Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Język polski w PSP - petycja do Sony Europe !!
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
szeni
A ja się nie wpisałem! I nie wpiszę! Zrobię Wam na złość!

Żartowałem. Już 720 osób jest za. Może coś z tego będzie, kto wie?
Zonk
Podpisuje się każdą częścią ciała (nie, zboczuchy! TĄ- nie!) laugh.gif
dudi
Jak nieda rady z PSP, to może do PS3 władujom nasz ojczysty język?
A przynajmiej usłyszom o Polsce i Polskich graczach, których wcale nie jest mało!
Sam niemam PSP, aczkolwiek w jedności siła!!!
Móże na wakacje se sprawie tę malutką, czarniutkom konsolke. wink.gif
lewdaw
122230 podpis za
Artix
Nie mam PSP, ale to oczywiście dobry pomysł. Podpisane!
Patrycjusz
Już jest 800!
Fredder
done, oby coś to dało wink.gif
Mikes
Minęło 18 dni i jest już 820 podpisów co daje nam 45 podpisów na dzień, jeśli prmeiera PS3 będzie miała miejsce 1 września czyli za 214 dni do tego czasu uzbieramy 9630 podpisów. Jeśli utrzymamy tempo.
Mszczuj
Podpisałem. Numer 865 chyba. Butch, ilu głosów się spodziewasz? (Lub inaczej, ile to jest "odpowiednia liczba głosów"? 4000? Wątpie by sie tyle zebrało.)
ping
873. bądźmy dobrej myśli
McDriv3r
Jestem za!
zgrabny
Chociaż nie mam PSP ale podpisałem bo uważam że jest to bardzo dobry pomysł!895
vuoh
961 zaraz pęknie nam tysiaczek oby tak dalej hehe i jeszcze więcej
Mszczuj
i ja
edit: skasujcie tego posta bo to pisał taki kretyn co mi się do kompa dobrał. A i poprawcie jakoś forum aby się posty dało skasować.
STRETCH
podpisane! 2x

971
Sibrejk
Podpisuję się!!! icon_evil.gif
g_w_b_b_a
nie
lukas368
987 hyh.gif
dudek564
PODPISANE !
Pawel1992
1032 biggrin.gif
Norbias
HEHE jasne że chciałbym polski język w PSP lecz watpie by prosba została spełniona happy.gif
Pawel1992
tysiąc osób to jest nic... 100000 osób minimum by musiało podpisać.
Maku
Tyle to jest chyba wszystkich konsol razem wzietych w naszym kraju. Więc wątpie aby komukolwiek udało się zebrać tyle podpisów. No chyba że podpiszą się osoby które nie posiadają konsoli ale są jej wielkimi fanami tak jak ja.
Patrycjusz
QUOTE(Maku @ 13 02 2006, 11:33) *

Tyle to jest chyba wszystkich konsol razem wzietych w naszym kraju. Więc wątpie aby komukolwiek udało się zebrać tyle podpisów. No chyba że podpiszą się osoby które nie posiadają konsoli ale są jej wielkimi fanami tak jak ja.

<hahaha> Jak by w polsce było 100 000 konsol PSP to kurcze co drugi młodzik by je miał! Jak w polsce będzie 10 000 konsol to będzie dobrze!
Sinister
Podpisane smile.gif.
1069... więcej by się przydało tongue.gif.
Panek
Nie posiadam PSP i nie zamierzam posiadać... Ale mogę się podpisać dla dobra konsolowej braci laugh.gif

Edit: #1106
Krasus
No to i ja się dołaczę - Podpisuje wink.gif
dreamer_leo
Pomimo że angielskie menu w moim psp w ogóle mi nie przeszkadza to sie podpisałem w końcu posiadacze psp zrzeszajmy sie xD no i ogólnie konsolowcy. Solidarność to jest power Wałęsa wróć xP
SLIPKoRn
Też się podpisuje, no i jest już 1228 podpisów
Don Zielona Chmurka
Przydaloby sie jeszcze z 8.5k podpisow. Jakby wszyscy czytelnicy PE sie podpisali to by bylo swietnie...
Lien
Również jestem ZA!
Gadzik
JESTEM ZA!!! G@DZIK
kulakila

arrow.gif NO BA! cool.gif

Alcon
rowniez sie podpisalem
2razyjot
Podpisalem sie, chociaz psp jest mi obce i poza gta:lcs obojetne. Z kilku adresow. Do znajomych rowniez wyslalem. Wasze zdrowie i mam nadzieje, ze sie uda! piwo.gif
Pavlus
signed
Szakal
PSP jest dla "burzuji".Kosztuje tyle co miesieczna pensja.Zwyklych ludzi ciezko pracujacych nie stac na taki wydatek. Nie podpisze. icon_twisted.gif
szeni
Ale z Ciebie cham. Zrobiłbyś coś dla innych, a nie tylko dla siebie.

Ponawiam niemoje pytanie - ktoś się orientuje, ile wpisów trzeba, by Sony się tym zainteresowało (Butcher...?)?
Szakal
Jesli prawda kluje cie w oczy to trudno icon_twisted.gif
freak.4
QUOTE(Szakal @ 10 03 2006, 04:17) *

PSP jest dla "burzuji".Kosztuje tyle co miesieczna pensja.Zwyklych ludzi ciezko pracujacych nie stac na taki wydatek. Nie podpisze. icon_twisted.gif

o stary, jaki problem. przez takich "genialnych" filozofów mamy taką sytuacje. po co coś robić skoro i tak nie wyjdzie? po co mam coś robić, jeżeli nie dla mnie? typowe chamstwo....
Quby
QUOTE(Szakal @ 11 03 2006, 14:40) *

Jesli prawda kluje cie w oczy to trudno icon_twisted.gif

lol, ej stary jaka prawda ? Jak nie chcesz podpisywac, to nie podpisuj, znajdą sie inni, łaske robisz ? dry.gif
Gasei
Przez własnie takich typów niebędziemy mieli niczego.Popatrz na inne osoby buraku. Nie maja a podpisują.Po pierwsze robią to dla wszystkich. A po drugie to kiedyś moze zaoowocowac czym innym. Kiedys ktos dobrze moze wspomni o Polsce ze walczymy prznajmniej o takie rzeczy. A co, Polacy nie gęsi swój język mają.
trott1
tesz nie mam psp a sie podpisalem dlaczego? Dla mojego kumpla (pozdro gasei) i dla innego ludu a np peter Moore powiedział kosowi ze warto inwestowac w nasz kraj
Szakal
A znacie wogole slowo tolerancja,cos mi sie wydaje ,ze nie.Bo wystarczy ,ze ktos sie z wami niezgadza to juz uzywacie wobec niego obelzywych slow.
KopEr
też nie mam psp ale podpisałem... może jak będzie polski język to kupię biggrin.gif mamy już 1324 głosy YEAH biggrin.gif
trott1
1325 hyh.gif

2 times signed
Buri11
1399-PODPISANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif
BiSoN
1400 done
Fajka
Nie mam PSP ale co mi tam ..... 1401
Butcher
Nie ma określonej ilości podpisów, po której Sony zareaguje. Ba! Nie ma żadnej pewności, że w ogóle zareaguje. Ale skoro nic nas to nie kosztuje - dlaczego nie spróbować ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.