach by dac temat do kosza
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.