Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
CheeseOfTheDay
Niech podciągną jeszcze framerate w okolice 60. Dwie drużyny po 16 graczy i będzie mała wojna. Jest dobrze:>.
VascoDa
Nie wiem czy ktos z was widzial filmy prezentujace Engine3?
Nie mam juz linkow do filmow ale wystarcza screeny.
http://www.unrealtechnology.com/html/technology/ue30.shtml

Widac ze w tym engine tkwi wielka sila. Czy widac ja w UT2007.
Jak dla mnie w 20-30%. Mysle ze UT2007 ucierpial jako kolejna czesc sprzedajacej juz sie dobrze gry. Tymczasem caly glowny team w Epic z wypiekami tworzyl swoje nowe popisowe dzielo, czyli GOW.

W tym pojedynku na exclusivy wygrywa X360.
O wyrownanie szali walczy jeszcze Insomniac z Resistance FallOfMan.
Jednak juz widac ze chlopaki z Insomniac musza sie jeszcze sporo nauczyc.
Don_Pedro
Mody w Unrealu

http://www.next-gen.pl/index.php?option=co...iew&id=1218
Don_Pedro
Unreal przesuniety: http://www.next-gen.pl/index.php?option=co...iew&id=1231
KILL
Niedawno chlopaki oznajmili ze pracuja juz nad nowym silnikiem UE4 albo ulepszenie UE3, jak znajde linka to podam, wspominali cos ze silnik bedzie tak potezny ze nawet next geny nie poradzily by sobie z nim smile.gif
Dabman
hmm ten silnik juz chyba jest, z tego co wiem, dawno o tym bylo!

http://www.zalogag.pl/news.php/404/2307/Un...-produkcji.html
eleazar
mi osobiscie ut3 sie podoba ,ale widzialem pare fotek z haze i te mi sie bardziej podobaly.

denerwowalo mnie tylko jedno w tym co widzialem zut3 to te mizerne wybuchy
Memory
Unreal Tournament 2007 zmienił nazwę na Unreal Tournament 3. smile.gif

Trailer - http://ps3.ign.com/articles/758/758414p1.html
Memory
Screeny - http://forums.e-mpire.com/showthread.php?t=69811
YETI
PS3 Demo of Unreal Tournament 3 At GDC

At GDC we’ll be demoing Unreal Tournament 3 on both PC and PlayStation 3 and the game runs great on both of those platforms. Epic Games Vice President Mark Rein

http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=22930
Memory
GDC 2007: Unreal Tournament 3 Progress Report
Epic Games gives a quick glimpse of UT3 on PS3.

http://ps3.ign.com/articles/771/771340p1.html
mczaper
PS3 UT3 Supports Keyboard, Mouse, SIXAXIS
CYTAT
I got my hands on Unreal Tournament 3 for the PLAYSTATION 3 this week at GDC, surprisingly enough, but only got to spend a few minutes with the demo before the expo hall shut down. The version of UT3 running on the show floor still had some work to be done, but it will still quite lovely to look at. Everything was all super-polygony and pretty-lighted and sexy-textured, showing off the Unreal Engine 3 goods and the PS3's poly-pushing prowess.

Since my impressions were so brief—basically me in God Mode trying out each readily available weapon against the droves of dumb-as-rocks enemy bots—I'll withhold my opinion until I've properly formed one.

Gamespy, on the other hand has some neat details on the game, including info on Unreal Tournament 3's weapons and control scheme. The good news, as you've probably figured out by the title of this post, is that you can choose the stock SIXAXIS controller, with tilt-look, or go PC-style with a USB keyboard and mouse. Nice!

Nie mam pytań. Bedzie niezla sieczka przy pomocy mychy i klawy
KOD
http://kotaku.com/gaming/gamespy/ps3-ut3-supports-keyboard-mouse-sixaxis-243125.php
CELL7777
super moze w koncu fpsy beda wykorzystywały myche i klawiaturę pierwszy krok juz został wykonany:)
GMB
Eee tam. Ja wole uwalić się w fotelu wygodnie z padem w łapie a nie kucać nad klawką i myszką. Profesjonalnie nie zamierzam grać więc gra padem w zupełności mi wystarcza. Oczywiście licze na to że nie będzie możliwości przypadkowej potyczki pad vs klawka i mysz bo nieświadomi niczego gracze używający SixaxiS'a będą dostawać baty. Powinien być wybór czy chcesz grać z player'ami, którzy używają mychy lub pada.
VascoDa
W jednym z pierwszych postow w tym temacie pisalem, ze po obejrzeniu wstepnego demo jestem zawiedziony.
Chcialbym teraz napisac, ze niepotrzebnie watpilem w sily developerskie epic.
Gra nabiera coraz lepszej formy a informacja o myszy i klaw. dla mnie jest kluczowa.
Do tej pory gralem w UT tylko na PC (to wlasciwie jedyna gra obok minesweeper`a, w ktora gram na pc wink.gif ).
Nauszylem sie grac padem, ale zawsze czuje sie jakbym gral w smole. Widze, ze nareszcie to sie zmieni.
Ps3 to jednak w czesci komputer, a tv lcd daja obraz jak monitory przy kompach.
Wiec spokojnie postawie stolik pod keyb&mouse na runde w UT3, bo adrenalina zaczela mi spadac bez regularnych deathmeczy rolleyes.gif
Ryo-San
CYTAT(mczaper @ 10 03 2007, 15:06) *

glupota i nic wiecej - supportowanie myszki i klawiatury spowoduje tylko niepotrzebny podzial na serwerach online...nonsens
na konsoli gra sie na padzie - tak bylo, jest i byc powinno..
siadam w wygodnym fotelu z padem w lapie i jazda...klwiatura myszka WTF?
Sylvan Wielki
CYTAT(Ryo-San @ 11 03 2007, 18:15) *
CYTAT(mczaper @ 10 03 2007, 15:06) *

glupota i nic wiecej - supportowanie myszki i klawiatury spowoduje tylko niepotrzebny podzial na serwerach online...nonsens
na konsoli gra sie na padzie - tak bylo, jest i byc powinno..
siadam w wygodnym fotelu z padem w lapie i jazda...klwiatura myszka WTF?

No ok Ryo san. Wszak już nie raz udowodniono iż na padzie jak sie konkretnie przyłożyć ( notabene nie tylko w schoterach fpp ) można wiele zdziałać. Zresztą jeśli będzie wybór takowy w UT - mysz + kawiatura a SA - tym lepiej dla grających right?
Ja tam o ile będzie takowa możliwość to nie będę grał na six axisie w tą powalająco zapowiadającą się pozycję tylko wybiorę opcje tak jak na PC - być może jak pisał VasoDa , ot kwestia przyzwyczajenia.

Choć nie ukrywam iż sprawa nie jest tak prosta jak na blaszaku - wszak monitor a odpowiedni HD to różnica O_o
Chyba by jakoś ta myszkę i klawiaturę do fotela przymocować co de facto nie jest takim nonsensem jak by można przypuszczać ^^
VascoDa
To pewnie dyskusja nadajaca sie na osobny watek, ale dlaczego support pada i myszy jest zly?
Czemu podzial na serwerach jest "niepotrzebny" ? Co w tym zlego, ze masz wiekszy wybor?

offtop: Swoja droga jak sie na tym zastanawiam to nunchak od wii w lewej rece i mysz bez kabla w prawej..czy to byloby wygodne do FPSuf ?
GMB
Moje odczucia są takie że raczej nie powinno być takiego podziału. Konsola to konsola i tak powinno zostać przynajmniej w kwesti sterowania. Albo gramy wszyscy na padzie albo wcale (wiem że to bardzo egoistyczne).

Inna sprawa to taka gdzie np. zarówno na padzie jak i na k&m (klawka + mysz:P) można grac na jednym serwie. Wyboraźmy sobie sytuacje gdzie wybieram VascoDa (dla przykładu) z listy Friends i pytam:
Ja: Zagramy w UT?
V: Oki to wbijaj na serw a ja się dołączam.

Po chwili gry zbieram niemiłosierne baty, gdyż jednak klawką precyzyjniej gra się w FPP.

Kolejna sytuacja to taka gdzie player grający padem nie może wejść na serwer gdzie wymiata się k&m i vice versa.

Ja: Zagramy w UT?
V: Ok to wbijaj na serw a ja się dołączam...Ej ale ja nie gram padem. Sorki w takim razie nie pogramy, wole klawke.
Ja: sad.gif
Obsolete
Nie pojmuje tego, otrzymujemy wiekszy wybor, a ludzie narzekaja. Jak ktos chce grac na padzie to niech gra, Epic nie kaze nikomu grac na myszy i klawie, sixaxis jest supportowany. Grajcie sobie na tych padach w fpsy;0
Wreszcie ktos pomyslal o ludziach, ktorzy uwazaja, ze granie w takie shootery na padzie to glupota. Sorry, ale ograniczanie ludziom czerpania radosci i komfortu z gry, za cene, by nie bylo podzialow? W pewnym sensie strasznie 'betonowe" rozumowanie jak na moj gust.

Poza tym, ile ja juz sie naczytalem od kozakow, co to twierdza, ze wymiataja niesamowicie na padzie i nie mieliby problemow z walka z osobnikiem korzystajacym z k&m - no to wreszcie bedzie misie szansa to sprawdzic. O ile Epic nie wprowadzi podzialu serwerow, ale nawet jesli to co? Posiadacz pada odpala gre, wchodzi na serwer i gra sobie na tym sixaxisie nawet i do konca swiata. Inny gracz wyklada kase, zakupuje mysz i klawiature i pyka sobie na serwerze z takowymi osobnikami. Jak chce koniecznie zagrac z kims kto nie ma k&m, a jest podzial? No to odpali UT3 na padzie, w koncu ps3 jest wydawany z sixaxisem w pudelku, wiec co to za problem, nic dokupywac nie musi, pada w domu ma.

Ludzie grajacy tylko na padzie powinni przestac narzekac na dodatkowa opcje, z ktorej i tak nie skorzystaja, a ktora umili czas przy grze wielu innym, ktorzy akurat skorzystac z niej zamierzaja. Mozliwosc podzialu na pewno jakas bedzie, wiec nie macie co plakac, ze was bije ktos, kto sobie klawiature kupil;f

To jest duzy krok do przodu, w koncu sie bedzie gralo WYGODNIEJ, negowanie udoskonalen, by kazdy mial rowno to bzdura, idac tym tokiem rozumowania, to niech zakaza grac na arcade stikach w bijatyki i niech wprowadza ograniczenia w przepustowosci sieci, tak zeby ten co ma w domu 10 mb mial tak samo duze lagi co ten, co ma 128k. W koncu trzeba ograniczac przyjemnosc i komfort z gry za cene rownych szans;0
Ryo-San
skoro ktos kto kupuje konsole musi sie liczyc z tym ze gra sie tu na padzie - wiec to wllasnie fani k&m powinni przestac plakac ze nie jest to obslugiwane - zreszta mam nadzieje ze UT3 bedzie pierwszym i ostatnim takim tytulem.
pojawi sie beznadziejny podzial - nie bede w stanie pograc z zalozmy polowa osob tylko dlatego ze Epic wpadlo na tak idiotyczny pomysl. To jest konsola, na konsoli gra sie na padzie i krotka pilka.

CYTAT(Obso)
Poza tym, ile ja juz sie naczytalem od kozakow, co to twierdza, ze wymiataja niesamowicie na padzie i nie mieliby problemow z walka z osobnikiem korzystajacym z k&m - no to wreszcie bedzie misie szansa to sprawdzic.

takie teksty to pisza chyba tylko dzieci neostrady - kazdy kto tak mowi...nie wie co mowi:f dlatego nie ma co o tym mowic bo takich kozakow nie ma, nigdy nie bylo i nie bedzie...
_Milan_
Ryo, ale obso ma racje, przeciez jesli ktos bedzie chcial sobie grac z przeciwnikami grajacymi na padach, to wejdzie zalozmy do pokoju gdzie tylko tak graja.
Identyczna sytuacja z arcade stickami, i kierownicami, tego tez nie powinni wypuszczac, bo na konsoli gra sie padem?

nie wiem po co sie ograniczac, ja na pewno wole grac na padzie, nawet w fpp, ale wole miec alternatywe.
na razie nie przeczytalem zadnego racjonalnego powodu dla ktorego obslugi klawiatury byc nie powinno...
Ryo-San
CYTAT(_Milan_ @ 11 03 2007, 19:30) *
Ryo, ale obso ma racje, przeciez jesli ktos bedzie chcial sobie grac z przeciwnikami grajacymi na padach, to wejdzie zalozmy do pokoju gdzie tylko tak graja.
Identyczna sytuacja z arcade stickami, i kierownicami, tego tez nie powinni wypuszczac, bo na konsoli gra sie padem?

no ja to rozumiem ale chodzi mi o to ze zamiast powiedzmy zamiast 20 dostepnych gier bede mial do wyboru tylko 10 - bo na kolenych 10 gra sie na k&m - do tego nie pogram z tym tym i tym po oni graja na k&m.

akurat przyklad arcade sticka i kierownicy jest zupelnie nie trafiony.
OsciBosci
że tak powiem, gracze na padach nie beda mieli zadnych szans z tymi ktorzy graja na myszkach i klawiaturach...
_Milan_
CYTAT(OsciBosci @ 11 03 2007, 19:36) *
że tak powiem, gracze na padach nie beda mieli zadnych szans z tymi ktorzy graja na myszkach i klawiaturach...

czyli jesli bedzie obsluga myszy, to wlasciciel pada zamiast 20 pokoi bedzie musial wybierac sposrod 10, a w gre zagra ta czesc graczy ktorzy nie kupiliby danej gry gdyby tej obslugi nie bylo.

moim zdaniem rozwiazanie uszczesliwiajace wszystkich.
Obsolete
CYTAT(Ryo-San @ 11 03 2007, 19:23) *
skoro ktos kto kupuje konsole musi sie liczyc z tym ze gra sie tu na padzie - wiec to wllasnie fani k&m powinni przestac plakac ze nie jest to obslugiwane - zreszta mam nadzieje ze UT3 bedzie pierwszym i ostatnim takim tytulem.
pojawi sie beznadziejny podzial - nie bede w stanie pograc z zalozmy polowa osob tylko dlatego ze Epic wpadlo na tak idiotyczny pomysl. To jest konsola, na konsoli gra sie na padzie i krotka pilka.

Ryo, ale konsole wyewoluowaly juz dawno temu i imo klasyczny termin "konsola" juz nie istnieje. Bo niby co ma byc esencja "konsolowosci"? Granie na padzie? A co w konsoli robi twardy dysk, linux, sciaganie patchy z neta? Przy tych nowinkach mozliwosc grania nie tylko na padzie to imo pikus i blahostka, ktora wcale nie urasta do kategorii warunku koniecznego traktowania danego sprzetu jako konsoli.

Poza tym z ta niemozliwoscia grania to przesada. No jak nie beda w stanie zagrac razem? Pada w domu nie maja? Umawiasz sie z kumplem na UT3, on ma pada, ty lubisz grac na klawie. Jezeli przedkladasz chec grania ze znajomym nad komfort hasania po planszy przy uzyciu k&m, to podlaczasz pada...i grasz na nim;] A po godzinie gry idziesz na inny serw, podlaczasz k&m i sobie grasz, bo masz wybor i to jest swietne.

A jezeli ktos woli totalnie grac na k&m to nie zagra z kumplem, NIE dlatego, jak blednie podnosicie, ze jest to kwestia tej "zlej" opcji, dodanej przez Epic, a dlatego, ze na padzie grac totalnie nie znosi, nienawidzi i nawet partyjka z kumplem go do tego nie przekona. To jest kwestia jego subiektywnych preferencji growych.
Tak samo fan gier logicznych nie kupi gry wyscigowej tylko po to, by pograc z kumplem, poniewaz nad chec takiego grania, przewaza jego indywidualna niechec do gatunku scigalek..i co - to jest wina danej firmy, ze supportuje gatunek gier przez, ktory sobie chlopki nie moga pograc;f? Bo ogranicza ich spotkania na necie?

Chcesz zagrac z kolega - ZAGRASZ, wylaczasz k&m, podlaczasz pada i wio.
Nie lubisz totalnie grac na padzie w fpsy, nie lubisz grac w wyscigowki, nie lubisz grac w bijatyki etc to po prostu NIE CHCE CI SIE kupowac, odpalac takich gier, nawet jezeli sobie mozesz pograc w nie online z kumplem.

Nie ma takiej opcji w UT3, ze chcesz kims grac, a nie mozesz. Nie ma tu zadnych ograniczen narzuconych przez Epic, sa ograniczenia obecne od zawsze, to czy ktos chce sobie zagrac w dana gre ze znajomym, czy tak danego gatunku nie lubi, ze nic go do tego nie zmusi i gry za to winic nie mozna. Namowcie mnie do zagrania online w tekkena na macie od ddr i wincie za cala sytuacje Namco, ze 3 serwery z 20 dostepnych sa "mata ddr only" (przez co mam ograniczony wybor do 17 gier online) i ja NIE CHCE tak grac, nawet jezeli do gry zacheca mnie moj dobry znajomy Boluś.
CELL7777
mam pytanie czy bedzie mozna grac razem z graczami wer PC i xboxa??

czy na ps3 bedzie mozna pobrac przez neta nowe mapki bronie??

czy bedzie mozna wrzucic swoja muzę podczas gry??
Dabman
CYTAT(CELL7777 @ 13 03 2007, 13:56) *
mam pytanie czy bedzie mozna grac razem z graczami wer PC i xboxa??

czy na ps3 bedzie mozna pobrac przez neta nowe mapki bronie??

czy bedzie mozna wrzucic swoja muzę podczas gry??

pierwsza odpowiedz z tego co na dzien dzisiejszy wiadomo brzmi NIE
druga TAK, ale nie na 100% mozliwosc jest, kwestia czy developer bedzie wspieral konsole.
w sofcie konsoli mozesz odpalic chyba muzyke, a ta z gry "wyciszyc"
mayer18
Ruszyła oficjalna strona UT3. Na stronie możecie obejrzeć trailer oraz screeny z gry w wysokiej rozdzielczości.
Graficznie UT3 wygląda lepiej niż osławione Gears Of War. Jeśli natomiast chodzi o gameplay to możemy spać spokojnie ponieważ tym razem oprócz genialnego trybu Multiplayer panowie w EPIC uraczą nas kampanią Single Player. Premiera gry już w październiku. A tymczasem zapraszam do obejrzenia nowych fotek z tej niesamowicie zapowiadającej się produkcji
fotki pod linkiem:
http://www.ps3site.pl/ps3-news/the-time-ha...st-t1934.0.html
oficjalna strona UT3:
http://unrealtournament3.com/main.php (TU SĄ FOTKI I trailer z Gry)
ATG
Unreal Tournament 3 - exclusivem PS3
http://www.ps3site.pl/gry/akcji/unreal-tou...s3-t2642.0.html
polaki899
Niestety czasowym exclusivem. Ale nie zmienia to faktu że ta gra zmiecie Halo3 i bedzie najlepsa strzelanka w tym roku:D
Już nie moge sie doczekać premiery biggrin.gif
chelcho
CYTAT(polaki899 @ 19 06 2007, 12:43) *
Niestety czasowym exclusivem. Ale nie zmienia to faktu że ta gra zmiecie Halo3 i bedzie najlepsa strzelanka w tym roku:D

Ja obstawiam, że Haze będzie lepszy. Choć klimat zupełnie inny smile.gif
Jakim
Haze będzie lepszy w singlu bądź w coopie. Ale do multi to chyba nie podskoczy grze, która powstaje tylko dla tego trybu. Chociaz nie powiem że klimat Haze bardziej mi odpowiada niż kosmiczne pukawki z UT3.
KRATOS_PL
cos mi sie zdaje ze to bedzie najlepsza graficznie gra dostepna na PLAYSTATION 3, oczywiscie do ukazania sie nowego KILLZONE.
YETI
CYTAT(KRATOS_PL @ 21 06 2007, 03:00) *
cos mi sie zdaje ze to bedzie najlepsza graficznie gra dostepna na PLAYSTATION 3, oczywiscie do ukazania sie nowego KILLZONE.

Epic okresla grafike w UT3 jako "Gears of War plus" Wiec na bank bedzie to najładniejsza gra na PS3 (i nie tylko wink.gif )
Ciekawe tylko na jak długo.
YETI
Nowe informacje - min. od 36 do 48 map!!!
Gra w wersji na PS3 będzie sprzedawana z pełnym zestawem narzędzi umożliwiającym tworzenie modów i leveli.
http://www.ps3site.pl/zapowiedzi/unreal-to...ie-t3035.0.html
Joocker
Mamy screeny z dema UT 3
http://giery.eu/Pozostale-platformy/Newsy/...-dema-UT-3.html
Memory
Nowy trailer E7!
http://www.gametrailers.com/game/2469.html
Sarge
o_O

Początkowo olałem ten tytuł (tzn. nie spieszyło mi się z oglądaniem go na trailerach z E3), ale teraz widzę że powinienem się nim wcześniej zainteresować wink.gif . Zdecydowanie jedna z najładniejszych gier na tegorocznych targach!
pack
Screeny - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=170581

Patrzcie i podziwiajcie!
pack
"UT3 is running better today on PS3 than Gears of War did last year" Mark Rein

-Free mods definitely ("Dude, this is Unreal Tournament of course there will be and of course it's free!")
-Possible cross platform play with PC but it's still up in the air
-Possibility to create levels on the PS3 "eventually"
-The sky's the limit for user created mods/content, entirely new games can be created (de facto for Unreal)
-Sixaxis supposedly works very well for hoverboard control
-Mark/Epic excited about the open nature of PSN and future content

http://www.gamespot.com/video/928117/6174965/videoplayerpop?
KRATOS_PL
Juz nie moge sie doczekac kiedy w to zagram (wie ktos kiedy to wyjdzie??) ale i tak bardziej podoba sie KILLZONE (klimat w tej grze rzadzi), ale do rozgrywek online nowy Unreal bedzie najlepszy.
froniu
premiera przewidziana na listopad smile.gif nawet w trailerze pisalo smile.gif zapowiada sie ciekawie
McDrive
Czy ja dobrze usłyszałem to, że wersja na XO wyjdzie dopiero w przyszłym roku??
froniu
dobrze slyszales wersja na X0 w przyszlym roku a na pc i ps3 w listopadzie
CELL7777
z ostatnich wiadomosci wynika ze mozna wiecej wycisnąc z ps3 niz z xa to moze by tak panowie z epic wydali poprawioną wersję gears of war....na ps3
McDrive
CYTAT(CELL7777 @ 14 07 2007, 12:26) *
z ostatnich wiadomosci wynika ze mozna wiecej wycisnąc z ps3 niz z xa to moze by tak panowie z epic wydali poprawioną wersję gears of war....na ps3

Nie obraziłbym się gdyby tą wersje z PC z dodatkowymi levelami wydali na PS3 tongue.gif
goggy
raczej to mało prawdopodobne żeby Ms. podarował ten tytuł konkurencji
A niewykluczone ze w UT3 będzie można grać na sieci razem z PC
http://www.n4g.com/NewsCom-52972.aspx#Comments
Joocker
Unreal Tournament III bardziej dopasiony? Xbox 360
http://giery.eu/Xbox360/Newsy/Unreal-Tourn...-dopasiony.html
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.