Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Heavenly Sword
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
DJ1988
CYTAT(Urzyk @ 29 08 2007, 13:04) *
A co z multi ?

Będzie dodane później.
qazar
CYTAT(Incognitos @ 28 08 2007, 21:55) *
CYTAT(qazar @ 27 08 2007, 23:12) *
mhmm malo kto kieruje sie reckami, recki wii nie byly oszalamiajace a to najszybciej sprzedajaca sie konsola ever, wiec spoko wink.gif

Shlasher i to taki do przejscia w 6h nigdy nie bedzie jakims szczegolnym system sellerem wink.gif ja wiem ze konsola droga i nie ma w co grac, ale nie sadze zeby na HS ludzie masowo sie zucali do sklepow biggrin.gif czekajac na rozbudowane,epickie gry ja pogrywam w VF5 i Motor Storm, wam tez radze biggrin.gif

A ja łylam HS bez popitki, a zagryzam Lair. Jak to ludzie wszytsko przeinaczają - 10 godzin, a nie 6. I uwierz mi ruszą po HS i to biegiem...

nie wymyslaja tylko w rcenzji pisza, po drugie ruszyc rusza bo w co maja grac? na ps 3 z grami jest bryndza i popylina , a najlepsza gra obecnie jest remake z xboxa bez komentarza confused.gif
Soul
CYTAT(jiloo @ 29 08 2007, 09:07) *
CYTAT(Soul @ 29 08 2007, 07:30) *
BTW : Myślę że gra straci miano ,najładniejszej gry w dniu premiery Halo 3 , IMO tam zobaczymy pokaz kapitalnych tekstur , i wykonania roślin ( W Bioshock rośliny z bliska wyglądają tak sobie) Tyle póki co pogram dłużej napisze więcej, jak wcześniej nie wyłapie bana kiss.gif

A i jeszcze jedno , wykonanie broni w Halo 3 uwala te z bioshocka na cyce:D

nie ma to jak przesadne fanbojstwo ;)

HS sprzeda się jak świeże bułeczki , za dużo fanbojów Sony na tym świecie , po za tym są spragnieni nowej krwi (czyt nowych gier) Więc HS , nareszcie coś zapoczątkuję , bo jak wiadomo na razie bieda!
YETI
No to czekam jak jeszcze z 5 posiadaczy X360 napisze ze "narazie bieda" laugh.gif
wink.gif

Heavenly Sword not possible without Blu-ray
http://www.psu.com/Heavenly-Sword-not-poss...a0001128-p0.php

Legenda miecza cz.4
to małe dziecko to Nariko? smile.gif
http://www.ps3site.pl/legenda-miecza-czesc-czwarta
Dallas
CYTAT
nie jestem zachwycony ta walka. Przeciwnicy podchodza ale nic pozatym. Czekaja az rudowlosa ich zabije:). No chyba ze podziwjaja jej cialo i nie sa w stanie sie ruszyc, a moze kobiet nie bija?

Ludzie dajcie spokój, przecież grając w to nawet tego niedosytu się nie odczuje. Widać, że sieka jest dobra. Natomiast gdyby wszyscy naraz do niej podlecieli i zaczęli ją młócić to byłby taki chaos, że nic z tego by nie wyszło. Nie wiem jak sobie to wyobrażacie. Dla mnie ta akcja jest ok, a grę chętnie przetestuje;)
nightrunner
CYTAT(Dallas @ 29 08 2007, 17:35) *
CYTAT
nie jestem zachwycony ta walka. Przeciwnicy podchodza ale nic pozatym. Czekaja az rudowlosa ich zabije:). No chyba ze podziwjaja jej cialo i nie sa w stanie sie ruszyc, a moze kobiet nie bija?

Ludzie dajcie spokój, przecież grając w to nawet tego niedosytu się nie odczuje. Widać, że sieka jest dobra. Natomiast gdyby wszyscy naraz do niej podlecieli i zaczęli ją młócić to byłby taki chaos, że nic z tego by nie wyszło. Nie wiem jak sobie to wyobrażacie. Dla mnie ta akcja jest ok, a grę chętnie przetestuje;)

Dokladnie, przecież wiadomo że to gra i ma być przedewszytskim miodna - jakby wszyscy nagle się rzucili, to oprócz tego chaosu, o którym wspominał przedmówca, gracz po prostu nie mialby szans tongue.gif
qazar
CYTAT(YETI @ 29 08 2007, 16:00) *
No to czekam jak jeszcze z 5 posiadaczy X360 napisze ze "narazie bieda" laugh.gif
wink.gif

Heavenly Sword not possible without Blu-ray
http://www.psu.com/Heavenly-Sword-not-poss...a0001128-p0.php

Legenda miecza cz.4
to małe dziecko to Nariko? smile.gif
http://www.ps3site.pl/legenda-miecza-czesc-czwarta

nie osmieszaj sie, no chyba ze masz multum gier, ktorych nie maja inni wink.gif%)

Co do HS, bedzie na tyle dobre i byc sporym sukcesem nei tylko komercyjnym ale takze poczateki wylewu dobrych gier na ps 3 (oby szybko;))
YETI
CYTAT(qazar @ 29 08 2007, 19:17) *
nie osmieszaj sie, no chyba ze masz multum gier, ktorych nie maja inni wink.gif%)

a czy ja napisałem ze na PS3 jest pełno swietnych gier? nie... wiec czytaj ze zrozumieniem
Incognitos
CYTAT(YETI @ 29 08 2007, 19:19) *

a czy ja napisałem ze na PS3 jest pełno swietnych gier? nie... wiec czytaj ze zrozumieniem

We wrześniu mamy HS, Lair, Dirt i Warhawk... z czego za 4 dni wychodzi Lair (ja ściagam z USA PAL jest chyba 14). Już sie na gry naczekałem, od przyszłego tygodnia nie musze już na nic czekać tylko trza grać, a nie narzekać, że posucha. qazar prze te kilka miechów posiadacze ixa mogli wysuwac brak doobrych gier jako argument a teraz to już mnie nie rusza... .

PS:"Słyszałem o dobrej grze na ixa ma ją ponad 30 % graczy ROD czy cuś"
Soul
Widzę ciekawe oceny zbiera HS , ciekawe jak GT . PE popłynęło z oceną , zgrzali się na tą grę , jak szczerbaty na suchary LOL
.::LSD::.
CYTAT(Soul @ 30 08 2007, 09:40) *
Widzę ciekawe oceny zbiera HS , ciekawe jak GT . PE popłynęło z oceną , zgrzali się na tą grę , jak szczerbaty na suchary LOL

może im się podobało i wcale się nie zagrzali, ich prawo do własnej opinii, a może gra na tyle zasługuje? trzeba będzie obadać samemu.

a pływamy to w temacie o UT z tym, że jak ludzie grali w UT na Pc to jeszcze PSX'a nie było;P
Soul
Jasna sprawa ,pewno że trzeba ocenić samemu. Jak by Ci włączyli HS ,w Sony na 50 calowym tiviku ,też byś się zgrzał :P

A sprawa PSX'a została wyprostowana:P
qazar
CYTAT(Incognitos @ 29 08 2007, 21:35) *

We wrześniu mamy HS, Lair, Dirt i Warhawk... z czego za 4 dni wychodzi Lair (ja ściagam z USA PAL jest chyba 14). Już sie na gry naczekałem, od przyszłego tygodnia nie musze już na nic czekać tylko trza grać, a nie narzekać, że posucha. qazar prze te kilka miechów posiadacze ixa mogli wysuwac brak doobrych gier jako argument a teraz to już mnie nie rusza... .

Wiesz jest takie powiedzenie z glowna bicza nie ukrecisz , ze sredniej gry hitu nie zrobisz;) ja wam radze lepiej poczekajcie bo sie dopiero okaze co jest warte wahawk czy lair. Ale pewne jest jedno to nie hit na miare GOW,Bioshcok czy DR . Co do ROD nie zna tej gry wink.gif a text na max zalosny i gdybym chcial odbijac pileczke napisal bym ze ty grywasz w gre wycieranie kurzu z blyszczacej ps 3 ale mnie nie bawi walk pod skrzydlami brandu, mnie intersuja gry a nie usprawiedliwaianie kogo kolwiek ze gier nie ma, ze konsole padaj,ect. wink.gif

ale to byl offtop to dla wszystkich zapalencow fajan "recka";) http://www.599usdollars.com/599usd-reviews-5-heavenly-sword/
Amer
CYTAT(qazar @ 30 08 2007, 10:34) *
Ale pewne jest jedno to nie hit na miare GOW,Bioshcok czy DR.

czy to oficjalnie potwierdzone info?
Soul
Przez niego na pewno .
qazar
CYTAT(Amer @ 30 08 2007, 10:40) *
Ale pewne jest jedno to nie hit na miare GOW,Bioshcok czy DR.

czy to oficjalnie potwierdzone info?

wypowiedz wysnuta na podstawie sredniej ocen obecnie znajdujacych sie w sieci, wszystko moze sie zmienic elastycznie;)
Soul
Jeżeli chodzi o HS też jestem dobrej myśli , grę na pewno kupie i zobaczę na co ją stać ;) I oczywiście jak to ja porównam sobie do NGS.
qazar
mhmm ja dziele shlasery na przed NG i po NG wink.gif ale remaku na ps 3 nie dalem juz rady polknac(starzeje sie ) i cos mnie hardcorowe gry glebuja confused.gif potrzebuje shlasera jak HS lekkiego,przyjemnego,kolorwego do takiej odprezajacej rozwalki biggrin.gif
Soul
Lekkiego tzn ? ;> łatwego ? no fu** way! :P przyjemnego za,kolorowego ok ,tylko bez przesady . Pozwolę sobie dopisać , trudnego(Hardcorowego) , długiego , z wypasionym system walki ( coś czuje że w NG2 pojawi zmiana stylów broni , a może coś bardziej oryginalnego ?! ) + kapitalne efekty światła + samo oświetlenie .
Blim
Czemu ta grę recenzują same zbytowskie serwisy te największe (Eurogamer, IGN, Gamespot i tak dalej) nadal nie mają na swojej stronie żadnego info? mellow.gif
Incognitos
CYTAT(Incognitos @ 29 08 2007, 21:35) *

Wiesz jest takie powiedzenie z glowna bicza nie ukrecisz , ze sredniej gry hitu nie zrobisz;) ja wam radze lepiej poczekajcie bo sie dopiero okaze co jest warte wahawk czy lair. Ale pewne jest jedno to nie hit na miare GOW,Bioshcok czy DR . Co do ROD nie zna tej gry wink.gif a text na max zalosny i gdybym chcial odbijac pileczke napisal bym ze ty grywasz w gre wycieranie kurzu z blyszczacej ps 3 ale mnie nie bawi walk pod skrzydlami brandu, mnie intersuja gry a nie usprawiedliwaianie kogo kolwiek ze gier nie ma, ze konsole padaj,ect. wink.gif

ale to byl offtop to dla wszystkich zapalencow fajan "recka";) http://www.599usdollars.com/599usd-reviews-5-heavenly-sword/

Mnie też to nie bawi tylko mówię, że brak dobrych gier na PS3 przestaje być argumentem... Mnie (pipi) obchodzą tak naprawdę oceny z zagranicznych sewrwisów (a nie są złe 10/10, 100/100, 7/10, 9,5/10, 6,5/10) nie podaję skąd, wystarczy cofnąc o 1-2 strony wątek - ta gra ma naprawdę dobrą średnią ocen nie wiem czy nie lepszą niż BIOSHOCK. Grałem w demo i podobało mi sie bardzo - tobie nie podeszło ok, nic mi do tego ale nie przekonuj mnie, że ta gra mi sie nie spodoba.

PS: Co do wycierania kurzu to takie czasy - z tego samego materiału mam LCD i raz w tygodniu trzeba przetrzeć obudowę LCD i PS3, jak co się kocha trzeba dbać wink.gif
PS2: Uwierz mi, że ja się tak śmieje z tego ROD ale tak naprawdę też mnie to wkurza - płacisz 1400 za konsolę i co 3 pada, moim zdaniem jest to nie dopuszczalne tak jak to, że płacisz 2400 za konsolę i musisz czekać pół roku żeby wyszły dobre gry. Na szczęście dzięki konkurencji ixa poprawiają (plus 3 letnia gwarancja), a na PS3 szalony wysyp we wrześniu (chyba najlepszy line-up obok startowego od czasu premiery PS3).
qazar
tak tylko do jednej rzeczy sie odniose bo imho bez sens taka gadka wink.gif(ja mam swoja racje i ty masz swoja, racej sie nie przekonamy) Bioshock ma 4 na swiecie ocene w serwisach, wiec HS ani inna narazie gra na ps 3 nie da mu rady, tety albo niestety wink.gif
GMB
CYTAT(qazar @ 30 08 2007, 16:18) *
tak tylko do jednej rzeczy sie odniose bo imho bez sens taka gadka wink.gif(ja mam swoja racje i ty masz swoja, racej sie nie przekonamy) Bioshock ma 4 na swiecie ocene w serwisach, wiec HS ani inna narazie gra na ps 3 nie da mu rady, tety albo niestety wink.gif

Fajnie, wszyscy się cieszymy że Bioshock ma taką wspaniałą ocenę dlatego my też w niego pogramy bo gra w końcu wychodzi też na PC więc X0 jest tu zbędny. Tylko co to ma wspólnego z Heavenly Sword? Koniec OT!
OsciBosci
Pojawiaja sie kolejne oceny...bez rewelacji
Deadeye
CYTAT(OsciBosci @ 30 08 2007, 21:13) *

http://www.gamerankings.com/htmlpages2/928391.asp

jak dla mnie srednia -9 to rewelacyjna ocena w kontekscie tego co niektorzy pieprza o tej grze (ze nudna, jednorodna, ze nic sie nie dzieje). lykam bez pytania smile.gif
Incognitos

PSX Extreme: 9,5/10
IGN: 7/10
Gamepro: 4,5/5*(9,25/10 - moim zdaniem taki przelicznik oddaje ocene w skali do 10)
Edge: 6/10
OPM: 7/10
Play Magazine: 100/100
Game Informer: 8,75/10
PSW: 8/10
EGM: 8,5/10
Tilt tv: 10/10
Nextgen Ireland: 9,7/10
Pocket: 8/10
Doupe: 9/10
GameDaily: 8/10

Suma: Średnia ocena 8,5/10 źle???
.::LSD::.
CYTAT(Deadeye @ 30 08 2007, 22:47) *
jak dla mnie srednia -9 to rewelacyjna ocena w kontekscie tego co niektorzy pieprza o tej grze (ze nudna, jednorodna, ze nic sie nie dzieje). lykam bez pytania :)

86% to 9- , rewelacja biorąc pod uwagę niektóre "dziwnie"niskie oceny, ja w to zagram, nie mam PS3 jeszcze (dziwna zaleznosc ze im czlowiek starszy i im wiecej zarabia tym mniej na wlasne hobby ma, ale mieszkanie, samochod, wakacje z Kwiatuszkiem, itp;) dobrze ze kolega fanatyk Nintendo kupil PS3 i gosci ona pod moim tv:D
YETI
CYTAT(Incognitos @ 30 08 2007, 22:53) *

Gamepro: 4,5/5*(9,25/10 - moim zdaniem taki przelicznik oddaje ocene w skali do 10)

N4G - 9.7

wink.gif
Blim
No i wyszła im dobra gra, ale nie hit czy jakiś tam killer. Czekam na więcej ocen z Gamerankings. wink.gif
OsciBosci
CYTAT(Incognitos @ 30 08 2007, 22:53) *

l
Ale wez mi nie wymieniaj niektorych nic nie znaczacych gazet. Rownie dobrze mozesz brac pod uwage Click, Play, Mucha itp... Licza sie oceny z tych najwazniejszych stron gazet czyli GS, IGN, 1UP, Game Revolution, Game Informer, Electronic Gaming Monthly a te sa bardzo dobre, ale bez rewelcji i daleko im do ocen Gears oF War, a przeciez HS ma byc system sellerem...
the_m
CYTAT
Licza sie oceny z tych najwazniejszych stron gazet czyli GS, IGN, 1UP, Game Revolution, Game Informer, Electronic Gaming Monthly a te sa bardzo dobre, ale bez rewelcji i daleko im do ocen Gears oF War, a przeciez HS ma byc system sellerem...
Kurde ale zescie sie uwzieli na te oceny. No spoko rozumiem ze jest mega napiecie w okolo HS i ze hype jest niewyobrazalny ale bez przesady. Czy naprawde skoro renomowany (jak dla kogo) Edge daje HS 6/10 nie kupicie tej gry? Czy jak IGN nie wystawilo HSowi 10 to znaczy ze to nie bedzie system seller? Kurde juz ostro tutaj co poniektorych powyginalo od tego hype'u. Kupcie, zagrajcie i potem wieszajcie psy na grze a nie opieracie sie na, badz co bardz, subiektywnej albo lansiarskiej ocenie. Poza tym HS dostalo wiecej wysokich ocen niz niskich wiec cos w tym jest ze gra nie jest taka doglebnie beznadziejna.

BTW porownania OsciBosci. Z gamerankings: HS Avg Ratio: 86% (na podstawie 7 recenzji) GeOW Avg Ratio: 94% (na podstawie 107 recenzji) wiec moze z wyrokowaniem wypadaloby sie wstrzymac?
Yaxa
Srednia sie duzo nie zmieni. Jesli juz to jest tendencja, ze czym wiecej recenzji tym nizsza. Ale ja nie o tym, chcialem tylko powiedziec, ze HS to napewno swietna gra ale nie wyobrazam sobie jak mogla by byc system sellerem. Nie kupilbym konsoli dla gry ktora trwa mniej niz 10h i brak jej trybu online. System sellery to gry takie jak GTA czy MGS no ale moze sie myle i HS sprzeda sporo pstrojek.
Blim
"BTW porownania OsciBosci. Z gamerankings: HS Avg Ratio: 86% (na podstawie 7 recenzji) GeOW Avg Ratio: 94% (na podstawie 107 recenzji) wiec moze z wyrokowaniem wypadaloby sie wstrzymac?"

Dojdzie sto recenzji i średnia spadnie, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Gra miała być super wypas i tak przedstawiano ją od początku, fanbojowskie jak się okazało serwisy o PS3 wystawiały jej nieziemskie oceny i tak dalej i tak dalej. Nagle okazuje się że Ninja Gaiden Sigma - dopieszczona graficznie (i tylko graficznie) gra z poprzedniej generacji będzie miała większą średnią ocen niż ten mega system killer seller. Coś tu jest nie tak, ja się na pewno zawiodłem...
Soul
Dobrze napisanie , z czym do czego , wyjdzie NG2 to już w ogóle pozamiata :O No ale ,hola hola jeszcze nie grałem w pełną wersję HS , mam nadzieję że prócz grafy ma więcej do zaoferowania niż demo .
Ryo-San
1Up wpakowal osemeczke tak wiec panowie nie przesadzajcie z tymi ocenami bo nie jest zle - co prawda grze do killer app'a brakuje, ale i tak mamy bardzo dobry kawalek softu....fakt niektorzy moga sie zdeka poczuc zawiedzeni takimi ocenami bo hype na ten tytul byl olbrzymi...
Urzyk
Ja kupuję grę, przechodzę i sam oceniam, nie kieruję się ocenami nawet najlepszych pism świata.
ogqozo
CYTAT

To mnie rozwaliło;]. Twoim zdaniem;]. Jakim sposobem to wyliczyłeś?

CYTAT
Ja kupuję grę, przechodzę i sam oceniam, nie kieruję się ocenami nawet najlepszych pism świata.

To na jakiej podstawie kupujesz gry/konsole? Bo przecież nie kupujesz wszystkich, co nie?
Urzyk
Oczywiście wszystkich gier nie kupuję, tylko te które mnie zainteresują i chodzi mi o to, że jak chce kupić np. HS i jakieś tam ekstra czasopismo wyda ocene np. 4/10 to ja się nie kieruję tą oceną i nie odpuszczam sobie tej gry tylko dlatego, że ktoś ocenił tę grę tak nisko.
the_m
CYTAT
Dojdzie sto recenzji i średnia spadnie, więc nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi
Chodzilo mi o wyrokowanie. Ludzie zobacza niska ocene jakiegos bardziej znanego serwisu i zaczynaja panikowac albo sie nasmiewac, ze mial byc system seller, a wyszedl crap. Z ocena czy HS sprzedalo PS3 radzilbym poczekac do premiery gry i zobaczyc czym dla PS3 bedzie HS.

CYTAT
Gra miała być super wypas i tak przedstawiano ją od początku
Juz grales ze wnioskujesz ze nie jest super wypas? Nie uwazasz ze troch na wyrost wydajesz osady? Poza tym powiedz mi ktorej gry nie prezentuje sie jako super mega hitu?;>

CYTAT
Nagle okazuje się że Ninja Gaiden Sigma - dopieszczona graficznie (i tylko graficznie) gra z poprzedniej generacji będzie miała większą średnią ocen niż ten mega system killer seller.
Najwidoczniej to bardzo dobra gra jest i tyle, wkoncu Black zebral 10 w PE, co nie?

CYTAT
wyjdzie NG2 to już w ogóle pozamiata ohmy.gif
hehe, wyjdzie GoW3 to juz w ogole pozamiata ohmy.gif
(co ma piernik do wiatraka?)

CYTAT
fakt niektorzy moga sie zdeka poczuc zawiedzeni takimi ocenami bo hype na ten tytul byl olbrzymi...
No wlasnie ten dziwny zawod i nasmiewanie sie z ocen to wynik niesprostania(?) hype'owi, no coz tak tez bywa, wczesniej GeOW tez sie lekko na tym przejechal (mimo ze IMO gra jest b. dobra) ale XO sie sprzedalo smile.gif Uwazam ze hype sprzeda ta gre bezwzgledu na oceny tej czy innej gazeciny wink.gif
YETI
Najzabawniejsze jest to, że ludzie komentuja tylko te słabsze oceny, zapominając (lub nie wiedząć) że HS zebrał kilka 9 jak i 10.

Ja czekam do premiery, zagram, przejde, wypowiem się. Po recenzji w PSXE oczekuje, że to bedzie świetna gra i oby tak było.
Amen.

W nojnowszym N+ jest recenzja Heavenly Sword. Gra została oceniona na... 9.2

winner_first_h4h.gif
qazar
Zacna to ocena smile.gif teraz czekac do premiery tongue.gif
Blim
CYTAT(YETI @ 31 08 2007, 20:40) *
Najzabawniejsze jest to, że ludzie komentuja tylko te słabsze oceny, zapominając (lub nie wiedząć) że HS zebrał kilka 9 jak i 10.

Komentujemy średnią, a ta póki co nie zachwyca.
Incognitos
CYTAT(ogqozo @ 31 08 2007, 12:45) *
CYTAT

To mnie rozwaliło;]. Twoim zdaniem;]. Jakim sposobem to wyliczyłeś?

CYTAT

To na jakiej podstawie kupujesz gry/konsole? Bo przecież nie kupujesz wszystkich, co nie?

A ty jak (pipi)a bys to wyliczył?? Uważasz, że to to samo co 9/10???
Widzę, że tu sporo Nostrodamusów na forum... dla mnie i średnia i ilość wysokich ocen w porównaniu do tych ewidetnie za niskich (które ostro zaniżają i tak b.dobrą średnią) całkowicie przekonuje mnie do zakupu tej gry... i jak można porównywać ją do GOW?? LUDZIE!

PS: To nie będzie system seller tylko już jest... myślicie, że jakie gry spowodowały ostatni nagły wzrost sprzedaży - właśnie HS plus Lair plus Warhawk.
PS2: 9,2 ładnie smile.gif
ogqozo
CYTAT
PS: To nie będzie system seller tylko już jest... myślicie, że jakie gry spowodowały ostatni nagły wzrost sprzedaży - właśnie HS plus Lair plus Warhawk.

No faktycznie, bo przecież nie zrobiła tego od dawna wyczekiwana obniżka ceny o 100$.
YETI
CYTAT(ogqozo @ 1 09 2007, 12:19) *
CYTAT

No faktycznie, bo przecież nie zrobiła tego od dawna wyczekiwana obniżka ceny o 100$.

Jak nie, jak tak smile.gif

Sprzedaz PS3 w ostatnich tygodnia (po E3) znacznie poszła do góry (o ponad 250%).

Ale wracajmy do tematu wink.gif

Ma ktos nowe N+? na co narzeka recenzent?
Ryo-San
CYTAT(YETI @ 31 08 2007, 20:40) *

YETI nie wiem czy pamietasz ale identycznie bylo z Perfect Dark Zero - gdzie cale masy Sonybojow wypominaly tej grze 8.4 od IGN'u. Zreszta PDZ zawiodl w podobny sposob - dla wielu osob byl to swietny tytul jednak hypeowny byl na mega super hiper hiciora ktorym nigdy nie zostal - i z HS'em jak widac jest bardzo podobnie. Jednak nie nalezy popadac w skrajnosci i plakac nad tym, ze gra dostala "tylko" 8 czy 7 bo to jest hmmmm? zdeka niepowazne.
Łebi
CYTAT(YETI @ 1 09 2007, 12:22) *
Ma ktos nowe N+? na co narzeka recenzent?

N+ HS 9.2/10 z dopiskiem "miał być hit, jest hit"

minusy- czasami spada ilość klatek animacji, drobne zastrzeżenia do zapętlonej animacji żołnierzy stojących na dalszym planie, nie za długi czas gry, dla wymiataczy zbyt prosta, problemy z detekcją kolizji.

plusy- fabuła, postacie, filmiki, zróżnicowanie rozgrywki, system walki, grafika, muzyka, lektorzy

Wg N+:
"HS nie jest najlepszym slasherem w historii, nie jest też najlepiej wykonaną ze wszystkich gier. Na pewno pokazuje potęgę PS3. Ninja Theory wykonali kawał dobrej roboty tworząc bardzo różnorodną grę, przy której nie można się nudzić".

Dodają też że nie byli by pewni czy X360 nie pociągnął by takiej grafy, ogólnie w bieżącym numerze trochę bardziej podniecają sie Uncharted niż HS, co nie zmienia że "Ta gra (U:DF) wraz z HS pokazuje czym jest następna generacja wg Sony"

@Edit
W N+ recenzowali HS a U:DF był w dziale News (2 strony na podstawie grywalnego kodu)
Młody
CYTAT(the_m @ 1 09 2007, 14:45) *
CYTAT
No! Ja juz jestem pewien ze to hit skoro dwie polskie gaetz tak ta gre nazywaja to tak musi byc - przynajmniej w jakiejs czesci wink.gif

Tyle, że na samym początku recenzji pisze też o tym, że dla tej gry raczej nie kupi się PS3, ale dla posiadaczy już owej maszynki jest to must-have.
qazar
CYTAT(Młody @ 1 09 2007, 16:17) *
CYTAT(the_m @ 1 09 2007, 14:45) *
CYTAT
No! Ja juz jestem pewien ze to hit skoro dwie polskie gaetz tak ta gre nazywaja to tak musi byc - przynajmniej w jakiejs czesci wink.gif

Tyle, że na samym początku recenzji pisze też o tym, że dla tej gry raczej nie kupi się PS3, ale dla posiadaczy już owej maszynki jest to must-have.

I o tym tez pisalem a fanboye sie omalo nie pocieli wink.gif dla nas to must-have ale raczej nei sprzeda milionow konsol ale w sumie co nas to intersuje ? Wreszcie jest w co grac biggrin.gif no moze jeszcze troche czekania ale coz biggrin.gif
YETI
Co do sprzedaży, w najnowszym N+ jest ranking TOP10 najlepiej sprzedajacych sie gier.
W dziale POLSKA na pierwszym miejscu jest Heavenly Sword który wyprzedza min. BioShocka.
Ciekawe jak wypadnie światowa sprzedaż. IMO gra powinna schodzic z półek sklepowych bardzo dobrze, hype na ten tytuł jest ogromny, a wielkich bardzo dobrych gier na PS3 obecnie nie ma za wiele.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.