Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kupujemy GC
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
hugo1981
witam
poniewaz stoje ... tzn zaraz bede kupowal GC wiec chcialbym sie was poradzic. Z pewnych wzgledow chcialbym kupic przerobiona wersje, jaka jest wedlug was najlepsza? prosze nie zamykac tematu bo jest to temat w imieniu razem 5 osob biggrin.gif (banda lysego) i bylisbysmy very wdzieczni
a jak wyglada kwestia plyt z kopiami bezpieczenstwa? czy wystarczaja mini-dvd? czy trzeba zmieniac gorna pokrywe od gacka zeby zmiescic normal dvd?
Aem
Ja tu też w Gacku nie jestem starym wyjadaczem (dopiero się wtajemniczam wink.gif ) ale jak masz chajsiwo to bierz Vipera lub Qooba, a jak bida, czyli tak jak u mnie to bierz Rippera 2.
A w gry można grać i tak i tak. Można np zdjąć górną obudowę na czas grania i po skońocznej sesyjce założyć ją z powrotem.
Pozdrów Łysego i całe crew wink.gif
hugo1981
czy sa jakies sklepy ktore sprzedaje przerobione gc?
czy gc+2 pady org+kart pamieci 251blokow za 385zl zestaw nowy to dobra cena?
kubson
ej daj mi namiary na ten zestaw bo biore smile.gif
hugo1981
menago
mala korekta. karta jest mniejsza i cena podskoczyla od wczoraj. cos kolesie kreca. ale i tak chyba niezla
kubson
e sam nie wiem memorka to podrobka i nie wiadomo czy solidna firma smile.gif
Aem
Ja kupiłem na Allegro BigBena za 15+przesyłka i tobie tez podobny rodzaj zakupów polecam.
Tao
Ja za 700zł (razem z przesyłką) miałem w nim: Gacka,2 pady, memorkę 251 (oryg), Mario Karta i Zeldę WW (limitowana- z OoT biggrin.gif:D:D). W sumie to musiałem walczyć, ale wygrałem:) a wszystko i jeszcze więcej w Menago:). A w piraty się już nie bawię.
Witek.bielsko
Elo, jak już wspomniana została nazwa sklepu Menago i ktoś użył słowa uczciwość, to mi się za przeproszeniem kosa w kieszeni otwarła. Kupiłem tam konsolę i dwie gierki i wszystko byłoby OK, gdyby nie to że wszystko było po niemiecku- konsola, gry, oprzyrządowanie- jakiś super wielki problem to nie jest, bo instrukcje są też po angielsku, a i w grach istnieje opcja wyboru języka, ale niesmak pozostał- misię osobiście nie podobają pudełka z gier i konsol straszące "doiczem". Druga sprawa to, to że opakowanie konsoli kupionej jako nowa, było w beznadziejnym stanie i wyglądało jakby było już parę razy otwierane. Oczywiście, to gdzie kupujecie to wasza sprawa, jednak najpierw się zastanówcie- ze sklepów internetowych polecam Ultimę i Sklep PSX Extreme.
Mantis
Kupuj gacka bez zastanowienia!! smile.gif Żadko zdarza się taka okazja ohmy.gif A swoją drogą to na pewno nie porzałujesz
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.