Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
tomci23
czekam na ta gre tak jak na halo 3 na x360 ale prawdopodobnie zakupie i UT na PS3 i Halo 3 na X360 ale moim zdaniem obie gry beda wymaitaly online
Joocker
A mi się podoba ta zażartość w dyskusjach. UT 3 – będzie lepsze na PS3, a potem na odwrót. Teraz Epic się wypowiedziało. Czekam na ruch Sony...smile.gif

Użytkownicy PlayStation 3 nie zagrają wspólnie...
http://giery.eu/PlayStation-3/Newsy/Uzytko...spolnie....html
Lesiu_adi
"Mark Rein z Epic Games w jednym z wywiadów wypowiedział się na temat konwersji gry Unreal Tournament 3 z PC na X360. W swojej wypowiedzi Mark jasno dał graczom do zrozumienia, że w UT3 na X0 zobaczymy całą masę dodatków i bonusów, które znacznie dopasą ten tytuł. Załatwianie tego typu spraw z Microsoftem jest też głównym powodem przesunięcia premiery Unreal'a na 360-tce."

O powiedział o dodatkach \ bonusach a nie o grafice .... zresztą ciekawe czy te dodatki bonusy będą na 1 DVD 9 z gra czy na 2 DVD 9 smile.gif
Co do wersji na ps3 to się ciesze że zobacze gre na poziomie Gears of War biggrin.gif
Joocker
Tak czy siak kłótnia będzie trwała smile.gif.
Foxter
wychodiz na to ze ver. na x0 dostanie UT z dodatkami bez dalszej mozliwosci wgrywania nowych (ktore wyszly od momentu wydania gry na pc, ps3 do premiery na x0) ... co bedzie mozliwe w PS3... hyhyhy biggrin.gif

zakrecone to jak dupa weza...
Memory
Sony's Phil Harrison on Unreal Engine 3
http://www.psu.com/node/12195
YETI
świetna wiadomość!!!

Mark Reina z Epic Games, w wywiadzie dla PlayStation Universe potwierdził, że Unreal Tournament 3 pozwoli na wspólne potyczki sieciowe właścicieli PS3 i PC. Wojny konsolowo - pecetowe, z for dyskusyjnych przeniosą się na serwery Unreal Tournament 3 wink.gif
http://www.ps3site.pl/skopiemy-tylki-pecetowca
komar737
eh, juz widze te komentarze na gownianych gry.onetach czy gry.wp i mnie bola zarowno jaja jak i uciska mostek.
YETI
to ty czytasz komentarze na takich stronach?
nie szkoda ci czasu? wink.gif
komar737
Pare razy tam wlazlem w celu sprawdzenia serwisu, ale to co tam przeczytalem, nie nastrajalo mnie optymistycznie i pozwalalo wysnuc powyzsze przypiszczenia.

fan-(pipi)a-boizm na max. Zazwyczaj pecetowy, ale juz nie wnikajmy.
Obsolete
Swietna wiadomosc. W sumie niezaleznie od niej, jak i od tego, ktora wersja bedzie ladniejsza, tak czy siak bedzie to najlepszy fps na ps3, a tym samym jednyny, na ktory zwroce uwage..po prostu na inne nie bedzie czasu;] Zwlaszcza, ze fps, w ktorych glowny nacisk kladzie sie na singla i w dodatku kieruje sie padem to marny substytut gatunku i padaka. Nie uznaje takich gier.
Marka Unreala, profesjonalizm Epic pod wzgledem dostarczania rozgrywki sieciowej na najwyzszym poziomie, w koncu support myszki i klawiatury, to cholernie mocne punkty dla ludzi podchodzacych powaznie do sieciowych gier fpp;] Pod tym wzgledem UT3 nie bedzie mial konkurencji jeszcze dluuuugo i urodzi sie z tego pierwsza, naprawde konkretna scena growa dla tej konsoli, w dodatku jak sie okazuje multiplatformowa.
ako
Narzędzia GameSpy częścią Unreal Engine - pojedynki sieciowe PlayStation 3 vs. PC stały się faktem

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=35877
Jacobss
CYTAT(Obsolete @ 7 08 2007, 18:37) *
Swietna wiadomosc. W sumie niezaleznie od niej, jak i od tego, ktora wersja bedzie ladniejsza, tak czy siak bedzie to najlepszy fps na ps3, a tym samym jednyny, na ktory zwroce uwage..po prostu na inne nie bedzie czasu;] Zwlaszcza, ze fps, w ktorych glowny nacisk kladzie sie na singla i w dodatku kieruje sie padem to marny substytut gatunku i padaka. Nie uznaje takich gier.
Marka Unreala, profesjonalizm Epic pod wzgledem dostarczania rozgrywki sieciowej na najwyzszym poziomie, w koncu support myszki i klawiatury, to cholernie mocne punkty dla ludzi podchodzacych powaznie do sieciowych gier fpp;] Pod tym wzgledem UT3 nie bedzie mial konkurencji jeszcze dluuuugo i urodzi sie z tego pierwsza, naprawde konkretna scena growa dla tej konsoli, w dodatku jak sie okazuje multiplatformowa.

Powiem tylko jedno: Do wyjścia Killzone 2. Potem Unreal na PS3 odejdzie w zapomnienie.
YETI
Piszesz głupoty. UT to wielka seria, ludzie zawsze beda w to grac, dochodzi do tego mozliwosc gry z pecetowcami. W takim wypadku pokoje zawsze bede pełne graczy, jeszcze długo po premierze.
Jacobss
CYTAT(YETI @ 16 08 2007, 16:34) *
Piszesz głupoty. UT to wielka seria, ludzie zawsze beda w to grac, dochodzi do tego mozliwosc gry z pecetowcami. W takim wypadku pokoje zawsze bede pełne graczy, jeszcze długo po premierze.

Nie pisze glupot, tylko moje wlasne zdanie. tongue.gif W kazdym razie seria UT jest wielka, ale tylko na PC. Nie wydaje mi sie w kazdym razie, ze na PS3 ludzie beda sie w to tak dlugo zagrywac, jak na PC. Pamietaj, ze wiekszosc posiadaczy PS3 wyczekuje Killzone 2 o wiele bardziej niz UT III. Nie zebym mial cos przeciwko UT, przeciwnie uwielbiam ta serie. happy.gif Jednak chcialem troszke Obsolete sprowadzic na ziemie, poniewaz UT nie zostanie 'AZ' tak przyjety cieplo jak na PC. Nie zapominaj o Hypie wokol Killzone 2, a takze o checi wypromowania go przez Sony etc. W kazdym razie, w listopadzie UT III to moj Must have na PS3. Podobnie jak we wrzesniu Heavenly Sword. smile.gif. No i to w sumie tyle. WIe ktos moze czy Unreal III na PS3 bedzie dzialal w 1080p?
YETI
A kto ci zagwarantuje ze muzlti w kZ2 bedzie tak dobre jak w UT3. Bo o multiplayer w grze Epic nie ma co sie obawiac.
kenedi
Po filmikach widac ze w multi bedzie jeden wielki chaos co jest troche glupie jak tak wszyscy kolo siebie biegaja tak samo jest w resistance i Red Faction 2 i nie bardzo za takim stylem gry przepadam. Najlepszy multi wedlug mnie ma jak narazie Call of Duty 3 w ktorym nie ma az takiego chasu. Mysle ze czworka bedzie w tym jeszcze lepsza wiec musze ja miec.
YETI
To tylko zależy z kim grasz. Jezeli z n00bami to kazdy biega bez składu i ładu. Masz w druzynie gości któzy wiedzą, jak i co trzeba robic to uwierz mi... nie ma biegania na pałe.
Dr.Czekolada
CYTAT
Pamietaj, ze wiekszosc posiadaczy PS3 wyczekuje Killzone 2 o wiele bardziej niz UT III

Ke ?, wybaczcie ale czy ja gdzieś przeoczyłem ankiete - na jaki szuter bardziej czekacie ?. Bez urazy ale ja nie rozumiem suckesu Killzone, dla mnie to była średnia - niczym nei wybijająca się od reszty strzelanka (i zarazem moja 1 na PS2), i osobiście szczerze nie czekam tak na KZ2 jak na UT2007 właśnie. Racja Unreal to seria rdzennie PC-towa, i pewnie wśród graczy jej legenda praktycznie nie istnieje (tak samo jak seria Halo na PC confused.gif). Ale życie raczej pokazało że gracze zdradni bywają, i mają w (_)_) czy to kontynuacja jakiegoś głośnego tytułu, byle tylko gra była warta ok 200 pln. Zresztą UT2007 to tytuł multiplatformowy (w porównaniu do KZ2) więc ja bym wszystkiego tak nie przesądzał.
Memory
The console version itself is looking in great shape; the version we saw today was running at a solid 60fps...
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=170675
Kornolio
CYTAT(YETI @ 20 08 2007, 09:50) *
To tylko zależy z kim grasz. Jezeli z n00bami to kazdy biega bez składu i ładu. Masz w druzynie gości któzy wiedzą, jak i co trzeba robic to uwierz mi... nie ma biegania na pałe.

Yeti ma racje sam gram w CoD 1 i 2 od czasu premiery i wiem jak jest. I poza tym znacznie lepiej się gra ze swoim klanem vs inny klan, niż biegać na pałę na publiku. smile.gif
atom3k
CYTAT
Po pierwsze, Unreal Tournament III w wersji na konsolę PlayStation 3 w pełni wykorzystuje kontroler SIXAXIS – dzięki wbudowanemu do pada sensorowi ruchu można poruszać bronią, a także sterować lewitującą nad ziemią deską (hoverboard), którą będą dysponować wszyscy gracze biorący udział w zmaganiach. Po drugie, redaktorzy serwisu Computer and Video Games ujawnili, że gra będzie pracować na PlayStation 3 z prędkością sześćdziesięciu klatek na sekundę. Po trzecie, edycje na PC i konsolę firmy Sony Corporation są niemal identyczne pod względem oprawy wizualnej. Unreal Tournament III w wersji na Xboksa 360 nie jest w Lipsku pokazywany.

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=36029

mniam?
szymku
Z tymi 60 klatkami to podobno kaczka dziennikarska... Tak czy inaczej dobrze jest
qazar
Ja bym prosil o wytlumaczenei fenomenu KZ 2 , po sredniej i to bardzo jedynce, graczy na tym i plusowy forum ogarnela mania KZ 2 ani ta gra szczegolnie piekna ani grywalna(jedynka) , teraz przychodzi 2 ktora na filmikach nie zachwyca(nie liczac fanboyow) i wszyscy maja kisiel w majtkach , why?%)

Co do UT 3 zgadzam sie co-op z pc i dodatkowe mody moga te gre uczynic na ps 3 gra niesmiertelna do czasu UT 4 wink.gif
YETI
CYTAT(qazar @ 23 08 2007, 12:40) *
Ja bym prosil o wytlumaczenei fenomenu KZ 2 , po sredniej i to bardzo jedynce, graczy na tym i plusowy forum ogarnela mania KZ 2 ani ta gra szczegolnie piekna ani grywalna(jedynka) , teraz przychodzi 2 ktora na filmikach nie zachwyca(nie liczac fanboyow) i wszyscy maja kisiel w majtkach , why?%)

Czemu wszyscy maja "kisiel w majtach"? bo ta gra wygląda... wspaniale? Polecam wysłać @ do IGN czy 1up z pytaniem czemu tak rozpływaja sie nad oprawa KZ2.
lekturka dla qazara http://gamepro.com/news.cfm?article_id=128628

To jest wątek o KZ2 czy UT3? chyba o UT3, wiec proponuje wrocic do tematu.
qazar
tak, wpsaniale to wyglada ale napewno nie KZ, UT juz predzej i yeti nie badz za bardzo wrazliwy na punkcie offtopow wink.gif
Dr.Czekolada
PRzestańcie chrzanić o KZ - to nei ten temat confused.gif, imo gra tamta jeszcze nie wyszła a jedyne co pokazali to filmki w grze (NIE na engine gry !!).
Tony111
polecam kozackie tapety na pulpit twojego kompa LUB PS3

http://img130.imageshack.us/img130/1754/w4hdl9.jpg
YETI
materiał z GC )PS3)... warto sprawdzić!
http://www.ps3site.pl/unreal-tournament-iii-to-wspaniala
RON!N
Z tych dwóch filmików wnioskuje że wersja PS3 będzie ładniejsza niż PC. Może gdyby pokazali te same lokacje można było ny to bardziej uściślić nie mniej widać różnice.
Soul
CYTAT(YETI @ 17 08 2007, 07:28) *
A kto ci zagwarantuje ze muzlti w kZ2 bedzie tak dobre jak w UT3. Bo o multiplayer w grze Epic nie ma co sie obawiac.

Dobrze napisane , podczas gdy ludzie szarpali w UT na PC , nie było czegoś takiego jak PSX . Jeżeli chodzi o MP , to w chwili obecnej UT3 bije na łeb tego z KZ 2 , o którym nic nie wiadomo , i nie wiadomo czego się spodziewać. Jacobss zejdź na ziemi , bo non stop marzysz a zapominasz przy tym zamykać oczy biggrin.gif thumbsup.gif
.::LSD::.
CYTAT(Soul @ 30 08 2007, 09:17) *
Dobrze napisane , podczas gdy ludzie szarpali w UT na PC , nie było czegoś takiego jak PSX .

rolleyes.gif
Soul
No dobra popłyną ,może i był ;p (choć nie jestem pewnie kiedy wyszedł pierwszy UT ? ) Co nie zmienia faktu że pisanie , czegoś typu wyjdzie KZ2 ludzie zapomną o UT3 X_X jest snem na jawie .No ale to forum każdy może pisać co chce ;p
.::LSD::.
@ Soul
a czytałeś może pierwsze recki na PSX'a w Top Secret? gdzieś w tych okolicach czasowych recenzowali szerłerową wersję kłeja, a niewiele wcześniej księcia 3D, oj popłynąłeś z tym UT;)
Jacobss
CYTAT(Soul @ 30 08 2007, 09:17) *
CYTAT(YETI @ 17 08 2007, 07:28) *

Dobrze napisane , podczas gdy ludzie szarpali w UT na PC , nie było czegoś takiego jak PSX . Jeżeli chodzi o MP , to w chwili obecnej UT3 bije na łeb tego z KZ 2 , o którym nic nie wiadomo , i nie wiadomo czego się spodziewać. Jacobss zejdź na ziemi , bo non stop marzysz a zapominasz przy tym zamykać oczy :biggrin: thumbsup.gif

Soul, tylko 2 rzeczy:

1. Sam zejdź na ziemię i przestań mieć mokro na myśl o Halo 3.
2. Jak można pisać, że coś bije na łeb, skoro o tym drugim nic nie wiadomo. Nie mówiąc, że w jednym zdaniu dwa razy sobie przeczysz.

Nie mówiąc, że kiedyś sam napisałeś, iż po wyjściu Halo 3, GoW odejdzie szybko w zapomnienie. rolleyes.gif A i zrozum wreszcie, że mam prawo wyrażać opinię, że mi się Killzone 2 podoba. A nie mogąc mi nic zrobić, śmiejesz się za każdym razem jak coś piszę o Killzone 2. Więc, przestań się mnie już czepiać i sam spójrz na swoje posty w tematach o Halo 3 i Bioshock. Jedzie od nich niezłym fanboyostwem. Nie mówiąc, o tym, że ostatnia przestałem się zachowywać jak fanboy Killzone 2 i spokojnie piszę co mi się podoba.
Deadeye
CYTAT(Soul @ 30 08 2007, 09:37) *
No dobra popłyną ,może i był ;p (choć nie jestem pewnie kiedy wyszedł pierwszy UT ? ) Co nie zmienia faktu że pisanie , czegoś typu wyjdzie KZ2 ludzie zapomną o UT3 X_X jest snem na jawie .No ale to forum każdy może pisać co chce ;p

unreal tournament wyszedl na pol roku przed premiera ps2, a psx bylo wtedy na rynku juz 5 lat smile.gif
Vai0
Nice ale niech wkoncu dadza nam gre a nie znudzone screeny...
Mastah27
Kilkanaście screenów:

http://www.gamersyde.com/news_4962_en.html
Memory
New Modes and Weaponry Interview
Trailer - http://www.gametrailers.com/game/2469.html

Designing for the PS3.
izon
Edycja kolekcjonerska unreala tydzien pozniej po premierze podstawowej wersji:

http://www.ps3site.pl/unreal-tournament-3-...-kolekcjonerska
YETI
zła informacja
http://www.ps3site.pl/unreal-tournament-3-...y-z-graczami-pc
Dr.Czekolada
Hmmm o tym że gracze 3 różnych platform się nie spotkają było chyba wiadomo już jakiś czas temu, teraz przynajmniej podali powód, ale i tak mało kto to rozumie tongue.gif.
Deadeye
CYTAT(Dr.Czekolada @ 28 09 2007, 21:21) *
Hmmm o tym że gracze 3 różnych platform się nie spotkają było chyba wiadomo już jakiś czas temu, teraz przynajmniej podali powód, ale i tak mało kto to rozumie tongue.gif.

nieprawda, wiadomo bylo ze maja moc ze soba walczyc. wytlumaczenie tez bzdurne, bo synchronizacja wersji przez ladowanie odpowiedniego conentu jest standardem w strzelankach nastawionych tak bardzo na usermade content. chodzilo raczej o zmiany w protokole i tym podobnych, bo do tych 2ga wersja nie moze sie dostosowac, a jako ze ew. patch na ps3 wyjdzie pozniej to bylyby problemy.
Dr.Czekolada
Nie, mi chodziło o to że już jakiś czas temu były newsy nt tego że nie nie będzie walki konsolowcy vs pecetowcy, nie kwestionuje tego czy to możliwe tongue.gif.
w00t
Widzę, że nikt nie wspomniał o najważniejszej rzeczy w wojnie pecetowcy vs konsolowcy - czity. Czym większa scena UT3, tym lepiej, lecz zwróćcie uwagę na to, że minie miesiąc, może dwa, a pecetowcy będą śmigać na najnowszych wallhackach, aimach, triggerach lub radarach. Dlatego ta walka może być nierówna. Grałem w UT, CS i MOH dosyć długo, lecz po 3-4 latach gry dałem sobie z tym spokój ze względu na liczbę cziterów. Były takie czasy kiedy nie wiedziałeś czy kumpel z twojego klanu gra uczciwie. Dlatego lepiej dla nas konsolowców byłoby zrobić oddzielne serwery PS3, na które PCtowcy nie mieliby wstępu a jako dodatek dać możliwość wchodzenia konsolowcom na serwery PC.
Dr.Czekolada
A na konsolach niby da się tylko ,,czysto" grać ?? tongue.gif. Zresztą bez przesady ktoś naprawde musiałby mieć zły dzień gdyby przejmował się takimi rzeczami. Zresztą wątpie by to właśnie w UT 2007 granie PC - Konsole było czymś najważniejszym, przednim (o ile w ogule będzie).
Sanryu
Prawdopodbnie UT 3 nie w tym roku confused.gif Coz...gier dobrych, bardzo dobrych( i mam nadzieje swietnych) do konca roku bedzie sporo wiec mnie i tak to nie zasmuca smile.gif
izon
CYTAT(Sanryu @ 3 10 2007, 09:30) *
Prawdopodbnie UT 3 nie w tym roku confused.gif Coz...gier dobrych, bardzo dobrych( i mam nadzieje swietnych) do konca roku bedzie sporo wiec mnie i tak to nie zasmuca smile.gif

skad takie info??
YETI
CYTAT(izon @ 3 10 2007, 12:42) *
CYTAT(Sanryu @ 3 10 2007, 09:30) *

skad takie info??

http://www.ps3site.pl/szkoda-gadac-kolejna-obsuwa

Wiec moze UT3 wyjdzie w grudniu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.