Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: spis posiadaczy SEGI DREAMCAST
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
maruscha
Ryu the best...
]-X-[Hunter][
Posiadam DC od pół roku i nabyłem go za 80zl jak ?? Był w opłakanym stanie nie cztał płyt i się resetował, ale sprytny hunter poradził sobie z problemami (resetowanie - bolce) (laser - podkręcanie mocy) i tada mamy super sprawnego DC za bagatelną cene !! Jak tu się nie cieszć !! WPIS !!!!
LUnAtiC`n01
HAHA jak poczta dopisze to bede miał dzisiaj:)
humungatunga5
tak sie zkłada że ja mam DC no i gram nieustanie w shenmue1,2 ta gra jest nieśmiertelna chociaż przeszedłem je obie kilka razy.
WPISSSSSSSS
SHENMUE LIVES 4EVER,DC LIVES 4EVER!!!!!
lolo99
A ja też się tu wpiszę pomimo że mam dc-eka od kilku dni. Obecnie naparzam w SEGA GT!
pro
i jeszcze ja
Blu
Dnia wczorajszego stalem sie szczesliwym posiadaczem makarona tak wiec chyba takze zaliczam sie do tego ekskluzywnego grona :wink:
Diabeu
icon_twisted.gif no jestem:p cieszycie prawda? icon_twisted.gif
Ryo-San
poprostu łzy nam leca z radości icon_twisted.gif a teraz po Shenmue do sklepu i to jush icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif eee mam to, wqrwiające sterowanie:p icon_twisted.gif
Odyn
icon_twisted.gif eee mam to, wqrwiające sterowanie:p icon_twisted.gif
Ja ci dam sterowanie icon_twisted.gif Poczekaj do zlotu
_RikkimarU_
o nie wpisałem sie...ja mam smile.gif
popiel25
Bezik lykaj smialo Seventh Cross, to gra dla Ciebie icon_twisted.gif Symulator amebowca w jeziorze icon_twisted.gif
Odyn
Bezik lykaj smialo Seventh Cross, to gra dla Ciebie icon_twisted.gif Symulator amebowca w jeziorze icon_twisted.gif

OO Masz to?
Diabeu

icon_twisted.gif jaja sobie robisz czy na serio? (pipi)aaa amebowiec, i może jeszcze fabuła jest? złe pantofelki chcą mu krainę rozyebać? icon_twisted.gif
Odyn

icon_twisted.gif jaja sobie robisz czy na serio? (pipi)aaa amebowiec, i może jeszcze fabuła jest? złe pantofelki chcą mu krainę rozyebać? icon_twisted.gif
Jeszcze Sea Mana z mikrofonem, ryba z twarza typa i gadasz z nia ;P
popiel25
Moge miec nowke oryginal, mi osobiscie wybitnie skzoda kasy na taka gre, juz nawet Godzilla jest lepsza icon_twisted.gif
Odyn
Moge miec nowke oryginal, mi osobiscie wybitnie skzoda kasy na taka gre, juz nawet Godzilla jest lepsza icon_twisted.gif

Ile bys za to spiewal ;p? icon_twisted.gif
Masciarz
[[size=18]color=orange]<<<WPIS>>>[/color]
jojo
WPIS
Meecik
Jako ze i ja mam DC cool.gif WPIS

Pozdrawiam VGM Fan ^^
yaros22
< WPIS >
Rysiek
Ja mam Dreamcast'a
-Sora-
WpIs 4 ever...
dragu
Dreamcast od ponad miesiąca stoi też u mnie smile.gif
]Gangsta[
lpeiej zrobic to na jakiejs stronei a nie forum
ale

WPEACE (Sega Sports Edition:) )
Kozer
Dc wymiata i tyle....
next geny sie chowają(no dobra przesadziłem..chociaz NIE;) )
W koncu Dc to tez next gen...
Wiec co do tematu..podpisuje sie równiez....MAM dc(odkrywcze no nie;)
Cody
Wierny od poczatku do konca- <WPIS>
k-meal
No i ja mam biggrin.gif
Gleb
ja tez mam dc no i poza tym kilka innych sprzentów
-Ps2
-Pleya
-X pudlo
-gacka
-nintendo 64
-gba
smile.gif
lysy1983
Że niby o co chodzi? a o wpis... No to sie wpisuje.
Nie ma to jak klimat dreama- najlepsze gierki(nie Edwardy)
Anonymous
A ja sobie kupilem nowego DC w EXERIONIE
WPISSS ! biggrin.gif
mj
WPIS
Najtmer
tez mam dreamcast(y,2) dlatego: WPIS
BQG
Ja tesh mam DREAMCAST'a od 30.08.2000 r. Jeszcze mam plombę smile.gif chociaż gwarancja skończyła się już wieki temu.

Spis gierek mam na stronie sklepu EXERION ---> Swapzilla.
Oczywiście oryginały wszystkie.
Panek
>>>WpIs<<< DC żyje!!!
Pietja
>>>>Wpis<<<<<
Chociaż na razie biedaczek choruje :cry:
Sinister
<<< W P I S >>> DC Żyje i nie zejdzie z tego świata tak szybko.
mj
icon_twisted.gif WPIS icon_twisted.gif
RabinHawk
[/size]WPIS[size=12]DC żyje u mnie w sercu
GG 5019781
]-X-[Hunter][
>>Żyje i ma się dobrze<< Robie w DCFANS więcej info na www.dreamcast.pl XD.
sanset0
WPIS, doskonała maszynka;d
Mick
I ja od kilku dni tez tu naleze laugh.gif cool.gif cool.gif
Voo
I ja też cool.gif

Dokładnie od wczoraj wink.gif

Na razie z pewnymi problemami zaczyna się moja przygoda z DC, ale wszystko będzie dobrze. Musi być wink.gif
Kozer
Ze co?ja sie tu jeszcze nie wpisałem?tongue.gif...cuż lepiej późno niż wcale heh.
hide89
witam biggrin.gif Jam też wielki fan DeCe... mam tylko pytanko... Bo szukam jakichś stronek z torrentami albo wogóle poświęconymi DC... macie cuś ?
Ryhol
...Makaron 4ever !!![color=red][/color]
Puls
WPIS
feyd_hark
MAM DC @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ biggrin.gif
Sz3wczYk
No ja też mam DC od drugiego Lipca 2003 i jest wypas!!!! . Mam kotlesia (pC ZJ.EBA) który mówi ,że nie lubi DC ,bo tam jest sam ARCADE a on go nie lubi (choć najbardziej podobają mu się: Metropolis Street Racer ,Tokyo Xtreme Racer 2,Crazy Taxi ,Mars Matrix... laugh.gif laugh.gif laugh.gif ) no i typ kiedyś powiedział ,że gry arcade to te które oprócz "Single Player" ,"Multi Player" itd... mają w menu tryb "Arcade" laugh.gif . Kiedyś wytłumaczyłem mu ,że jest głupek w błedzie i powiedziałem o co chodzi ,no ale typ nadal swego zdania nie zmienił i wciąż nielubi DC bo to "ARKEJD". Co głupie to nieuleczalne ,a poazatym śmierdzi mu z ryja.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.