CYTAT(qazar @ 7 09 2007, 18:21)

Poczytaj jego komentarze , taka osoba pisze recki ?
Przeczytałem, nie widze w nich nic "fanboyowskiego"

widac jak powazny jest to portal, o gow nawet nie komentuje bo nie ma czego lolek i tyle piszacy bzdury.
Racja nie komentuj, bo po pierwsze, on grał w finalną wersje HS jak i GeOW, a po drugie, to jego osobiste zdanie (w PSXE też mogłeś cos takiego przeczytać, ale tam też pracuja lolki - prawda?)

a to ze napsial pod publiczke fanboyow nie czyni tej recki zgrabej.
No proszę cię

, teraz bądz tak miły i udowodni mi, że ta recenzja pisana jest pod publiczke, albo jeszcze lepiej, może Sony zapłaciło mu za to

Ja nie wiem na ile zasluguje HS, sam nie dal bym jej moze 10/10 predzej cos kolo 9/10 a moze wiecej lub mniej , nie wiem i ocena jest jego ocena subiektywna(jak kazdego) i ma doniej pelne prawo
tu się zgadzam, więc w czym problem?

ale fakt nei zaprzeczalny to recka jest na poziomie calego tego serwisu, porpostu piaskownica jeden oboz zuca (pipi) na drugi i tak w kolko a glupie pisanie recki tylk oto wzmaga co widac po kretynskich komentarzach fanboykow i tego"redaktora" pozal sie Boze...
To jak miał ocenic ta grę, na 8/10 aby nie było wojenek? BioShock ocenili na 39/40, HS 40/40 i juz posiadaczom X360 cieknie piana z pysków. Na dodatek jeszcze chłopaczyna odważyła sie napisać, że graficznie HS jest lepszy od GeOW, to już w ogóle bluźnierstwo, i wielki lament... osób któe nie widziały HS na oczy - żenada.