loki777
30 12 2005, 20:44
napewneo pewne gry beda bardzo fajnie go wykorzystywac ale watpie zeby dalo sie tym kierowac w niektorych gatunakch ;p
pewnei mario jakos tam bedzie chodzil
Ja widzę na razie taką możliwość że będzie dobry do symulacji siekania mieczem.
fajne

te walki jakieś walk na miecze multiplejer mogłby by być... do fpsów fajnie
Na pewno się swietnie sprawdzi w wyścigach jeśli będzie go można używać jako kierownicy :-)
Na marbinesie będą na niego nakładki - rewelacja (... czy tam revolucja :-)
Cybercotlet
9 02 2006, 14:44
Mnie bardziej intryguje jak na tym bedzie sie grac np w bijatyki?

... Ale zapewne nintendo cos wymysli
Pozdrawiam
Pawel1992
9 02 2006, 15:39
Mnie jakoś nie rajcowało by celowanie pilotem do tv w fpsach. PPistoletem tak ale pilotem....
No jeszcze gry w tennisa ,zapowiada sie ciekawie...
Ten pad napewno będzie miał wiele zastosowań. Świetnie sprawdzi się w FPS-ach i różnych pierdółkach typu symulator kucharza lub dyrygenta.

Świetnie się będzie nadawał do gier przygodowych. Naprawdę, czekam na tą konsolę z niecierpliwością. Oby tylko Nintendo wykorzystało w pełni jego ogromny potencjał.
Junkhead
10 02 2006, 00:21
A ja mysle że powinni zrobic pada w postaci kuwfla, mozna by pić piwo i grać jednocześnie.
Przemski
10 02 2006, 14:26
Patent jest bardzo ciekawy, szkoda, że tak późno wprowadzany, bo przecież technologicznie np czujniki wychyłu czy też mechanizmy wykorzystywane w pistoletach świetlnych są już dostępne od dawna.
Oby tylko nie był wykorzystywany jedynie w kilku grach firmowanych przez Nintendo ale w większej liczbie tytułów innych developerów. Obawiam się że tytuły multiplatformowe mogą być pozbawione obsługi dodatkowych możliwości tego kontrolera, w końcu to dodatkowa ilość pracy ponad to co trzeba zrobić aby skonwertować tytuł na inną platformę, o ile wogóle będzie w grze możliwa implementacja funkcji takiego kontrolera.
Poszukajcie troche po necie, widziałem kilka demonstracji, ale linka nie podam bo nie mam
pomyślcie jak naprzykłąd gra sie w baseballa z tym pilotem i sie ma spoconą ręke a pilocik sie wymcknął i przypieprzył w telewizor 40 calowy hdtvXDDD
crash555
4 03 2006, 10:14
z tego co wiadomo to rewolution niebendzie wspierać rozdzielczości HD. Wiec rozwalisz sobie najwyżej zwykły tv hehe
WItam.Co do pada od revolution powiem jedno,patent pozamiata.I wszyscy grace powinni dziekować Nintendo,ze szuka innych rozwiązan niz tylko upgrejdowanie grafiki.Jesli ktos nie zdołal jeszcze obczaic polecam
www.nintendo.com/revolution
i obejrzec sobie video reklamujące nowego pada.Fakt wszystko pięknie brzmi w zapowiedziach,ale wierze,ze doswiadczenie firmy w koncu zostanie docenione....Mamy pozytywne wypowiedzi twórcow wielu godnych gier, mamy poparcie, pozostaje liczyc jeszcze na bardziej otwartą polityke NIntendo(wydawanie wiekszej ilosci gier od 2 i 3th part developers + rodzyny od samego N) i bedzie swietnie.
Prawde mówiac wierze w ten projekt bo szukam w grach oryginalnych rozwiązan.Pozdrawiam
Prezes666
18 03 2006, 11:45
QUOTE(M4sta @ 6 03 2006, 23:25)

Prawde mówiac wierze w ten projekt bo szukam w grach oryginalnych rozwiązan.Pozdrawiam
Masz racje ten pomysł z tym kontrolerem pewnie i tak wypali, może nie w wszystkich gatunkach ale prosty przykład.DS sprzedaje się lepiej niż PSP.Jaki z tego morał gry wprowadzające coś innowacyjnego są poprostu mile widziane przez graczy, nie zawsze liczy sie grafika czasami, a raczej częściej liczy się grywalność.A tak na moje oko nintendo zapewni nam dużą dawkę grywalności.
QUOTE(Prezes666 @ 18 03 2006, 11:45)

QUOTE(M4sta @ 6 03 2006, 23:25)

Masz racje ten pomysł z tym kontrolerem pewnie i tak wypali, może nie w wszystkich gatunkach ale prosty przykład.DS sprzedaje się lepiej niż PSP.Jaki z tego morał gry wprowadzające coś innowacyjnego są poprostu mile widziane przez graczy, nie zawsze liczy sie grafika czasami, a raczej częściej liczy się grywalność.A tak na moje oko nintendo zapewni nam dużą dawkę grywalności.
Dokładnie tak jak mówisz.laicy nie patrzą na grafike,a spośrod milionów kupujących oni są wiekszościa.
Ocena Pada 10/10. Takiego zastosowania nie było! Iostna reqolucja! Bez wachania kupuje Wii!
A co do rozwalenia telewizora to ja rozwale sobie 26" LCD Samsung z obsługą HDMI, więc będzie czego żałować
crash555
3 07 2006, 21:06
Pad jest świetny ja sam mam setki pomysłów jak można go użyć (nie chodzi mi o sex oralny zboczuchy) a ciekawe co wymyśla twórcy gier penie nie raz nas zaskoczą swoja pomysłowością (najbardziej pokitrane pomysły bendą mieli japończycy w swoich pseudo japońskich pierdułkach ale pewnie nawet ich nie zobaczymy chyba że w pe).Ogułem mi pad podoba się jak żaden inny wystarczy wyślić umysł żeby ujrzeć jego możliwości a jeżeli teraz ktoś nie rozumie pomysłu nintendo to zrozumie jak zagra a jak nie to niech zamilczy na wieki Amen
Amen

(Joke)co do pointera to interesuje mnie Elebits jak i Metroid,gdzie przy otwieraniu jakis drzwi człowiek ma wiele radości(sądze tak po filmikach)no i co się tu wypowiadać jak można książke o tym napisać

poprostu najlepiej trzeba wyliczać dni do premiery albo dni kiedy mamy zamiar kupić Wii
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.