Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: :: ClanBase PES5 NationsCup ::
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki
DeL!
Witam!

Nie wiem czy ktos z tego grona gra na PC w PES5, ale mialbym wyrzuty sumienia gdybym nie poinformowal jak najwiekszego grona o powolaniach do reprezentacji kraju w PES5 PC. Wiecej mozecie dowiedziec sie z tego newsa Nominacje do reprezentacji oraz sledzac ten watek na forum Reprezentacja CB. Jest jeszcze kilka miejsc wolnych wiec jesli sa wsrod Was jakies talenty na platofrme PES5 PC online, o ktorych nie wiemy to zachecamy do udzialu smile.gif

FF|DeL! >:O
GOPA
Del to nasz slynny Del czy jakis inny Del ?? biggrin.gif

z tego co wiem jest tu paru co szarpia na zlomach w pesa
ARO
GOPA to jest PCtowa wersja naszego Dela biggrin.gif hehe
Tumek
a czy czasem ten nasz Del też nie gra na blasze??
ARO
QUOTE(Tumek @ 21 12 2005, 21:06) *

a czy czasem ten nasz Del też nie gra na blasze??

gra laugh.gif heheh bo go na konsole nie stać tongue.gif ale se wiesz...zimitował PS2 biggrin.gif pomalował pieca na czarno, dorobił logo tongue.gif nawet na tapete se dał menu z PS2 biggrin.gif hehehehe
Tumek
he he he
jak by to powiedział pewny sławny komentator
dobre dobre tylko musiał se wpiepszyć gniazda na pady zamiast cd-ików smile.gif
Del
hahaha , chłopcy widze ze ktos tu mnie obgaduje , i malo tego ktos ma taka sama ksywe co ja:)
ciekawi mnie na jakiej podstawie jest wybierana reprezentacja Polski do clanbase w wersji na PC smile.gif

Prawdziwy Del jest z Ostrowa Wlkp ma 26 lat i jezdzil kiedys na turnieje a teraz pracuje i nie ma na to czasu , dlatego gra online smile.gif tylko na PC , i nie maluje swojego PC na czarno:>
Lecho
QUOTE(DeL! @ 21 12 2005, 17:55) *

Witam!

Nie wiem czy ktos z tego grona gra na PC w PES5, ale mialbym wyrzuty sumienia gdybym nie poinformowal jak najwiekszego grona o powolaniach do reprezentacji kraju w PES5 PC. Wiecej mozecie dowiedziec sie z tego newsa Nominacje do reprezentacji oraz sledzac ten watek na forum Reprezentacja CB. Jest jeszcze kilka miejsc wolnych wiec jesli sa wsrod Was jakies talenty na platofrme PES5 PC online, o ktorych nie wiemy to zachecamy do udzialu smile.gif

Jeżeli członkowie reprezentacji grają w serie ISS/PES dopiero od momentu kiedy pes zaczł ukazywać się na pc czyli dopiero od 3 lat to większość osób na tym forum pewnie nie mieli by co z nimi robić tongue.gif Jeszcze nie spotkałem pececiarza z którym bym nie wygrawał średnio 5:0 closedeyes.gif
Del
QUOTE(Lecho @ 29 12 2005, 08:02) *

QUOTE(DeL! @ 21 12 2005, 17:55) *

Witam!

Jeżeli członkowie reprezentacji grają w serie ISS/PES dopiero od momentu kiedy pes zaczł ukazywać się na pc czyli dopiero od 3 lat to większość osób na tym forum pewnie nie mieli by co z nimi robić tongue.gif Jeszcze nie spotkałem pececiarza z którym bym nie wygrawał średnio 5:0 closedeyes.gif

Lecho ja gram na PC , chetnie przegram z Toba 0:5 ;D
DeL!
QUOTE(Lecho @ 29 12 2005, 07:02) *

Nie, wiekszosc z nas gra od 7-8 lat, czyli od poczatkow ISS/WE na PSX. Przesiadlismy sie na PC glownie ze wzgledu na fakt, ze w trybie online mozna grac z cala Europa i dzieki temu szkolic swoje umiejetnosci happy.gif Prawie kazdy z nas ma w domu jakas konsole, na ktorej zagrywa sie od czasu do czasu, na PC gramy na DualShockach, a wygrac z nami na pewno nie byloby ci latwo tongue.gif
volvo95

Skąd pomysł, że jak ktoś gra w PES5 online na PC to gra tylko od 3 lat? Zaraz pewnie jeszcze się okaże, że jak ktoś gra na PC to pewnie grał dużo w Fife i dopiero zaczął przygode z PESem ... A tak w ogóle to musisz być naprawde świetny (PESowy odpowiednik Ronaldinho?) skoro zamiatasz wszystkich 5:0 ... Rządzisz misiu rządzisz ...
acePL
QUOTE(Lecho @ 29 12 2005, 09:02) *

Wpadnij na English Friendly 01 smile.gif
sianko

jezeli kazdy konsolowiec wypowiada sie w tak kretynski sposoob, to jest mi przykro, ze mam konsole.

skad u Ciebie lesiu wniosek o dlugosci grania ?
Twoje przechwalki sa dalece z (pipi) wyjete, brudnej (pipi).
dlaczego gracz w PES musi byc gorszy przez to, ze jego pad jest podpiety do innego pudelka ?
myslisz, ze gracze PC graja na klawiaturach ? przestan.

ps. pozdrowienia dla obu Deli tongue.gif
herbi
Ja tez gram w pesa na pc i gram i to dlugo i jednoczesnie jezdze na turnieje i wypadam nawet dobrze teraz pes 5 narazie niegram ale nie dlugo zaczne.Teraz zamierzam jechac na turniej do gliwic i lecho tak sie nie przechwalaj ze wygrywasz z kazdym ktory gra na pc po 5:0.Zmierz sie z delem moze i ze mna.Ja znam dobrego zawodnika co teraz pyka na pc w pes jest nim SZELAG.Oczywiscie gram na pdach od playa.Pozdro smile.gif
volvo95
Szeląg jak wpadł na PES4Launchera to też się śmiał z poziomu. Potem przestał grać z jakimiś przypadkowymi osobami i zaczął grać z dobrymi graczami to już mu minka zrzedła smile.gif
Del
to normalne na kazdej platformie znajda się nooby i pr0`s gracze ,ja uwazam ze gram na dobrym poziomie w ta gre a wygrana jest kwestia dobrego poustawiania druzyny
herbi
A co az tak salabo grał szelag przeciez on jest dobrym graczem chociaz nie wiem jak gra teraz w pesa 5 bo z nim jeszcze ne gadałem.
Lalalilo
Ile tu moich idoli z pes5.pl smile.gif))
drako
QUOTE(Lecho @ 29 12 2005, 09:02) *

Tekst roku.Ja gram na PC od ponad roku (Wczescniej nie gralem w ta serie wink.gif ) a myśle ze skopalbym dupsko nie jednemu z was icon_evil.gif
culles
Kutfa! Sianex'y i inne Volva zdominowały temat tongue.gif Prawda jest taka, że na PES5.pl jest kilku graczy, którzy walczyliby spokojnie o miejsca 1-3 na każdym turnieju, , mimo wielu mil, które dzielą PES5 na pc i ps2.
Szeląg
Coś Ci sie Volvo pomyliło, minka mi wcale nie zrzedła wink.gif Było oczywiście kilku dobrych graczy, ale tak szczerze mówiąc to za gracza który mógłby coś zdziałać na konsolach uważam Drako. Pamiętam jak pierwsze mecze z nim niezle w(pipi)łem, ale nie ma zawodników niepokonanych, w koncu i z nim wygrałem biggrin.gif Grałem z polską czołówką zarówno na PS2 jak i na PC więc mam porównanie, moim zdaniem w PESa 4 grali lepiej gracze konsolowi. W PESa 5 w sumie nie wiem, jeszcze w 5 na turnieju nie byłem więc moze teraz jest odwrotnie happy.gif A tak wogóle to wydaje mi się że grając online nie mozna do konca stwierdzić kto jest lepszy smile.gif Wiadomo że grając na cliencie nie jest tak dobrze jak na własnym hoście....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.