Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: spis posiadaczy SEGI DREAMCAST
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
vuoh
wszyscy maja dreamcast-a,mam i ja..........
game-walker
załoga DaXboX

Kto jest cieciem bez szkoły? pchli targ.
Sz3wczYk
WPIS tongue.gif

ninja.gif DC ARCADE POWER!!!!!!
AIDS
A i owszem dreama mam w domciu:) hehe
SebaHC
Jak wszyscy to i ja biggrin.gif
seban694
To i ja sie wpisze... Niech (Ś)MOC bedzie z makaronem wink.gif
Wyso
Jestem swiezo upieczonym wlascicielem dreamcasta.
W P I S
piNiEk
Yyy... no ja mam DC ;]
Jazz-z
WPIS biggrin.gif
Darksome
I ja jestem z wami biggrin.gif
STIVI
może ktoś chce sprzedac ?
Solid_Snake_1
Wpis, heh smile.gif
izon
Witam dzisiaj poraz drugi zostalem szczesliwym posiadaczem dreamcasta.Napewno otwieraniu pudełka nie towarzyszyła taka podnieta jak 4 lata temu ale też jest dobrze.Narazie mam niestety tylko kabel antenowy a wpolaczeniu z telewizorem LCD daje to strasznie kiepski obras no ale musze poczekać dopoki nie zdobęde jakiegos grosza na dobry kabel najepiej vga.Narazie zdążylem wymęczyć Virtua Tenis.Jak by mial ktos sprzedac oryginalne Shenmue to pisac na priva!!
basbot11
mam ale trupa bo czytnik padł, i musze se następnego sprawić.
Fidel
mam ale nie gram bo pada i memorki nie mam

kupilem go za 35zl:P
Marv
No więc mam DC... a może to DC mnie ma? smile.gif The legend will never die...
Fidel
juz mam wszystko i za 85zl stalem sie posiadaczem DeCka z padem i VMU:P

MAM, GRAM i NIE SPRZEDAM
Dante_Devil
witam
moge zaliczyć sie do grona posiadaczy dc gdyż dziś go zdobyłem biggrin.gif
Lien
Wszyscy mają Dreama, mam i ja rolleyes.gif

...nareszcie smile.gif
pollywannacracka
Ja również mam Dc, 2 pady, wibre, vmu i duzio gierek [;
Wuj3k
DreamCast Theory
chrno-x
Mój drugi makaron i jestem happy biggrin.gif
_Dreamcast_Fan_
DC'ka mam od niedawna, bo od roku, ale pomimo innych jest to moja najlepsza konsola wink.gif Next-Gen s*x tongue.gif
szyku
i ja tez mam... DC smile.gif
totencham
Też to mam. Czasem pada, czasem czegoś nie odpali, ale i tak go nie wywalę.
Alec
Od wczorajszego dnia jestem posiadaczem juz wlasniego DeCe'ka i jestem z tego dumny happy.gif

Stoki Chan
Swojego DC kupiłem kilka tygodni temu. Specjalnie dla Shenmue i Jet Grind Radio laugh.gif .
elimiko
Od polowy 2003 roku jestem szczesliwym posiadaczem tego makaroniastego sprzetu smile.gif
Dokladniej mowiac, przez moj prog przewinely sie az 3 DC tongue.gif
P@cj3nt
No ja też mam swojego makarona ;P
Lukastec
Kupilem dopiero kilka dni temu, ale zaluje. Zaluje.
Aem
Ponwnie po 4 latach kupiłem DeCeka coby odkurzyć stare hiciory ktorych wczesniej nie ruszylem..smile.gif
Super Big Boss
Niedawno kupiłem dreamcasta z dwoma padami, masą gier i emulatorów, ale i tak gram tylko w Shenmue tongue.gif
P@cj3nt
CYTAT(Super Big Boss @ 31 10 2007, 07:30) *
Niedawno kupiłem dreamcasta z dwoma padami, masą gier i emulatorów, ale i tak gram tylko w Shenmue tongue.gif

A masz może emulator GBA?
K'^^
Mam i ja cool.gif Kupiłem sprzęt dosyć niedawno. Głównie dla gry dla której kupiła go większość... Nie zgadniecie... TAAAK biggrin.gif Shenmue + oczywiście reszta wspaniałych (w większości pure arcade) tytułów.
Coati
mam! xD od kilku dni DC + 2pady + VMU + wibra i masa gier wink.gif bardzo ciesze sie z zakupu i jak narazie gram w.... nie, nie w shenmue tongue.gif gram w Soul Calibura, Ikaruge i REZ'a biggrin.gif
kowal_dc
Oczywiscie ze mam DC i ciesze sie z jego posiadania od ponad 5 lat smile.gif co wazniejsze przechodzenie Shenmue po raz n-ty dalej sprawia niemala radoche biggrin.gif
Zeratul
mam i ja...
wyrwalem z dwoma padami i memorka za $36

Samuel666
Niedawno kupilem kolejnego Dreama i ostro mecze 3rd Strike'a wink.gif
zajebisty
To i ja sie dopisze dorwalem z 4 padami i paroma dobrymi grami sonik mnie wciagnol no i poluje oczywiscie na shenmue.
tomciozdwola
No, wreszcie po wielu trudach związanych z naprawą konsoli, i ja moge się wpisać na listę posiadaczy Makarona.
___WPIS___ :)
Cybercotlet
Dreamcast + 4 pady + 4 VMU + Shenmue 2 + Virtua Fighter 3tb + Virtua Tennis + Bleemcast tekken 3
To tyle z oryginalow - jeszcze malo ... ale w planach juz sa nastepne.
Maiden
Dreamcast + Dream zapasowy + 4 pady + 2 VMU + Shenmue 1 + Shenmue 2 + Jet Grind Radio + Sonic 10 th aniversary edition + DOA 2 + Soul Calibur x + Densha de go 2 + Kontroler + Sega bass + Wędka + Virtua Fighter 3tb
Rafael_Sorel
Mam i jaaaa wink.gif

Beck
Ja tez mam od dzisiaj tongue.gif
Rafael_Sorel
WPIS mam i smiga biggrin.gif
volken
Wpis- działa, jeno z piratami ma czasem problemy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.