Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Unreal Tournament 3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Afroman
Dostałem gre dzisiaj. Pograłem trochę online i byłem pierwszy w dwóch z trzech gier. Zdaje sie ze na samych noobow trafiłem ale ja sam jestem noob w ut wiec troche to dziwne. Gra jest na pewno bardzo ładna i w stałych fpsach chodzi. Pytanie: Na jednym z trailerow widzialem jak gosc przeszedl z fpp do tpp i sie podniecał cieniami(nie chodzi mi o to by grac tpp) - jak to zrobic?
adamcky
Hmmm W tryb TPP da sie przejsc chyba tylko jak zginiesz, udasz, ze niezyjesz (domyslnie strzalka w dol), lub wskoczysz na deske. Gdzies jeszcze??
CELL7777
czy jest jakas pewna data wydania giery w europie??
YETI
CYTAT(CELL7777 @ 1 01 2008, 18:10) *
czy jest jakas pewna data wydania giery w europie??

styczeń, luty

Na allegro bez problemu dostaniesz swoją kopie.
filipekcipek
no tak tylko ze jest jeden problem: MOZE wystapic problem z graniem na europejskich serwerach jak masz wersje US ale to nie jest w 100% pewne ze tak bedzie. Np. w europejskiej wersji motorstorma mozna grac na europejskich + australijskich serwerach TYLKO. Nie wiadomo jak do knca bedzie z UT.....
LiSoQuan
Ja tez czekam na wersje UE... mam nadzieje ze wyjdzie szybko...
hiv
Nie ma problemu - można szarpać na serwerach europejskich oraz wszelkich innych.
waldusthecyc
gracie na padach czy na k+m? możecie polecić jakieś zestawy, które działają?
z góry dzięki
pozdr
waldus
saptis
Jak jest z rozgrywka Multiplayer - czy jest globalnie bez podzialu na regiony swiata, czy moze w wersji US. gramy tylko z graczami z US. ? smile.gif
Incognitos
CYTAT(saptis @ 4 01 2008, 22:49) *
Jak jest z rozgrywka Multiplayer - czy jest globalnie bez podzialu na regiony swiata, czy moze w wersji US. gramy tylko z graczami z US. ? smile.gif

Spójrz dwa posty wyżej wink.gif
Afroman
Jak ktos chcialby pograc w gearsy a ma tylko ps3 to niech sciaga ten mode. Z fpp robi sie tpp. Fajnie to wygląda(dopiero teraz widac jak ut jest ładny). Jedyny minus to znikanie postaci gdy jest ona za blisko ekranu.

http://play-beyond.net/2008/01/07/ut...eased-for-ps3/
Master Pain
Uprzejmie prosi się o poprawienie odnośnika smile.gif
Afroman
http://www.n4g.com/ps3/News-97481.aspx
ten z innej strony ale dziala mam nadzieje

http://www.ut3mod.com/
a tu stona z modami i mapami.
WESKER-DL
Ten mutatorek prezentuje się naprawde nieźle twisted.gif
Afroman
Nowe mapy i mody na http://www.ut3mod.com/. Tym razem sporo tego.
filipekcipek
czy mimo tego ze gra nie miala oficjalnej premiery w EU sa juz jakies serwery europejskie??
Afroman
Tak, najczesciej z uk i nl. Okolo 20 % wszystkich jst z europy.
TasTer
QUOTE(Afroman @ 10 01 2008, 17:46) *
Nowe mapy i mody na http://www.ut3mod.com/. Tym razem sporo tego.

Ktoś testował nowego Fractala?
Memory
Jak instalować mody, klawatury i myszki w Unreal Tournament 3 na PS3
http://polygamia.pl/jak-instalowac-mody-kl...a-ps3#more-8667
Memory
Nowa mapka (trailer) - http://www.ps3site.pl/unreal-tournament-3-...rto-miec-ta-gre
konrado0905
wiecie gdzie mozna znalezc jakis tutek (najlepiej po polsku) jak robic mody do UT3??
CELL7777
http://www.n4g.com/News-99735.aspx
bardzo ciekawe jakie jeszcz emapy sie pojawia w przyszlosci biggrin.gif
Kris77
Witam
Mam takie pytanie do posiadaczy UT3: czy wersja z USA działa na telewizorach SD? Na razie mam CRT Philipsa, LCD jest dopiero w planach a chciałbym już pograć w tę grę.
Dzięki z góry za odpowiedź.
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Kris77 @ 16 01 2008, 14:27) *
Witam
Mam takie pytanie do posiadaczy UT3: czy wersja z USA działa na telewizorach SD? Na razie mam CRT Philipsa, LCD jest dopiero w planach a chciałbym już pograć w tę grę.
Dzięki z góry za odpowiedź.

Dziala
adamcky
Ale oczywiscie musisz miec kabel RGB w przypadku nie 100Hz TV. Koszt kabla- 15-25 zl
Kris77
Dzięki za info thanks.gif Kabel RGB mam, ale nie znalazłem nigdzie w papierach od TV jak sobie poradzi z sygnałem NTSC i dlatego pytałem. Myślę że wszystko będzie śmigać jak trzeba.
Adi_TEAM LBN
Jesli ktos jest zainteresowany klanem niech zajrzy do sekcji online.
GMB
Kiedy jest premiera u nas?
neospiderman
Dopiero 22 lutego
Memory
Nierealna Recenzja
http://www.ps3site.pl/unreal-tournament-3-nierealna-recenzja
Memory
UT III na Playstation 3 ma się dobrze
http://www.valhalla.pl/news7834-UT-III-na-...sie-dobrze.html
Katana
Dostałem o 13:00 mojego UT3, odpaliłem i nie mogę się oderwaćbiggrin.gif

Na padzie gra się za(pipi)iście, a mam zamiar zaraz podłączyć klawierkę i myszkę biggrin.gif

Jest po prostu ZA(pipi)IŚCIE xD Jedna z najlepszych gier na PS3 biggrin.gif

Świetny patent z tymi odskokami, kilka razy w ten sposób się uratowałem, bo po prostu biegnąć oberwałbym z jednej z trzech rakiet na 100% xD
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Katana @ 24 01 2008, 16:11) *
Dostałem o 13:00 mojego UT3, odpaliłem i nie mogę się oderwaćbiggrin.gif

Na padzie gra się za(pipi)iście, a mam zamiar zaraz podłączyć klawierkę i myszkę biggrin.gif

Jest po prostu ZA(pipi)IŚCIE xD Jedna z najlepszych gier na PS3 biggrin.gif

Świetny patent z tymi odskokami, kilka razy w ten sposób się uratowałem, bo po prostu biegnąć oberwałbym z jednej z trzech rakiet na 100% xD

Graj na padzie. K+M is for pussies ;D
Katana
W dzień będę grał na klawierce i myszce, a wieczorem i w nocy, rozłożę się na łóżku z padem w rękach biggrin.gif
waldusthecyc
moi drodzy - tylko klawia. to co się dzieje to masakra. mecze na padach wyglądają jak slow motion...
Adi_TEAM LBN
CYTAT(waldusthecyc @ 25 01 2008, 15:03) *
moi drodzy - tylko klawia. to co się dzieje to masakra. mecze na padach wyglądają jak slow motion...

LOL? Przeciez tempo gry jest takie same na padzie jak na myszy wiec o co ci chodzi?
karol885
CYTAT(waldusthecyc @ 25 01 2008, 16:03) *

No to mna pozamiatalo. LOL.
Czyli według twojego toku rozumowania na serwerach gdzie można grac i na k+m i na padzie To na padzie jest spowolniona gra. Hmm....
A grałeś w ta gre? Bo moze my o innych rozmawiamy. Np Ty mowisz o wersji PC ktora rzeczywiscie jest troche szybsza niz konsolowa.
Katana
CYTAT(waldusthecyc @ 25 01 2008, 15:03) *

Ja odpowiem krótko.... Gram za pomocą myszki tongue.gif ghe ghe
izon
nie powiedzialbym ze tempo gry jest takie same.To ze PC jest do bani wszsycy wiemy ale akurat atut myszki i klawy w grach fps jest niepowtarzalny.Widac to po poziomie graczy w wielu grach multi,ktore wyszly na pc i konsole w tych pierwszych mecze sa bardziej zywiolowe a headshot(niekoniecznie w ut) pada 2x czesciej.Gralem w UT na obu platformach i na pc gralo mi sie znacznie przyjemniej wlasnie dzieki sterowaniu k m.Moze maly offtop ale zamiast ut na konsoli wolalbym jakiegos fajnego rpg albo przygodowke na kij nam gatunek typowo PCtowy??
wiiboxstation
CYTAT(izon @ 25 01 2008, 21:10) *
nie powiedzialbym ze tempo gry jest takie same.To ze PC jest do bani wszsycy wiemy ale akurat atut myszki i klawy w grach fps jest niepowtarzalny.Widac to po poziomie graczy w wielu grach multi,ktore wyszly na pc i konsole w tych pierwszych mecze sa bardziej zywiolowe a headshot(niekoniecznie w ut) pada 2x czesciej.Gralem w UT na obu platformach i na pc gralo mi sie znacznie przyjemniej wlasnie dzieki sterowaniu k m.Moze maly offtop ale zamiast ut na konsoli wolalbym jakiegos fajnego rpg albo przygodowke na kij nam gatunek typowo PCtowy??

Takie gry są potrzebne ponieważ zapewniają wspaniałą zabawę multi online a na ps3 nie ma ich zbyt wiele
Adi_TEAM LBN
Tempo gry na PC jest szybsze ale to nie jest zasluga myszy tylko po prostu na konsoli zwolnili ta gre zeby n00by mialy szanse w cos trafic nawet przypadkiem na padzie wink.gif Ehh i znowu sie zacznie pieprzenie o tym ze na padzie nie da sie grac tak jak na myszy.
Nie rozumiem cie Izon, jak to po co nam taka gra? Online w tej grze moim zdaniem jest na 9+. Nie dziesiec bo zepsuli voice chat. Bardzo malo ludzi docenia ta gre dlatego ze po paru meczach sie zniechecaja i nie chce im sie w to grac a to dlatego ze dostaja baty. Niestety jesli ktos sie spodziewal latwej i przyjemnej rozgrywki od samego poczatku to niech kupi CoD bo zeby czerpac przyjemnosc z UT trzeba sie sporo nauczyc.
Katana
Ja dostalem UT3 i nie moge sie oderwac, kazda rozwalka to ROZWALKA! biggrin.gif
Trudna, ale wciagajaca i rajcujaca. Niestety jest malo serverow do wyboru (ponizej 10 w DM mi pokazuje sad.gif ) i czesto laguja, ale jak sie trafi na "dobry" serwer, to mozna grac smile.gif Poki co jednak bije w offline z BOTami (ucze sie mapek i samej gry smile.gif ), ale szkoda, ze nie ma splitscreena, bo bym kolegom skopal dupy xD
Gra w UT3 na PS3 przy pomocy myszki to nie to samo co na PC (moze to wina mojego gryzonia tongue.gif ) bo celownik jakby bardziej skacze niz sie rusza po ekranie tongue.gif
Na PC gra byla szybsza (zauwazalnie), choc gralem tylko w demo, ale na PC nie cieszylbym sie taka grafika (mam GF4MX, w demo gralem u kumpla tongue.gif ) i mozliwoscia przelozenia sterowania na Pad'a jak chce sie walnac na wyrku xD
Adi_TEAM LBN
CYTAT(Katana @ 25 01 2008, 23:32) *
Ja dostalem UT3 i nie moge sie oderwac, kazda rozwalka to ROZWALKA! biggrin.gif
Trudna, ale wciagajaca i rajcujaca. Niestety jest malo serverow do wyboru (ponizej 10 w DM mi pokazuje sad.gif ) i czesto laguja, ale jak sie trafi na "dobry" serwer, to mozna grac smile.gif Poki co jednak bije w offline z BOTami (ucze sie mapek i samej gry smile.gif ), ale szkoda, ze nie ma splitscreena, bo bym kolegom skopal dupy xD
Gra w UT3 na PS3 przy pomocy myszki to nie to samo co na PC (moze to wina mojego gryzonia tongue.gif ) bo celownik jakby bardziej skacze niz sie rusza po ekranie tongue.gif
Na PC gra byla szybsza (zauwazalnie), choc gralem tylko w demo, ale na PC nie cieszylbym sie taka grafika (mam GF4MX, w demo gralem u kumpla tongue.gif ) i mozliwoscia przelozenia sterowania na Pad'a jak chce sie walnac na wyrku xD

To nie wina myszy, wylacz w opcjach mouse smoothing i problem z glowy.
Szkoda ze tak duzo osob gra na K+M bo z niektorych moga byc niezli gracze a wiekszosc klanow gra na padach.
Kukles
Nawet nie wiekszosc tylko chyba wszystkie. CG tez bedzie na padach wiec nie ma sensu grac na myszy.
Memory
Feature: Epic Knows the Secrets of the PS3
http://www.gamepro.com/sony/ps3/games/features/158468.shtml
Katana
CYTAT(Adi_TEAM LBN @ 26 01 2008, 03:03) *
To nie wina myszy, wylacz w opcjach mouse smoothing i problem z glowy.

Ha! Bylem szybszy xD Dawno wylaczylem i jest podobnie, lepiej, ale nie doskonale smile.gif
Wczoraj odpalilem meczyk na Warfare z Botami na bodajze Adept (poziom wyzej od Skilled (jak mowilem, trenuje dopiero tongue.gif ) i nawet nie skonczylem tego meczu, a trwal ponad 1h biggrin.gif Trzeba bylo isc spac tongue.gif Ale nadal bylem na pierwszym miejscu hyh.gif Chociaz z minimalnymi roznicami pkt smile.gif
Ani chwili nie myslalem sobie - To jest nudne... OFF - tutaj gralem caly czas, wreszcie mnie tylko kark rozbolal (niewygodne krzeszlo tongue.gif ) i poszedlem spac, Ale jeszcze wroce do tego meczu biggrin.gif
SORROW
Mam malutkie pytanie : jak wypada single (i czy jest wogóle ) ?
Katana
Single jest, ale osobiscie pogralem w niego chwile, olalem go i odpalilem Match'a z BOTami xD Nadrabia za cala kampanie biggrin.gif
waldusthecyc
CYTAT(Kukles @ 26 01 2008, 07:22) *
Nawet nie wiekszosc tylko chyba wszystkie. CG tez bedzie na padach wiec nie ma sensu grac na myszy.

albo nie ma sensu grać w klanie...
Styku
Pytanie mam dosc wazne..... chce sobie kupic z dwie gierki , bo wlasnie zakonczylem sesje i mam 3 tyg wolnego.... zastanawiam sie nad paroma grami i tez na UNrealem 3.
1 pyatnie: czy gra wciaga jak multi w call of duty4
2 pytanie: czy ma sens kupowianie gierki na ktorej bede gral na padzie bo nei widze checi wydawania kolenej kasy na k+m... boje sie ze po sieci bede dostawal w dupe bo polowa gra na m+k
3 pytanie: kupic wersje PAL czy NTSC ?? wiem ze nie ma ograniczen, ale w przypadku np CALL of Duty 4 mialo to znaczenie bo nei da sie grac na wersji US z kumplami z europy

Dajcie znac.... duzo byscie pomogli.....szczeglnie osoby ktore graly w call of duty 4 ( sam gram czasem jeszcze na pc z kumplem w unreala 1 ) tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.