Dlaczego kupię Nintendo Revolution z 3 powodów po pierwsze głębokość gier nintendo przykład takie np. Super Mario Sunshine można ukończyć w każdym levelu po siedem zadań i skończyć grać bo podstawowy tryb się skończył,ale można też eksplorować dalej świat i zobaczyc,że każda postać jest po coś zrobiona w tej grze i na przykład pływające w tej grze łódki po coś są,punkt 2:cena,punkt:3 pad innowacyjny na pewno jacyś developerzy skuszą sie by zrobić dobre fpsy i np. świetnie może wypaść w sterowaniu Metroid Prime 3,noi nie będzie chyba tak bardzo potrzebne HDTV
A czy wy macie zamiar kupić nowe dziecko Nintendo
po pierwsze mamy zamiar dać ci warna albo od razu bana

!!! TEN TEMAt DO DZIAŁU REVOLUTION!!!!!!!!!! a pozatym już podobny temat jest w dziale NGC więc nie mąć .
Kiedy dowiedziałem się jak wyglądać i działać będzie pad do nowej konsoli nintendo, to "zwykłe" kontrolery po prostu mi zbrzydły. Poza tym zawsze chciałem mieć

Game Cube'a, ale teraz trochę za późno na zakup tej konsoli. Dzięki revolution nadrobię "zaległości".
Whiteman
6 05 2006, 00:18
1. Cena
2.Nie wymaga HDTV
3. "Oryginalne" gry ... only for N

4. Kontroler
crash555
6 05 2006, 09:47
przede wszystkim cena nowy pad-pilot i gry niny np. zelda
MasterShake
6 05 2006, 10:14
z ciekawości,żeby sprawdzić jak to daje radę
glównie dla pada, no i cena
Junkhead
8 05 2006, 18:07
A dlaczego miałbym nie kupić?
Pierwszy raz w historii Nintendo premierze nowej konsoli będzie towarzyszyć nowa część Zeldy

. Czy trzeba coś więcej dodawać. Choćby niewiem ile konsol Ninny rzuciło na starcie, jeśli będzie można kupić od razu Zeldę, konsol ( i Zeldy oczywiście) zabraknie. Spodziewam się nowego rekordu w szybkości sprzedaży. Mam tylko nadzieję, że dla mnie starczy, firmie Lukas Toys ktoś zasadzi potężnego kopa i zacznie poważnie traktować dystrybucję Nintendo w Polsce.
lukas368
10 05 2006, 22:33
1. Cena
2. Kontroler
3. Unikalne Gry
4. Nie wymaga HD
5. Bo to cudowna konsola według mnie ;]
Nie potrzebowalem wiecej niz 1 konsola w chacie ale to sie zmieni...
Czas na Wii (oprocz 360):
1. KONTROLER
2. Nowy sposob grania!!!
3. Innowacyjnosc
4. Gry Wii Sports

no i na ostatnim miejscu - cena, bo na przyklad na x360 i jeszcze ps3 nie moglbym sobie pozwolic (nie wspominajac ze ps3 mnie wogole po konferencji nie zachecilo do kupna ;/ )
byłem do wii neagtywnie nastawiony ale jak zobaczyłem nowego mariana to od razu wiedziałem że ja kupię

a inne powody to:
1) cena(nie wiadomo jaka dokłądnie ale na pewno nie będzie za wysoka)
2) gry!!
3) sterowanie
4) brak wsparcia hdtv(mówicie co chcecie, ja się cieszę bo nie będę musiał kupować nowego tv żeby cieszyć sie ładniejszą grafą)
Lord Tidek
15 05 2006, 19:51
Podobnie ja inni kupię sobie Wiii bo:
-Będzie najtańszym nextgenem
-Nie potrzeba do niego HDTV
-Inowacyjne sterowanie i pad
- no i fajne gierki takie jak Zelda, Metroid, itp
Pabelek
15 05 2006, 20:07
Fakt nie potrzebne HD TV, sterowanie rewulocyjne, kilka świetnych gier. Niby looz ale gier mało będzie no i może Wii podzieli los gacka.
na razie nie mam pewności czy zakupie sprzęcik Ninny, ale argumentami, które mogą przeważyć na strone Mariana są:
- cena! 1000 zł akurat się znajdzie, bo w grudniu mam 18stke
- nie wymaga HD
- rewelacyjny kontroler
- gry pkroju Zeldy i Red Steel
- obecne tytuły coraz bardziej mnie nuża, chce czegos nowego, a to na pewno zaoferuje mi Wii
A teraz to co może mnie odwrócić
- MGS4: GotP
- brak czegoś w stylu Marketplacu z X360
- MGS4: GotP
- mozliwe, ze znajde prace w wakacje i fundusze na PS3 sie powieksza, to wtedy kupie 4 konsole Sony, poniewaz bedzie na niej
MGS4: GotP
- istnieje ryzyko, ze develop. third party nie beda potrafili wykorzsytac pelnej mocy jaka daje wiipilot, a co gorsza mzoe zabraknac gier jak na NGC
CZyli jeszcze nie wiadomo co takiego stanie za rok pod moim tv

(dopiero za rok, bo kuienie next gena 3 miesiace przed matura byloby samobojstwem D:)
Po moim poscie Revolution juz zdążyło zmienić nazwę na Wii nazwa może trochę dziecinna i moim zdaniem gorsza od Revolution ale to rzecz gustu i tak dalej poza tym GC też chyba na początku miał inna nazwę postanowiłem tak jak moi poprzednicy wypisać za i przeciw (moje prywatne jeszcze raz bo to wszystko tak szybko się zmienia:
Za:
-cena od 150 $ - 200 $ czyli gdzieś tak na polskie 600-700 zł jak na sam początek rewelacja boję się tylko o ceny gier
-rewolucyjny nie ale rewelacyjny pad tak zresztą z najnowszych doniesień z netu słychac że z 'banana' Sony robią też jakiegoś pada z czujnikami
-nie potrzeba HDTV to też jeden z najbardziej znanych ,powtarzanych i najmocnoiejszych argumentów
-rajcujące gry typu ty machasz pilotem przed tv a w grze machasz nożem lub grasz w tenisa j.w. gry typu Wii Sports
-wg mnie najlepszy design konsoli i pada
-coś innego coś jak gra w piłkę na automatach gdzie kopiesz w prawdziwą piłę sztuczną nie powiem było za"""iście
-gry od NINTENDO
Przeciw:
-ceny gier i ich słaba dostępność
-historia taka jak z Nintendo DS że tylko nintendo tak na sto procent umie korzystać ze wszystkich możliwości konsoli
-grafika odstająca od innych maszyn o lata
-support tylko gier od Ninny a takie gry jak Fify,Pop-y i inne ? komera też jest potrzebna
-infantylnośc
te przeciw są umowne a moje marzenie jest takie kupuje Wii bo to coś nowego i te pomysły i ta interakcja ,kupuje X360 bo grafa(ale co z HDTV wiem połącze kablem z monitorem),a PS 3 to kpina na razie wszystkie gry na papierze a gry dopiero pół roku po premierze sony buahahaha śmiech na sale,ale jak juz miał bym wymienić decyzję na jedną z tych to wygrywa Wii bo to ....... Ninny
Psychonaut
23 05 2006, 13:53
Qrva hopcy... co Wam z tym HDTV? A XO/PS3 wymagaja HDTV? To tylko fajna opcja, ktora w przypadku tych dwu konsol jest wielka zaleta. Kazdy posiadacz XO/ PS3 moze sobie pograc na zwyklym telewizorze! Wiec cos Wam sie chyba w glowkach nayepalo za przeproszeniem z tym argumentem "nie wymaga HDTV". Jesli wiwi nie bedzie wspieralo HDTV to dla mnie jest to wada i nie smuccie, ze jest inaczej...
- pad
- gry
- cena
- Nintendo...
Hmmm. powodów dla których kupię Wii (a kupię na...99.9 %

) jest kilka:
1) zapowiada się bardzo fajna zabawa dzięki nowym
kontrolerkom2)
nie trzeba mieć
HDTV 
3) ładny
wygląd konsolki
4) normalna
cena5) najprawdopodobniej będzie dużo
gier "only for Wii" (tak jak było z GC - Mario Sunshine, Pikminy itp)
Kazdy posiadacz XO/ PS3 moze sobie pograc na zwyklym telewizorze!
no niby tak ale z tego co wiem to wtedy te gry nie wyglądają tak jak mają wyglądać (rozdzielczość)

więc jeśli chodzi o mnie to to, że Wii nie "wymaga" HDTV jest zaletą
Psychonaut
23 05 2006, 15:00
Ej, no wybaczcie, nie mam juz ochoty sluchac tych glupot...
A jak maja wygladac gry na zwyklym telewizorze? HDDD?
To tak jak z winda w "Nic smiesznego", "a gdzie ma jechac, w boook?"
Odpalasz XO na zwyklym TV i masz grafike w rozdzielczosci odpowiedniej dla PAL badz NTSC i wszystko wyglada tak jak ma wygladac... Zas gdy podlaczysz konsolke do monitora, badz HDTV, wtedy Twoim oczom ukaze sie slicznie podrasowana rozdzielczosc... i gdzie tu wada?? Wiekszosc posiadaczy XO ma zwykle telewizory i jakos nikt nie pierniczy, ze nie chce se w przyszlosci kupic HDTV...
Brak wsparcia HDTV w Wii to wada, a nie zadna zaleta...Mnie tez nie stac na HDTV, ale nie bede pierdzielil bzdur, ze zwykle telewizory sa lepsze od HD, ze wzgledu na to, ze starzejaca sie technologia jest kul, bo jest oldschool...

Aha... jeszcze przetlumacze jedno - gdyby XO, badz PS3 nie wspieraly zwyklych TV, a dzialaly wylacznie na HD, wtedy te ceche Wii mozna by bylo uznac za zalete, ale tak nie jest. Stad XO i PS3
BIG + za wsparcie HD i minus dla Wii za brak supportu HDTV

. Oby chociaz progressive scan byl...
Dante Alighieri
24 05 2006, 09:35
Psychonaut dobrze prawi (polejcie mu

). Niestety wielu nas nie stać na HD TV, ale ceny tego sprzętu będą sukcesywnie tanieć co z biegiem czasu spora część będzie mogła już szarpać delektując się grafą, która pozrywa skalpy z głów. Jednak granie na TV bez HD ponoć sporo traci (nie wiem nie grałem, ale słyszałem) tak wiec lepiej jak kogoś nie stać na HD,a ma okazje zobaczyć gry w tej jakości to....niech nie patrzy.
Żeby nie walić offtopa to powiem, że bardzo bym chciał kupić nową konsolkę Nintendo (dziwna nazwa, Revolution mi się jednak bardziej podobało), ale raczej mnie nie będzie na nią stać. Albo chwilka, stop źle napisałem. Planuje kupić PS3 tak więc nie będzie mnie stać na dwie konsolki (niestety

). Cóż zaletą jest cena, ciekawy kontroler, zapewne parę gier też przekozackich wyjdzie, w ogóle sprzęt ma potencjał, ale wątpie w to aby zagroził jakoś mocniej miejscu X360 i PS3. Wii ma szansę zajść "dalej" niż GC i tego bardzo życze konsoli Nintendo, ale raczej to nie będzie sprzęt, który bedzie miał szansę rywalizować cały czas z konsolami M$ i Sony. Powtarzam cały czas bo tak jak w przypadku GC było (czyli raz na jakiś tam okres kozackie gry) Wii napewno raz na jakiś czas przyćmi/stanie w szranki z PS3 i X360. W każdym bądź razie życze sukcesów Nintendo z Wii.
WADA HDTV:Powiem ci dlaczego to jest wada jestem człowiekiem który nie jest zamozny ale nie jest też bidulem wiesz jaka jest dla mnie wada ano taka że wole kupic Wii bo jeżeli na zwykłym TV X 360 wyglądać będzie jak gry na Wii a najtańszy nie badziewny tv LCD czy tam z odtwarzaniem formatu HDTV koszt.3000zł to ja wolę Wii bo w Xie rajcuje mnie tylko grafa a jeśli takie tv będe miał dopiero za dwa lata to wole za rok kupić Wii,ale to prawda że jeśli za 2 lata tv Z HDTV stanieją o 70 % to ta wada obróci się w zalętę ale powiedz mi polaków którzy kupili X360 w dniu premiery (co setny ?) a teraz zobaczysz co który kupi na samym początku Wii(wydaje mi się że więcej) po prostu X 360 jest dla klasy średniej wyższej i polityka transferowa jest pomyślana dla kasiastych a N WII dla wszystkich bo będzie ta jedna z nielicznych konsol którą polak będzie mógł kupić prawie na początku za niewielką kasę i będzie go na to stać ale i trak takie rynki jak "poslki "to dla MS egzotyka więc w sumie i tak dla USA HDTV to nie wada bo tam już niektóre tv nadająw HDTV a wpolsce może za 5 lat heheh
sorry literówki miał być rynek "polski"
MasterShake
24 05 2006, 17:53
ty słyszałeś o interpunkcji?
Brak obsługi wyższych rozdzielczości to wada, i nie ma sensu tego inaczej tłumaczyć. Sam niedługo w domu będę miał hdtv i mając do wyboru konsolę ze świetnymi tytułami i hdtv bądź też konsolę ze swietnymi tytułami to oczywiste jest co wybiorę, zwłaszcza że są duże szanse że taki np xo stanieje chociaż trochę do czasu wejścia wii
Ty wogóle wiesz o czym my mówimy ?oczywiście że jak ja miałbym mieć Hdtv już teraz lub za pół roku to ixa 360 kupiłbym teraz bez zastanowienia ale nie każdego stać na zakup HDTV lub liczą się inne sprawy(a wakacje) dlatego u mnie wygra Wii bo w przeciągu 2 lat nie b ęde miał Hdtv(lub lcd lub plazmy)a granie na małym monitorku mało mnie rajcuje,postawiłeś śmieszną teze będe miał HdtV kupię x 360 przecięż to by zrobiło 90%ludzi kochających konsole ?bo ja jak mam do wyboru x 360 bez HDTV i porównywalną grafę bez HDtv na Wii i te pomysły (nintendo kto jak kto zna się na swoich zabawkach [vide NDS])to wolę Wii ale jakbym miał hdtv to ciorałbym na x360 no dobra a gry za 250 zł(1/4 wypłaty przeciętnego Kowalskiego)bo gry na Wii będą chyba tansze raczej.
And the Winner is Wii(no chyba że jakaś dobra plazma,Lcd,Lub tv z obsługiwaniem formatu HDTV spadnie mi z nieba
Psychonaut
26 05 2006, 13:18
Na Allegro mozna wyrwac 21 calowy monitor CRT, zapewne istnieja jeszcze w niektorych modelach funkcje panoramy, no i oczywiscie HDTV, czyli podwyzszona rozdzielczosc i progresywne wyswietlanie obrazu...
Od 200zl... Mysle, ze to sensowna opcja przy takiej cenie, wiec chyba by nie szkodzilo, jakby Wii mogl uczynic sie z nia kompatybilnym.
dlaczego kupię Wii?
-cena
-gry(red steel mnie zabił, pojedynek na katany i możiwośc dobicia O_O)
-pilot(to skarżenie o męczenie mnie nie bierze, czy wiecie co to znaczy sie zaangażować? Jak gra was wciągnie choćby przez 3h bólu nie poczujecie bo po prostu nie będziecie o tym myśleć)
j.w.
QUOTE(Mikes @ 26 05 2006, 19:41)

dlaczego kupię Wii?
-cena
-gry(red steel mnie zabił, pojedynek na katany i możiwośc dobicia O_O)
-pilot(to skarżenie o męczenie mnie nie bierze, czy wiecie co to znaczy sie zaangażować? Jak gra was wciągnie choćby przez 3h bólu nie poczujecie bo po prostu nie będziecie o tym myśleć)
masz może jakieś fajne stronki o Wii(screeny ,demka) Please
crash555
26 05 2006, 20:38
strona z demami i screenami www.gamespot.com
co do HDTV to jednak dla mniej jest zaleta ze Wii tego nie wykorzystuje

mowie to z pozycji osoby, ktorej nie stac na zakup takiego tv i cieszy sei ze przy zakupie konsoli, bedzie mogla wykrozystywac jej cala moc na takim sprzecie, jaki posiada. Oczywiscie gdybym mial HDTV to wtedy lamentowalbymm ze jaka szkoda, ze Wii nie wspiera HD etc. a tak dla mnei tozaleta
ja kupuje wii z powodu
-innowacyjnosci
-cena
-gier typu metroid,zelda,mario itp
-wspomnien(nes,snes,magadrive,nec,n64,gc[podobno ma opdalac gry z ] podobno w wszytsko z tego co napisano bedzie mozna grac przez virtual console)
nie mam hdtv ale dla mnie to wielki minus ze wii nie wykorzystuje hd wiec nici z 480p,720p,1080i/1080p w przyszlosci za 3-4 lata pawie kazdy bedzie mial hdtv a niestety wii nie bedzie wykorzystywalo hd
szczurek
27 05 2006, 19:25
bedzie obslugiwalo 480p, wiekszych juz nie....
migamen
29 05 2006, 14:38
Gdyby co setny polak kupił X360 to w Polsce sprzedało by sie ich około 400tys
Tego nie brałem pod uwagę! W końcu rodzice przestaną dymić, że SIEDZĘ przed "tym pudłem" i gram! Że zero ruchu itd! To się nazywa przyjemne z pożytecznym Tak przy okazji pomyślałem, że fajnie by było sobie 'pilocikami' pograć w takiego np. PES'a! Wyobraźcie sobie bronienie karnych czy wyrzuty z autu za pomocą pada-pilota

To by była dopiero zabawa!
A kolejny kolejny powód dla którego kupię (mam nadzieję

) Wii to:

mały rozmiar konsolki HA! mam pokój z bracholem i jest trochę ciasno a takie małe Wii sie gdzieś na pewno da wepchnąć
Lord Tidek
29 05 2006, 19:53
QUOTE(erbol @ 29 05 2006, 16:56)

mały rozmiar konsolki HA! mam pokój z bracholem i jest trochę ciasno a takie małe Wii sie gdzieś na pewno da wepchnąć

Ja też mam pokój z bratem i fakt że Wii tam będzie najlepiej pasowało

bo takie małe i do góry się pnące

QUOTE(kof91 @ 27 05 2006, 19:58)

... w przyszlosci za 3-4 lata pawie kazdy bedzie mial hdtv a niestety wii nie bedzie wykorzystywalo hd
Taaa, jak dostaniemy od Uni dotacje do nich, lub jak zrobią z Polski największy na świecie magazyn HDTV

A tak serio to 3-4 lata to chyba trochę za mało

czasu by prawie każdy miał taki TV, może 3/5 społeczństwa lub trochę mniej
totencham
29 05 2006, 20:55
QUOTE(Tidusus @ 29 05 2006, 20:53)

CIACH
A tak serio to 3-4 lata to chyba trochę za mało

czasu by prawie każdy miał taki TV, może 3/5 społeczństwa lub trochę mniej
3/5? Gdyby 5-10% miało takie cudeńko na stanie, to byłby imo sukces.
Tak na dobrą sprawę HDTV kupią praktycznie jedynie posiadacze PS3, X360, maniacy kina i nadziane lamy, które nawet nie będą wiedziałby co oznacza napis HDTV na obudowie ich TV

. Ja osbiście kupię HDTV na 100% bo nie wyobrażam sobie gry na PS3 na zwykłym TV (w tym temacie jestem perfekcjonistą i wszytsko musi być Tip Top

).
Pawel1992
30 05 2006, 13:29
Co do tych karnych w pesie troche nie realne

Wiesz żucac sie po ciasnym po koju na prawo i lewo moglo by sie zle skonczyc

. Troche sie boje tez o inne gry. Takie np walczenie mieczem. Przecierz bedziemy sie krecic w pokoju na prawo i lewo przez co nasza uwaga za bardzo sie nie skupi na tv. Sory na stojaka juz mi sie trudno gra a co mowic w chodzie etc. Troche sie o to boje ale i tak kupie wii bo bedzie najtanszy.
Nie, nie, nie. Bill Gates miał chyba rację mówiąc, że nowy kontroler to żaden mainstream i prostota, skoro ludzie chcą skakać z nunChuckiem w ręku. Bo w grach na Wii nie będzie się raczej rzucać, biegać, kręcić, a w większości nawet machać. Wychylać, skręcać, lekko pchać - na tym polega większość gier. I większość gier jest spokojnie grywalna na siedząco.
hahahaha

niezupełnie miałem na myśli skakanie po pokoju przy karnych w PES'ie

Chodziło mi raczej o machanie "padem" żeby "złapać" piłkę [a później się chwalić - obroniłem strzał Lamparda

raczej wątpię, żeby przy grach na Wii trzeba było skakać, biegać po pokoju czy chować się za jakimiś fotelami (jak kolo na jednym z fimików przy metroidzie)
ups...troche zszedłem z tematu...muszę wymyślić kolejny powód dla którego kupię Wii...hmmmm...

nie mam jeszcze konsoli Nintendo a mój brachol ma GaCka
Lord Tidek
30 05 2006, 20:21
Żeby moc skakac po pokoju tak jak ten kolo od Metroida lto potrzeba by więcej sensorów niż te w samym pilocie, wymagałoby to chyba takiego stroju jaki zakładają ludzie przy robieniu animacji metodą Motion Capture. A kolejnym powodem dla którego kupie Wii jest fakt iz mój sąsiad kupił sobie XO a kumpel z klasy kupuje PS3 i tak jak to było w przypadku starego X , PS2 i Gacka bedziemy się wymianiać konsolkami, więc powinienem mięc sprzęt kórego oni nie mają
QUOTE(Tidusus @ 30 05 2006, 21:21)

Żeby moc skakac po pokoju tak jak ten kolo od Metroida lto potrzeba by więcej sensorów niż te w samym pilocie, wymagałoby to chyba takiego stroju jaki zakładają ludzie przy robieniu animacji metodą Motion Capture. A kolejnym powodem dla którego kupie Wii jest fakt iz mój sąsiad kupił sobie XO a kumpel z klasy kupuje PS3 i tak jak to było w przypadku starego X , PS2 i Gacka bedziemy się wymianiać konsolkami, więc powinienem mięc sprzęt kórego oni nie mają

ale zawsze można się wczuć
Mnie najbardziej do Wii ciagna takie gry jak Zelda i Dragon Ball ;D I oczywiscie cena konsoli. A wiecie moze czy wiiconnect24 bedzie platny tak jak to jest w przypadku Xbox live?
Dragon Ball ;D
DB jest twoim powodem zakupu Wii? Mimo, ze gry na jego licencji sa kieprawe i wiekszosci wychodza na PS2? lol...
A wiecie moze czy wiiconnect24 bedzie platny tak jak to jest w przypadku Xbox live?
Granie przez siec nie bedzie platne, tak samo jak nie jest platne na DS'ie. Jedynie za gry z NES'a, SNES'a, N64 i reszty bedziesz musial zaplacic, jak bedziesz chcial je sciagnac. No i moze za jakies wieksze dodatki do gier np. zupelnie nowa planeta do Metroida, czy cos, ale na ten temat nic nie wiadomo.
Narazie najwieksza zaleta Wii jest cena. Mam nadzieje, ze przed premiera zapowiedza jeszcze jakies ciekawe gry na ta konsole

Narazie to tak naprawde jest tylko Zelda, Metroid i ciekawie zapowiadajaca sie Red Steel.
konstant
31 05 2006, 15:54
Dlaczego kupie Wii ?
Poniewaz to tylko na nim bedzie Metroid Prime 3
Kupię z powodu:
1.Czegoś innego niż oklepane gry na stacjonarne
2.cena
i nic więcej. Nie widzę innych powodów do kupna konsoli
A ja jeszcze na chwilkę wrócę do tematu z HDTV. Właśnie brak obsługi wysokich rozdzielczości to znaczny plus! Czemu? Ot żeby konsolka obsługiwała HD wymaga znacznie bardziej wypasionych bebechów co z kolejii ciągnie za sobą większe koszty produkcjii. I takim spoosbem dostalibyśmy maszynkę 3x większą (bo jeszcze chłodzenie itp.) 2x droższą, no i ogólnie juz nie taką fajną.
A po za tym rzeczywiście mając konsolkę obsługującą HD i nie posiadając HD TiVika czuł bym wielki niedosyt, no a grać na 21calowym monitorze CRT nie jest ani zabawne, ani zdrowe bo te dziadostwa stare nieźle wypalają oczy...
Dlaczego kupię?
>Wii-lot
>Cena
>Gry od Ninny
>Dużo klasyków na wyciągnięcie ręki
>Wygląd konsolki
>Mniejsza awaryjność związana z przegrzewaniem się wypasionych podzespołów, no i cichsze działanie konsolki (przynajmniej na to liczę zwarzając na specyfikację Wii)
Musiolik
12 06 2006, 07:39
Jak narazie decyduje cena, Virtual Console, oraz innowacyjność pada.
QUOTE(Musiolik @ 12 06 2006, 08:39)

Jak narazie decyduje cena, Virtual Console, oraz innowacyjność pada.
pad w sumie jest mi obojętny, i tak nie mam wyboru, bo tylko na tę konsolę będą kolejne przygody Mariana i Samus :-) Do tego konsola jest śliczna, mała, lekka, prawdopodobnie nie będzie wyć i się grzać tak jak konkurencja. A mniejsze możliwości graficzne Nintendo zawsze nadrabiało perfekcyjną grywalnością.
chrno-x
16 06 2006, 18:57
Co tu powiedzieć...w zasadzie moge powiedzieć to co każdy dla mnie liczą sie gry które mnie wciągają,inowacyjnośc konsoli,cena i wygląd
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.