Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Heavenly Sword
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30
qazar
ale HS przeciez nie jest w sprzedazy jeszcze biggrin.gif co do sprzedazy HS to sie zgadzam 4,3 miliona ludzi musi w cos grac biggrin.gif
Incognitos
CYTAT(YETI @ 1 09 2007, 16:50) *
Co do sprzedaży, w najnowszym N+ jest ranking TOP10 najlepiej sprzedajacych sie gier.
W dziale POLSKA na pierwszym miejscu jest Heavenly Sword który wyprzedza min. BioShocka.
Ciekawe jak wypadnie światowa sprzedaż. IMO gra powinna schodzic z półek sklepowych bardzo dobrze, hype na ten tytuł jest ogromny, a wielkich bardzo dobrych gier na PS3 obecnie nie ma za wiele.

I dalej się zapierajcie, że to nie jest system seller... ja wiem, że tę grę kupi pewnie z 80% użytkowników PS3 (w związku z tym dane mogą mylić) ale na pewno znajdzie się niejeden, który żeby w to zagrać kupi PS3 - trzeba pamiętać, że mówimy o państwach gdzie wydać 2400 czy 1800 (USA) to nie jest taki problem jak w polsce i jak zachar się napali na HS (a takich jest sporo) to kupi konsolę.
YETI
CYTAT(qazar @ 1 09 2007, 17:01) *
ale HS przeciez nie jest w sprzedazy jeszcze biggrin.gif co do sprzedazy HS to sie zgadzam 4,3 miliona ludzi musi w cos grac biggrin.gif

PREORDER

Po prostu Sony ostro promowało gre i wyniki musza byc dobre, mimo ze kilka servisów oceniło gre na 7 czy "tylko" na 8.

Mielu dobrze zauważył, że w cale się nie zdziwi jezeli HS sprzeda sie znacznie lepiej niz np. taki Bioshock, któy był słabo promowany. Reklama i jeszcze raz reklama, dobre promowanie gry moze sprzedaz najwieksze crapy.
Oczywiscie Heavenly Sword i Bioshock to świetne gry (tą pierwszą oceniam po recenzjach, drugą po 8 godzinach grania wink.gif )
Młody
CYTAT(qazar @ 1 09 2007, 17:01) *

chyba chodzi o pre-ordery

a jeszcze taka mała historia:
W MM na wystawionym PS3 graliśmy w demo Dirta - zero reakcji, potem odpaliłem znane już roczne demko HS i zrobił się za mną mały tłum, a jakieś 10 osób pytało się o tytuł - jest rożnica, nie? ;P Widać, że jest hype na Heavely Sword.
the_m
Reklama HS smile.gif

Taka sobie. Najlepsze jest ujecie ze "swiecaca" Nariko tongue.gif

Swoja droga wiecie co znaczy imie Nariko? linkwink.gif
YETI
Piąta część Legend of the Sword i Making of...
http://www.ps3site.pl/heavenly-sword-czekamy

polecam
izon
CYTAT(Incognitos @ 1 09 2007, 17:05) *
CYTAT(YETI @ 1 09 2007, 16:50) *
Co do sprzedaży, w najnowszym N+ jest ranking TOP10 najlepiej sprzedajacych sie gier.
W dziale POLSKA na pierwszym miejscu jest Heavenly Sword który wyprzedza min. BioShocka.
Ciekawe jak wypadnie światowa sprzedaż. IMO gra powinna schodzic z półek sklepowych bardzo dobrze, hype na ten tytuł jest ogromny, a wielkich bardzo dobrych gier na PS3 obecnie nie ma za wiele.

I dalej się zapierajcie, że to nie jest system seller... ja wiem, że tę grę kupi pewnie z 80% użytkowników PS3 (w związku z tym dane mogą mylić) ale na pewno znajdzie się niejeden, który żeby w to zagrać kupi PS3 - trzeba pamiętać, że mówimy o państwach gdzie wydać 2400 czy 1800 (USA) to nie jest taki problem jak w polsce i jak zachar się napali na HS (a takich jest sporo) to kupi konsolę.

Ja wlasnie miedzy innymi dlatego tytulu zamienilem Xboxa 360 na PS3.Powiecie glupio zrobiles ale nie jestem fanem Halo 3 i tak naprawde na ten moment poza halo zal mi tylko Bioshocka(ktory moze wyjdzie na PS3) i Mass Effecta(ale tego nie tak bardzo) no i oczywiscie tego ze nie bede gral juz w Gearsy.Do wymiany zkusila mnie recka HS zapowiedz Uncharted oraz rozplywanie sie Hiva nad cudownością nowego Racheta...Wiec nie gadajcie ze HS nie bedzie system sellerem!!
qazar
to wtopiles biggrin.gif;)
izon
CYTAT(qazar @ 5 09 2007, 16:41) *
to wtopiles biggrin.gif;)

No coz najwyzej zwale na PE i zarządam rekompensaty jesli te gry nie okażą sie takimi killerami:P
A HS na filmikach wygląda obłędnie i nie mówie tylko o samej grafie.Lokacje zrobione są z dużym artyzmem a to co wyprawia ta dziewoja to sie w pale nie mieści..To musi być kosiarz!!!!!!!!!
Crakeers
CYTAT(izon @ 5 09 2007, 16:13) *
Ja wlasnie miedzy innymi dlatego tytulu zamienilem Xboxa 360 na PS3.Powiecie glupio zrobiles ale nie jestem fanem Halo 3 i tak naprawde na ten moment poza halo zal mi tylko Bioshocka(ktory moze wyjdzie na PS3) i Mass Effecta(ale tego nie tak bardzo) no i oczywiscie tego ze nie bede gral juz w Gearsy.

No proszę, taka sama sytuacja jak u mnie. Xbox trzy-sześć-zero poszedł w świat ( allegro;] ) i teraz tylko czekam aż pojawi się jakaś promocja z PS3. smile.gif
qazar
CYTAT(Crakeers @ 5 09 2007, 17:38) *
CYTAT(izon @ 5 09 2007, 16:13) *
Ja wlasnie miedzy innymi dlatego tytulu zamienilem Xboxa 360 na PS3.Powiecie glupio zrobiles ale nie jestem fanem Halo 3 i tak naprawde na ten moment poza halo zal mi tylko Bioshocka(ktory moze wyjdzie na PS3) i Mass Effecta(ale tego nie tak bardzo) no i oczywiscie tego ze nie bede gral juz w Gearsy.

No proszę, taka sama sytuacja jak u mnie. Xbox trzy-sześć-zero poszedł w świat ( allegro;] ) i teraz tylko czekam aż pojawi się jakaś promocja z PS3. smile.gif

Pozyjemy zobaczymy;) odwazny ruch zrobiles ja bym sie napewno na takich ruch nie odwazyl nawet dla HS i Uncharted, acz kwestia przyszlosci jest otwarta biggrin.gif
YETI
CYTAT(Crakeers @ 5 09 2007, 17:38) *
i teraz tylko czekam aż pojawi się jakaś promocja z PS3. smile.gif

Jeszcze nie zostało oficjalnie potwierdzone.
qazar
Ma byc starter pack z HS i F1 , wiec jak znalazl biggrin.gif
Młody
starter z HS - mniamuśnie biggrin.gif
Deadeye
CYTAT(qazar @ 5 09 2007, 19:06) *
Ma byc starter pack z HS i F1 , wiec jak znalazl biggrin.gif

to jest fake smile.gif ktos z oficjeli sony potwierdzil ze beda nastepne bundle (co bylo oczywiste), ale f1 i hs to wymysl internautow
qazar
a to szkoda bo sprawa byla by godna uwagi biggrin.gif
Deadeye
moze bedzie cos innego z hs, to calkiem prawdopodobne, ale f1 raczej nie bo to nie jest gra dla mas tongue.gif
the_m
Ten news potwierdza nowego packa ale z drugiej strony nie podaje zadnego zrodla tej informacji. No ale IMO to byloby logiczne posuniecie ze strony Sony - wydac hit w bundlu. W Japonii od smego poczatku Sony wydaje co wazniejsze dla skosnookich barci gry razem z konsola jako jedno smile.gif Wiec ten bundle IMO jest pewny moze nie koniecznie z F1 ale HS na pewno sie tam znajdzie smile.gif
qazar
nio HS to by byl git pomysl a F1 jest masowe szczegolnie unas bo jest kubicomania wink.gifbiggrin.gif
Deadeye
CYTAT(the_m @ 5 09 2007, 22:58) *
Ten news potwierdza nowego packa ale z drugiej strony nie podaje zadnego zrodla tej informacji. No ale IMO to byloby logiczne posuniecie ze strony Sony - wydac hit w bundlu. W Japonii od smego poczatku Sony wydaje co wazniejsze dla skosnookich barci gry razem z konsola jako jedno smile.gif Wiec ten bundle IMO jest pewny moze nie koniecznie z F1 ale HS na pewno sie tam znajdzie smile.gif

no sory ale znajac ten serwis to rownie dobrze ja moglbym napisac jakas plote i oni by ja umiescili jako newsa tongue.gif wiarygodne to nie jest, bo wiarygodne informacje byly ze nie bedzie takiego smile.gif

CYTAT(qazar @ 6 09 2007, 00:23) *
nio HS to by byl git pomysl a F1 jest masowe szczegolnie unas bo jest kubicomania wink.gifbiggrin.gif

taa, sony wyda bundla ze wzgledu na zainteresowania polakow biggrin.gif
Alpha Trion
dobra gra ale nic wyzej , prawdziwymi system sellerami beda MGS'y i Finale , jak to przy Playstacjach bylo i bedzie
YETI
CYTAT(Deadeye @ 5 09 2007, 19:24) *
to jest fake smile.gif ktos z oficjeli sony potwierdzil ze beda nastepne bundle (co bylo oczywiste), ale f1 i hs to wymysl internautow

SCEE confirms Heavenly Sword Starter Pack
http://www.psu.com/SCEE-confirms-Heavenly-...a0001213-p0.php
Deadeye
CYTAT(YETI @ 6 09 2007, 12:33) *
CYTAT(Deadeye @ 5 09 2007, 19:24) *

SCEE confirms Heavenly Sword Starter Pack
http://www.psu.com/SCEE-confirms-Heavenly-...a0001213-p0.php

to bylo niemal pewne, ale nie bedzie tam tego f1 tongue.gif
kabanos_25
Ponieważ jestem jednym ze zboczeńców konsoli Sony a zwłaszcza takich gier jak: Primal czy God of War to taki starter pack dla mnie jest tym czym są krzaki dla ekshibicjonisty. woot.gif Heavenly Sword - mniam, mniam pychotka!
YETI
recenzja WP.PL, całkiem dobra (autorem nie jest Fidel czy Snake wink.gif )
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x...XfaBNZGm8BRQ%3D
9.3
froniu
Recenzja na giery.eu ocena 40/40 (najlepsze komentarze laugh.gif xboje wrzą laugh.gif )
http://giery.eu/PlayStation-3/Recenzje/Heavenly-Sword.html
YETI
CYTAT(froniu @ 6 09 2007, 23:19) *
Recenzja na giery.eu ocena 40/40 (najlepsze komentarze laugh.gif xboje wrzą laugh.gif )

Trzeba przyznać, że bardzo zgrabna recenzja. Gratulacja dla autora.
19 września sam sie przekonam o wielkości tego tytułu hyh.gif

"„ta głupia sieczka” zdołała, jako pierwsza gra w swoim gatunku, wycisnąć mi łzy z oczu, i to już na samym początku romansu z ognistowłosą Nariko."

własnie tego oczekuje po HS - emocje i jeszcze raz emocje smile.gif
mobie
CYTAT(froniu @ 6 09 2007, 23:19) *

świetna recka.
qazar
Yeti sorry ale jesli dla ciebie piszacy bzdury 18 latek splodzil zgrabna reckie to naprawde zatraciles sie chlopie, taka recka od fanboya dla fanboya
YETI
CYTAT(qazar @ 7 09 2007, 16:59) *
Yeti sorry ale jesli dla ciebie piszacy bzdury 18 latek splodzil zgrabna reckie to naprawde zatraciles sie chlopie, taka recka od fanboya dla fanboya

No tak, od fanboya dla fanboya laugh.gif bo co, bo przyznał HS maksymalna note? bo napisał, ze graficznie gra mu bardziej podpasowała niz GeOW? I juz wielkie oburzenie, ze recenzje pisał fanboy itp. Dlaczego sądzisz, że wypisuje bzdury, grał w pełną wersje i tak ocenia ten tytuł. Ty zapewnie nie miałeś w ogóle styczności z pełną wersją, ale jesteś przekonany, że chłopak wypisuje bzdury. Litości, bo ta twoja wypowiedz jest żenująca -_-'
I powiedz mi co do tego ma fakt ze autor ma 18 lat? to co, pisanie recenzji dozwolone od 21 lat? No to wypada napisać do redakcji N+ aby wyrzucili Kaxiego.
Recenzja w miarę dobrze napisana i nie czyta sie jej na siłę, jest ok.
qazar
Poczytaj jego komentarze , taka osoba pisze recki ? widac jak powazny jest to portal, o gow nawet nie komentuje bo nie ma czego lolek i tyle piszacy bzdury. Ty moze tego nie rozumiesz ale wszelkie przejawy fanboystwa zarowno ze strony obozu sony jak i M$ powinny byc tepione, a to ze napsial pod publiczke fanboyow nie czyni tej recki zgrabej. Ja nie wiem na ile zasluguje HS, sam nie dal bym jej moze 10/10 predzej cos kolo 9/10 a moze wiecej lub mniej , nie wiem i ocena jest jego ocena subiektywna(jak kazdego) i ma doniej pelne prawo, ale fakt nei zaprzeczalny to recka jest na poziomie calego tego serwisu, porpostu piaskownica jeden oboz zuca (pipi) na drugi i tak w kolko a glupie pisanie recki tylk oto wzmaga co widac po kretynskich komentarzach fanboykow i tego"redaktora" pozal sie Boze...
Młody
CYTAT(YETI @ 7 09 2007, 18:08) *
I powiedz mi co do tego ma fakt ze autor ma 18 lat?.

To ma do rzeczy, że brakuje mu doświadczenia. Nie jest takim powiedzmy Miłoszem Brzezińskim (temu człowiekowi zawsze zaufam jeśli chodzi o recki), który już wiele gier w życiu widział.

A co do wcześniejszego tematu. Może sam Heavenly Sword system-sellerem by nie był. Ale tych starter packów z HS na pewno sporo pójdzie. Możliwe, że sam taki zakupie ;
Shadow864
CYTAT(qazar @ 7 09 2007, 18:21) *
Poczytaj jego komentarze , taka osoba pisze recki ? widac jak powazny jest to portal, o gow nawet nie komentuje bo nie ma czego lolek i tyle piszacy bzdury. Ty moze tego nie rozumiesz ale wszelkie przejawy fanboystwa zarowno ze strony obozu sony jak i M$ powinny byc tepione, a to ze napsial pod publiczke fanboyow nie czyni tej recki zgrabej. Ja nie wiem na ile zasluguje HS, sam nie dal bym jej moze 10/10 predzej cos kolo 9/10 a moze wiecej lub mniej , nie wiem i ocena jest jego ocena subiektywna(jak kazdego) i ma doniej pelne prawo, ale fakt nei zaprzeczalny to recka jest na poziomie calego tego serwisu, porpostu piaskownica jeden oboz zuca (pipi) na drugi i tak w kolko a glupie pisanie recki tylk oto wzmaga co widac po kretynskich komentarzach fanboykow i tego"redaktora" pozal sie Boze...

Widze ze jak nie wyjdzie nowy PSX Extreme to sie wszyscy pozabijacie. smile.gif
YETI
Poczytaj jego komentarze , taka osoba pisze recki ?

Przeczytałem, nie widze w nich nic "fanboyowskiego"

widac jak powazny jest to portal, o gow nawet nie komentuje bo nie ma czego lolek i tyle piszacy bzdury.

Racja nie komentuj, bo po pierwsze, on grał w finalną wersje HS jak i GeOW, a po drugie, to jego osobiste zdanie (w PSXE też mogłeś cos takiego przeczytać, ale tam też pracuja lolki - prawda?)

a to ze napsial pod publiczke fanboyow nie czyni tej recki zgrabej.

No proszę cię laugh.gif , teraz bądz tak miły i udowodni mi, że ta recenzja pisana jest pod publiczke, albo jeszcze lepiej, może Sony zapłaciło mu za to laugh.gif

Ja nie wiem na ile zasluguje HS, sam nie dal bym jej moze 10/10 predzej cos kolo 9/10 a moze wiecej lub mniej , nie wiem i ocena jest jego ocena subiektywna(jak kazdego) i ma doniej pelne prawo

tu się zgadzam, więc w czym problem?

ale fakt nei zaprzeczalny to recka jest na poziomie calego tego serwisu, porpostu piaskownica jeden oboz zuca (pipi) na drugi i tak w kolko a glupie pisanie recki tylk oto wzmaga co widac po kretynskich komentarzach fanboykow i tego"redaktora" pozal sie Boze...

To jak miał ocenic ta grę, na 8/10 aby nie było wojenek? BioShock ocenili na 39/40, HS 40/40 i juz posiadaczom X360 cieknie piana z pysków. Na dodatek jeszcze chłopaczyna odważyła sie napisać, że graficznie HS jest lepszy od GeOW, to już w ogóle bluźnierstwo, i wielki lament... osób któe nie widziały HS na oczy - żenada.
qazar
Widze ze rozmowa z toba nie ma sensu yeti i poziom jego jest podobny do twojego popodniecaj sie recka, powkleiaj na wszystkie mozliwe fora, wazne ze jest zgodna z twoim tokiem myslenia, a ze fanboystwa nie widzisz w jego wypowiedziasz to tylko dowod ze jedna miara jestescie szyci, no coment ...
Beck
Nie wiem co jest grane ale tyle juz sie naczekalem na HS, tyle sie naczytalem i naogladalem, ze juz mnie ta gra tak bardzo nie kreci, aczkolwiek dalej sadze ze jest wypas.
To co mnie martwi jeszcze bardziej to to ze zaczynam juz myslec o kontynuacji (wiem ze to glupie bo jeszcze w jedynke nie gralem ale tak mam wink.gif ), wydaje mi sie ze na rynku gier video zaczyna sie taka nieciekawa sytulacja kiedy to hype robiony przed wydaniem gry ponieca ludzi bardziej niz sama gra.
Wszystkie te obrazki, filmiki, wypowiedzi twórców, making of..., zaczyna mnie to troche denerwowac bo tak jak napisalem, jeszcze HS nie wyszlo a juz zaczynam miec tego wszystkiego dosyc i gdyby nie fakt ze mam pre-ordera w wyjatkowo okazyjnej cenie to pewnie bym sie zastanowil i kupil gre dopiero za jakis czas.
Incognitos

Dlaczego jeżeli Lair dostaje 6/10 to wszyscy posiadacze ixa na tym forum krzyczą, że miał być i hit i nie ma hitu i nieważne jest wtedy kto napisał reckę, a jak HS zbiera JUŻ KOLEJNĄ ocenę w granicach 95%-100% to nagle patrzą kto napisał reckę, że na pewno sie nie zna i gre trzeba obadać samemu. Ta gra dostała kilka ocen na 100% w innych serwisach, które są dużo bardziej wiarygodne, a najbardziej wiarygodne są chyba trzy oceny po 9,5 i jedna 9 w PSX EXTREME. Ta gra jest po prostu dobra... .
izon
Dzisiaj zjadlem demko(pierwsza gra w jaka zagralem na swoim ps 3) i co do grafy moge sie wypowiedziec gdyz mialem 360 i kilka miesiecy pykalem w Gearsy..A no uwazam ze sama w sobie jest porównywalna do Gearsow ale tutaj mamy zupelnie inny typ gry.Duze polacie terenu,kolorki,rendery itd.Ciezko te dwie gry nawet pod kontem grafy porownac ale na ten moment maly + dla HS a zobaczymy czy zamieni sie w duży po wyjściu pełnej wersji gry..Ogolnie jest PIĘKNIE!:)
agrestrybnik
co wy na to ?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=242319877
Amer
Video recka na GT - LOL huh.gif ocena za grafe... ehh, obadajcie sami.
Yaxa
Mi tam recenzja sie podobala, zreszta ogolnie na gt maja fajne recki a co do oceny za grafike to sie nie wypowiadam bo w gre nie gralem. A ocena ogolna 7.9 troche nisko, myslalem, ze dadza tak z 8.5.
GMB
CYTAT(Amer @ 8 09 2007, 10:17) *

Nie ma to jak za design wystawić ocene 6,5 podczas gdy na tym samym serwisie za design Warhawk dostaje 8,5. No chyba że ocena grafiki to ta z Presentation. Kij ich wie, ale ubaw mam z tych amerykańców po pachy. Jak by Nariko miała biceps jak Pudzian i zamiast miecza dźwigała ruski czołg to ocena zapewne była by 11/10.
the_m
CYTAT
Recenzjami GT nie co sie sugerowac. GameTrailers zawsze mialo nierowne recenzje, a oceny chyba od pogody i humoru reenzenta zaleza. Dajac 6.5/10 za design recenzent sam tego dowiodl wink.gif
Do GT trzeba podchodzic na dystans wkoncu naleza do MTV ;P
YETI
CYTAT(GMB @ 8 09 2007, 11:42) *
Jak by Nariko miała biceps jak Pudzian i zamiast miecza dźwigała ruski czołg to ocena zapewne była by 11/10.

leże i kwicze laugh.gif

GameOnly
9/10
http://www.ps3.gameonly.pl/recenzje/549

hyh.gif
donalduck
A wogole przezywanie tych wszystkich recenzji jest bez sensu, kto bedzie chcial te gre kupic i tak ja kupi i bedzie sie swietnie bawil kilkanascie godzin na swoim ps3, a tymi od xboxa to juz wogole nie wiem co sie przejmujecie, oni maja swoj swiat a my swoj i pal licho ta cala wojne konsolowa.Milego pykania zycze juz za kilkanascie dni, ja na pewno sie pokusze o te gre :-)
Soul
CYTAT(the_m @ 8 09 2007, 10:30) *
CYTAT
Recenzjami GT nie co sie sugerowac. GameTrailers zawsze mialo nierowne recenzje, a oceny chyba od pogody i humoru reenzenta zaleza. Dajac 6.5/10 za design recenzent sam tego dowiodl ;)
Do GT trzeba podchodzic na dystans wkoncu naleza do MTV ;P

A gdzie są równe recenzje ?! ( może w PE , na pewno nie ) Nie oszukujmy się ,gra jest dobra ,ale nie na ocenę taką jak dostała w PE (IMO za wysoka ) Kolejny slasher, który nie popisuje się niczym innowacyjnym ,jeżeli chodzi o system walki. A nawet powiedział bym tak że jest daleko za,slasherami które już od dawana są dostępne (vid GoW i NGS) Oczywiście gra ,może się popisać genialnymi cut-scenkami i kapitalną animacją + patentami związanymi z sixasisem (czy jak to się tam pisze) . Gra mocno hypowana i przereklamowana ,prze Sony i prze PE , nie wątpię że ta gra może sprzedać dużo PS3jek, bo przecież posiadacze tej konsoli muszą coś gracz ermm.gif Sam mam zamiar kupić tą grę , i zobaczyć na co ją stać na http://gamerankings.com/htmlpages2/928391.asp średnia 80% czyli mamy dobrą grę w którą warto zagrać , mam nadzieje że gra nie jest na raz, 7-8 godzin to trochę mało .

BTW obejrzałem recenzje na GT i gdzie tam jest ocena za grafikę , bo nie widzę ?

Yeti jak na razie tylko Polacy dają 9tki tej grze. kiss.gif

GMB co do gatunków gier, to konsola Sony kiedyś może i nie miała sobie równych , teraz jest zupełnie inaczej.
the_m
CYTAT
A gdzie są równe recenzje ?!
Troche zle sie wyrazilem - powinienem napisac ze lubuja sie w wystawianu "kontrowersyjnych" ocen. W kazdym razie raz na jakis czas lubia zjechac jakas gre (wkoncu to produkt MTV) wink.gif Ja oceny z GT traktuje zawsze jako ciekawostki "przyrodnicze" a nigdy jako powod zeby kupic/nie kupic gry smile.gif

CYTAT
Kolejny slasher, który nie popisuje się niczym innowacyjnym ,jeżeli chodzi o system walki. A nawet powiedział bym tak że jest daleko za,slasherami które już od dawana są dostępne (vid GoW i NGS)
No sorry ale kombosy w GoW to pikus przy rozbudowaniu w HS (o NG nic nie mowie bo nie gralem). GoW iloscia combosow niegdy nie zachwycal - jakoscia jak najbardziej smile.gif natomiast opierajac sie na reckach HS to wlasnie system walki w HS jest mocnym punktem smile.gif

CYTAT
patentami związanymi z sixasisem (czy jak to się tam pisze) .
Tu HS wcale sie nie wybija - ot poprostu cos musieli wymyslic. W Folklore czy Lair to rozumiem -6axis jest wazna czescia gry smile.gif

CYTAT
BTW obejrzałem recenzje na GT i gdzie tam jest ocena za grafikę , bo nie widzę ?
Jest design czyli garfika + reszta i dlatego mnei dziwi ta ocena, ale tak jak powiedzialem GT lubi "kontrowersje". Poza tym recenzent przy koncu filmiku chwali HS za wyglad itp wiec w ogole nie rozumiem dlaczego tak nisko ocenili ten aspekt gry

Soul nie tylko Polacy wink.gif Przjzyj liste z linka ktorego podales tongue.gif

Soul
To jakie oceny nie traktujesz jako ciekawostki?! GT to takie , samo coś jak IGN ,gamespot....tyle że tam jest wszystko w filmikach.

He o sorry ,ale co combosy mają do innowacyjności systemu walki ?! Nie wiem ,grałem w HS demo i comba robi się tak samo łatwo jak w GoW czy NGS, po za tym nie liczy się ilość a jakoś , i tak po dłuższym czasie gry , będziemy stosować te najbardziej użyteczne. Jak dla mnie jedyne co ma naprawę fajnie pomyślane to system blokowania ,reszta niczym nadzwyczajnym się nie wyróżnia . No i brak upgrajdów do broni LOL!

W śród slasherów , wybija się , mnie lair itp średnio co interesują.

No właśnie może to prze tą resztą jest taka a nie inna nota ;] Po za tym do grafy też można się czepić ,szczerze IMO dużo lepiej wykonani są przeciwnicy w NGS niż w HS ,przeciwnicy nie bossowie, Ci dają radę .

Co do oceny co mnie to kto i jak ocenił giera ma średnia 80,9% czyli 8 = dobra gra.
YETI
CYTAT(Soul @ 8 09 2007, 17:40) *
To jakie oceny nie traktujesz jako ciekawostki?! GT to takie , samo coś jak IGN ,gamespot....tyle że tam jest wszystko w filmikach.

Tak jak PSXE czy N+, prawda?
izon
Ciekawi mnie tez czy gra w finalnej wersji bedzie sie przycinac...Moze za bardzo zwracam uwage na szczegoly ale na 100 widzialem dropy animacji szczegolnie zaraza na poczatku jak widac caly krajobraz i np zaczynasz sie turlikac.Zastanawiam sie czemu do QTE nie wprowadzili ruchu padem...,Wydaje mi sie tez ze gra moze byc troche monotonna ,gdyz przynajmniej walki w demie byly banalne a wyczesane komba sie robily same klepiac byle co..To sa glowne minusy jakie widze po demie reszta jest super..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.