Oblukałem właśnie trailer z TGS ukazujący styl walki, który trochę mi nie przypasił.
Oczywiście ruchy są doglancowane, ale fizyka już nie bardzo. Tzn. po części nie bardzo, bo jest pare oczogwałtnych zagrań, maksymalnie realistycznych, ale trochę to głupkowato wygląda-babka macha nożykiem w górę, a kolo bez kropli krwi wylatuje na 5 metrów wzwyż robiąc świdry. Pół biedy gdyby to wygladało jakoś efekciarsko, ale nie, wygląda bardziej jak zagrywa z przerysowanego japońskiego slashera z nindżasami i takimi tam. O właśnie krew....dużo urokliwiej by było jakby tryskało troche juchy, jakieś systemy obrażeń na ciałach przeciwników-w końcu to next genowy must have ma być, nie? I jeszcze odnośnie ciosów-troche tandetnie wyglądają te machanki, bohaterka spogląda naraz we wszystkie strony świata, jakieś smugi, ogólnie kojarzy się z jakimś mashującym 10 latkiem, rozwalającym za pomocą Yoshimitsu mistrza Polski w Tekkena

Bazuka ma pikny design, może wyjdzie z tego jakiś bombowy tygiel kulturowy, ale narazie "trochę" psuje efekt.
Mimo wszystko czekam z drżącymi łapami na nowe trailery....
Wybaczcie prostotę i dosłowność posta, nie mam na to wymówki