Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Henry
"Najlepsza konsola ma zaniedługo otrzymać jeden z najlepszych tytułów z PC. Mowa oczywiście o Unreal Tournament 2007, który został ogłoszony przez Epic oraz Midway tytułem startowym PS3.
Dzięki możliwości podpięcia do PS3 klawiatury i myszy, doznania nie powinny się tak bardzo różnić pomiędzy graniem na PC, a PS3.

Będzie to również ogromne wsparcie dla trybu Online w PS3, jak wiemy Epic jest mistrzem jeśli chodzi o kodowanie trybu sieciowego.

Czy SONY celuje w launch, którego nikt poza nimi samymi nie da rady przebić? Na starcie nowego PlayStation pojawi się mnóstwo naprawdę epickich gier - z pewnością jest na co oczekiwać. " - nextgen

Zmieklem i to nielekko, moja ulubiona gra z PC trafia na konsole, i sprobujcie teraz napisac, ze online na PS3 nie ma szans z XBL tongue.gif.
Diabeu
Najlepsza konsola ...

ROTFL, i że niby w marcu będzie i ps3 i ut2k7? meheheheheheheh

i ten text "wsparcie dla trybu online" , jakiego niby online? na tej samej zasadzie co w ps2? krzyżyk na drogę i powodzenia
Henry
QUOTE(_Diabeu_ @ 22 12 2005, 16:35) *

Najlepsza konsola ...

ROTFL, i że niby w marcu będzie i ps3 i ut2k7? meheheheheheheh

i ten text "wsparcie dla trybu online" , jakiego niby online? na tej samej zasadzie co w ps2? krzyżyk na drogę i powodzenia

Chwalenie sie niewiedza stalo sie ostatnio calkiem modne.
Otwarta architektura - developer jest odpowiedzialny za zaimplementowanie serwisu online w swojej grze, od niego i tylko niego zalezy to jak bedzie on wygladal i jak bedzie dzialal.

Kazdy kto gral kiedykolwiek gral w UT wie jak jest - jest BOSKO.
YETI
Ja na ten tytuł sikam. Ale trzeba przyznac ze jesli UT2007 bedzie dostepna w dzien premiery PS3, to nowa knsola Sony dostanie bardzo mocny tytuł juz na samym starcie.
Na 99% gra ukaze sie tez na X360.
Specu
QUOTE(Henry @ 22 12 2005, 16:59) *

Otwarta architektura - developer jest odpowiedzialny za zaimplementowanie serwisu online w swojej grze, od niego i tylko niego zalezy to jak bedzie on wygladal i jak bedzie dzialal.

lol
juz to widze, kazdy developer robi wlasny online bez scentralizowanego systemu?
YETI
Juz potwierdzone
http://www.gamespot.com/ps3/action/unrealt...ws_6141640.html
Henry
QUOTE(Specu @ 22 12 2005, 18:02) *

QUOTE(Henry @ 22 12 2005, 16:59) *

lol
juz to widze, kazdy developer robi wlasny online bez scentralizowanego systemu?

Sam zrozumiales co napisales?
Systemem jest PS3.
Dziwne, ze na PC dziala to od zawsze i nikt specjalnie nie steka.
Sebas
Tylko, że jak ty to określiłeś "otwarta architektura" nie dorasta do pięt XBL...
Henry
QUOTE(Sebas @ 23 12 2005, 00:41) *

Tylko, że jak ty to określiłeś "otwarta architektura" nie dorasta do pięt XBL...

Online na PC nie dorasta do piet XBL, a to ci nowosc.....
YETI
przestańcie juz
wymiencie sie numerami gg i tam mozecie sie sprzeczac.
TomisH
Naprawdę nie czaisz, czy się zgrywasz? blink.gif
Gdzie on napisał o PC? Nie napisał? No to od tego wyjdziemy. Przede wszystkim PC to PC, tak? PC to nie PS3, tak? O systemie Online NIC nie wiadomo. A skoro PSy to konsole, to system online od Sony należałoby porównać z systemem online innej konsoli, tak? Ok. DeCek i jego net nie żyją. Zostaje Xbox i jego LiVE, który miażdży konkurencyjną usługę Sony na PS2. To wiadomo. Po raz kolejny piszę - o online w PS3 nie wiadomo NIC. Stąd wniosek na chwilę obecną jest taki - MS i jego LiVE rządzą na poletku konsolowych rozgrywek online.

A co pokaże PS3 to już pokaże czas. Co będzie to będzie. A co jest to jest. Mam nadzieję, żę się jasno wyraziłem blink.gif

Nie cierpię jak ktoś pisze peany:
a) o czymś czego jeszcze nie ma
b) o czymś o czym nic a nic nie wiadomo

Nie cierpię i już.
Wracamy do tematu.
Diabeu
Systemem jest PS3.

ehehhe ty tak na serio? systemem jest ps3? kwik

Sony robi to co w mojej firmie jest pewnego rodzaju normą, zrzuca odpowiedzialność na barki kogoś innego, w tym przypadku firm developerskich/wydawców, chcecie online? to sobie go róbcie - sami stawiajcie servery, co to oznacza wiesz? dodatkowe koszta dla nich - i to nie małe
moloch EA jest na to stać, co nie oznacza że się na to zdecyduje

Kazdy kto gral kiedykolwiek gral w UT wie jak jest - jest BOSKO.

co ten text ma wspólnego z tematem to tylko chochliki w twojej głowie wiedzą
dante2003
QUOTE(_Diabeu_ @ 23 12 2005, 08:29) *

Systemem jest PS3.

ehehhe ty tak na serio? systemem jest ps3? kwik

Sony robi to co w mojej firmie jest pewnego rodzaju normą, zrzuca odpowiedzialność na barki kogoś innego, w tym przypadku firm developerskich/wydawców, chcecie online? to sobie go róbcie - sami stawiajcie servery, co to oznacza wiesz? dodatkowe koszta dla nich - i to nie małe
moloch EA jest na to stać, co nie oznacza że się na to zdecyduje

W przypadku gier PC tez nie ma ujednoliconego systemu online a jakims cudem multi kwitnie.
Specu
tylko nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale zdecydowana wiekszosc serwerow na pc to serwery dedykowane, nie stawiane przez kogos by sobie z kolegami pograc jak jest w przypadku konsol
Henry
QUOTE(Specu @ 23 12 2005, 12:31) *

tylko nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale zdecydowana wiekszosc serwerow na pc to serwery dedykowane, nie stawiane przez kogos by sobie z kolegami pograc jak jest w przypadku konsol

Tepota sie szerzy ninja.gif .

PC korzysta z OTWARTEJ ARCHITEKTURY. BattleNET nie zostal stworzony przez M$ tylko przez Blizzard - rozumiesz? Online w UT2007 nie bedzie robiony przez SONY tylko przez Epic i Midway.

Serwery dedykowane w XBL? Powiedz to osmiu graczom w COD2, i wytlumacz mi dalczego host ma ping 0 a reszcie ten ping rosnie zaleznie od ilosci graczy?
TomisH
Przepraszam, a co ma MS do Blizzarda? blink.gif
Anyway, za wyzywanie ludzi też można dostać warna. Ostrzegam ;]
Specu
rece mi opadly. moze ktos inny mu to wytlumaczy
Memory
Jak bedzie wyglądać na zwykłym TV?
konrado0905
jak UT 2004 na HDTV laugh.gif
Słoik
Panowie, spójrzmy na sprawę online odnośnie UT, pod innym kątem. Jeśli E&M widzą 'rokujące możliwości' trybu sieciowego dla systemu PS3, być może Sony, wykorzystując launch nowej konsoli, istotnie udoskonali, jak dotąd dość mało profesjonalne, zaplecze rozgrywki multiplayer. Jutro Wigilia. Pomyślmy optymistycznie ;]
Diabeu
Sony nic nie zrobi, Epic się będzie pocił

ciekawe jak szybko niektóre firmy zaczną pobierać kesz za to - przy Live! masz abonament i grasz w co chcesz
Sony ma "otwartą architekrutę" (ROTFL) więc każdy sobie rzepkę skrobie
(Henry zapisz, jutro z tego dyktando będzie)
TomisH
http://www.ataricommunity.com/forums/showthread.php?t=508027

We're not scheduled to be a ps3 launch title, not certain where those news sites are getting that from. There will be a pre-release demo (on the PC at least).
Memory
Na forum 'Epic Games', jeden z producentów sprostował tamtą informację:
"PC będzie pierwsze. Nie planujemy żadnego tytułu na start PS3, nie wiem skąd pewne strony wzięły tą informację. Najpierw będzie ‘pre-release’ demo (na PC)"
TomisH
Trzymajcie mnie - A CO JA NAPISAŁEM W OSTATNIM POŚCIE? >_<
Memory
Po polsku.
Specu
ciekawe co na to Henry wink.gif
konrado0905
masz cos do Henrego?? pewnie nie bedzie zadowolony tak jak ja. fajnie sie zaczyna nowy rok. moze jeszcze Lair odwolaja
YETI
QUOTE(konrado0905 @ 3 01 2006, 01:41) *

fajnie sie zaczyna nowy rok.

No pewnie ze fajnie przed nami CES i w lutym impreza w Tokyo smile.gif
konrado0905
pod tym wzgledem tak. ale mialem na mysli launch title na PS3
Memory
UT 2007 jednak może ukazać się wraz z PS3.
http://uk.videogames.games.yahoo.com/ps3/n...007-38c753.html
Specu
QUOTE(Memory @ 4 01 2006, 23:13) *

pod warunkiem ze sony zacznie robic coś w kierunku ukończenia konsoli.
wortigern
QUOTE(Specu @ 5 01 2006, 01:26) *

QUOTE(Memory @ 4 01 2006, 23:13) *

pod warunkiem ze sony zacznie robic coś w kierunku ukończenia konsoli.

tja, bo teraz sobie siedza z zalozonymi rekami i czekaja na cud. Skonczcie (pipi)ic o tym jak to PS3 sie spoznia, widocznie japonce chca dopiescic konsolke i miec ja gotowa w 100% a nie jak XBOXo, wystartowal z 3 tytulami i super przyszlosciowym napedem DVD.
Specu
heh, ja to rozumiem ze chca ja dopiescic ale niech robia to bez chrzanienia glupot jakie to ps3 jest wspaniale mimo ze go nie ma i ze w marcu dostanie je caly swiat, robienie wody z mozgu klientom to srednio zabawna kampania reklamowa. niech wreszcie cos pokaza, COKOLWIEK poza renderami i obiecankami "tak to bedzie wygladac".
swoja droga, do ps3 klawa i mysz ma byc w komplecie? czy bedzie mozna sobie zwykla przez usb podlaczyc?
Diabeu
QUOTE(Memory @ 4 01 2006, 21:13) *

dziwna interpretacja, UT2k7 na tą chwilę nie ma zapowiedzianego na ps3, nie ma tez na xO, jest tylko na pc
po prostu nie wykluczają konwertów na inne platformy.
inteligent
Może się nie znam, ale o ile mi wiadomo UT2007 jest tytułem na Xklocka, a na PS3 wyjdzie "przy okazji".
Jeśli dobrze pamiętam na PS3 był zapowiedziany UNEAL 3, nie UT.
Mikes
no faktycznie, niezły z ciebie inteligent dry.gif
Henry
QUOTE(_Diabeu_ @ 8 01 2006, 11:46) *

QUOTE(Memory @ 4 01 2006, 21:13) *

dziwna interpretacja, UT2k7 na tą chwilę nie ma zapowiedzianego na ps3, nie ma tez na xO, jest tylko na pc
po prostu nie wykluczają konwertów na inne platformy.

W PlayStation Magazine juz grali w UT2k7 na dev-kit'cie PS3, przy okazji wywiadu z Mark'iem Rein'em.
Tylko na klocka nie zostalo zapowiedziane, i pewnie nie bedzie, bo Bill'u nie pozwoli na uzywanie klawiatury i myszki.
Henry
Rozumiem, ze to jest ten dowod?
A moze screeny, prezentacja, lub oficjalne potwierdzenie?
Lub chociaz slowo o wersji na X360 wypowiedziane ze slow Epic? Dziwne, ze chwala sie wersja na PS3, ktorej jeszcze nie ma, a o wersji na X360 zapomnieli.
Diabeu
ty mało co rozumiesz, ale to temat na oddzielną dyskusję

powstrzymaj się z tymi swoimi luźnymi komentami lepiej
TomisH
QUOTE(Henry @ 22 01 2006, 18:45) *

Tylko na klocka nie zostalo zapowiedziane, i pewnie nie bedzie, bo Bill'u nie pozwoli na uzywanie klawiatury i myszki.

W FFXI będzie się normalnie klawierki używać, więc kto tu czego i komu broni? Poza tym - w UT2007 na padzie się nie będzie dało już grać?

QUOTE(Henry @ 23 01 2006, 15:01) *

Rozumiem, ze to jest ten dowod?
A moze screeny, prezentacja, lub oficjalne potwierdzenie?
Lub chociaz slowo o wersji na X360 wypowiedziane ze slow Epic? Dziwne, ze chwala sie wersja na PS3, ktorej jeszcze nie ma, a o wersji na X360 zapomnieli.

Przy E3 chwalono się Fight Night 3, którego jeszcze nie było, a demko jest obecnie do ściągnięcia na xbox Live...
Henry
W FFXI bedzie mozna uzywac klawiatury (samej klawiatury) tylko do komunikacji z innymi uzytkownikami.
Jedyna klawiaturka dla X360 jest maly dodatek przyczepiany do pada.
Granie w UT2007 online, z padem? Mozesz napisac co chcesz, ale wielkich szans by to uzytkownikom X360 nie dawalo w starciu z posiadaczami PS3 i PC. Chyba, ze wrzucono by auto-aim'a, ale to raczzej malo prawdopodobne.

Nie wiem co do tego ma Fight Night 3, ale moge zacytowac developera "W porownaniu z wersja na X360, wersja na PS3 bedzie wygladala jak Fight Night 4".
Specu
QUOTE(Henry @ 24 01 2006, 01:59) *

Granie w UT2007 online, z padem? Mozesz napisac co chcesz, ale wielkich szans by to uzytkownikom X360 nie dawalo w starciu z posiadaczami PS3 i PC.

tia, tylko gracze z XBoxa maja LIVE, PS3 poki co nic a PC tradycyjnie wiec nie sadze by mieli szanse sie sprawdzic
pozatym pod ps3 podepniemy myche, klawiere, jeszcze tylko monitora brakuje, a wszyscy narzekaja na pctowatosc xboxa, lol
TomisH
QUOTE(Henry @ 23 01 2006, 23:59) *

Nie wiem co do tego ma Fight Night 3, ale moge zacytowac developera "W porownaniu z wersja na X360, wersja na PS3 bedzie wygladala jak Fight Night 4".

Ano to ma to do rzeczy ( wacko.gif ), że Fight Night prezentowany na 'PS3' wylądował (czy raczej - wyląduje) na Xboxie360 z grafiką na zapowiadanym mega-poziomie-PS3 (pamiętacie te podnity? lol) A że Fight Night, który wyjdzie na PS3 będzie "bardziej 4 częścią" jest chyba oczywiste - PS3 wyjdzie rok później, co mieli powiedzieć - że wydadzą to samo i takie samo? Biorąc pod uwagę cykl wydawniczy EA i nowe części ich sportowych serii to na PS3 po prostu wyjdzie kolejna odsłona. Która na logikę wyjdzie za rok także na x360, ajt? happy.gif

I z UT2007 będzie prawdopodobnie dokładnie tak samo - grę pokazuje się na PS3, bo prawdę powiedziawszy nie ma co innego pokazać na tejże (nieistniejacej jeszcze) konsoli. A gra na x360 i tak wyjdzie i tak. Gdyby nie było prezentacji z Fight Night i UT2007, to co zostałoby do podziwiania maniakom Sony? Rendery? Ajt. A nie, sorry - jest przecież jeszcze MGS4. happy.gif
MaxVarEmreis
QUOTE(Henry @ 23 01 2006, 23:59) *

Dobre to jest. Ile było podniety, że Fight Night 3 pokazuje prawdziwą moc PS3, że X360 tego nie pociagnie i tego typu dyrdymały. Jak sie okazało, że X360 to takze mocarna maszyna i wcale nie odbiega od PS3 to nagle sie pojawiaja informacje, że FF3 wcale takie pieknie nie jest i nie pokazuje mocy PS3 i gra na PS3 bedzie wygladać 100000000 razy lepiej. LOL. To niby po co pokazywali na E3 ta gre jako tytuł na PS3?? LOL. Gratuluje konsekwencji. Nie ma to jak ułozyc sie jak wiatr powieje...
Henry
Niektorzy maja slaba pamiec, lub slaby wzrok:

DEMO Z PS3

DEMA Z X360

To wyglada tak samo? Powiedzcie to swojemu okuliscie.
TomisH
Nie no, na (nieistniejącej) PS3 wygląda to jak Fight Night 4!!!!111

Ignore. Neeeext... happy.gif
Memory
QUOTE(Henry @ 24 01 2006, 20:46) *

Niektorzy maja slaba pamiec, lub slaby wzrok:

DEMO Z PS3

DEMA Z X360

To wyglada tak samo? Powiedzcie to swojemu okuliscie.

Stare, stare info. dry.gif
YETI
UT2007 jako tytuł startowy dla PS3 !

Behold, ladies and gentlemen, the first exclusive look at the amazing Unreal Tournament 2007 on PlayStation3. This isn't just a fancy tech demo with a character walking around an empty room that'll bear no resemblance to the finished game. Oh no. This is an actual living, breathing, balls-out first-person fragfest, which is going to be one of the console's launch titles. Now pick up your jaws from the floor and we'll continue.

http://www.computerandvideogames.com/front_index.php?

Gra (prawdopodobnie) ukaze sie tylko na PS3 i PC.

Midway Games
The Ant Bully (GBA, PC, PS2)
The Grim Adventures of Billy and Mandy (GBA, PC, PS2)
Happy Feet (GBA, PC, PS2)
The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar (PC)
MLB SlugFest 2006 (PS2, Xbox)
Mortal Kombat: Armageddon (PS2, Xbox)
Mortal Kombat: Unchained (PSP)
NBA Ballers: Phenom (PS2, Xbox)
NBA Ballers: Rebound (PSP)
Rise & Fall: Civilizations at War (PSP)
Rush (PSP)
SpyHunter: Nowhere to Run (PS2, Xbox)
Stranglehold (PS3, X360)
Unreal Tournament 2007 (PC, PS3)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.