Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
YETI
Warhawk music
http://www.playsyde.com/stream_3212_en.html

całkiem fajne smile.gif
YETI
stare, chyba z TGSu
Ciekawe jak tam ida postepy nad tym tytułem, ostatnio nic nie było o tej grze slychac.

Kilka miesiecy temu wpadłem na plotke jakoby Sony zrezygnowało z trybu single i skupiło sie tylko i wyłącznie na online (to ma byc taka gra w stylu BF)
Gawlick
No właśnie raduję sie wielce na nowinę jakoby online było podobne do BFa biggrin.gif Podobno nie tylko bedzie można śmigać w powietrzu ale też jakiś czołg się znajdzie co by pozamiatać na ziemi hehe biggrin.gif
Memory
Tomorrow: IGN Reveals Warhawk!

http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=60290
Memory
Nowy trailer! WOOOOOW!!! :0

http://streamingmovies.ign.com/games/artic..._wmvlowwide.wmv
YETI
Jezeli ktos to sciagnie to niech da znac, czy warto.
Mi idzie dosc wolno, chyba duzo ludzi sciaga.

Memory to jest trailer w HD(spooooro wazy)

Troche plotek z forum NEOGAF

- PSN Downloadable Title, Online Only.
- 32 Players are confirmed, they might increase it, but definitely won't decrease it.
- Maps are HUGE! Maybe bigger than Resistance Maps.
- All the match types are there: Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Zone/Territory, etc etc...
- Deep Character and Vehicle Customization
- Dedicated Servers
- Will feature alot of Downloadable content: expect Expansion Packs, New Maps, Weapons, Vehicles and character skins.
- Controls configurations are great. You can turn SIXAXIS On or Off for Vehicles, Planes, or both...
- ALOT of Rewards and Medals that will keep the replay value alive and kicking.
- Voice IP Support.

EDIT

http://i5.tinypic.com/2qm0wsx.jpg
Jakim
Fajna sprawa. Chociaż nie powiem że jaka offline'owa kampania by się przydałą. Ciekawi mnie cena jaką przyjdzie nam zapłacic za ten tytuł.
Emiel
Niestety nie zachwyca. Potwierdzili 32 graczy, powiedzieli, że chcieli więcej, ale gra jest dość szybka i osoba hostująca na zwykłym łączu miałaby problemy z przetrawieniem tak dużej liczby graczy. Na ziemi jest ładniej, ale wciąż brzydko wink.gif. Znaczy rozumiem, że trzeba podejść do tego jako gry stricte multiplayerowej i wtedy może grafika wcale tak nie przeszkadza, bo radość z grania ze znajomymi i bluzgania na nich jest duża. Ogólnie widać, że niestety nie będzie to brzydkie kaczątko jak Motorstorm.

Co do Sixaxisa to można jego obsługę faktycznie wyłączyć, z tego co mówili to jest trudniej niż grając normalniej, ale frajda z samej gry jest większa.

Podoba mi się customizacja wyglądu swojego myśliwca.
Hela
QUOTE(YETI @ 3 03 2007, 11:15) *
Jezeli ktos to sciagnie to niech da znac, czy warto.
Mi idzie dosc wolno, chyba duzo ludzi sciaga.

Memory to jest trailer w HD(spooooro wazy)
To nie jest trailer w HD, tylko cały 16minutowy odcinek IGN Weekly...
GMB
QUOTE(Memory @ 3 03 2007, 11:12) *

Kupuje z miejsca tą gre. Czysty rozpierdziel na multi online w 32 player'ów plus pojazdy wszelkiej maści to jest to czego oczekuje od rozgrywek w sieci. Pozatym design map robi ogromne wrażenie.
Memory
Warhawk jak Halo! smile.gif
YETI
ok "oglądłem" sobie to video z IGN. Pierwsze co rzuca sie w oczy to oczywiscie grafika smile.gif Widac ze została podciągnieta, gra wyglada naprawde bardzo ładnie, oczywiscie nie jest to zaden opad szczeny ale jest dobrze (zachod słonca ninja.gif )
Mapa naprawde była spora, sporo sie dzieje, na ziemi jak i na niebie (w koncu 32 graczy ^^). Bedzie chyba podzial na klasy (widac było snajpera)
Wyglada mi to na takiego sonowskiego Battlefilda. Ciekawe ile sobie zazycza za ten tytuł (pewnie nie mało)
Zapowiada sie bardzo obiecująco smile.gif
Ryo-San
grafika juz w pierwszych buildach nie byla zla - oczywiscie jesli chodzi o misje w powietrzu - nie wiem jak to wyglada teraz bo jeszcze nie ogladalem filmikow ale we wczesniejszych wersjach(np TGS 2K6) misje naziemne prezentowaly sie tragicznie(drzewa porosniete bitmapami, jakosc tekstur wolajaca o pomste do nieba do tego modele budynkow i pojazdow jak z pierwszych gier na PS2 - no szok) i to musza zmieniec - a jezeli ma to dalej tak wygladac to ja poprosze o same misje w powietrzu. Licze na ten tytul bo juz Crimson Skies na iXa pierwszego pokazalo ze gry tego typu daja mase funu.
czekam czekam na Warhawka i niech skupia sie na tych misjach chodzonych albo jest poprostu wywalą!
Jakim
Ryo mi się wydaje że misji jako takich nie będzie. Po prostu będzie to online'owa wojna na lądzie i w powietrzu. Bez singla.

Ps. Widzieliście jak te chłopki biegają? Jak w jakiejś podrzędnej platformówce:/
YETI
Ryo obczaj sobie ten nowy filmik z IGN, naprawde sporo nowego mozna sie dowiedziec.
Prawdopodobnie nie bedzie trybu single, tylko i wyłacznie multiplayer (gra bedzie mozna kupic z PS Store)
Akcje "chodzone" wyglądają juz OK.

Jakim zgodze sie ze ten styl biegania zołnierzy jest taki "platformówkowy" ale mi to odpowiada. Fajnie to wyglada i pasuje do stylistyki/desingu gry.

Dotychczas traktowałem ta gre "neutralnie" ani mnie nie grzała ani nie ziębiła, ale po tym nowym materiale z IGN...zapowiada sie swietny rozbudowany(statystyki, rankingi, medala, itd.) multiplayerowy tytuł. cool.gif
Jakim
Mi się nie podoba.. kwestia gustu.

Szkoda tylko że prawdopodobnie możliwa będzie walka 'tylko' z 32 przeciwnikami, co w porównaniu z Resistance (40) nie robi wrażenia. Mam nadzieję że z którymś tam patchem (a takowe będą na 100%) dadzą nam możliwość walki przynajmniej z tymi 40 przeciwnikami. Szykuje się online'owa masakra. Jest tylko jeden szkopuł. Jak ktoś ma słabe łącze to ściąganie pełnej gry - myślę że te 5+ giga będzie zajmować- mija się z celem , a gra my być podobno niemożliwa do kupienia w normalnym sklepie.
Szkoda. Wielka szkoda.
YETI
Bez przesady, jezeli ludzie jada na piratach i sciagaj gry po 5GB to nie rozumiem jaki tu widzisz problem.
Druga sprawa jest taka ze ten WarHawk moze wazyc np. 2GB lub 10GB smile.gif
I po trzecie, mało kto w tych czasach ma słabe łącze wink.gif

Ale chyba najwazniejsza kwesta to...cena, w cale sie nie zdziwie jak zazadaja z 150zł.
wortigern
gdyby gra ważyła tyle co plyta DVD to przy laczu 1mbit sciaganie trwaloby ~9h czyli nocka i masz gre.
Deadeye
gdyby wazyla tyle do dvd, to prawdopodobnie wydaliby ja na dvd smile.gif
wortigern
CYTAT
gdyby wazyla tyle do dvd, to prawdopodobnie wydaliby ja na dvd

niby czemu?
Emiel
W zasadzie mam tylko jedno pytanie -> Coś mnie ominęło czy nigdzie nie było potwierdzenia, że będzie to gra tylko do ściągnięcia przez PSN? Jak dla mnie to wygląda na pełnoprawną grę, za którą sobie zażyczą standardowe 240zł.
Ryo-San
CYTAT(Deadeye @ 4 03 2007, 01:19) *

przeciez wszystkie gry na PS3 z wyjatkiem Resistance waza tyle co DVD - Sony juz dobry rok temu oswiadczylo ze wszystkie gry bez wzgledu na wage beda tloczone na BR
mczaper
CYTAT(Ryo-San @ 4 03 2007, 14:01) *
przeciez wszystkie gry na PS3 z wyjatkiem Resistance waza tyle co DVD

Tu sie raczej mylisz smile.gif
Ryo-San
no akurat dokladnie tego nie sprwadzlaem dlatego moze sie myle ale jak juz to moge napisac to inaczej - zdecydowana wiekszosc gier wydanych na PS3 miesci sie na DVD - a Resistance zajmuje XX giga bo jest poprostu sztucznie do tych rozmiarow "napchany" i jak sie wywali dump files to wtedy tez sie zmiesci na zwykla dvd - czyli na dzien dzisiejszy wszystkie gry mogloby byc wydane na dvd a nie sa - poprostu Sony popularyzuje format jak tylko sie da i jak widac przynosci to oczekiwane efekty
Trzcina
Nie wnikajac w szczegoly napisze ze jedynie Virtua Fighter zajmuje na tyle malo ze zmiescilaby sie na 1 warstwowym DVD. Cala reszta niestety juz nie wink.gif

Dodatkowo jest sporo gier ktore waza wiecej niz 2 warstwowy DVD. Zreszta ktos kiedys wklejal informaje o tym w temacie o scenie ps3 (bodajze mczaper wlasnie).

Nie zmienia to jednak faktu ze mocno zbacza to z tematu wink.gif
Gawlick
Muszę powiedzieć że wolałbym chyba kupić płytkę niż ciągnąć Warhołka przez neta, no ale zobaczymy co nam zmalują hehe biggrin.gif
Ryo-San
CYTAT(Trzcina @ 4 03 2007, 14:25) *
Dodatkowo jest sporo gier ktore waza wiecej niz 2 warstwowy DVD.

no tak ale te gry i tak spokojnie moza upchnac na dual layerku - genji 12 gb lol NFS:Carbon - 11 ale ta sama gra na innych systemach miesci sie na dvd tak wiec otwarcie mozna powiedziec ze kazda z tych gier zmiescilaby sie na dvd - zapewne pierwsza gra ktora nie zmiesci sie na dvd bedzie jakis rpg
no ale wracamy do warhawka
Deadeye
CYTAT(Ryo-San @ 4 03 2007, 14:01) *
CYTAT(Deadeye @ 4 03 2007, 01:19) *

przeciez wszystkie gry na PS3 z wyjatkiem Resistance waza tyle co DVD - Sony juz dobry rok temu oswiadczylo ze wszystkie gry bez wzgledu na wage beda tloczone na BR

bah, przeciez wiadomo chyba ze chodzilo mi o plyte, nie o to czy wywaliby ja na dvd czy br, akurat tak mi sie napisalo tongue.gif przeciew gry tylko przez siec sa z zalozenia dosc male, inaczej nie mialoby to sensu.
wortigern
CYTAT(Gawlick @ 4 03 2007, 14:27) *
Muszę powiedzieć że wolałbym chyba kupić płytkę niż ciągnąć Warhołka przez neta, no ale zobaczymy co nam zmalują hehe biggrin.gif

nawet gdybys musial doplacic 50-100zl?
Deadeye
CYTAT(wortigern @ 6 03 2007, 21:01) *
CYTAT(Gawlick @ 4 03 2007, 14:27) *

nawet gdybys musial doplacic 50-100zl?

ciekawe za co. dystrybucja przez net wcale nie jest (wiele) tansza niz plytami, bo utrzymanie serverow itd. tez sporo kosztuje.
Trzcina
Dystrybucja przez net jest sporo tansza niz tloczenie, rozwozenie, drukowanie instrukcji, itd itp smile.gif I wielu wydawcow lubi taka forme sprzedazy. Nie ma tutaj znaczenia wielkosc gry, ostatnio mozna np sciagnac Jade Empire (prawie 7 GB) smile.gif Jest to bardzo fajne, glownie dlatego ze konieczne jest granie z dysku i nie trzeba miec plyty w srodku ;]

Tak czy siak z tymi 50-100 zl troche przesadzone jest, ale jezeli doliczyc wszystkie marze po drodze i pare innych rzeczy to na pewno jest lepiej smile.gif
YETI
Warhawk Hands-on
http://ps3.ign.com/articles/770/770561p1.html
polecam przeczytac, sa tez nowe filmiki i screeny
Memory
Kilka trailery - http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1681
the_m
Badziewiasto to to wyglada wink.gif Dobrze ze to nie bedzie gra sklepowa ale do sciagiecia, gdyby nie to nie mialby ona szans, a tak pewnie wielu sobie w nia pogra za 9.99$ smile.gif
jasiumaster
Bez przesady. Może zobacz filmik w HD.
YETI
Sprawdzcie sobie te dwa filmiki
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...ndair_gp_gt.wmv
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...ction_gp_gt.wmv

Jak dla mnie rozgrywka prezentuje sie bombowo!
Wszystko dzieje sie w bardzo szybkim tempie, pierwsze skojarzenie to Battlefield, tylko wszystko w bardziej bajkowym/rysunkowym desingu (zołnierze fajnie biegaja smile.gif ).

Graficzne gra trzyma dobry poziom.
Czekam na ten tytuł i zmiejsca go sciagam smile.gif
Zapowiada sie swietny multiplayer smile.gif
the_m
CYTAT
Bez przesady. Może zobacz filmik w HD.
Wszystkie tytuly o ktorych sie wypowiadam stram sie zobaczyc w HD. Tak wiec moja opinia nt WH jest na podstawie filmiku HD.
Nie wiem czemu ale wydaje mi sie ze kiedys WH wygladal lepiej ale moze sie myle smile.gif
Jacobss
CYTAT(GMB @ 14 03 2007, 16:46) *
Nie przypuszczałem, że wypuszczą ją na płycie. Mile się zdziwiłem bo nie uśmiechało mi się ściąganie tak długo gry. Bardzo dobry ruch Sony.
SpideyPL
CYTAT(Jacobss @ 14 03 2007, 18:41) *
CYTAT(GMB @ 14 03 2007, 16:46) *
Nie przypuszczałem, że wypuszczą ją na płycie. Mile się zdziwiłem bo nie uśmiechało mi się ściąganie tak długo gry. Bardzo dobry ruch Sony.

Czy dobry to się dopiero okarze jak podadzą cenę.
Przypuszczam, że byłby tańszy gdyby był do pobrania.
YETI
Nowy trailer

Capture the flag
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...eflag_gp_gt.wmv
GMB
Ta gra ma świetny design map. Fajny motyw między 1:40 a 1:50 na moście. Koleś czołgiem ostrzliwuje Jeep'a a tu nagle pojawia się kumpel w samolocie i czołg musi spierdzielać.
YETI
Sony kolejny raz zmienia decyzje.
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=74280
Ural
No i dobrze, byle tylko cena była atrakcyjna, tj. max 15 euro. Inaczej tej gry na pewno nie wezmę, bo nigdy mnie zbytnio nie jarała.
Hela
Nowy trailer z PStore:
http://www.playsyde.com/news_4152_en.html
YETI
CYTAT(Hela @ 30 03 2007, 13:29) *

Trailer całkiem niezły. Graficznie gra trzyma dobry poziom. Jezeli chodzi o rozgrywke to zapowiada sie bardzo fajnie.
Mam nadziej ze Sony udostepni jakies demo na PS Store. Osobiscie bardzo czekam na ten tytuł (nigdy dosc dobrych multiplayerowych gier smile.gif )
YETI
Warhawk 'Hands-On Preview'
http://www.gamevideos.com/video/id/10375

Ta zapowiedz jeszcze bardziej podkreciła moj hape na ten tytuł ^^
YETI
WarHawk takze na...BR

Dwie opcje dla Warhawka
http://www.sixaxis.pl/news/141-1/Dwie-opcje-dla-Warhawka/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.