Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
patryk13
CYTAT(wiedzminka @ 10 03 2008, 17:52) *
CYTAT(patryk13 @ 10 03 2008, 16:12) *
moze i bedzie ciężko ale ważne że z normalnymi ludźmi:D
narazie to każdy wyżywał sie na headsecie i jak opętany rozwaał wszystko wokół
a jak wymijać te rakiety jak we mnie lecą?
bo raz myślałem że trzeba prawą gałka ale chyba nie bo i tak trafia mnie prawie zawsze

Najlepiej mieć flary:D a tak na serio to musisz wykożystać ukształtowanie terenu, budynków... Ogólnie chodzi o to że w momencie jak leci we mnie rakieta to od razu odpalam turbo i staram się dolecieć do jak najbliższej góry lub innego dużego obiektu i w ostatniej chwili wykonć gwałtowny manewr skrętu żeby się za nim schować. Często rakieta udeża w taki obiekt. Najtrudniej wymanewrować rakietę wystrzeloną z działka przeciwlotniczego i niestety jest to jedyna rakieta samonaprowadzająca która rozwala od razu nawet jak masz ful energi(TOW się tu nie wlicza). Najłatwiej zgubić te beznadziejne małe rakietki które są na podstawowym wyposażeniu każdego Warhawka.
To tyle taki jest mniej więcej mój sposób, ktoś inny pewnie robi coś innego. Mam nabite prawie 20 tys. punktów ale są tacy co mają znacznie więcej i pewnie znają lepsze sposoby.

dzięki za odpowiedźbiggrin.gif hmm postaram sie punktów mam JUżbiggrin.gif 76:d:d:d ALE CO TAM..
a jak nazywa sie ten serwer na którym gramy jutro tego meczyka??? bo jestem na liście ale to mój 1 raz...??[
wiedzminka
Serwer Sm1
SM1
CYTAT(LiSoQuan @ 10 03 2008, 20:58) *
SM1 a o mnie zapomniałes smile.gif

nie zapomniałem:)

lista zamknięta...wiedzminka wyrwał się z hasłem oby jakiś spóźnialski nie wygryzł kogoś z listy...ja walczę dalej z serwerem, zastanawiam się czy weryfikator sony coś nie szwankuje? bo jakie łącze bym nie ustawiał mogę holowować w dalszym ciągu tylko 16 osób:(...ale do 20 mam jeszcze czas;)
wiedzminka
Na wszelki wypadek wykasowałem hasło.
SM1
Kilka spraw technicznych…pomimo usilnych starań nie jestem w stanie ustawić serwera na 24 osoby tylko, na 16…co jest przyczyną nie mam bladego pojęcia??? Testowałem na łączu symetrycznym 2/2mb, 4/4mb i 8/6mb nic nie dało do tej pory ustawiałem serwer na 24osoby przy 1,5/1mb i nie było problemów…
W związku z tym kto pierwszy ten lepszy chyba, że ktoś z was ma łącze które nas pociągnie? Jestem w trakcie przechodzenia na światłowód i trwa modernizacja sieci może to stanowi problem???
Przykro mi ale dzisiaj serwerek na 16 osób
wiedzminka
CYTAT(SM1 @ 10 03 2008, 09:37) *
sparing 11.03.08
LISTA:
1) wakpal
2) michal919
3) damian__PL
4) kunta-kinte_PL
5) crusher_Pll
6) aksonPL
7) ali28
cool.gif websterPL
9) arczx
10) winx
11) patricorn
12) rozzpl
13) sm1PL
14)Vril
15)kozanec
16)bartek
17)pawelski
18)Ra2e7or
19)didu
20) kostuch
21)mario33
22)PITER POL
23)LiSoQuan
24)Arthurek
kompletna lista start 20.00/10 mogę mieć opóźnienie:)

Czy to oznacza że nie będzie killdante? Szkoda, odpadnie jeden z najlepszych.

CYTAT(SM1 @ 11 03 2008, 15:43) *
Kilka spraw technicznych…pomimo usilnych starań nie jestem w stanie ustawić serwera na 24 osoby tylko, na 16…co jest przyczyną nie mam bladego pojęcia??? Testowałem na łączu symetrycznym 2/2mb, 4/4mb i 8/6mb nic nie dało do tej pory ustawiałem serwer na 24osoby przy 1,5/1mb i nie było problemów…
W związku z tym kto pierwszy ten lepszy chyba, że ktoś z was ma łącze które nas pociągnie? Jestem w trakcie przechodzenia na światłowód i trwa modernizacja sieci może to stanowi problem???
Przykro mi ale dzisiaj serwerek na 16 osób

No to szkoda, ale jak trzeba ustawić opcje wyszukujące twój serwer? Ostatnio miałem z tym problem i wchodziłem przez liste przyjaciół.
SM1
serwer odpalony życzę miłej zabawy...nie zagram mam sporo pracy ale czekam na relacje:)
wiedzminka
Po 80 minutach grania serwer zdechł. Tak nagle, podczas jednej z bitew.
SM1
CYTAT(wiedzminka @ 12 03 2008, 09:45) *
Po 80 minutach grania serwer zdechł. Tak nagle, podczas jednej z bitew.

network wywalił a że nie grałem nie zwróciłem na to uwagi...
LiSoQuan
Dziekuje za krotka partyjke.. ale raczej juz nie zagoszcze bo sie przekonałem ze Warhawk jest nudny jak mało jaka gra :) .. bez obrazy... dob rze ze gra kosztowała tylko 119zł bo zmarnowałem ta kase...
wiedzminka
Szkoda że nie podoba ci się Warhawk. Wczoraj jak graliśmy było tylko 16 osób ale normalnie jak się gra na niebieskich serwerach w 32 osoby to zadyma jest taka że słowo "nudny" nie ma racji bytu. Zależy co kto lubi.
rkBrain
Najgorsze jest to, że podział na lepszych i gorszych graczy praktycznie nie istnieje. Niby można coś tam ustawić ale każdy serwer dopuszcza wszystkich do gry. Gra jest niezła ale na dłuższą metę przynudza. Najbardziej żałuję, że nie można spokojnie polatać w trybie "motion sensor". Nawet na gałkach ledwo daję sobie rade.
Styku
jak chcesz sobei pocwiczec latanie , to zamaist wchodzci c na online wejdz na local czy tam lokal i zaloz gre sobei po sieci i sobei sam polatasz... i poznasz gdzie co jest ... a latnie przyjdzie z czasem potrzbeowalem 2 dni zeby w pelni opanowac maszyne... ale ostatnio lubie bardzo czolgi i jeepy...
Styku
Czy mi sie zdaje czy europejskie servery nei dzialaja a reszta tak ??? moze przez to ze nowy update zaintalowalem ale watpie.. nie mam europejskich serverow, sprawdzcie jelsi mozecie ...
JackFrost
CYTAT(rkBrain @ 12 03 2008, 18:16) *
Najgorsze jest to, że podział na lepszych i gorszych graczy praktycznie nie istnieje. Niby można coś tam ustawić ale każdy serwer dopuszcza wszystkich do gry. Gra jest niezła ale na dłuższą metę przynudza. Najbardziej żałuję, że nie można spokojnie polatać w trybie "motion sensor". Nawet na gałkach ledwo daję sobie rade.

Jak nie ma podziału? Im wyższa ranga, tym na mniej serwerów ma się dostęp, lvl1 i lvl2 są dla początkujących (szczególnie 1) i doświadczeni gracze którzy przekroczą daną rangę nie mają już na nie wstępu.

Przynudza? Warhawk? Wut? Nie wyszedłeś poza menusy czy co? wink.gif
OlooS
witam nie jestem na bieżąco z warhawkiem poniewaz przez jakis czas go nie mialem wiec moze mi ktos powiedziec czy daje jakies nowe mapy czy cos ten patch 1.20 co sciagam ? i kiedy sie pojawia jakies nowe mapy/pojazdy cokolwiek
rkBrain
Drażni mnie faworyzowanie patałachów, którzy non-stop siedzą w Warhawkach. Nauczyli się unikać wszystkich rakiet i nie ma na nich sposobu. Polecam pojazdy 4x4. Przy dobrym manewrowaniu i szybkim przejchodzeniu na pakę z karabinem można w pojedynkę robić niezły zamęt.
rozz
nastepny SPARING-WARHAWAK 18.03.2008. godzina 21 wiecej informaci na stronie http://www.ps3info.pl/forum/index.php?show...amp;#entry21750
Fenix
a nie mozna ich tutaj podac?
rozz
te pytanie nie do mnie bo ja nie organizuje sparingów podalem tylko info.Killdante zaklada serwer a jak sie nie uda to sm1pl.
SM1
Serwer: Polsko-Japonska Liga (zakłada killdante w Japonii)
Haslo: jak zwykle
Godzina (polska) 21:00

LISTA:
1) killdante
2) michal919
3) sm1pl
4) arthurek
5) damian__PL
6) rozzpl
7)didu
8 Ra2e7or
9)Marioo33
10)Pawelski
11)
12)
13)
14)
15)
16)
....
wiedzminka
Ja też gram.
didu
rozz
no widze ze sm1pl jak zawsze dopisal wink.gif na ilu osob bedzie serwer i jak u killdante bedzie klopot z pingiem to Ty(sm1pl) zakładasz serwer???
SM1
CYTAT(rozz @ 17 03 2008, 10:27) *
no widze ze sm1pl jak zawsze dopisal wink.gif ilu osub szukamy??

...ponoć 24:) tym razem zakłada killdante...jak będzie z ping-iem??? tego nie wie nikt heheheh
Afroman
Dodajta i mnie.
wiedzminka
No właśnie nie wiadomo jak będzie z pingiem. Nie wiem jak wam ale mnie nie za bardzo podoba się łączenie z japońskim serwerem. Mam 512 kb i wszystkie gry chodzą mi idealnie płynnie ale zawsze gram na europejskich serwerach.
killdante
Lista graczy

1) killdante
2) michal919
3) sm1pl
4) arthurek
5) damian__PL
6) rozzpl
7) mario33
cool.gif didu
9) kunta-kinte_PL
10) crusherPL
11) ...
12) ra2e7or
13) godi123
14) ghostPL
15) afroman
16) maly 341
17) furio2000
18) Devicio
19) szefu303
20) SpacierShark123
...
24...

Zaczynamy 21:01
Afroman
Afroman i Pawelski to jedna i ta samo osoba czyli ja smile.gif

Afroman-> ID: Pawelski
pack
Pół miliona osób smile.gif
http://www.ps3site.pl/pol-melona-dla-warhawka

Sporo posiadaczy PS3 zdecydowało się na zakup. smile.gif
wiedzminka
Warhawk po prostu jest świetny. To dobra wiadomość że tyle osób gra w ten tytuł, dzięki temu co jakiś czas będą się pojawiać dodatki które uatrakcyjnią rozgrywke i przedłużą żywotność..
wiedzminka
Te nasze sparingi co tydzień są bardzo fajne ale jeżeli już potrafimy zebrać się w tak dużym gronie(ponad 20 osób) to może czas najwyższy pomyśleć nad zorganizowaniem sparingu w jakiś inny tytuł. Trzeba tylko zorientować się jaką grę posiada najwięcej osób. Ja oprócz Warhawka mam jeszcze Motorstorm, Call of duty 4 i Unreal 3. Moje najbliższe plany to Wipeout HD i GTA 4.
kozanec
Czy to tylko mi czy wam tez w warhawku padly wszystkie serwery??
rozz
CYTAT(kozanec @ 24 03 2008, 14:58) *
Czy to tylko mi czy wam tez w warhawku padly wszystkie serwery??

gralem kolo 14 i wszystko bylo ok. a teraz nie wiem jak jest
Styku
Mi sie rtak pare razy zdarzylo ze servery europejskie wsyztkei padly a inne dzialaly...
killdante
Wszystkich chetnych zapraszam na sparing ktory odbedzie sie w najblizsza sobote (29.03.08) o godzinie 20:30.

Lista jest otwarta poszukujemy 24 graczy.

zapraszam.
Afroman
Lista otwarta czyli kazdy może wejśc czy tak jak zwykle robisz liste? Jeżeli robisz liste to prosze mnie na nią pierdulutnąć (czyt. wpisac)

EDIT: Mam dziś problemy z czytaniem ze zrozumieniem.
wiedzminka
Ja zawsze chętnie gram ale sobotni wieczór to troche mało ciekawy termin. Na razie nie jestem w stanie potwierdzić obecności. Coś mi się wydaje że może być problem zebrać 24 osoby.
killdante
Lista graczy:

1. Killdante
2. Damian_Pl
3. Maly341
4. Furio2000
5. Marioo33
6. Pawelski
7. Webster8
8. CRusheR
9. PITER-POL
10. GhostPL
11. Szokiz_pl
12. killerskiPL
13. Vril
14. Pablo_pl
15. Harp63
16. Iszin
17. Mjr.drake

Duzo swiezej krwi...

Sake- rozcieczona ciepla woda (15%)...
YETI
Nowe fotki z Operation Broken Mirror
http://www.ps3site.pl/nowe-fotki-z-operation-broken-mirror
pafcio
prosze mnie dopisac do sparingu pablo_PL
Vril_Dox
Jak zwykle też biore udział w sparingu.

Vril
rozz
też bym zagral ale sobota wieczór...trudno milej gry może nastepnym razem
wiedzminka
Następny sparing będzie już z nowymi dodatkami bo jeżeli się nie myle to 2 kwietnia mają być dostępne. Będzie ciekawie.
Vril_Dox
CYTAT(killdante @ 25 03 2008, 14:18) *
Wszystkich chetnych zapraszam na sparing ktory odbedzie sie w najblizsza sobote (29.03.08) o godzinie 20:30.

Lista jest otwarta poszukujemy 24 graczy.

zapraszam.

A tak przy okazji to nazwa serwera i hasło bez zmian?
killdante
Wszystko w swoim czasie, haslo napewno bedzie inne niz dotychczas kazdemu wysle na pw lub psn, i taka mala prosba jezeli okaze sie ze ktos nie bedzie mogl pokazac sie na sparingu to zeby w miare mozliwosci dal wczesniej znac.
wiedzminka
Mnie na sparingu nie będzie. Bardzo bym chciał ale sobotni wieczór to... sami wiecie.
killdante
Dzisiaj godz. 20:30
Serwer: Killdante
Haslo: LIGA

Zastanawiam sie nad serwerem rankingowym, wtedy nie bedzie hasla ale jak by co to jak wyzej...
boski_karol
Może już gdzieś takie pytanie było, ale trochę tych stron jest a opcja szukaj mi nie pomogła... Do rzeczy... Czy jak kupię gre z USstore, to będe mógł grać z wami, czy jest jakaś blokada? Pewnie nie ma, ale wolę się upewnić... wink.gif
rozz
CYTAT(boski_karol @ 31 03 2008, 19:39) *
Może już gdzieś takie pytanie było, ale trochę tych stron jest a opcja szukaj mi nie pomogła... Do rzeczy... Czy jak kupię gre z USstore, to będe mógł grać z wami, czy jest jakaś blokada? Pewnie nie ma, ale wolę się upewnić... wink.gif

spoko mozesz kupic nie zadnej blokady
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.