CYTAT(Soul)
To jakie oceny nie traktujesz jako ciekawostki?!
A nie moge? Recenzje GT to byly za mnie zawsze ciekawostki, bo zawsze bylem ciekawy co wymysla
CYTAT
GT to takie , samo coś jak IGN ,gamespot....tyle że tam jest wszystko w filmikach.
I wiele innych (przywolane juz giery.eu oraz inne serwisy ktore napisz recke HS)... Nie mniej jednak niektore trakuje bardziej powaznie a niektore mniej. GT nalezy do tych traktowanych przez mnie mniej powaznie (tak samo wiele innych - w tym fanowskie serwisy).
CYTAT
He o sorry ,ale co combosy mają do innowacyjności systemu walki ?!
Ej a gdzie ja cos o innowacyjnosci pisalem? Czytaj ze zrozumieniem. Z reszta jaka innowacyjnosc moze byc w systemie walki? Bylo ich tyle (sys) ze trudno wymyslic cos przystepnego i innowacyjnego za razem. NG ma innowacyjny system walki?
CYTAT
No i brak upgrajdów do broni LOL!
To jest mega LOL! Jakos nie zwracalem na to uwagi bo myslalem ze to jest oczywista spraw a tu taki zonk ...
CYTAT
Prawda , tyle że tam (czyt. GT,IGN,GS) pracują bardziej obiektywni redaktorzy . Nikt ich nie przyciska , nie są fanbojami .
Znasz ich wszystkich ze tak twierdzisz?
nie rozumiem tego ja serwis nie jest polski to jest pro a jak jest polski albo z jakiegos nieznaczacego(nie-ameryki, nie-angli, nie-francji itp) kraju to sa lamery?
CYTAT
ja przez pryzmat NG oczekiwałem dużo lepszej gry
Czemu NG? Przeciez to sa gry o innych zalozeniach (nie liczac tego ze sa slasherami) - NG to techniczna gra dla hardkorowcow a HS to lajcik dla wszystkich

(tak sie mnie wydaje)
CYTAT
aki by to slasher nie był to 6-7 godzin to kpina
Jescze do niedawna slyszalem o 7-8h potrzebnych do przejscia
CYTAT(Zeratul)
videorecka na GT jest naprawde fajnie i obietywnie zrobiona.
Po czym wnosisz?
CYTAT
IMO po filmikach, ktore widzialem wystawiam grze 8
Gratuluje pomyslowosci...
CYTAT
Szkoda, tylko ze jest marne 7h gameplayu
Gyrosy mialy ~8h i nikt nie plakal
CYTAT
Z drugiej strony mozna gre szybko przejsc i szybko sprzedac nie tracac za duzo kasy
Znam latwiejszy sposb na nie tracenie kasy - nie kupowac tej gry!
CYTAT
dla czlowieka takiego jak ja, gdzie w grze liczy sie przede wszystkim multi.
Skoro multi sie dla ciebie liczy to czemu chcesz kupic HS, bo nie rozumiem?
CYTAT
nie majac przy tym ni krzty achievementa jest po prostu nudne
Czyli co w NG1(przykladowo) nie grales boe nie bylo achievementow? W Halo 1 i 2 (przykladowo) tez nie? W FFX czy FFVII (przykladowo) tez nie bo nie bylo achievementow? A moze to dopiero achievementy otworzyly ci oczy ze bez nich granie bylo zawsze bez sensu... uh a ja mslalem ze gra sie dla zabawy a achievementy to bardzo mily dodatek do gry...
jasiumaster zgadzam sie z toba