Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Dlaczego kupię Wii
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > Wii
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
yow
Dlaczego kupie Wii?? Po pierwsze i najważniejsze, które każdy uwzględnia--- to oczywiście cena!!!:P. Po drugie to oczywiście niezwykły kontroler i jego możliwości. Po trzecie świetne gry w tm Zelda, Metroid, Red Seel,Super Mario itd. Po czwarte żeby się cieszyć grafiką nie trzeba będzie mieć telewizoru HDTV.
Grzehoo
Być możę kupię Wii, ale najwcześniej za rok, dwa. Co mnie przyciąga?
- oryginalne gry, których na próżno szukać u konkurencji
- innowacyjność
- cena i brak konieczności kupowania HDTV
- wygląd, choć to ma znaczenie drugorzędne
- nigdy nie miałem konsoli od Ninny, w końcu wypada spróbować.
Dragoov
W 80% kupie Wii, a oto powody:

-Nowy styl grania (skakanie po pokoju rodem z Prince of Persia:)
-Cena (ok. 1000zł)
-Gry od Ninny i nie tylko (Harvest Moon, Zelda, Mario, Metroid itd.)
-Nie miałem konsoli stacjonarnej od ninny
-Chce mieć wszystkie 3 konsole
-WiiConect24 (wreszcie zabrali się za usługi on-line)
-Obsługa gierek z GaCka
ogicool
- możliwość zagrania w METROIDA (Zelda,Halo!, Mario..)..
- kompatybilność ze starociami
- Virtual Console
- unikalne gry(...)
- coś chce napisać o tym cichym chodzeniu konsoli,oprawie bo jakoś mam przeczucie, że będzie kul
chrno-x
A wiesz że Halo nie jest na Wii ani na żadną konsole Ninny tylko na konsole M$
ogicool
QUOTE(chrno-x @ 20 07 2006, 07:55) *

A wiesz że Halo nie jest na Wii ani na żadną konsole Ninny tylko na konsole M$

kurde, wiesz, że w nocy mi to się przypomniało, to w halo sobie nie pogram(sad.gif, chyba, że na EP..czy tak czy śmak Wii kusi za sprawą Metroida - jak czytałam kiedyś pierwsze zapowiedzi tej gry to plułam w kapuste, że tylko Sony w posiadaniu, klocka widziałam tylko w sklepie...nie wspominając o Halo (wieczne zaległości, jakie to przyjemne)
RSX
Ja kupie Wii bo, skończylem przygode Nintento na Nes -ie, i chce pograć w największe kilery począwszy od SNES aż po GC i oczywiście tytuły z Wii

Gdybym wcześniej miał wszystkie te konsole to bym raczej jej nie kupywał.
vetch
QUOTE(ogicool @ 20 07 2006, 01:38) *

kurde, wiesz, że w nocy mi to się przypomniało, to w halo sobie nie pogram

imo nie ma czego żałować - halo to nieco nudnawa strzelawka czerpiąca garściami z podobnych do siebie produkcji pecetowych. Momentami robi się nużące jak UT. Halo 1 na xboxie z nudów nie przeszedłem do końca. W Halo 2 wytrzymałem krócej, chyba tydzień rozgrywki - jeszcze nudniejsze od poprzednika. Metroid z Gacka zjada to Halo na śniadanie - grałem we wszystkie fpp od czasów Wolfa 3d i tylko HalfLife 1 i 2 może równać się miodnością z tym arcydziełem. No może jeszcze, ale wyłącznie pecetowa wersja FarCry (wszystkie xboxowe są totalnie sprofanowane). Do tego genialne sterowanie w Metroidzie - nie widziałem lepszego fpp na żadnej z konsol, w które DA się dynamicznie grać bez myszki i klawiatury.

QUOTE(RSX @ 21 07 2006, 10:22) *

Ja kupie Wii bo, skończylem przygode Nintento na Nes -ie, i chce pograć w największe kilery począwszy od SNES aż po GC i oczywiście tytuły z Wii

racja, jest wiele świetnych gier na SNES'a, typowo arkadowych 2D (super metroid, megaman, metal gear solid, contra, castlevania, turrican, pitfall, alladyn, super mario, indiana jones, etc...) w które czasem pykałem na emulatorze, do tego kilery z N64, więc pomysł z pełną kompatybilnością wsteczną (pewnie emulowaną, ale nieważne) jest imo 100x lepszy niż pomysły konkurencji (x360) na gierki logiczne. Podejrzewam że nawet sama możliwość zasmakowania historycznej kolekcji kilerów Nintendo skłoni większość ludzi do zakupu tej konsoli. Imo, Wii to najbardziej rajcująca konsola, najładniejszy design i najciekawsze pomysły ostatnich lat, a ogromna biblioteka dostępnych gier na starcie, to rewelacja na miarę iPoda i serwisu iTunes. Mam tylko nadzieję że konsola podłączona do netu w Polsce będzie mogła bez problemu korzystać z internetowego serwisu Nintendo i że niczego nie zepsują.
Krasus
QUOTE(vetch @ 23 07 2006, 13:38) *

imo nie ma czego żałować - halo to nieco nudnawa strzelawka czerpiąca garściami z podobnych do siebie produkcji pecetowych. Momentami robi się nużące jak UT. Halo 1 na xboxie z nudów nie przeszedłem do końca. W Halo 2 wytrzymałem krócej, chyba tydzień rozgrywki - jeszcze nudniejsze od poprzednika. Metroid z Gacka zjada to Halo na śniadanie (...)

Swoje FanBoyowskie wymysły trzymał byś lepiej dla siebie, a przynajmniej nie wrzucał ich do tematu nie traktującym o porównywaniu/besztaniu itd. gier.
No a to że tobie się Halo nie podobało nie znaczy iż jest złe (bo takie napewno nie jest!) a po prostu że a)wolisz trochę inne klimaty, bądź ci pod gusta nie podeszło, b) Fanboy wielkiego N i Metroidów z ciebie i nie możesz znieść iż są od MP lepsze gierki. laugh.gif
Ale już nie psójmy tego tematu dyskusjami, więc i na koniec przeproszę na offtopic.

A przy okazjii wspomnę iż kolejnym powodem dla którego kupię właśnie Wii jest stanowczo zbyt wysoka cena PS3. Wiem, wiem pisałem wyżej że cena, ale wtedy jeszcze nie wiedziałem że Sony za swój "chlebak" aż tyle sobie zażyczy...
vetch
QUOTE(Krasus @ 23 07 2006, 16:42) *

No a to że tobie się Halo nie podobało nie znaczy iż jest złe (bo takie napewno nie jest!)

Nie posiada nawet połowy tej maestrii wykonania i miodności co Metroid. Natomiast na tle pecetowych fpp Halo wypada średnio i to jest fakt. Przez rok posiadania xboxa w gry fpp grałem jednak tylko na pc. Dopiero Metroid na Gamecube okazał się dla mnie pierwszym fpp wartym zagrania na konsoli. Ale coś mi się zdaje, że jeszcze chyba w to nie grałeś.
Krasus
QUOTE(vetch @ 23 07 2006, 19:22) *

Nie posiada nawet połowy tej maestrii wykonania i miodności co Metroid. Natomiast na tle pecetowych fpp Halo wypada średnio i to jest fakt.

To twoje zdanie. Moje jak i nie małej liczby fanów serii Halo jest inaczej...

Metroid na Gamecube okazał się dla mnie pierwszym fpp wartym zagrania na konsoli.

I bardzo się cieszę że znalazłeś w końcu coś dla siebie, ale szczerze mówiąc (pipi) mnie to obchodzi...

Ale coś mi się zdaje, że jeszcze chyba w to nie grałeś.

Owszem, nie. Jedynie widziałem i wrażenia na mnie nie zrobiło. Już nie mówiąc o tym nowym Metroidzie co to na Wii się wybiera i ma być najlepszym odcinkiem serii - jak na mój gust bieda to z nędzą że przykro słów... A jeżeli ta ma być lepsza od poprzednich, to ja wolę już w te starsze nie grać... dry.gif

-Zdanie wypracowane po oblookaniu trailerów, screenów i przeczytaniu zapowiedzi.
dziki_dziku
[/quote]

Owszem, nie. Jedynie widziałem i wrażenia na mnie nie zrobiło. Już nie mówiąc o tym nowym Metroidzie co to na Wii się wybiera i ma być najlepszym odcinkiem serii - jak na mój gust bieda to z nędzą że przykro słów... A jeżeli ta ma być lepsza od poprzednich, to ja wolę już w te starsze nie grać... dry.gif

-Zdanie wypracowane po oblookaniu trailerów, screenów i przeczytaniu zapowiedzi.
[/quote]

no to gratuluję niesamowitej, fenomenalnej, ponadprzeciętnej i niechybnie jedynej w swoim rodzaju, nieprawdopodobnej umiejętności wyciągania jedynie słusznych wniosków i wyrażania opinii na temat gry, w którą nigdy nie grałeś, "po oblookaniu trailerów, screenów i przeczytaniu zapowiedzi".... dry.gif

nie, no naprawdę, szacun i rispekt....
chrno-x
Na dodatek nawet nie grał w ani jedną część,więc co tu można powiedzieć czy gra jest fajna czy nie po drugie jak możesz już się wypowiedzieć że gra już taka będzie,jakbyś poczytał troche to też byś zajarzył że gry z Wii pokazane na E3 były puszczane na GaCkach sprzężonych z Wii(poprostu dodali Wii Remote)można jedynie nad taką grą spekulować. dry.gif Uwielbiam takich ludzi mówiących o tym że o Halo 3 będzie lepsze bo już był bardzo fajny renderek(niby to nie był render a wszystko było liczone...jasne)ale nie mam zamiaru nikogo obrażac ani nic z tych rzeczy,tylko nie lubie gadać o takich rzeczach z fanboyami bo to nie są już wtedy rozmowy.No i najaważniejsze to po jakiego grzyba tacy ludzie przychodzą do takich działów gdzie górą jest inna platforma i jest tylko o niej mowa i tylko o jej grach,siedźcie tam gdzie jest dział M$ jak i Sony i nie wyskakujcie z takimi postami do tego działu bo tylko prowadzi to do OFF TOPA
Krasus
Ejj no ludzie nie chciałem urażać nikogo a stwierdzenie moje tyczyło się bardziej sfery gameplayu (jakieś takie to nijakie mi się wydaje i przekombinowane, tyle) a to że na Gackach to działało to wiem tyle że Wii wcale dużo mocniejsze od kostki nie będzie, tymsamym wątpię by gra w sferze wideo do premiery polepszyła wygląd o np. 2x... Może i polepszy, może i jeszcze mnie ta gra zaskoczy, niewiem, jak narazie po prostu nie jawi się jako mega hit w moich oczach. Tyle, ale możer jeszcze zdanie będę musiał zmienić gdy zagram w MP na swoim nowiutkim Wii. biggrin.gif

A wybacz za moje offtopy, ja po prostu wypowiedziałem się nt. naskakiwania na Halo które jako seria ma większą rzeszę fanów i większe uznanie od MP - przynajmniej ja tak uważam.

I co do fanboystwa, owszem może w pewnym stopniu jestem, ale to nie zmienia sprawy że prawdopodobnie pierwszym next-genem jakiego kupię będzie właśnie Wii.
bacholaq
Czemu wybiorę Wii... Głównym powodem będzie ZDECYDOWANIE cena oraz oczywiście sterowanie ;]

Xbox 360 - jak dla mnie wersji Core kupować się po prostu nie opłaca, wersja Premium kosztuje około 1700 zl. Do tego jakis przyzwoity telewizor HDTV - nie na moja kieszen - zdecydowanie. Podobnie sprawa się ma z Play Station 3 - a konsola ponoć będzie kosztować koło 2800 pln - masakra... happy.gif

Chcę mieć przyjemność z grania za jak najmniejszą cenę. I Wii da mi taką szansę. Może nie będzie miało świetnej grafiki - ale mi wystarczy zupełnie taka jak na current genach, a wlasnie taka Wii ma mi zaoferowac...

Mmmm padopilot na dzwiek tego slowa robi mi się gorąco blink.gif biggrin.gif

Podumowując - już szykuję tego niecałęgo tysiaczka na Wii smile.gif
Psychonaut
To Ci powiem, ze w Danii sa XO premiumy za ok 1400zl (2699DKK - promocja jak nic smile.gif), wiec przemysl to jeszcze raz ;p. A Core po 2000DKK (1040zl).
MasterShake
bez sensu-zarzucacie komuś że krytykuje metroida po filmikach, a sami oceniacie tak gears of war ... hyh.gif hyh.gif
dziki_dziku
QUOTE(Psychonaut @ 8 08 2006, 15:52) *

To Ci powiem, ze w Danii sa XO premiumy za ok 1400zl (2699DKK - promocja jak nic smile.gif), wiec przemysl to jeszcze raz ;p. A Core po 2000DKK (1040zl).

nie zmienia to faktu, że w Polsce Premium kosztuje wciąż ok. 1700PLN

poza tym, o ilem się nie walnął w obliczeniach, to 1400, czy nawet 1040 to wciąż dużo więcej niż ok. 700 za Wii...
MasterShake
wierzysz w 700 oficjalnie?
dziki_dziku
QUOTE(MasterShake @ 8 08 2006, 18:09) *

bez sensu-zarzucacie komuś że krytykuje metroida po filmikach, a sami oceniacie tak gears of war ... hyh.gif hyh.gif

małe sprostowanie:
Krasus wypowiadał się nt. wszystkich Metroidów i tychże dotyczyła moja wypowiedź

a co do Gears of War, to moje zdanie jest następujące: póki co gierka zapowiada się nieźle pod względem grafiki i fizyki, nie mam pojęcia jaki jest gameplay, więc nie wypowiem się co do końcowej oceny

taka jest różnica...
MasterShake
co by nie smęcić jakie to wii cudne-gry chociaż podobnej na nim nie będzie niestety. No ale przynajmniej z wypłaty starczy mi na nowe wii i grę hyh.gif chyba że dowalą 1100-1200 za konsolę (i oczywiście zapieprzą dodatki z pudełka confused.gif )
Mikes
Ekhem czy wy śpicie wtf.gif

Pojawiła się garść krótkich, ale bardzo istotnych informacji dotyczących nienarodzonej jeszcze konsoli Nintendo - Wii. Premiera rynkowa urządzenia ma mieć miejsce 12 listopada tego roku, choć niewykluczone, że sprzęt pojawi się już 10 dni wcześniej, lub nawet w ostatnich dniach października.

Na samym starcie Wii kosztować ma 229.99$ (co w przeliczeniu oznacza: ok. 690zł/120£/180€). Cena nie powinna ulec już zmianie. Kolory, które będą dostępne na starcie to biały i czarny. Ponadto, zapowiedziano oficjalnie, iż konsola wyposażona zostanie w blokadę regionalną, co zapewne nikogo nie dziwi.

Nintendo do końca roku ma zamiar wyprodukować blisko 5.5 miliona konsol.

gameonly.pl

OFICJALNE 700zł!
ogqozo
Ja pierdzielę, jak czytam nagle takiego "odkrywcę" to... ech, wiem że nie jest wspaniale. Czy ty rozumiesz znaczenie słowa "oficjalny"? Na pewno nie. Otóż "przeciek" to takie przeciwieństwo tego słowa. A to był przeciek. Oficjalne 700 zł możnaby zrobić na kilka sposobów: konferencja prasowa Nintendo, strona internetowa Nintendo, magazyn Nintendo... wszystko od Nintendo. Decyzje dotyczące Nintendo muszą pochodzić od niego samego, żeby być oficjalne.

A więc, w skrócie, nie, podane przez ciebie plotki nie są oficjalne, tak samo jak wszystkie inne dotyczące ceny (150, 200, 220, 225, 230, 250 - było już wszystko) ani daty premiery (koniec IX, 2 X, koniec X, początek XI, środek XI, koniec XI - tak, właśnie takie terminy w plotkach się ostatnio pojawiały. Ktoś tam chyba trafił).

Przelicznik cen gier i sprzętu jest prawie zawsze taki sam: ile dolarów, tyle euro. Ile euro, tyle czterozłotówek (?). Innymi słowy, nawet w podanym przez ciebie przypadku 700zł będą płacić tylko Amerykanie. A nie każdy mieszka w USA. Dla nas będzie, hm... 230x4... 950?

Nie żebym się czepiał plotek - są OK, ale niech już nikt nie pisze o "oficjalnych plotkach". To ma tyle sensu co "mądry polityk".
Artesal
Madre slowa. Ludzie sie podnicaja, takimi "oooo na /siakies stronie/ podali taką cene!Ale taniocha...Hm.
chrno-x
Ogólnie i tak wszystko się wyjaśni na Games Convention i jeżeli Wii będzie kosztowało 180 euro to mi to pasuje biggrin.gif kurde 720zł to by było cuś smile.gif,no i po drugie jak sie założe bardzo duża ilośc osób weźmie konsole nie z polski tylko z niemiec bo jak znam życie będzie taka sama akcja jak z 360
jiloo
moze juz tu pisalem,a le teraz wiem napewno wiec lecim.
Kupie Wii bo zagralem i mnie urzeklo biggrin.gif
Generalnie sam pomysl byl dla mnie ciekawy, a przy niezbyt wygorowaniej cenie od dawna napalalem sie na zakup. Wizyta na GC i mozliwosc pogrania tyko mnie upewnila. oczywiscie do premiery jeszcze troche czasu i wiele rzeczy moze sie zmienic. jednak na dzien dzisiejszy Wii jest pierwsza konsola, ktora pragne zakupic w dniu premiery.
Oczywiscie nie wszystkie tytuly to miod i orzeszki, ale jest tego troche.
za:
Elebits (ciekawe, nie kupie od razu, ale pozniej... czemu nie)
Rayman Raving Rabbids - fajna grafa, humor i przyjemny gameplay
Red Steel - zapowiada sie ciekawie i dosc ladnie. jesli scenaruisz da rade to bedzie moj must have
Tony Hawk's Downhill Jam - brzydka oprawa, ale pure arkade to maskuje wystarczajaco. chce to.
Wario Ware: Smoth Moves - grywalna jak wersja na DS. idealna na imprezy z przyjaciolmi. nawet takimi co nie sa graczami

przeciw:
Cars - fajne sterowanie, ale za bardzo dla dzieciakow
Madden NFL 07 - sterowanie spoko, ale to za malo bym mnie zaiteresowac.
Need for Speed: Carbon - po(pipi)e sterowanie
Super Monkey Ball: Banana Blitz - cos w rodzaju Raymana, ale dla mlodszych i brzydsze niz na N64. fuj!
Wii Sports - jak dadza za darmo, luz. nie kupie.

tych zabraklo na GC, ale czekam na nie:
The Legend of Zelda: Twilight Princess
Metroid Prime 3: Corruption

nie gralem tez w Batalion Wars 2 i Mario Strikers Charged, ale pierwsza z tych pozycji wygladala zachecajaco.

pozdumowujac. posiadam juz X360 - zaspokaja on moje potrzeby na ladniejsze gry. na Wii nastawiam sie bardziej na cos nowego. fajnie prezentuja sie tu pozycje bardziej arkadowe, szybkie. cos nawet na 15 min (tony hawk, rayman, wario). ale z rowna niecierpliwoscia czekam na gry bardziej rozbudowane, ktore pozwola inaczej kontrolowac rozgrywke (Zelda, Metroid, RedSteel). gry multiplatformowe bede dobierac zaleznie od tego co oferuje i tak wiem juz, ze Raymana wole na Wii niz na X360. natomiast NFS na Wii nie wnosi nic atrakcyjnego, a wyglada gorzej.
Towarzysz
Jak dla mnie Elebits jest gra dla cierpliwych. Do niej trzeba przysiasc i powoli celowac do tych rybek-gruszek czy czym te elebitsy w koncu sa wink.gif
Must have to Wario Ware Smooth Moves i jezeli beda w nizszej cenie Wii Tennis i Wii Orchestra. Red Steel ma dobry motyw z walka na miecze i grafike w stylu Yakuzy z PS2.
konrado0905
ja jako pierwszy tytul wezme Metroid III, a potem ZELDE lub RS. mam nadzieje ze gry nie beda wiecej kosztowac niz 150 zl.
jiloo
QUOTE(konrado0905 @ 30 08 2006, 19:50) *

ja jako pierwszy tytul wezme Metroid III, a potem ZELDE lub RS. mam nadzieje ze gry nie beda wiecej kosztowac niz 150 zl.

ja tez sie napalam na MP: Corruption i Zelde, ale niestety na E3 nie pokazali ich za wiele, a na GC to juz wogole.
a co do ceny gier. z tego co pamietam z E3 to N zapowiadalo, ze chce by gry byly tansze niz te na X360. gry na X0 kosztuja 59$, a Nintendo chcialo zejsc do 49. niestety jak to w europie bywa 49$=49€. dla nas cena nie wynosilaby wiec 150, a 200 zl. ale spekolowac to sobie mozna. wszystko caly czas sie zmienia, zadna informacja nie jest pewna. czekam na TGS i jakies konkrety od Nintendo.
Towarzysz
Akurat Nintendo nigdy nie wystawialo sie na TGS. Oni maja swoje japonskie targi Nintendo Space World (cos jak Playstation Experience) i mysle, ze na to musimy wszyscy poczekac.
konrado0905
14 wrzesnia maja swoja impreze
chrno-x
To każdy wie że Nintendo zawsze robi przed TGS'em imprę,a jeżeli nie pokażą już ani WiiConnect24 ani innych rzeczy to mam to gdzieś i sie chyba przeniose do obozu X360 tongue.gif (Nie sądze)
bartex95
Ja z bratem jak wyjdzie ta konsolka to się będziemy na nią na 100% składać. Ja chcę ją kupić z kilku powodów:
arrow.gif Cena
arrow.gif Zajefajne pady i w ogóle
arrow.gif Nie potrzebuje HDTV jak konsole Xbox360 i PS3 (one też nie potrzebują, ale są potrzebne by mieć lepszą grafikę)
arrow.gif Strasznie mi się podoba wub.gif biggrin.gif
Er_WolvEr
QUOTE(bartex95 @ 21 10 2006, 11:21) *

Ja z bratem (...)

Siebie zawsze sie daje na końcu ( czepianie sie dla samego czepiania sie ;P )

Osobbiście może zakupie WII, gdyż jest to konsola na która by było mnie stać właściciwie juzpo lauchu ( sprzedaż PSP z kartą 2 GB), innym powodem jest to, że troche potrwa zanim kupie PS3 smile.gif. Oraz 2 ostatnie - zagram se ( chyba) na moim starym telewizorku. No i ostatnia sprawa - nie miałem jeszcze żadnej konsoli Nitendo. No dobrze, przyznam sie że chodzi także o zainteresowanie jak to sie bedzie grać WIIlotem. To właściciwie 5 powodów.
Konar$ky
Niewiem czy będe się powtarzał czy nie, więc mówie: nie czytałem poprzedznich postów. Ok zaczynamy.

1.Wiilot
2.Cena
3.Niemusze kupować nowego tv
4.Licencje (mario, zelda.....zresztą co ja się produkuje...każdy wie o co biega biggrin.gif )
5.Szerzenie Nintendo w moim mieście (znam tylko 3 osoby, którym nie musiałem tłumaczyć co to Gamecube i Wii, a poza tym większość moich znajomych nienawidzi mariana & co. chociaż niegdy nie grali w ich gry. Pokaże im)

I to by było na tyle wink.gif
jiloo
QUOTE(Konar$ky @ 31 10 2006, 22:42) *

3.Niemusze kupować nowego tv

nie muszisz tez do Xbox360 kupowac nowego TV.
ale dopiero w HD grafa xO wyglada next-genowo.
Wii podlaczone do LCD tez prezentuje sie o wiele ladniej niz na CRT.
szumi
Ja kupie Wii bo:
będzie to moja 4 konsola nintendo(wychowałem się na tych konsolkach wub.gif )
mało kosztuje
no i gry których nigdy nie będzie na innych platformach(Mario itp)
ta konsolka jest INNA niż PS3 czy X360(zapewnia tzw inny wymiar rozrywki tongue.gif )
cezi17
Jak fajnie się patrzy na to jak rozwija się temat który założyło się już jakiś czas temu......sentyment

A ja już nie kupię Wiiiiii,nie żartuje oczywiście że kupię,ale jaki nyłby ten jedyny powód dla którego kupilibyście Wiii bo dla mnie gry NINTENDO
Aem
Narazie rzeczą, która skłania mnie do zakupu Wii jest to że będzie ona najbardziej konsolowa z konsol smile.gif
Figaro
Mądre, Am! I dlatego chce wii.
Legend
Kupie Wii bo che rewolucji, a Ninendo mam ją da
chrno-x
Na GTTV jest pokazane jak Gametrailers dostaje swoje pierwsze Wii:

http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1656

Ja też tak chce,co najlepsze to według mnie,jak elegancko jest zapakowana kosnolka z całą resztą a w dodatku pudełka gier są białe biggrin.gif słodko,szkoda że nie zdąrze dozbierać kasy na premiere(a może los się do mnie uśmiechnie?)
Rasta_Man
Mam kilka powodów:
-wypasiony kontroler (odkąd miałem 10 lat zawsze marzyłem o bajerze, który odwzorowuje moje ruchy na ekranie biggrin.gif )
-Cena (1000 zeta-Bo ja groszem za bardzo nie śmierdzę tongue.gif )
-Świetne gry (Call of duty3, Reed Steel, Zelda,)
-Gigantyczna grywalność
-Możliwość odtwarzania gier z GC (mój sąsiad ma GC wiec czasem pewnie jakieś gierki pożyczy laugh.gif )
-ładna stylistyka

Więc na święta już popykam na Wii (niestety tylko wii sports, ale zawsze coś smile.gif )

Ciekawe jak dobrze teamy wykorzystają kontroler. Bo konsola ma potencjał!
banny
Jeśli nie xO, to zakupie Wii, chce czegoś nowego smile.gif

-cena
-sterowanie
-METROID 3

happy.gif
szumi
Zapomniałem napisać że jest jeszcze jeden powód dla którego warto kupić Wii, a mianowicie prąd którego Wii pobiera dużo mniej niż konsole Sony lub Microsoftu (Starzy zabiliby mnie za jakieś astronomiczne sumy na rachunkach za prąd)
signap
bo nie ma zaawansowanej karty graficznej jak PS3 czy X
MasterShake
QUOTE(signap @ 21 11 2006, 20:44) *

bo nie ma zaawansowanej karty graficznej jak PS3 czy X

lol, i co z tego? XDDDDD
raVen20
Chodzi mu chyba o cenęsmile.gif
chrno-x
QUOTE(szumi @ 21 11 2006, 20:40) *

Zapomniałem napisać że jest jeszcze jeden powód dla którego warto kupić Wii, a mianowicie prąd którego Wii pobiera dużo mniej niż konsole Sony lub Microsoftu (Starzy zabiliby mnie za jakieś astronomiczne sumy na rachunkach za prąd)

Oj ja z tą wypowiedzią się zgadzam,mimo że i tak będe brał pewnie Wii to jednym z zalet jest mniejszy pobór prądu co równa się z mniejszymi rachunkami(znaczy się nie będą wyższe i rodzice nie będą gadać że dużo gram tongue.gif)
jiloo
QUOTE(chrno-x @ 22 11 2006, 14:24) *

QUOTE(szumi @ 21 11 2006, 20:40) *

Oj ja z tą wypowiedzią się zgadzam,mimo że i tak będe brał pewnie Wii to jednym z zalet jest mniejszy pobór prądu co równa się z mniejszymi rachunkami(znaczy się nie będą wyższe i rodzice nie będą gadać że dużo gram tongue.gif)

przesadzacie.
x'a mam od lipca, a za prad place 50 pln na dwa miesiace.
jakos mi wcale rachunki nie zwrosky od zakupu konsoli.
podejrzewam, ze moj elektryczny grill wiecej mnie kosztuje niz konsola.
i wcale nie gram malo, a nawet jak nie gram to np ogladam filmy przez x'a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.