Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PSP - Ogame, xwars
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Bumszaka
Mam pytanie: Czy te gry dzialaja w przegladarce PSP? (XWARS) Moglby ktos sprawdzic czy wszystko prawidlowo sie wyswietla nei zawiesza itd. Prozsze o zetelna i doglebna analize tematu a nie : no chyba powinno dzialc itd. Jak by dzialalo to cwa mac chyba kupie to psp smile.gif

www.ogame.pl
www.xwars.pl

Ps. Gdzie jest opis przegladarki - jej funkcje obsluga itd w necie ?
Rudolf
Nawet jeśli te gry działałyby na PSP, to moim zdaniem nie ma sensu kupować konsolki po to, żeby sobie pograć Ogame "gdzieśtam". Zwróć uwagę na to, że do połącznia się z internetem potrzebujesz coś, co bedzie emitowało sieć bezprzewodowo. W dodatku włącznie WLanu zżera więcej bateri.. wink.gif
krisu3
informuje cię że ogame działa na psp i nawet ja sam gram. Ale jak używałem skina to pokazywało, że nie ma pamięci. Ale da się to znieść i na taki podgląd sytuacji jest bardzo fajnie

Jest jeszcze jedna dosyć duża wada: Widać w podglądzie lecące floty, ale nie widać kiedy dolecą.
Dragoov
A wie ktoś, czy idzie wejść psp'skiem na forum PE? smile.gif
freak.4
da się, bez problemu
Reven
Sam oglądałem w knajpie forum PE biggrin.gif
Olymp1a
Ja w McDonaldzie biggrin.gif Praktycznie tylko tam mam darmowe hot spoty biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.