QUOTE(Mantis @ 25 03 2006, 19:44)

Po co w grach wspaniała fabuła? A po to abyśmy mogli po przejśći takowej siąść spokojnie i się zastanawiać nad sęsem życia i aby móc dumać co tak na prawdę w grze się wydażyło i po co nam to pokazano. Kocham gry piękne i za takie głównie uważam gry z dobrą fabuła i tu wyjątkiem jest re4, bo mimo, że ma okropną fabułe mnie i tak nie zmiernie kręci
Zastanawiam się ile ty masz lat ziomek- starasz się pisać piękną, górnolotną polszczyzną, ale wychodzi to dosyć komicznie- taki styl wypowiedzi kontrastuje z błędami, które seryjnie popełniasz, a poza tym brzmi sztucznie. Nie żebym się czepiał, ale to po prostu razi.
A w temacie- fabuła jest dla mnie niezmiernie ważna- bo jest chyba najważniejszą składową klimatu gry- czegoś co najbardziej wpływana jej odbiór. Oczywiście czasami gram w gry, w których historia nie odgrywa większej roli, ale nadrabia grywalność- mogę wymienić choćby PES-a, aczkolwiek, żeby gra naprawdę "wryła" się do głowy i została tam na długo potrzeba więcej niż tylko dobrej grywalności- potrzeba "tego czegoś"- hmm, dotychczas zetknąłem się z góra 10 takimi pozycjami...