Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Język polski w PSP - petycja do Sony Europe !!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
LiShinron
Butcher są jakieś nowe informacje w tej sprawie? SCEE się odezwalo?
Ardel12
Oczywiście się podpisuje!!
perlas
Dla zwiekszenia ilosci podpisów wstawie linka na swojej stronie, nie dojdzie moze bardzo duzo ale zawsze cos smile.gif

Pozdr0
lechu
Nie chce być złym prorokiem ale akcja trwa już ponad 8 miesięcy a mamy dopiero nieco ponad 2000 głosów. Obawiam się że prędzej Sony samo wpadnie na to aby dodać język polski niż za pomocą tej petycji coś wskuramy.
perlas
Może akurat sie uda, a moze też jakas pomoc ze strony zg.red.ów ?? Jakies info w PE za miesiac albo chociaz ogloszenie na forum ?? smile.gif
Mikes
Może akurat sie uda, a moze też jakas pomoc ze strony zg.red.ów ?? Jakies info w PE za miesiac albo chociaz ogloszenie na forum ?? smile.gif

było juz o tym w PE na pierwszej stronie razem z linkiem, teraz to już lekko po czasie
G-King
Zdobyłem 2200 podpis biggrin.gif jak miło smile.gif

EDIT:

A czy jezyk Polski w Godfather i Killzone Liberation psp to wina "tego" czy juz to osobna sprawa ????
Butcher
Lokalizacje gier to osobny temat, decyzje takie podejmuje producent danej gierki, szacując opłacalnośc takich działań w stosunku do planowanej sprzedaży na danym terenie.

INFO ODNOŚNIE PETYCJI:
Jak ustaliłem z ludźmi z marketingu PlayStation w Sony Polska, petycja za ich pośrednictwem zostanie przekazana do odpowiedniej komórki w angielskim SCEE. Oczywiście niczego to nie gwarantuje, ale przynajmniej trafi tam gdzie trzeba.
arczibal
niewiem czy sie niespózniłem ale tez Popieram smile.gif choc niemam tez PSP ale mam zamiar miec
jjwcun
Zacna inicjatywa smile.gif Autograf poszedł cool.gif
red2000
2250 smile.gif
Des
2251. Trochę późno ale zawsze coś wink.gif
N-Stolec
2257 żądze

pzdr dla redakcji
sexymadafaka
2273 troche mało jeszcze ale zawsze coś
Guma211
Bo Polacy nie gęsi.... smile.gif
Gazer
Podpisuje, podpisuje oczywiście!!Tym bardziej że niedługo być może będe miał PSP!
Colio
Podpisane. I co dalej? tongue.gif
Gazer
QUOTE(Colio @ 24 10 2006, 13:12) *

Podpisane. I co dalej? tongue.gif

I nic czekamy na:
a)Innych którzy się wpiszą
b)reakcję SONY
wink.gif
Morphy
Podpis, to już 2319 podpisów....

A w ogóle jest jakaś reakcja ze strony SONY??

Oni w ogóle o tym wiedzą?? tongue.gif
Chyba szybciej to byśmy sami to przetłumaczyli biggrin.gif
Artmil
2323 Signatures smile.gif
Bojan_Zaw
ta petycja zostala zlozona?
BlackDragon
Podpisałem, bo niedługo będę miał PSP ale będę używał j.angielskiego. Ale pomoge mojej rodzinie graczy biggrin.gif. Jestem 2347.
kubaa
2353 happy.gif

w sumie chciałbym , żeby coś z tego wyszło.Korzystanie z angielskiego 'nie sprawia mi problemów' , ale polski język byłby miłym dodatkiem.

Andreas
2397. Podpisane smile.gif
Mam nadzieje, że się powiedzie:)
ping
szczerze to nie wiem na ch.j komu polski język w PSP. ja mam domyślnie japoński ustawiony. Ale podpisałem tongue.gif
Colio
Może niekoniecznie chodzi o tłumaczenie, ale polskie znaki w przeglądarkach itp. byłyby mile widziane, nieprawdaż?
Devil
Już 2416!!!!!
Kimari
Podpisałem
tylko skąd sony o tym wie :> nawet nie wiem na jakiej zasadzie ta petycja działa wink.gif

ale podpisałem chce i polski i ąę biggrin.gif
kapsello
2460 Signatures Total...
Maciomaniak
2480 Signatures Total - Podpisane również przeze mnie. Mam PSP i bardzo brakuje mi polskiego j. Oby to wypaliło. Byłbym mega szczęściwy smile.gif
saad
2520 nie mam psp ale co tam hehe tongue.gif
Zami
2535. Powoli rośnie góra grosza smile.gif Linki porozsyłane smile.gif
emik
2557 hyh.gif
Cris
nie mam psp i pewnie nigdy nie bede mial , ale co tam . podpisac mozna
Dark koki
Też nie mam ale co mi tam... tongue.gif
firemann
Po pierwsze to witam wszystkich bardzo serdecznie smile.gif

a po drugie to 2611 smile.gif
WieśMan
podpisane
nero
Ja to podpisałem już pół roku temu. Za mnie i za moją siorkę biggrin.gif ale ona też jest za PL w PSP więc nie zgrzeszyłem icon_evil.gif . Co z tego że nie mam PSP? Kupię sobie na wakacje.
Kazuma-san
2684 podpisane...ale czy coś to da?
MasterOD
No zagłosowałem ale niepamiętam numerku. Sporo już tego jest...
A ile by się głosów przydało żeby wreszcie weszła polska wersja??
juni8
Podpisalem to ze 2 miechy temu.
Tylko jestem ciekaw kiedy te petycje dotra do SCEE?
ArriS
Już się podpisałem rolleyes.gif
lalQr
Choć mam Dsa to i psp wspomogę (może następnym razem taka sama petycja do niny)PODPISANE.
ciesli
no pozamiatałem podpisane tongue.gif
illmatic
2758 - głos oddany. Ciekawe czy to coś da...
SzC
2759
jamor
2775
LiShinron
niewiem co to za problem dla sony?! poprostu firma jest leniwa i nieszanuje polskich uzytkownikow PSP! ma NAS w duupiie... i ja ich też!!...
MasterOD
Niechcę krakać ale ta petycja chyba niestety nie wypali. Popatrzcie: nic się nie rusza, niema żadnych widomości od sony NIC. Oczywiście każdy by chciał mieć PSP po polsku ale chyba z tego nici. Jak to napisał LiShinron sony ma nas gdzieśconfused.gif
wiki1993
2776
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.