CYTAT(McDrive @ 1 07 2007, 12:26)

CYTAT(areka @ 1 07 2007, 11:22)

Nie chcę wyjść na malkontenta, ale animacja ruchów Nariko podczas strzelania z tej hmm.. bazuki wygląda trochę sztucznie. Chodzi jakoś tak koślawo.. Mimo to ten tytuł jest jak dla mnie najbardziej oczekiwaną grą na PS3;)
To jest gra
W "życiu" nawet nie uniósłbyś tej bazooki. To samo tyczy się walki. Nie byłbyś w stanie tak kontrolować broni na łańcuchach jak to robi Kratos czy właśnie Nariko
Więc nie czepiaj takich szczegółów.
Sadze ze Nariko nie była by w stanie uniesc nawet tego tytułowego niebianskiego miecza, a co dopiero takiej bazuki
2005 vs 2007http://generationdreamteam.free.fr/afrika/...rd/hscompa4.jpgJak to szło w 2005..."kolejna sciema Sony, to nie moze tak wygladac" ;P hehehe
Trzecia gra po Uncharted i Lair gdzie real-time dogonił render. To ja jeszcze poprosze Eighty Days i KillZone ;P (z tym ostatnim to zarcik

)
CYTAT(Don_Pedro @ 30 06 2007, 21:21)

Co ty gadasz waćpan, Kratos rzadzi! "madafaka" jak sie patrzy!

Jasne ze "madafaka jak sie patrzy", ale to co wyczynia ta młoda, piekna, zgrabna pani...sorry ale Kartos moze tylko sie uczyc.
Nowy trailer pod wzgledem łaman, rzutów itp. kossssiiiii

. Takich akcji nie uswiadczymy w zadnej innej grze. Dodatkowo Nariko wykonuje te wszytskie ruchu z niebywała kobiecą gracja. Krucha kobietka łamiąca jakis tak zakapiorów. Goscie z Ninja Theory oddali ten elemnt gry genialnie!