Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Heavenly Sword
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
YETI
Najnowszy wywiad.
http://www.psu.com/node/10332

PSU: There has been word of a possible Heavenly Sword demo releasing before the retail game. Is this true and if so when can we expect it?

Shubel: There is a Heavenly Sword demo planned, will keep you posted on the availability.

^^
McDrive
To nie artworki tylko zrzuty z anime o Heavenly Sword które wyjdzie jeszcze przed samą grą.
Linek
Emet - to porównaj sobie PIERWSZE gry na PS2 z tymi najładniejszymi na PSX. To normalne, że nie ma tak kolosalnych różnic. To po to robi się konsole tak mocne, aby mogły przez kilka lat spokojnie istnieć na rynku. Musiałbyś co rok kupować nowy sprzęt, gdyby było inaczej. To jest tak - sprzęt jest naprawdę mocny, a developerzy go sobie spokojnie doganiają. Ewolucja w dziedzinie grafiki idzie sobie spokojnie, płynnie, a konsole skaczą (chodzi o skok w wydajności, w parametrach technicznych), bo są wydawane raz na kilka lat. Porównaj gry wydane za kilka lat z tymi, które wydawane są teraz. A co do HS - wkurzają mnie te włosy bohaterki, mogłyby być trochę lepiej zrobione, ale gra sama w sobie dobra wink.gif Dla tych, którzy skończyli GoW, a mają PS3 jak znalazł.
Dr.Czekolada
Prosze, nie komentujmy gry która nawet jeszcze nie wyszła................................., ja np nie uwarzam by GoW na PS2 był jakimś szczytem graficznym, po prostu oferował ogromne tereny z jak najmniejszymi loadingami, jakie rewelacje bedzie oferować ta gra jeszcze się przekonamy.
Jinxters
CYTAT(Dr.Czekolada @ 12 05 2007, 19:31) *
Prosze, nie komentujmy gry która nawet jeszcze nie wyszła................................., ja np nie uwarzam by GoW na PS2 był jakimś szczytem graficznym, po prostu oferował ogromne tereny z jak najmniejszymi loadingami, jakie rewelacje bedzie oferować ta gra jeszcze się przekonamy.

Niestety musze potwierdzić zdanie kolegi..Gow 2 wygląda bardzo ładnie ale spodziewalem się czegoś więcej...to nie jest szczyt grafiki PS 2...według mnie już RE4 i MGS 3 są na porównywalnym(lepszym?) poziomie....aaa HS,marzy mi się żeby dorównał Gow.
dzieciol4
Heavenly Sword - możliwy tryb multiplayer? http://www.ps3site.pl/ps3-news/heavenly-sw...er-t2114.0.html
tomci23
no mam nadzieje ze tryb multi bedzie
Wyjebo
CYTAT(Jinxters @ 12 05 2007, 19:21) *
Niestety musze potwierdzić zdanie kolegi..Gow 2 wygląda bardzo ładnie ale spodziewalem się czegoś więcej...to nie jest szczyt grafiki PS 2...według mnie już RE4 i MGS 3 są na porównywalnym(lepszym?) poziomie....

Była kiedyś rozmowa na ten temat w dziale "GoW2", według mnie Re4 stoi na tym samym poziomie graficznym co druga część przygód Kratosa, pod pewnymi względami nawet go wyprzedzając (oczywiście jak to napisałem wszyscy mnie wyśmiali, co za ludzie). Btw: która gra wydaje wam się lepsza graficznie - Heavently Sword czy Dmc4?
Deadeye
HS wydaje sie lepszy, przede wszystkim przez swietne oswietlenie i swietny model glownej bohaterki wink.gif choc to wrazenie bardzo subiektywne, technicznie trudno okreslic ktora gra jest ladniejsza bo jedyne screeny z DMC na otwartym terenie pochodzli z wczesnej wersji, a z HS nie bylo zadnych screenow wewnatrz. a jesli chodzi o styl grafiki to sa zuplenie rozne, wiec tez ciezko porownac.
ziemia1
http://www.youtube.com/watch?v=tOF8-Z7yQ_U
YETI
Sprawdzcie to!

Heavenly Sword 'Hack n Slash'
http://gamevideos.com/video/id/11518

No to Kratos ma powaznego konkurenta w postaci pieknej Nariko smile.gif
Gra znacznie przyspieszyła od ostatniego pokazu... graficznie MIAZGA.
Rozbudowany tryb walki + piekna grafika + mase miodu = krol slasherow ? smile.gif

PS. Jest krew! (jak na razie tylko na screenach wink.gif )

screeny i atworki
http://www.playsyde.com/news_4348_en.html

Blim
Na screenach gra prezentuje się biednie, ale w ruchu jest już znacznie, znacznie lepiej. Mam nadzieję, że będzie krew, dużo krwi. Sceny gore w takiej grze wyjdą tylko na plus.
Trzcina
Lol... biednie? biggrin.gif A to sie usmialem ;]]]] Ale niech ci bedize, mozesz miec swoja opinie na kazdy temat.

Po obejrzeniu filmiku stwierdzilem ze jedyne czego brakuje to tony krwii na ekranie. Bez niej wszystko wyglada malo naturalnie... O_o
Blim
CYTAT(Trzcina @ 17 05 2007, 13:59) *
Lol... biednie? biggrin.gif A to sie usmialem ;]]]] Ale niech ci bedize, mozesz miec swoja opinie na kazdy temat.

Po obejrzeniu filmiku stwierdzilem ze jedyne czego brakuje to tony krwii na ekranie. Bez niej wszystko wyglada malo naturalnie... O_o

Jak dla mnie np. ten obrazek

wygląda biednie i to bardzo, zresztą to nie tylko moje zdanie. Trzcina widzę, że jak zawsze jesteś na stanowisku, hłehe.

Trzcina
Ja? Nie... Ty jestes zawsze na stanowisku chytry_.gif

Ale jak juz pisalem kqzdy moze miec swoje zdanie. Osobiscie juz od dobrych dwoch lat, jedyne media jakie ogladam z gier to filmiki, a od roku tylko filmiki w HD, z racji tego ze zadne inne media nie pokazuja nic dobrego, a czesto mozna sie zniechecic.

Ten screen faktycznie nie jest jakis specjalny, ale screenow jest wiecej niz jeden i mowienie ze ogolnie wygladaja kiepsko jest troche przesadzone wink.gif

I jak narazie, jestes odosobniony w tej opinii, bo nie widzialem nikogo kto by napisal to co ty smile.gif

Zreszta... to w sumie bez znaczenia, bo zawsze mozna sciagnac filmiki. Wiec te 'dyskusje' uznaje za skonczona tongue.gif

Licze na to ze te filmy (nie trailery... tylko on stage footage) pojawia sie w jakiejs formie na PS Store, ale chyba sam siebie oszukuje, jedyne co sie pojawi to pewnie trailery confused.gif A szkoda bo akurt HS zostalo nakrecone kamerka i pomimo ze w HD to nie wyglada jakos specjalnie super (mam na mysli jakosc filmu, nie gry).
Wyjebo
Jeżeli miałbym oceniać poziom graficzny w Heavently Sword i Dmc4 na podstawie screenów to lepszy byłby Devil...ale zwykłe, nieruchome obrazy nie są w stanie oddać nawet 1/10 mocy grafy więc wstrzymuje się z osądem. W każdym razie HS w ruchu wymiata.
Blim
CYTAT(Wy(pipi)o @ 17 05 2007, 15:21) *
Jeżeli miałbym oceniać poziom graficzny w Heavently Sword i Dmc4 na podstawie screenów to lepszy byłby Devil...ale zwykłe, nieruchome obrazy nie są w stanie oddać nawet 1/10 mocy grafy więc wstrzymuje się z osądem. W każdym razie HS w ruchu wymiata.

Mam dokładnie to samo zdanie, a posta Trzciny nawet nie przeczytałem po obczajeniu pierwszego zdania. W ruchu gra wygląda rewelacyjnie
izon
Ta gra wygląda bosko.Naprawde jeżeli te filmiki to nie są przekłamania to sprzedaje xa i kupuje PS3 twisted.gif To oczywiscie po zartem pol serio ale naprawde jezeli ktos z posiadaczy Soniaka nazeka na brak exclusivow itd to nazwe go porpostu głupcem!!Na premierze masa tytułów w tym dwa mega kozackie a wdrodze już wtym oku kolejne..Takie jak HS
Wyjebo
CYTAT(izon @ 17 05 2007, 15:52) *
jezeli ktos z posiadaczy Soniaka nazeka na brak exclusivow itd to nazwe go porpostu głupcem

W takim razie jestem głupcem. I nie zdziwiłbym się gdyby ps3 straciło również HS.
Emiel
Tak Wyj.ebo, Sony utraciło grę tworzoną w wewnętrznym studiu. Niezły żart tongue.gif.
McDrive
Widzę, że poraz kolejny screeny nie dorównują filmikom(-ą??). Poprostu fantastyczne, a król Bohan i jego synalek fenomenalnie wykonani.
walek
Zauważcie jak interkatywne jest srodowisko gry. Lezące kawałki drewana, beczki i tym podobne rzeczy "ruszją się", i co najważniejsze nie znikają. A widoki z tej potęznej platformy, zapieraja dech w piersiach- ten horyznot robi wraznienie. Jedyne co mi sie nie podoba, to animacja bohaterki. Ja chce w koncu zobaczyc bohaterów poruszajacych sie z taka gracją jak w trailerze 7 days, czy wtrailerze MGS4.

No i nasuwa sie pytanie, czy HS będzie posiadało bardziej zaawansowaną oprawe AV, niz slynne Gears f Bears. smile.gif
VascoDa
Gdyby nie blim, to nie byloby o czym gadac..niekonczace sie proby uzdrowienia slepych daja tyle radosci wink.gif

Design HS jest na najwyzszym poziomie. Nie ma tu nic biednego. Niewiele gier ma tak wyczuta scenografie, kolorystyke i tak dopracowana animacje postaci jednoczesnie. Dobrym porownaniem moze byc NGSigma, ktory ma genialny framerate i porzadne lokacje a jednak jest daleko w tyle za HS.

Widac za to delikatne problemy z praca kamery i laczeniem akcji dziewczyny..mysle ze to bedzie tuningowane.

Cutsceny buduja doskonaly klimat, a gra aktorska kladzie wiele kreacji z filmow aktorskich (golum uderza ponownie smile.gif )
Zapowiada sie arcydzielo. Trzymam kciuki za kamere, framerate i wywazenie gameplayu.
Deadeye
CYTAT(walek @ 17 05 2007, 20:59) *
No i nasuwa sie pytanie, czy HS będzie posiadało bardziej zaawansowaną oprawe AV, niz slynne Gears f Bears. smile.gif

na to bym nie liczyl - sadzac po obecnych materialach to roznica jednak jest spora. pierwsza gra ktora dorowna jakosci gowa na ps3 bedzie ut2k7 ;]
Wyjebo
CYTAT(Emiel @ 17 05 2007, 18:19) *
Tak Wyj.ebo, Sony utraciło grę tworzoną w wewnętrznym studiu. Niezły żart tongue.gif.

KO, my bad.
Blim
CYTAT(VascoDa @ 17 05 2007, 21:19) *
Gdyby nie blim, to nie byloby o czym gadac..niekonczace sie proby uzdrowienia slepych daja tyle radosci wink.gif

No i o to chodzi! Bo czasami mam wrażenie że forum to odwiedzają jedynie zaślepieni fanatycy Sony, a ja staram się podejść do sprawy nieco luźniej. Ciekawi mnie dlaczego ludzie siedzący w podforum PS3 porównują każdą grę graficznie do GoW. I od razu odpowiem na pytanie waleka - otóż gra nie będzie wyglądać lepiej gdyż jest bardziej rozbudowana, kładzie większy nacisk na fizykę i dynamikę, mamy duże przestrzenie i masę wrogów. Gearsy są pod tym względem mocno ograniczone i dlatego wyglądają tak fenomenalnie. Pozdrawiam?
Trzcina
Przeciez ja sie nie kloce, ani nie pietnuje takich postow smile.gif Kazdy pisze co lubi tongue.gif

Natomiast porownania z GoW beda zawsze, dlatego ze GoW jest najladniejsza aktualnie gra (wydana do tej pory oczywiscie...) i jest punktem odniesienia.

Anyway, o dziwo zgodze sie z Blimem, co do teorii 'malych przestrzeni', aczkolwiek chcialbym grafy z GoW w ogromnych przestrzeniach wink.gif
walek
CYTAT(Blim @ 17 05 2007, 22:41) *

No i o to chodzi! Bo czasami mam wrażenie że forum to odwiedzają jedynie zaślepieni fanatycy Sony, a ja staram się podejść do sprawy nieco luźniej. Ciekawi mnie dlaczego ludzie siedzący w podforum PS3 porównują każdą grę graficznie do GoW. I od razu odpowiem na pytanie waleka - otóż gra nie będzie wyglądać lepiej gdyż jest bardziej rozbudowana, kładzie większy nacisk na fizykę i dynamikę, mamy duże przestrzenie i masę wrogów. Gearsy są pod tym względem mocno ograniczone i dlatego wyglądają tak fenomenalnie. Pozdrawiam?

Mam takie wrażenie, ze za kazdym razem kiedy pytam sie o grafe w grze, i gdy ja oceniam, lub zadaje pytanie o jej porówanie, to automatycznie ludki sypią teksty typu-" grafa jest nie wazna, liczy sie gameplay", "stary, ty tylko patrzysz na grafike" etc. Naprawde, nie lubie czegos takiego. Tak jak napisał Trzcina, GoW jest punktem odniesienia, i kazda gra na next-geny (no porocz Wii)-czy to będa przygody pana Dantego czy pinokia tudziez pana kracego- bedzie oceniana własnie przez GoW. Jezeli Sony przez marketingowe tuby, krzyczy mi do ucha, ze Heavenly Sword, to majsztersztyk pod kątek oprawy, to ja jako klinet, ktory laduje 6-7 tys zeta w ich sprzet, mam prawo zbesztać ich szpil, nawet jesli bedzie wygladała odrobine lepiej niz rzeczone GoW. Zrozum, ze im bardziej wymagajacy klient, tym gry są lepsze. Im wiecej krytycznych słow, tym jakosc gier lepsza. Klient nasz pan.

Ba! Jesli Killzone2 nie otrze sie o render, to ja posle im rakiety, do tego Amsterdamu. Jesli bedzie wygladał technicznie (jakosc tekstu, fizyka, ilosc obiektow interaktywnych etc) jak beta Halo3, to ja juz dzwonie do Osamy.

I jeszcze jedno, ja pytałem sie o grafike HS, jesli chodzi o techniczne strone (ilosc polygonow, jakosc tekstur, fizyka, cienie, animacja etc), a nie o to czy ładnie wyglada. Bo wiesz, jedni mówią, ze grafa jest za(pipi)ista, bo design wioski z Re4, postacie wiesniakow, i tym podobne rzeczy, robi na nich ogromne wrazenie,a drudzy kpią sobie z oprawy AV, bo tekstury podloza sa słabe, a deski w chałapuch sa rozmazane. smile.gif

Pozdro

YETI

szymku
Dobrze powiedziane Yeti
YETI
Gamers Day 07 Moves and Technologies Interview - polecam
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...tech_int_gt.wmv
grzes_l
No coz dla mnie pomysl genialny. Gra wyglada genialnie. Nie mam zadnych watpliwosci, ze bedzie to jedna z niewielu gier, ktore przejde do konca.

Zawsze lubilem grac kobietami (w WOWie jestem elfka biggrin.gif ) tylko tutaj zachodzi obawa ze zakocham sie w mojej bohaterce nieszczesliwie...

wink.gif
Ural
Graficznie jest super, niektóre patenty też wydają się rewelacyjne, animacja pierwsza klasa, walki też wyglądają wybornie, fizyka zdaje się dawać radę, ale... mam wątpliwości. Jak oglądam sobie filmiki z HS, to nasuwa mi się jedna nieco niemiła myśl - że gra będzie zbytnim slasherem i że cała zabawa będzie polegać na rozwalaniu hord przeciwników jak w Genji. W tym momencie będzie to wiało nudą jak dla mnie, bo choćby nie wiem jak efekciarsko wyglądało eliminowanie przeciwników, to ile można. Dlatego mam nadzieję, że gra jednak nie będzie się ograniczać tylko do mashowania po przyciskach, tylko będzie sporo fajnych urozmaiceń.
Sanryu
CYTAT(ural @ 18 05 2007, 12:12) *
Graficznie jest super, niektóre patenty też wydają się rewelacyjne, animacja pierwsza klasa, walki też wyglądają wybornie, fizyka zdaje się dawać radę, ale... mam wątpliwości. Jak oglądam sobie filmiki z HS, to nasuwa mi się jedna nieco niemiła myśl - że gra będzie zbytnim slasherem i że cała zabawa będzie polegać na rozwalaniu hord przeciwników jak w Genji. W tym momencie będzie to wiało nudą jak dla mnie, bo choćby nie wiem jak efekciarsko wyglądało eliminowanie przeciwników, to ile można. Dlatego mam nadzieję, że gra jednak nie będzie się ograniczać tylko do mashowania po przyciskach, tylko będzie sporo fajnych urozmaiceń.

Cos ala GoW 2? Tam w sumie tez glownie sie hack&slashuje, a wogole sie nie nudzi...wrecz przeciwnie wszyscy chca wiecej wink.gif
GMB
Mam podobne obawy co Ural ale myślę że motyw z liną po ,której pomyka Noriko to przedsmak elementów platformowych tej wspaniałej produkcji. Oj ale Sony dało czadu na GD. Od wczoraj oczy wszystkich graczy są zwrócone ku pokazom tych wszystkich perełek jakie na nas czekają.
Trzcina
Ta gra zdecydowanie bardziej bedzie jak GoW, niz jak Dynasty Warriors wink.gif To widac w prawie kazdej lokacji, w prawie kazdej animacji Inspiracje tworcow sa az zanadto widoczne tongue.gif Ale co tam, jak wzorce sa dobre to trzeba korzystac. Motyw z linka wydaje sie byc bardzo ciekawy i jezeli tylko wiecej takich elementow bedzie wkomponowanych w gre, to na platformie sony pojawi sie kolejna znakomita 'slasherowa' seria, bo jestem przekonany ze na jednej grze sie nie skonczy wink.gif
Wyjebo
CYTAT(ural @ 18 05 2007, 12:12) *
nasuwa mi się jedna nieco niemiła myśl - że gra będzie zbytnim slasherem i że cała zabawa będzie polegać na rozwalaniu hord przeciwników jak w Genji. W tym momencie będzie to wiało nudą jak dla mnie, bo choćby nie wiem jak efekciarsko wyglądało eliminowanie przeciwników, to ile można. Dlatego mam nadzieję, że gra jednak nie będzie się ograniczać tylko do mashowania po przyciskach, tylko będzie sporo fajnych urozmaiceń.

Można i to sporo, spójrz na serie Dmc, czy jest w niej coś poza ciągłym rozwalaniem przeciwników? A czy się nudzi? Nie...i wydaje mi się że w HS będzie tak samo. Efektowność i wypierniczjące w kosmos walki ponad wszystko.

CYTAT(Sanryu @ 18 05 2007, 11:50) *
Cos ala GoW 2? Tam w sumie tez glownie sie hack&slashuje, a wogole sie nie nudzi...wrecz przeciwnie wszyscy chca wiecej wink.gif

Tyle tylko że GoW 2 urozmaicany jest od czasu do czasu jakąś zagadką, ewentualnie elementami platformowymi...które są według mnie całkowicie niepotrzebne bo gra mogłaby się obyć bez nich.
Ural
No widzisz - a ja właśnie liczę na takie urozmaicacze - GoW jest wielki przede wszystkim dlatego, że nie jest właśnie typowym slasherem. Weźmy takie Genji, które graficznie nie jest złe, ale jest nudne jak flaki z olejem. Ale to co pisałem to tylko moje obawy - filmik z tą kolumną i rozwalaniem lin sugeruje, że będą ciekawe patenty, więc zobaczymy. Fajnie jakby jakieś demcio wktórtce wypuścili. W sumie poza GTA i Killzone, to właśnie HS wydaje mi się najciekawszym tytułem. UDF też zresztą zapowiada się całkiem nieźle, najgrosze jednak, że o 8 Days cisza, a na ten tytuł bardzo liczyłem. No ale nie chcę robić offtopa ;].
nightrunner
Akurat ja jestem zdania, że takie zagadki są nieraz potrzebne, żeby zrownoważyć gameplay. Oczywiście kluczem do sukcesu jest odpowiednie sproporcjonalizowanie wlaśnie zagadek z siekanką smile.gif
Wyjebo
CYTAT(ural @ 18 05 2007, 13:48) *
No widzisz - a ja właśnie liczę na takie urozmaicacze - GoW jest wielki przede wszystkim dlatego, że nie jest właśnie typowym slasherem. Weźmy takie Genji, które graficznie nie jest złe, ale jest nudne jak flaki z olejem. Ale to co pisałem to tylko moje obawy - filmik z tą kolumną i rozwalaniem lin sugeruje, że będą ciekawe patenty, więc zobaczymy.

A nawet gdyby...gdyby nie zawierał takich urozmaicających przygode elementów, myślisz że nie byłby tak wielki jak jest?
Moim zdaniem to klimat, grafa i walki właśnie przesądzają o wielkości GoW'a, a nie to że ma jakieśtam łamigłówki. I stawiam że siłą HS będzie to samo.Oczywiście to tylko moje zdanie, nie twierdze że dodanie innych elementów (jak choćby QTE) nie wywinduje grywalności na wyższy poziom, ale wydaje mi się, że slasher zawierający okazały klimat i ciekawy model walki może się bez tego obejść, właśnie dlatego nie martwię się o Dmc4. Genji? Genji nawalił praktycznie pod każdym względem, wliczając w to najważniejsze - walki.
YETI
CYTAT(Trzcina @ 18 05 2007, 13:17) *
bo jestem przekonany ze na jednej grze sie nie skonczy wink.gif

Ninja Theory juz zapowiedziało ze to bedzie trylogia smile.gif

Mam nadzieje ze takich momentow jak na poczatku tego dema, z odpowiednim wciskaniem przyciskow bedzie jak najwiecej. Tego typu elementy zawsze wygladaja mega efektownie (GoW2 czy RE4)
Tak jak kilka osob wczesniej wspomniało, HS ma znacznie blizej do GoW niz np. do DW czy Genji. To nie bedzie zwykła sieczka. NT chwali sie ze spedzili nad systemem walki mase czasu. Ma byc efektownie jak w SC i trudno w opanowaniu jak w VF (mowili o tym w jednym z wywiadow). Sony wpakowało w ten tytuł ogromna ilosc zielonych, to ma byc gra ktory popchnie do przodu sprzedaz PS3. Jestem całkowiecie przekonany ze własnie tak bedzie smile.gif

PS. Gra jest ukonczona w 90%, premiera prawdopodobnie w wrzesniu. I jeszcze jedno przed premiera (lipiec-sierpien?) na 90% dostaniemy demko ^^
Wyjebo
CYTAT(YETI @ 18 05 2007, 14:33) *
Mam nadzieje ze takich momentow jak na poczatku tego dema, z odpowiednim wciskaniem przyciskow bedzie jak najwiecej. Tego typu elementy zawsze wygladaja mega efektownie (GoW2 czy RE4)

Uwielbiam Quick Time Eventsy, taka mała pierdoła a cieszy. Mam nadzieje że będą losowe.
the_m
Troche , tak jak ural, boje sie o to ze gra za bardzo skupi sie na wycinaniu w pien wszystkiego co sie rusza. No ale z drugiej strony na trailera da sie zauwazyc duza ilosc QTE, ktore uwielbiam (w GoW 2 czesto wciskalem zle zeby zobaczyc co sie stanie tongue.gif). Mam nadzieje ze gra bedzie zbalansowana i bedzie posiadac inne elementy niz sieczka.
A propos sieczki, bardzo mi sie podobaja tumany kurzu wzbijane podczas wymachiwania mieczykami w lightowym pozycji. W ogole wszystkie efekty w walce wymiataja - sa lepsze od wszystkich z innych tego typu gier!

Grafa powala i juz. tylko czemu na koncu ktoregos trailera bylo napisale: coming fall 2007? Czy to znaczy ze gra wyjdzie raczej w sezonie swiatecznym?
izon
CYTAT(Blim @ 17 05 2007, 21:41) *

Święta prawda.Gearsy to nie jest gra w której wrażenie robi ogromne pole bitwy i masa przeciwników tylko takie małe szczególiki jak zbroja itp.Pozatym też niedokońca wykorzystano potencjał gdyż mogli troche większą róznorodność dać terenów.Anyway dla mnie właśnie porównywanie każdej gry do Gearsow mija sie z celem.Gearsy mają swój unikatowy(jeszce) styl graficzny.Przeciez HS nie ciśnie na UU 3 więc moze miec za(pipi)istą ale porpostu inną grafike.Zresztą spójrzcie na te filmiki na mnie oosobiście robi to większe wrażenie niż Gearsy..
Don_Pedro
Obczailem wszystkie filmiki i...

Cieszy naprawde swietna grafika, choc nie ukrywam, ze wlosy Nariko, jej twarz(momentami) i kilka innych szczegolikow wypada jeszcze poprawic. Podobnie zreszta jak plynnosc animacji, bo takiego chrupania to ja nie "zniese". Wszelkie krajobrazy, postacie, areny... fenomenalna sprawa!
Mimo wszystko HS to jeszcze wiele niewiadomych. System walki(procz specjali) nie kladzie na lopatki powerem, ba! boje sie o ten aspekt gry najbardziej! Jesli nie uda sie zrobic tak zaawansowanego systemu jak chociazby w God of War(ze o DMC i NG nie wspomne) to bedzie kiszka, bowiem HS to glownie gra walki. Kamera rowniez musi pracowac dokladnie i nie moze sie gubic. Mysle tez, ze HS powinno starczyc na jakies 15 godz gry, co byloby standardem w tego typu produkcji.

Na dzis - wydaje mi sie, ze HS to gra na dziewiątkę z minusikiem. Jesli jednak wszystko ostatecznie zagra jak nalezy, a sciera nie poskapi noty to giera otrze sie o zloto! Zobaczymy jak bedzie...
shy4
ludzie nic nie słychac o Heavenly?? kurde...kiedy ta gra w końcu wyjdzie......
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.