Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: spis posiadaczy SEGI DREAMCAST
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
plecak
Podobny temat był w X i Ps2 forum więc czymu my też nie możemy mieć swojego spisu;)))))

podpisuje sięwink.gif
Mq
wpis ^_^
wrog
>>WPIS<<
Majk
WPIS :!:
Ukyo_Tachibana
I podobnie spamerski jest ten topic biggrin.gif ale >>>WPIS<<< PEACE
jey
WPIS
Verb
a co to dc?;P

wpis:P
popiel25
<<<WPIS>>>
TrOoPeK
Sipw... yyy... wpis biggrin.gif
TGMen
[u][i]WPISSSSSSSSSS
Kaxi
Szkoda ze ja juz sie nie moge zaliczyc do tego eskluzywnego grona:(
falow
wpis na kilka dni bo pozyczylem dc i obecnie mam na chacie smile.gif
plecak

biggrin.gif
falow
plecak (pipi) masz takich wiecej ? smile.gif
TGMen
Plecak, zapodaj wiecej takich fotek laugh.gif biggrin.gif ohmy.gif smile.gif tongue.gif icon_twisted.gif
BTW: masz telefon do niej :wink: ?
Margol
Pis , pis , pissssssssmak! Teraz ja sie podpisuje:), nie mogłem wczsniej sie wpisac bo nie miałem jak, ktos sie pytał czy jest Dc do sprzedania??ja wczoraj sprzedałem Dc ale za nim zateskniłem i kupiłem dzisiaj znowu nowego:), nie moge nie grac na tym sprzecie.
plecak
Chopaki niestety niemam więcej;(, tą z na jakims forum zagranicznym kiedyś ktoś zapodał, dokładnie jak ja teraz:)

btw. Co byście wybrali jakąś konsole ze zdjecia czy tą przeuroczą pannice;) ?
Verb
pytania sa tendencyjne;DDD
plecak
btw. Dzis przyszła do mnie paczuszka z....... Angli !!!! z koszulka PS2 i torba na ramie . Wylosowali mnie w Ps2 price draw, im very HAPPy smile.gif))) a wczoraj myślałem o plecaku z DC na ebay...chyba myślami sprowadziłem nagrode;)
popiel25
btw. Dzis przyszła do mnie paczuszka z....... Angli !!!! z koszulka PS2 i torba na ramie . Wylosowali mnie w Ps2 price draw, im very HAPPy smile.gif))) a wczoraj myślałem o plecaku z DC na ebay...chyba myślami sprowadziłem nagrode;)

Gratulacje! Odsprzedasz chociaz torbe...?
plecak
Gratulacje! Odsprzedasz chociaz torbe...?

NIE, akurat mi sie plecak psuje więc będe miał jak znalazłsmile.gif, BIERZ UDZIAŁ W KONKURSIE, moze tez Ci się poszczęści:)
Antares
WPIS
fagg
WpIS wPis sPiuq You natha ratha bhib gdicks
ba boom da bomm am da emmha
Fargo
fPIZ
Antares
Fargo, a ile ty masz konsol wogule? biggrin.gif
popiel25
Maciek (znaczy Fargo) ma ich troche (za to ma strasznie malo gier, ma np. takiego GCN i na niego tylko 1 czy 2 gry), ale ja mam wiecej, mne nikt nie przebije icon_twisted.gif
Antares
Pytałem bo go znam troszke, przegrywał mi Densha de GO! na PSX. biggrin.gif
Fargo
Dla ciekawych wymieniam:
- Xbox
- NGC
- PS2
- GBA
- Sega Megadrive
- Sega Genesis (ale chyba juz mi padla)
- Jaguar (do remontu sad.gif)
- DC
- GBA
- Sega Game Gear
- Atari 2600
- N64
- Pegasus (niestety klon - Polistation, ale za to mam POLSKIEGO!!! Silent Hunter na niego cool.gif )
- NES
- Sega Saturn
i do kazdej z nich sporo gier (poza NGC, gdzie mam 1 :cry: - SW: RL2).
Poluje na Nomada, ale w normalnej cenie, a nie 450 + 7 gier na PS2 :? zeby sobie w ukochana Dune: Battle for Arrakis pograc wieczorami laugh.gif
Fargo
Popiel chlopie! Gier mam malo, bo zadna z moich konsol (poza DC :wink: ) nie przerobilem...
Sarni
Dla ciekawskich to i ja wymienie:

- NGC (miałem 8 gier, ale przeszedłem all, i nie mam w co grać)
- Xbox (miałem 7 gier, przeszedłem, nie ma w co grać, czekam na SC)
- PS2 (miałem 39 oryginałów, przerobiłem i mam 87 piratów)
- GBA (mam 4 gry)
- PSX (ok.40 gier)
- DC, miałem, ale zagrałem w 50 gier i sprzedałem bo mi brakowało
do komórki, i akurat 400zł się przydało smile.gif. Szkoda, że oprócz DC musiałem
posprzedawać troche oryginałów na PS2, bo mi 800zł trza było.
- SEGA Megadrive (leży i kwiczy)
- GBC (ok. 10 gier)
- GameBoy Pocket (8 gier)

Aha, a na jakim TV gracie ? Ja czasami odpalam na moim 21", właściwie
to przez większy czas gram na tym TV, ale czasami gram na projektorze,
znaczy się rzutniku. Toż to BAJER niesamowity !!
popiel25
Ja mam tyle, ze nie chce mi sie tego wymieniac. Moze zrobie niedlugo strone ze swoja kolekcja. Powiem, ze uwielbiam konsole Sega Dreamcast (mam kilka DeCkow) i moge tez sie pochwalic duza kolekcja oryginalow, ktora z miesiaca na miesiac sie rozrasta. Jade na oryginalach [glownie], bo robie w tej branzy i wiem co to znaczy.
Fajnie sie pewnie gra na projektorze, ale jam jest biedak i mnie nei stac na takie cudo sad.gif
PS:Sarni sprawdz priv!
plecak
, bo robie w tej branzy i wiem co to znaczy.
!

Pracujesz w sklepie z konsolami icon_idea.gif question.gif 'wink.gif
popiel25
Nie mam sklepu, jestem domoroslym, hobbystycznym programistom icon_twisted.gif
Kilik
ja mialem, ale i tak sie wpisze icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Fargo
Ja mam starusienkiego 20" Sanyo (nawet OSM juz nie dziala sad.gif). Za dzwiek odpowiada Soundblaster Exdigy i Manta 5.1 Home Theatre - na prawde super wrazenie, a i DVD przez to fenomenalnie chodzi. Wychodzi taniej i jest bardziej wszechstronne niz dekoder (tylko DTS'u nie ma sad.gif)
Sarni1: imponujaca kolekcja (byla sad.gif)... Warto bylo dla komorki, ktora pewnie i tak za 3 miesiace bedzie w promocji ???
Fargo
Popiel chlopie!!! Zmieniasz frakcje (Osama Bin Popiel wink.gif)?
Sarni
DC i tak sobie kupie za jakieś 3 miechy. Aha, mój X jutro zostanie wysłany
do Poznania i przerobiony. Wraz z nim otrzymam gry na DVD-R
Splinter Cell, Rocky, LMA Manager 2003, Unreal Championship, Deathrow, Jedi Outkast 2
plecak
a właśnie jak się gra w UCH na Xa ?
Antares
Na padzie, i to takim? To musi być niezłe wyzwanie. biggrin.gif
popiel25
MAciek (znacyz Fargo) dobrze, ze mi o Extigy przypomniales. Kupie sobie, bo ja dzialam na zestawie 5.1, aelw z wlaczonym PC z SB Live na pokladzie, a z extigy bedzie duzo wygodniej.
A nie wiecie, ze Xbox ma wiekszy poer od PS2, wiec Osama sie za niego bierze? The Szef (Bill) powiedzial nam, ze Ps2 mialo sterowac rakietami, a X samolotami tongue.gif
popiel25
a właśnie jak się gra w UCH na Xa ?

W singlu (IHMO) BEZNADZIEJNIE, ale zabawa przez Xbox Live! jest swietna :!: Xbconnect tez daje rade, ale to nie to samo, przez Live'a mozna pogadac z innymi graczami i ich pownerwiac przed wlasciwa gra icon_twisted.gif
Antares
hehe. Fajny patent. tongue.gif
sz0cik
Dodaj Wpis cool.gif
RAQ
Wpis, chóch!
popiel25
Mi sie wydawalo, ze "chóh" pisze sie "huh" icon_twisted.gif
Antares
Unia Europejka tak wymaga laugh.gif Od dzisiaj piszemy chóch
biper
Skoro wpis to wpisuje sie biggrin.gif juz nawet nie pamietam jak dluugo mam DC! ale nadal na nim zasiewam... smile.gif
Anonymous
Ja też sie tu jeszcze nie wpisałem. Wiec to robie.
MAM DC i go lubie.
madpet
Wpis.
barth
WPIS!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.