Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Adi_TEAM LBN
Nie stresuj sie Zeratulku po prostu twoj wynik nie zrobil wrazenia na nikim kto ma pojecie o FPSach wink.gif
Powiedz mi czy jest podzial na gry rankingowe i customy czy jak to jest?
Zeratul
jest... mozna haslowac lobby, mozna grac z botami, na LAN, jest duzo mozliwosci... zupelnie jak na PC...
izon
A da sie grac na podzielonym ekranie z ziomkiem??
Zeratul
nawet z poziomkami... do 4 na podzielonym...

panowie "specjalisci" od FPS... ratio 1.6 jest powodem do dumy czy musze do 2.0 dojsc?
dla porownania towarzysz sklasyfikowany na 1 miejscu w rankingu ma 1.69...
IMO sklasyfikowanie mnie w top players jest powodem do dumy... smile.gif
TAK, lubie sie lansowac...

Acha... odnosnie voicechatu. Nie bede wspominal, ze Voicechat w PS3 ssie, ale jeszcze gorzej to wyglada w UT III. Nie wspomne, ze dzwiek jest przesylany z opoznieniem, to jeszcze podobnie jak w Halo 2 nalezy przyciskac przycisk gdy sie chce cos powiedziec, tylko tym razem prawy na D-padzie.
W H2 dalo sie to strawic, ale tu przy tak szybkiej grze i przy rozlokowaniu galek jest to chore i w ogole sprowadza sie do tego, ze nikt nic nie mowi!
alexx-1
A nie mozesz zmienic ustawien na padzie?? A na czym grasz na klawiaturze czy padzie? I tylko mi nie mow, ze pad od PS3 nie nadaje sie do FPP, na DS2 nikt nigdy nie narzekal, to tu nie moze byc gorzej ;]
Ukyo_Tachibana
Szybkie pytanko bo nie chce mi sie wertowac topicu czy gra dziala z Kazda Klawierka i Myszka pod USB ??
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Zeratul @ 14 12 2007, 05:23) *
panowie "specjalisci" od FPS... ratio 1.6 jest powodem do dumy czy musze do 2.0 dojsc?

Nie jestem w stanie odpowiedziec na pytanie czy takie ratio to powod do dumy, jesli jestes z tego dumny to gratulacje. Ja sobie postawilem minimum 2.0.
Ale jest pierwszy w rankingu pod wzgledem ratio czy ilosci killi. Bo jak ilosci killi to moze miec nawet ratio 0.5 ale po prostu gral dzien i noc. Np. w CoD koles na pierwszym chyba nawet nie ma 2.0 a taki Darbo ktory wczoraj byl 112 ma ratio 5.68 bo ranking jest ustawiany pod wzgledem ilosci killi a nie ratio.
Incognitos
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 14 12 2007, 13:42) *

Nie jestem w stanie odpowiedziec na pytanie czy takie ratio to powod do dumy, jesli jestes z tego dumny to gratulacje. Ja sobie postawilem minimum 2.0.
Ale jest pierwszy w rankingu pod wzgledem ratio czy ilosci killi. Bo jak ilosci killi to moze miec nawet ratio 0.5 ale po prostu gral dzien i noc. Np. w CoD koles na pierwszym chyba nawet nie ma 2.0 a taki Darbo ktory wczoraj byl 112 ma ratio 5.68 bo ranking jest ustawiany pod wzgledem ilosci killi a nie ratio.

Dokładnie to, że ktos ma czas grać 24/7 (przez co zabił dużo ziomów) nie znaczy wcale, że jest najlepszy.
Druciak_PL
ej Zeratul jak ty jestes taki dobry to zobaczymy sie na pierszym turnieju w UT 3 ale to juz wtedy będziesz grał z europejczykami smile.gif)
VascoDa
bojowy kllimat w tym topiku..haha..fajnie, pasuje to do UT biggrin.gif
Czy w nowym UT sa moze levele z UT2004 ? Chodzi mi oczywiscie o design. Rodzaj update`u mapy, ktora byla dobra w ut2004 i sie sprawdzila. Uwielbiam niektore lokacje z UT2004. Nowe lokacje napchane szczegolami srednio mi pasuja..ale jakbym mogl odpalic dawne plansze..to byloby pieknie smile.gif Czy ktos juz testowal UT z myszka i keyb?
Zeratul
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 14 12 2007, 14:42) *

fajnie, a moi znajomi ze sceny Halo, sa najlepszymi graczami w Halo w Polsce i jednymi z lepszych na swiecie... moze podaj swoje ratio.... laugh.gif

napisze po raz kolejny, gram na SA... nie udalo mi sie podlaczyc klawiatury i myszki tak, zebym byl zadowowlony z wynikow. A moze po prostu nie umiem juz grac na klawiaturze i myszce... w koncu ostatnio w fps na PC gralem 4 lata temu... zle mi sie gra na SA i IMO nie nadaje sie on do gier FPP, ale to moje zdanie... ale ostatecznie da sie grac, co widac po wynikach...
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Zeratul @ 14 12 2007, 15:28) *
fajnie, a moi znajomi ze sceny Halo, sa najlepszymi graczami w Halo w Polsce i jednymi z lepszych na swiecie... moze podaj swoje ratio...

I do czego to bylo?? Bo nie zrozumialem.
Moje ratio w czym? UT dojdzie mi prawdopodobnie w nastepnym tygodniu wiec moge podac ratio z R:FoM i CoD 4.
R:FoM: 1,65 (40% celnosci z karabinu smile.gif) slabo wiec zaczalem grac na drugim koncie gdzie mam prawie 2.5 (49% z karabinu smile.gif)
CoD: 1.87 ale dopiero ostatnio zaczalem dobrze kosic, chce dociagnac do 2.0.
Zeratul
dziekuje i gratuluje skilla.

Daj znac jak bedziesz miec UT III
karol885
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 14 12 2007, 16:24) *
CYTAT(Zeratul @ 14 12 2007, 15:28) *
fajnie, a moi znajomi ze sceny Halo, sa najlepszymi graczami w Halo w Polsce i jednymi z lepszych na swiecie... moze podaj swoje ratio...

I do czego to bylo?? Bo nie zrozumialem.
Moje ratio w czym? UT dojdzie mi prawdopodobnie w nastepnym tygodniu wiec moge podac ratio z R:FoM i CoD 4.
R:FoM: 1,65 (40% celnosci z karabinu smile.gif) slabo wiec zaczalem grac na drugim koncie gdzie mam prawie 2.5 (49% z karabinu smile.gif)
CoD: 1.87 ale dopiero ostatnio zaczalem dobrze kosic, chce dociagnac do 2.0.

Ja tez bede mial zapewne w przyszlym tygodniu. I coz Zeratul moje ratio w Res jest 1.73 - chyba musze zaczac tak jak adi od poczatku i zobaczymy jak dobry jestem teraz tongue.gif (nigdy nie skonczylem singla na resie i zanim nauczylem sie strzelac mialem 300 meczow w pupe i ratio ok 0.4 wink.gif
wiec ratio 1.6 uwierz ale nie jest powodem do dumy confused.gif
Co do UT3 Adi bedzie sieka biggrin.gif
Zeratul
problem w tym, ze ja mam takie od poczatku... w ciagu 3 dni, na padzie na ktorym prawie w ogole nie gram... i moge wymienic jeszcze 3k innych powodow. Calym zalozeniem wklejania tych zdjec bylo pokazanie mojego miejsca w rankingu. Zazwyczaj spotykalem sie z pozytywnym przyjeciem. Gratulacjami ze np. jestem w top 10 polskich achv hunterow, czy nawet dostalem messages z gratulacjami na PSN... zero zazdrosci. Czyste stwierdzenie faktu. Polak jest w Top 100 na ok przynajmniej 10 000 grajacych. Powod do pisania o tym w gazetach? Nie... powod do pochwalenia sie tym na forach? IMO tak...
Nigdy nie podwazalem waszego skilla laugh.gif pewnie nawet macie i wiekszego...

Sam wywolalem wojne podpisujac te zdjecia tak, a nie inaczej wiec sam sobie po czesci jestem winien. Chociaz IMO nawet jakbym ich tak nie podpisal, posty by byly takie same...

Polska zazdrosc... ech... z mojej strony EOT...
Jak ktos ma jeszcze jakies pytania odnosnie gry, to z checia na nie odpowiem.
karol885
CYTAT(Zeratul @ 14 12 2007, 17:08) *
problem w tym, ze ja mam takie od poczatku... w ciagu 3 dni, na padzie na ktorym prawie w ogole nie gram... i moge wymienic jeszcze 3k innych powodow. Calym zalozeniem wklejania tych zdjec bylo pokazanie mojego miejsca w rankingu. Zazwyczaj spotykalem sie z pozytywnym przyjeciem. Gratulacjami ze np. jestem w top 10 polskich achv hunterow, czy nawet dostalem messages z gratulacjami na PSN... zero zazdrosci. Czyste stwierdzenie faktu. Polak jest w Top 100 na ok przynajmniej 10 000 grajacych. Powod do pisania o tym w gazetach? Nie... powod do pochwalenia sie tym na forach? IMO tak...
Nigdy nie podwazalem waszego skilla laugh.gif pewnie nawet macie i wiekszego...

Sam wywolalem wojne podpisujac te zdjecia tak, a nie inaczej wiec sam sobie po czesci jestem winien. Chociaz IMO nawet jakbym ich tak nie podpisal, posty by byly takie same...

Polska zazdrosc... ech... z mojej strony EOT...
Jak ktos ma jeszcze jakies pytania odnosnie gry, to z checia na nie odpowiem.

Najbardziej to jestem zazdrosny ze mozesz juz rypac w UT3 a ja jeszcze niestety nie sad.gif. top 10 hunterow Gratuluje serdecznie i zycze 1-go miejsca.
Burth
Co Ci sie bardziej podoba COD4 czy UT3 ?
Zeratul
CoD4... ale obie gry daja mnostwo miodu. Zupelnie inny typ rozgrywki.

IMO
H3>CoD4>UT III

Paradoksalnie w H3 naslabiej mi idzie smile.gif
alexx-1
CYTAT(Zeratul @ 14 12 2007, 17:08) *

Zebys sie nie zdzwil confused.gif

Dobra to jednak mozna w ta gre spokojnie grac na SixAxis, a czy mozna grac juz z kloniarzami? Mozna tworzyc wlasne mapy?

PS. mnie tam najbardziej podoba sie UT3 (gralem w poprzednie czesci - tylko tym narazie sie opieram smile.gif ) i jesli chodzi o moj ranking FPP na konsolach to u mnie jest tak:

1.Unreal Tournament 3
2.Halo 3
3.Call of Duty 4 (na X360)

PS2. A co do grafy to UT3 technicznie napewno (musi!) jest lepszy niz GoW i nie ma bata.
Styku
cos dla ludzi ktorzy ,maja dosyc pada w fpsach..... http://gry.onet.pl/28065,1458043,artykul.html
Memory
IGN's Unreal Tournament 3 review: 'a must-own game on PS3'
http://ps3.ign.com/articles/841/841413p1.html
izon
nawet z poziomkami... do 4 na podzielonym...

Acha... odnosnie voicechatu. Nie bede wspominal, ze Voicechat w PS3 ssie, ale jeszcze gorzej to wyglada w UT III. Nie wspomne, ze dzwiek jest przesylany z opoznieniem, to jeszcze podobnie jak w Halo 2 nalezy przyciskac przycisk gdy sie chce cos powiedziec, tylko tym razem prawy na D-padzie.
W H2 dalo sie to strawic, ale tu przy tak szybkiej grze i przy rozlokowaniu galek jest to chore i w ogole sprowadza sie do tego, ze nikt nic nie mowi!

Szczerze??i dobrze.W takiej grze bym nie zniosl dracych ryj z podniety malolatow a nie jest to gra,ktora wymaga wspolpracy wiec nie zaliczajmy tego na minus:)
Zeratul
CTF lub Vehicle CTF nie wymaga twoim zdaniem wspolpracy?
Druciak_PL
CYTAT(Zeratul @ 17 12 2007, 06:13) *

no tak w tych to potrzebna jest spułpraca ale w TDM albo w zwykłym DM to jest tak biegniesz zabijasz i sie starasz zeby ciebie nie zabili smile.gif
Zeratul
CYTAT(Druciak_PL @ 17 12 2007, 11:57) *
CYTAT(Zeratul @ 17 12 2007, 06:13) *

no tak w tych to potrzebna jest spułpraca ale w TDM albo w zwykłym DM to jest tak biegniesz zabijasz i sie starasz zeby ciebie nie zabili smile.gif

współpraca jak co...

Jezeli chodzi o DM, to nie ma w ogole mowy o wspolpracy bo jestes sam. Ale w TDM jak najbardziej, jezeli ma sie dobry team i gra przeciwko dobrym graczom. Moi wy znaffcy FPS

dwa dni nie wlaczalem UT ciekawe jak bardzo polecialem w dol w rankingu.
Druciak_PL
no prawda jasli grasz z dobrymi ale tak jak pogrywasz na ruznych serwerach to idzesz sam smile.gif))
uuuuuuuuuuuu to lipka a na jakim jestes teras miejscu ?????????
zajebisty
Dziwna sprawa z tym glosem bo np w resistance wszystko pieknie szlo bez problemu zreszta w Call of duty 4 jak sie juz uda polaczyc tez glos szedl pieknie.Ciekawe czemu tak spie...... sprawe w unreal.
YETI
CYTAT(za(pipi)isty @ 17 12 2007, 17:38) *
Dziwna sprawa z tym glosem bo np w resistance wszystko pieknie szlo bez problemu zreszta w Call of duty 4 jak sie juz uda polaczyc tez glos szedl pieknie.Ciekawe czemu tak spie...... sprawe w unreal.

Epic juz pracuje nad patchem, który ma poprawić tą niedoróbkę.
alexx-1
Bezsensu z tymi path'ami, powinni dopracować każdy produkt do końca, a nie olewać pewne elementy i odkładać se ich poprawki na "później" chair.gif .

I sobie tak pomyśleć, jak ktoś kupi PES2008 na PS3 i nie ma podłączonego pleyaka do netu, i grać musi wtedy w tą zbugowaną wersję.
Zeratul
widzialem, ze pare osob zaznaczylo w top 5 UT III to kto juz ma i chce sie umowic na ustaweczke?
Wczoraj po 2 dniowej przerwie bylem 300 w rankingu, szybko jednak wskoczylem na miejsce... 89 smile.gif ratio podskoczylo do 1.74... plus zrobilem 3 rampage czyli zabij 10 chlopa nie umierajac i jednego ultra killa hyh.gif
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Zeratul @ 19 12 2007, 15:58) *
widzialem, ze pare osob zaznaczylo w top 5 UT III to kto juz ma i chce sie umowic na ustaweczke?
Wczoraj po 2 dniowej przerwie bylem 300 w rankingu, szybko jednak wskoczylem na miejsce... 89 smile.gif ratio podskoczylo do 1.74... plus zrobilem 3 rampage czyli zabij 10 chlopa nie umierajac i jednego ultra killa hyh.gif

Brawo smile.gif Ja zamowilem, jak mi nie przyjdzie przed swietami to sie wqrwie totalnie. Jak bede mial to dam znac na PSN.
Za co jest ultra kill? Ciekawe kto bedzie pierwszym polakiem ktory zrobi massacre smile.gif
Zeratul
ultra to chyba zabicie 4 kolesi w odstepach nie wiekszych niz 4 sek... bo leci wg.
double kill
multi kill
ultra kill
Dr.Czekolada
Jest jeszcze !!Mega kill!!. Ja lubie słyszeć Dominating i Exelent smile.gif.
Druciak_PL
dajcie spokuj te odgłosy w UT3 sa ZA........ste smile.gif)))) jak to szłysze np . double kill lub ultra kill albo inne to cos mi sie dzieje a jak
rampage to az już niemoge wytrzymac smile.gif)))) biggrin.gif laugh.gif
w00t
Czy mogę podłączyć dowolną myszkę i klawiaturę pod USB żeby mi działało w grze? Bo mam zamiar kupić dosyć porządny sprzęt Logitecha (m+k=450zł) i nie chcę mieć później jakiejś niespodzianki...
Druciak_PL
da rade w UT3 bedzie mozna grac w K+M zapewne bede tez gral ale chce berdzo sie nauczyc na padzie grac bo kumpel nie bedzie zemna gral sad.gif( to takie mam zadanie smile.gif)) hehhe takiego questa mam laugh.gif
w00t
Grać się nauczysz, ale takiego skilla jakiego miałbyś na m&k, nie będziesz miał.
Druciak_PL
moze bede mial ale to musial bym dużo trenowac smile.gif)) da sie grac tak jak na K+M ale trudniej sie nauczyc bo gra na padzie ma skila i to duzego niz na K+M
Adi_TEAM LBN
CYTAT(w00t @ 19 12 2007, 22:48) *
Czy mogę podłączyć dowolną myszkę i klawiaturę pod USB żeby mi działało w grze? Bo mam zamiar kupić dosyć porządny sprzęt Logitecha (m+k=450zł) i nie chcę mieć później jakiejś niespodzianki...

Z tego co wiem to kazda mysz i klawa pod usb powinna dzialac. Ja kupilem ostatnio dosc tani zestaw ale bardzo dobry (moim zdaniem nawet lepszy od wiekszosci drozszych sprzetow) klawiature easy touch ET-303 i mysz A4 X-705F gaming mouse. Zestaw kosztowal mnie 113 zl a jakosc jest boska (szczegolnie mysz).
Druciak_PL
pewnie juz wszyscy wiedzieli jakie mapy zagoszczą w UT3 ale wzucze je dla takich kto jecze nie wiedzieli

Capture the Flag
* CTF-CoretFacility2 (working title)
* CTF-OmicronDawn

Deathmatch
* DM-Arsenal
* DM-Babel
* DM-Biohazard
* DM-CarbonFire
* DM-Deck
* DM-Defiance
* DM-Deimos
* DM-Diesel
* DM-Fearless
* DM-Gateway
* DM-HeatRay (także w demie)
* DM-RisingSun
* DM-Sanctuary
* DM-Sentinel
* DM-ShangriLa (także w demie)
* DM-Whisper

Vehicle Capture the Flag
* vCTF-Containment
* vCTF-Corruption
* vCTF-Kargo
* vCTF-Necropolis
* vCTF-Sandstorm
* vCTF-Suspense (także w demie)

Warfare
* WAR-Deny
* WAR-Sinkhole
* WAR-Torlan2 (working title)
Afroman
Piszesz ze "także w demie" - w jakim demie?
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Afroman @ 20 12 2007, 13:29) *
Piszesz ze "także w demie" - w jakim demie?

W demie na PC
WESKER-DL
UT 3 od wczoraj w domu, wrażenia? Takiego Online mi brakowało, bo już Resistance sie z deczka znudził. Powrót do starych klimatów, ile to sie w turnieje na PC nagrało hoho. Grafika cudo, Muza klimatyczna, zresztą część to remake'i z poprzednich częśći, map wszystkich nieprzetestowałem ale jak narazie Deimos rządzi. W multi przypomniało mi się conieco i zaowocowało to pierwszym miejscem w opcji bez myszy i klawiery, ale jutro pojadę i PCtowców biggrin.gif bo bezprzewodowa mysz i klawiera może się opłacić. kolejny turniej czas zacząć cool.gif PS. Uncharted: Drake Fortune musiałem przerwać :'(
Zeratul
pierwsze miejsce to ja mam w kazdym meczu... aggressive.gif wczoraj pobilem rekord... mecz do 50 fragow... sam zdobylem 31... smile.gif mialem az fotke zrobic, a i ratio podskoczylo do 1.77.
Bedziesz gral dzis po 24.00?
izon
CYTAT(Zeratul @ 20 12 2007, 15:11) *
pierwsze miejsce to ja mam w kazdym meczu... aggressive.gif wczoraj pobilem rekord... mecz do 50 fragow... sam zdobylem 31... smile.gif mialem az fotke zrobic, a i ratio podskoczylo do 1.77.

Zeratul czyzby pojawila sie wkoncu gra ktora przekonala Cie do PS3??smile.gif
Zeratul
CYTAT(izon @ 20 12 2007, 17:16) *
CYTAT(Zeratul @ 20 12 2007, 15:11) *

Zeratul czyzby pojawila sie wkoncu gra ktora przekonala Cie do PS3??smile.gif

Ratchet&Clan - swietny single na PS3
UTIII - swietny multi na PS3... (i na pewno bedzie lepszy od wersji X360 - glownie przez swobode z modami)
obie gry na 9/10
nie ma juz wiec tragedii, chociaz i tak X360>PS3 IMO
pack
Pierwsza mapa do UT3 stworzona przez gracza
http://gry.onet.pl/1662525,,Pierwsza_mapa_...,wiadomosc.html
Foxter
no niezle. ciekawe czy wchodzac na serwer gdzie jest mapa ktorej nie mamy zostanie ona automatycznie pobrana czy bedziemy zmuszeni sami poczukac. - chodzi o posiadaczy PS3.

izon
dzieki opiniom Zeratula i wypasionym trailerkom wlasnie kupilem za gre za 160 jutro mam odbior wiec moze jakas ustawka wieczorem w sobote??:DByle nie pozniej niz 18 bo potem na bibke trzeba isc:D
Zeratul
patrzac na 6h roznice czasowa, prawdopodobienstwo, jest male... ale swieta ida. Wiec moze sie udac dogadac w inny dzien.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.