Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Heavenly Sword
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
McDrive
Tameem:
CYTAT
It all comes down to lighting, dof tweaking and blend-shape tweaking none of which took place for the "Cinematic Production" teaser.

Red 5:
CYTAT
Hi Mr. I just want to ask if, All those effects will take place IN GAME in the same way you did on this picture from Cutscene?, This quality is going to be the exactly the same IN-GAME on the Final Product?

Tameem:
CYTAT
Hi Red 5,

The DOF in-game is good but not THAT good. Better specular on the eyes is something we are working on and other techy bits to help improve the lighting response on the blend-shapes.

If these come together, then the layman should not be able to distinguish that screenshot from the final result. Fingers crossed!!!

Tameem
the_m
CYTAT(GameOnly.pl)
Na forum Ninja Theory pojawił się nowy screen z Heavenly Sword i od razu zaczęła się dyskusja, czy ten materiał pochodzi bezpośrednio z gry. Wasz komentarz?
Ja nie moge, jak czy ta sie takie niusy to sie miecz w kieszeni otwiera. Sztuczne wywolywanie jakiejsc sensacji, przeciez wyraznie bylo napisane, ze screen pochodzi z filmiku a nie gameplayu wlasciwego (an in-game screen grab of Nariko from one of our cutscenes) - potwierdzaja to tez teksty z postu McDrive'a, tak to jest jak sie bazuje na jakiejs "zaslyszanej" plotce/newsie, a nie sprawdza u zrodla.
dry.gif

Emet
Screen tak na dobrą sprawę zaczerpnięty jest ze wstawki real-timeowej, ale dzięki zablurowaniu otoczenia (w tym kanciastych włosów tongue.gif) prezentuje się praktycznie jakby pochodził z (pre)renderowanej wstawki .
Memory
Heavenly Sword Gameplay Looking Excellent

http://www.psu.com/node/8727
CELL7777
za tydzien impreza w londynie bedzie mozna pograc na ps3 maja sie pojawic grywalne dema wczesniej nie prezentowane publicznie . jak mi sie uda pojade do londynu i napisze jak to wszystko wyszło.

moze bedzie mozna zagrac w Heavenly Sword......
YETI
co to za impreza? mozna jakiegos linka?
palo

nowy screen, jak to jeden z użytkowników kotaku skomentował - Bullshot - w 100% sie z nim zgadzam smile.gif
i jeszcze źródło: http://www.gametab.com/news/839841/
AbraHAM
Jak dla mnie to jest wlasnie screen z gry , moze jest to moment kiedy uruchamia sie wstawka kiedy wklepujemy przyciski pojawiajace sie na ekranie , poziom detali na postaci moze sie zmieniac , wszystko zalezy od odleglosci kamery od twarzy, samo sony ostatnio sie chwalilo ze devkity PS3 zostawly wzbogacone o pare fajnych funkcji graficznych, ok grafika grafika trzyma poziom enylej , jak gameplay ograniczy sie do wklepywania x i kombinacji guzikow w wstawkach to nie zapowiada sie to ciekawie , a jak narazie tak to widze bo na wiekszosci materialow jakie udostepniono HS widzi sie jako interaktywny film ...
Jakim
e tam.. raczej coś na wzór God Of War. I sądze że takiego typu slashera dostaniemy, gdzie będzie dużo własnie takich automatycznie przeprogramowanych sekwencji. Oby tylko były w takim stosunku jka w przypadku GOW. Tam jest to wywazone w porządku.
McDrive
CYTAT(palo @ 12 03 2007, 12:43) *

nowy screen, jak to jeden z użytkowników kotaku skomentował - Bullshot - w 100% sie z nim zgadzam smile.gif
i jeszcze źródło: http://www.gametab.com/news/839841/

Następny sie obudził. Spójrz stronę wstrecz.

A co do tego to to jest IN-GAME z "kat scenki" dry.gif
CELL7777
niestety Yeti niemam zadnych namiarów
LiSoQuan
Dzisiaj widziałem pierwszy raz ta gre w akcji i jestm pod wrazeniem smile.gif

estel... poprawie się hehe
estel
Nie mam pytan. Ludzie ktorzy nie czytaja poprzednich postow powinni byc banowani ;]
YETI
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...erkis_mocap.wmv
Gorąco polecam! Andy daje rade! Po tym filmiku mozemy byc pewni ze głowny zły tej gry ma "małe" problemy z głową wink.gif
McDrive
CYTAT(YETI @ 5 04 2007, 08:10) *
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...erkis_mocap.wmv
Gorąco polecam! Andy daje rade! Po tym filmiku mozemy byc pewni ze głowny zły tej gry ma "małe" problemy z głową wink.gif

Lubię takich głównych złych.
Wojtq
Ciekawy materiał, nie powiem wink.gif Choć wolałbym zobaczyć raczej jakieś fragmenty z gry. Ciekawe też, czy gra doczeka się kontynuacji - nie wierzę, żeby na końcu główna postać zginęła wyczerpana przez ten miecz (jednak takie zakończenie byłoby mile widziane biggrin.gif )
YETI
CYTAT(Wojtq @ 5 04 2007, 13:00) *
Ciekawe też, czy gra doczeka się kontynuacji

Zapowiedzieli juz dwie kolejne czesci. Heavenly Sword ma byc trylogia.
Dr.Czekolada
I oby była lepsza od GOW tongue.gif (którego jedynka mi sie nie podobała, w dwójke nie grałem).
YETI
nie wiesz co dobre, tzn. nie wiesz co genailne
wink.gif
Dr.Czekolada
Wiem Yeti wiem tongue.gif. GOW 2 pewnie jest Hitem, bo jedynka jak dla mnie to zwykły slasher (nie wiem, grałem w setki slasherów i jak dla mnie ten cały GOW nie wyróżnia sie, uff takie moje szczęscie w guście confused.gif). BTW gdyby główna postać miała umrzeć na końcu, wcale nie oznaczałoby to że wyjście kolejnej części bedzie niemożliwe.
Deadeye
CYTAT(Dr.Czekolada @ 6 04 2007, 18:50) *
GOW 2 pewnie jest Hitem, bo jedynka jak dla mnie to zwykły slasher

jesli jedynka ci sie nie podoba, to 2jka tez ci sie nie spodoba raczej. i gow1 JEST hitem, niezaleznie od tego czy ci sie podoba czy nie ;P choc czesciowo cie rozumiem, mi np. DMC tez sie nie podobal
Dr.Czekolada
Ojjj, stary nie przerabiajmy tego, co bylo juz setki razy confused.gif (DMC akurat tez nie calkiem trawie, aczkolwiek po 3-ce pare dni od konsoli nie odchodzilem tongue.gif). Po prostu licze na miarzdzaca grafike i grywalnosc w bataliach, a GOW (rzeby nie bylo) wcale nie uwarzam za slaby slasher, czy cos takiego, tylko w jedynce np jak dla mnie zbyt malo bylo sekwencji z wykonczeniami, i ogolnie jak dla mnie wialo troszke nuda (combosy przeogromne jak szanse na wygrana w totolotku ;().
Pavlis
CYTAT(Dr.Czekolada @ 6 04 2007, 22:15) *
np jak dla mnie zbyt malo bylo sekwencji z wykonczeniami

A w której grze miałes więcej sekwencji w wykończeniami?? rolleyes.gif
Dr.Czekolada
Mortal Kombat biggrin.gif. A tak na poważnie, wciskanie przycisków w odpowiednim momencie przypomina mi ździebko RE 4, Jednak najbardziej mi zależy po prostu na pokazaniu batalii jak na next gena przystało, ale ok nie przesadzajmy, Heavenly Sword wygląda jak konkurencja dla GOW, ale wcale nią być nie musi. Ta produkcja nie musi sie w ogule wzorować na GOW (przeż i tak zapowiedziano Trójkę).
ghost PL
Nowe szoty
YETI
Jak to skomentowała jedna osoba...HOLY SHIT
http://www.hub-bub.com/blogs/brian/wp-cont.../holy_shit1.jpg
LOL

PLUS OKłADKA I ARCIK

the lighting ...the grass..the shadow..the skulls....the babe...

Made in Heaven + Kratos am cry
hehe ^^

Swietnie wykonana buźka
http://www.gamepro.com/screens/110429/108390-4-2.jpg

I jeszcze taka ciekawosta.

Heavenly Sword Week begins -- 10 new screens only on GamePro.com
by GamePro Staff | 04/09/2007 | 3:19:04 PM PST

Heavenly Sword Week has begun, and GamePro.com is the only place to see the latest screens and intel.

In celebration of our May 2007 cover story on Sony's PlayStation 3 game-to-beat Heavenly Sword, GamePro.com will be unveiling exclusive art and information on the game over the next four days.

Monday: 10 new screens released
Tuesday: ???
Wednesday: ???
Thursday: ???
Friday: ???

Check back every day this week for exclusive Heavenly Sword info -- only on GamePro.com.

Zapowiada sie piękkkny tydzien!!! winner_first_h4h.gif
Ryo-San
moze wrzuca na PS Store builda z E3: / byloby kapitalnie...zreszta chyba sam nie wierze w to co pisze no ale nadzieja matka glupich - mimo wszystko licze na demoweczke; ]
Dr.Czekolada
Hehe, spokojnie skoro Ninja Gaiden demo zamierzają dać, to czemu nie to ?.
Deadeye
kolejne info od gamepro http://www.gamepro.com/sony/ps3/games/features/108456.shtml
YETI
Cell i Heavenly Sword - jak oni to zrobili?

Dlaczego według producentów Heavenly Sword będzie pierwszą grą, która naprawdę wykorzysta architekturę Cell.

Oto prosty przykład:

Zarządzanie AI dla setek przeciwników może wydawać się syzyfową pracą, jednak Ninja Theory wykorzystując architekturę Cell rozwiązała ten problem w niezwykle elegancki i sprytny sposób:

* Cell traktuje wrogów w dużej odległości jako tłum i liczy AI dla całości.

* Kiedy wrogowie zbliżają się, Cell dzieli ich na oddziały i liczy AI oddzielnie dla każdego oddziału.

* I w końcu, kiedy oddział podejdzie wystarczająco blisko Cell zaczyna liczyć AI indywidualnie dla każdego przeciwnika osobno, przypisując mu unikalne zachowanie, taktykę i styl walki.

Producenci zapowiadają też wsparcie dla SIXAXIS’a, będzie można go wykorzystać między innymi do wpływania na tor lotu pocisku z bazooki.

Na chwilę obecną nie wiadomo czy gra będzie działać w Full HD (1080p). Z całą pewnością wiadomo natomiast, że gra olśniewa grafiką, a główna bohaterka Nariko jest równie ponętna co niebezpieczna.

http://www.ps3site.pl/ps3-news/cell-i-heav...li-t1407.0.html
YETI
Kilka rzeczy, których nie wiedzieliście o Heavenly Sword
http://www.ps3site.pl/ps3-news/kilka-rzecz...rd-t1523.0.html
Maiden
CYTAT(YETI @ 10 04 2007, 10:46) *
LOL

hehe ^^

Swietnie wykonana buźka

I to ma być takie mega-turbo piękne?

Sory, ale nie.
McDrive
CYTAT(Maiden @ 14 04 2007, 14:46) *
CYTAT(YETI @ 10 04 2007, 10:46) *
LOL

hehe ^^

Swietnie wykonana buźka

Sory, ale nie.

Kiedyś tak samo myślałem o God of War na PS2, a kiedy w to zagrałem zacząłem się gryźć, że pomyślałem, że grafa jest do chrzanu.
OsciBosci
Jest piekne, głownie oswietlenie, napewno tridniej zrobic cienie przy ogolnej jasnosci, niz jasne miejsce w ogolnej ciemnosci (Gearsy)
the_m
CYTAT
Sory, ale nie.
Pierwsze sloneczko za dlugo Ci na glowke swiecilo? wink.gif hehe Przeciez te cienie i swiatlo powalaja, a do tego wyobraz sobie to w HD i w ruchu! Juz mi ciary po plecach chodza smile.gif Holy Shit bardzo pasuje od HS, bo to co soba ta gra reprezentuje odbiera dech w piersiach! ;]
Jakim
Garść screenów, ktore już były, podane jednak w wysokiej rozdzielczości.

Heavenly sword obrazeczki:p
Emiel
Nie chcę tu żadnego flejma, ale jak dla mnie to te screeny nie prezentują się najlepiej. Znaczy się może sam siebie trochę za bardzo nakręciłem na tą grę, jednak tu i ówdzie widać słabe tekstury. Po tych screenach gra wygląda na po prostu ładną, a nie tak jak liczyłem rewelacyjną. W ogóle gorzej niż Lair, a tam jest w dodatku 1080p. Hmm no oczywiście ważna jest też grywalność, więc nadal liczę na poziom może troszkę niższy niż God of War.
Emet
Jeśli mam być szczery to na tych screenach to rzeczywiście wygląda to troche biednie. Cieniowanie i modele postaci to jedno, ale... otoczenie IMO nie przebija poziomem wykonania czy złożoności np takiego GoW na PS2 (!). A i w ogóle widziałem lepiej zagospodarowane miejsce w grach na PS2 (ot choćby Jak 2, wszędzi było napchane różnych roślinek, jak nie roślinek to czegoś innego) a tu jest trochę pusto confused.gif A jakość tekstur być może na zwykłym TV by nei raziła, ale w 720p niestey widać że część tekstur stoi na niskim poziomie confused.gif
CELL7777
http://www.n4g.com/ps3/News-35587.aspx

nowe screny link poyzej niedziała to wrzucam jeszcze raz
Trzcina
Powiem szczerze Emet, ze twoje ocenianie strony graficznej gier juz dawno przestalo byc w jakimkolwiek stopniu wymierne wink.gif Od dlugiego juz czasu zawsze piszesz ze cos jest nei tak, a w praktyce jest zazwyczaj zupelnie inaczej.

Nie wiem czy posiadasz PS3 (nie wpisales sie) ale wiekszosc to co mowiles do tej pory o grach sie nie pokrywalo w momencie uruchomienia jej przeze mnie, natomiast mowienie ze tutaj wiekszosc tekstur wyglada w 720p biednie po prostu mnie rozwalilo ;]

Serio... znajdzcie sobie jakies lepsze zajecie smile.gif Bo tutaj nawet gadanie 'IMO' nie ratuje sytuacji.

Oczywiscie nie zmienia to faktu ze ja nie uwazam tych screenow za najlepsze screeny na swiecie, ale takie pisanie o tych tekstur juz dawno przestalo byc zabawne, a zaczelo byc troche zenujace ;]

Najlepiej bedzie jak wkleisz ktorys z powyzszych obrazkow w 'REWELACYJNEJ ROZDZIALCE!!!' i zaznaczysz mi kolkami te 'slabe tekstury w 720p' bo ja jestem laikiem i nie widze tego smile.gif
Emet
wtf.gif Nie unoś się bo ci żyłka pęknie dry.gif
Po pierwsze, nie mam PS3 (jeszcze).
Po drugie: Kiedy pisałem, że coś wygląda biednie a po włączeniu okazało się inaczej? Zazwyczaj pisałem tak na temat wczesnych wersji (co zaznaczałem, że "póki co" gra wygląda tak a nie inaczej). A to na tych screenach wygląda poprostu biednie, nie oszukujmy się. Być moze są to biedniejsze z lokacji. Widziałem inne momenty w ruchu i wywierały na mnei duże wrażenie, ale nie te miejscówki przedstawione na ostatnich screenach. Po grze na PS3 oczekuję czegoś więcej.
Ot choćby tu: http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...95526_4_big.jpg
Chyba mi nie powiesz, że wygląda to jakoś niesamowicie? Gdyby wyglądało to tak na PS2 lub X'ie (1) (pomijam oświetlenie i model postaci) to byłoby to coś. Ale nie na konsoli która powinna mieć moc obliczeniową kilkadziesiąt razy większą niz PS2. Być może jest tam dużo polygonów, ale nie są odpowiednio zagospodarowane.
A zresztą... jakbym miał już PS3 i tą grę to i tak cieszyłbym japę i zagrywał się w to i inne tytuły tongue.gif ale mimo wszystko niektóre gry mnie zawodzą (ta w zasadzie tylko w niektórcyh miejscach, ale np DMC4 wygląda niespecjalnie, oczekiwałem oczopląsu jak w DMC1 za czasów PS2) w temacie grafiki.

EDIT: Dwie sprawy jeszcze.
Po dłuższym przyjrzeniu się stwierdzić mogę, że siedząc jakieś 2m od TV i tak będzie to wyglądało na pewno
rewelacyjnie wink.gif
A co do wymierności oceniania to... Chodzi o to, że gry na sprzęcie teoretycznie wielokrotnie mocniejszym powinny
robić na mnie wrażenie i deklasować w każdym calu to co było na poprzedniej generacji, a tak niestety nie jest confused.gif
Przecież nawet pierwsze tytuły na PS2 nie pozostawiały złudzenia czy są na PS2 czy na PSX'a. W zasadzie można
przyjąć teorię, że za kilka lat gry na PS3 zdeklasują graficznie obecne tytuły, ale niestety nie jestem tego
w 100% pewien.
Incognitos
CYTAT(Emet @ 19 04 2007, 14:24) *
wtf.gif Nie unoś się bo ci żyłka pęknie dry.gif
Po pierwsze, nie mam PS3 (jeszcze).
Po drugie: Kiedy pisałem, że coś wygląda biednie a po włączeniu okazało się inaczej? Zazwyczaj pisałem tak na temat wczesnych wersji (co zaznaczałem, że "póki co" gra wygląda tak a nie inaczej). A to na tych screenach wygląda poprostu biednie, nie oszukujmy się. Być moze są to biedniejsze z lokacji. Widziałem inne momenty w ruchu i wywierały na mnei duże wrażenie, ale nie te miejscówki przedstawione na ostatnich screenach. Po grze na PS3 oczekuję czegoś więcej.
Ot choćby tu: http://www.jeux-france.com/Webmasters/Imag...95526_4_big.jpg
Chyba mi nie powiesz, że wygląda to jakoś niesamowicie? Gdyby wyglądało to tak na PS2 lub X'ie (1) (pomijam oświetlenie i model postaci) to byłoby to coś. Ale nie na konsoli która powinna mieć moc obliczeniową kilkadziesiąt razy większą niz PS2. Być może jest tam dużo polygonów, ale nie są odpowiednio zagospodarowane.
A zresztą... jakbym miał już PS3 i tą grę to i tak cieszyłbym japę i zagrywał się w to i inne tytuły tongue.gif ale mimo wszystko niektóre gry mnie zawodzą (ta w zasadzie tylko w niektórcyh miejscach, ale np DMC4 wygląda niespecjalnie, oczekiwałem oczopląsu jak w DMC1 za czasów PS2) w temacie grafiki.

EDIT: Dwie sprawy jeszcze.
Po dłuższym przyjrzeniu się stwierdzić mogę, że siedząc jakieś 2m od TV i tak będzie to wyglądało na pewno
rewelacyjnie wink.gif
A co do wymierności oceniania to... Chodzi o to, że gry na sprzęcie teoretycznie wielokrotnie mocniejszym powinny
robić na mnie wrażenie i deklasować w każdym calu to co było na poprzedniej generacji, a tak niestety nie jest confused.gif
Przecież nawet pierwsze tytuły na PS2 nie pozostawiały złudzenia czy są na PS2 czy na PSX'a. W zasadzie można
przyjąć teorię, że za kilka lat gry na PS3 zdeklasują graficznie obecne tytuły, ale niestety nie jestem tego
w 100% pewien.

Dla mnie ten tytuł też nie pozostawia złudzenia, że jest na PS3 a nie na PS2!!!
Gra wygląda rewelacyjnie... i do tego pamięć Cię chyba nieco myli bo pierwsze tytuły na PS2 wyglądały bardzo biednie...
Trzcina ma rację nie wiem co ty chcesz od tych screenów są wypasione!!! CZŁOWIEKU!
Trzcina
Lol, zylka mi na pewno nie peknie, bo ja sie nie unosze tylko usmiecham chytry_.gif

To co piszesz to jest oczywiscie prawda, ja tez oczekuje gier WYGLADAJCYCH kozacko, bo przeciez PS3 jest KILKADZIESIAT razy mocniejsze. I bawi mnie tez to, jak ludziom sie zmienia i jak ludzie W OGOLE NIE MYSLA i nie potrafia sie odnosic do faktow, tylko na biezaco zmieniaja swoje zdanie.

Pokaze ci obrazek. Jedna z pierwszych gier na PS2, ocenianai bardzo wysoko, posiadajaca bardzo dobra oprawe jak na swoj czas (poczatku zycia PS2)

http://img58.imageshack.us/img58/9669/lolgt6.jpg

Wkleilem sobie naraz obrazek z HS i z Ico biggrin.gif No i popatrz... czy ten obrzek nei wyglada kilkadziesiat razy lepiej? smile.gif

Dam ci iny przyklad, juz bez wklejania bo mi sie nie chce :

http://media.ps2.ign.com/media/015/015620/img_1288915.html

Otworz sobie obrazek z DMC1 naraz i obok z HS... i zastnow sie czy cos z tego co mowisz ma pokrycie w rzeczywistosci. Nie chce tutaj robic jakiegos offtopicznego porownywania z innymi grami, ale twoje argumenty o braku wiary w oprawe sa zupelnie bez sensu... Moze zapomniales jak wygladaly gry kiedys na PS2, a moze powodem jest to ze PS3 nie masz. Ja mam w domu, mam tez HDTV i NIE POTWIERDZAM prawie nic z tego co mowisz.

Nie chce mi sie szukac twoich wypowiedzi w innych tematach bo nie zalezy mi na tym aby pokazywac ze moim zdaniem sie mylisz. Stwierdzam po prostu ze brakuje tobie (i wielu innym ludziom) wlasciwego punktu odniesienia. W zwiazku tym piszecie pozniej na forum IMO WIERUTNE bzdury... Moze ten obrazek z HS nie jest najlepszy, ale co z tego? Jeden brzydki obrazek w stosunku do 10 ladnych, jakos niespecjalnie mi przeszkadza... Zwlaszcza ze widzialem filmiki w HD z tej gry i wiem na co ja stac i te screeny jedyne co robia, to pokazuja mi wyglad nowych miejscowek...

PS. Obrazek nie jest tendencyjny... ludzie uwazaja Ico za bardzo ladna gre, jest to gra w ktorej lokacje robia wrazenie i ogolnie 'jest kul'. Ocena za grafike 9.3 za prezentacje 9.4 na IGN... Naprawde mam dodawac cos wiecej? smile.gif
Emet
Może i czasami troche przesadzam wink.gif Ale poprostu nie zadowala mnie wygląd niektórych gier, i poprostu nie robi wrażenia. Porównując gry też mam na uwadze, że konsola jest niejako kilakdziesiąt razy mocniejsza a gra wygląda (powiedzmy...) 2-3x lepiej. Przynajmniej w moim odczuciu. Naprawde grafika w HS nie robi na mnei wielkiego wrażenia (poza niektórymi wyjątkami i modelami postaci). Robi na mnie wrażenie grafika w Uncharted: Drake's Fortune, robią na mnei wrażenie modele samochodów w GTHD (ale nie otoczenie), Crisis, Gears of War więcej nei chce mi się wymieniać..
Pokazałeś mi screeny z gier z początków PS2, a mi chodzi o porównanie geir z początku PS3 do tych z końca PS2.
Ot dajmy np. http://ps2media.ign.com/ps2/image/godofwar_021904_02.jpg a były tam lepsze miejscówki i w tej nawet momenty gdzie było widać 2x więcej tego obszaru. To na mnei robi wielkie wrażenia (zważywszy ze to jest na PS2).
Ale już mniejsza o to. Pokażą coś co mnie zadowoli to napiszę, pochwalę tongue.gif
Ot poprostu jakoś ostatnio takie różne rzeczy kłują mnie w oczy. Sam nie wiem czemu, ale tak jest. Taki Lair też nie robi na mnei wrażenia (poza świetną wodą) a ludzie piszą, że to wypas graficzny.
Z mojej strony koniec na ten temat (do czasu, gdy trzeba będzie do niego wrócić wink.gif).
Trzcina
No ale widzisz... nie jest uczciwe pokazywanie DRUGIEJ NAJLADNIEJSZEJ gry na PS2 (pierwsza to GoW2) i porownywanie jej do jednej z pierwszych na PS3... chcesz takiego porownania dokonac za 7 lat? Ok..

Poza tym... gralem w GoW na swoim sprzecie i nijak sie jego grafika ma do grafy na konsolach nowej generacji, to zupelnie inny sposob generowanie obrazu... Roznica jest widoczna od razu.

Poza tym... ogladamy obrazki, a obrazki nigdy nie sa w stanie oddac tego jak jest naprawde. Chcesz materialu ktory moznaby w jakis sposob opisac i odniesc sie do niego? Sciagnij stare prezentacje HS w HD, obejrzyj kilka razy i wtedy mozmey rozmawiam dalej... smile.gif
Emet
O ludzie, własnie o porównanie ostatnich gier z PS2 do pierwszych z PS3 mi chodzi. Inaczej chyba nei ma sensu...
Druga sprawa, mam te prezentacje tongue.gif I dlatego pisałem, ze widziałem filmy na których gra ta robiła na mnie rzeczywiscie wrażenie, ale ostatnio już jakoś mniej.
YETI
Nie ma co panikowac, te nowe screeny prezentuja sie znacznie lepiej od tych z E3'06. Inna sprawa jest taka ze ta gra na screenach wyglada znacznie słabiej od tego co widzimy na TV.

Screen z E3'06
http://ps2media.gamespy.com/ps2/image/arti..._1147157087.jpg
ładne? eee...nie wydaje mi sie, ale w ruchu gra niszczy swoim wykonaniem.
YETI
Heavenly Sword - seria animowana
http://www.ps3site.pl/ps3-news/heavenly-sw...na-t1614.0.html

fajna kreska
McDrive
Zarejestrujcie się tu: http://heavenlysword.eu/en_GB/index.php
A będziecie mieli dostęp do 1ep. tej serii kiedy już wyjdzie takowy. Nie wiem niestety czy zaś będzie to za free.
YETI
Porcja atworków.

Reszta
http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=69291
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.