Shadow864
2 09 2008, 20:45
nie zrezygnowalem , a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ale wczoraj mialem mase discow, okazalo sie ze przez headseta zreszta (i nie bardzo wiem jaki to ma zwiazek!) byc moze cos sie wtedy stalo i mnie wywalilo z klanu
a przyjmujecie do gry noobów? którzy rozegrali raptem kilka meczy w Warhawka (lecz do soboty rozegrają pewnie kilkanascie kolejnych

)
Shadow864
2 09 2008, 22:54
CYTAT(kenaj @ 2 09 2008, 23:35)

a przyjmujecie do gry noobów? którzy rozegrali raptem kilka meczy w Warhawka (lecz do soboty rozegrają pewnie kilkanascie kolejnych

)
heheh no pewnie. Generalnie chodzi o zrobinie pucharu za zalozenie 10 osobowego klanu:) . Ale ja jastem za tym zeby ten klan stal sie czyms wiecej. Skoro wydalem juz te pieniadze na gre to fajnie by bylo spedzic z nia troche czasu , zwłaszcza ze bardzo mi sie podoba.
Ja zaproszenia nie dostałem, ale może przez to, że mam wersje US (z PS Store).
Wie ktoś czy występuje w ogóle podział na regiony, względem zakupionej wersji, a nie np. po IP?
Też chętnie z wami pyknę

Moje ID : XM16E1__PL
przez chwile bylem w trophy hunters ale klan zostal zlikwidowany - ktos zaklada teraz znowu?
Musiolik
3 09 2008, 17:36
CYTAT(Oblesny @ 3 09 2008, 18:35)

przez chwile bylem w trophy hunters ale klan zostal zlikwidowany - ktos zaklada teraz znowu?
Zlikwidowany? A to Ci ciekawostka, skoro, jeszcze nie włączałem Warhawka, zaraz zobaczę O_O
edit, klan istnieje, powysyłam teraz zaproszenia do was
tomek0306
3 09 2008, 17:48
CYTAT(Musiolik @ 3 09 2008, 18:36)

CYTAT(Oblesny @ 3 09 2008, 18:35)

Zlikwidowany? A to Ci ciekawostka, skoro, jeszcze nie włączałem Warhawka, zaraz zobaczę O_O
edit, klan istnieje, powysyłam teraz zaproszenia do was

do mnie tez tomus0306 potem moge ja zalozyc
To wliczcie mnie tez - JaMaJ_PL. Ośmiu lider potrzebuje, tak?? Od jutra walcze z Warhawkiem (licze ze na pss pojawi sie bundlepack wszystkich dodatkow po atrakcyjniejszej cenie;). Pozdro.
DaniDevil
4 09 2008, 13:49
Chetnie tez dolacze do klanu, maly problem brak dodatkow do warhawka.
tomek0306
4 09 2008, 16:52
Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly
Musiolik
4 09 2008, 16:56
CYTAT(tomek0306 @ 4 09 2008, 17:52)

Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly
Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20?
Bardzo chętnie pomogę wam pozdobywać trofea itd. Zostało mi do zdobycia Flying Fortress i Rivalry, a reszta to już kwestia ostrego grania hehe. Pomyśleć, że grę miałem od 7(!) miesięcy z nabitą 1(!)godziną gry lol, dopiero jak wyszedł patch z trofeami zacząłem grać porządnie i przeszedłem trening, który uświadomił mi jakie tam są bronie, jak się ich używa itp. Oczywiście jak poznałem podstawy to gra mnie wessała na dobre, a zdobycie rangi generała zajmie mi omg ^^.
Shadow864
4 09 2008, 17:11
Jutro nie dam rady

Tez jestem za sobota
A Moze byc sobota o 20? Jutro tez nie dam rady zagrac ,a sobote mam ( chyba ) wolna.
ja bede jutro o 20 ;] tylko mnie (ponownie?) zaproscie do klanu ;]
tomek0306
4 09 2008, 19:22
CYTAT(Musiolik @ 4 09 2008, 17:56)

CYTAT(tomek0306 @ 4 09 2008, 17:52)

Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20?
ok jutro 20 czekam a jaki masz PSNetwork ID bo wpisalem musiolik i jakos ciebie niewidze dodales mnie do ulubionych???
na PSNetwork pojawily sie trzy dodatki w cenie 44zl do mnie juz leca
Musiolik
4 09 2008, 19:33
Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol

Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek.
tomek0306
4 09 2008, 19:57
CYTAT(Musiolik @ 4 09 2008, 20:33)

Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol

Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek.
a ja zle wpisalem zaraz cie poprawie i dodam i do jutra zerknij napss jest triple pack za 44zl
Musiolik
6 09 2008, 11:00
To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych

No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane...
wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe
dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19
HS nie mam ;(
CYTAT(Oblesny @ 6 09 2008, 10:04)

wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe
dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19
HS nie mam ;(
Ja jestem chętny zawsze i wszędzie, a hs nie mam, bo sępię gotówki, miałem jedynie na usb hs od socoma hehe. Na PieCu kumpel mnie wyciszał często, bo nie mogłem się zamknąć : P.
Wolak - Mam jak ty

Tez nawijam ile wlezie no i nie polecam grac ze mna po polnocy bo "lekkie" odpaly dostaje ^^
...a HS mam of corse
Shadow864
6 09 2008, 15:45
Bede ale mam problemy z HSem. Czasem mnie przez niegy wywala ale zobaczymy moze cos z tego wyjdzie.

jakos kolo 20 sie pojawie
Nie wiecie czemu nie moge załozyc gry rankingowej?
Może masz za słabe łącze? Chyba minimum 3mb trzeba miec...
tomek0306
6 09 2008, 16:03
CYTAT(Musiolik @ 6 09 2008, 12:00)

To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych

No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane...
ja bede napewno HS mam
CYTAT(Oblesny @ 6 09 2008, 12:04)

wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;
ja bylem caly czas
Musiolik
6 09 2008, 18:01
No to czekam na was koło 20, zgadamy się jeszcze czy gramy tak sobie, czy robimy trofea.
w niedziele powtorka? trzeba jeszcze trophy z mapami z dodatkow zrobic no i te na jetpackach ;]
Musiolik
6 09 2008, 21:50
Ja bym wpierw musiał kupić pozostałe dodatki, a z kasą u mnie krucho jest, ew. za tydzień można, a jutro normalnie pogramy jak chcecie.
ja moge jeszcze 5 trofeow zrobic jutro ;p a potem mozemy normalnei sie mordowac xD
Musiolik
6 09 2008, 21:58
Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac.
Shakeawake
7 09 2008, 02:53
Czy Warhawk dużo ludzie grają w multi?
Musiolik
7 09 2008, 06:13
CYTAT(Shakeawake @ 7 09 2008, 03:53)

Czy Warhawk dużo ludzie grają w multi?
Mnóstwo
tomek0306
7 09 2008, 10:53
CYTAT(Musiolik @ 6 09 2008, 22:58)

Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac.
nie tylko, ja tez mialem dzisiaj powtorka piszcie kto chetny i na ktora sie ustawiamy
Tradycjonalista
8 09 2008, 14:04
Ja jestem chętny. Mój PSN ID: Lukaszek
Posiadam headseta.
Snake_PL
8 09 2008, 15:34
Czy to normalne, że aktualizacja do Warhawka która ponoć zajmuje 66mb ściaga się już 30 min a ściągnęło się dopiero 30%?
Zależy od internetu i czy masz włączone jakieś ściąganie na kompie
Snake_PL
8 09 2008, 16:27
Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego.
Musiolik
8 09 2008, 16:42
CYTAT(Snake_PL @ 8 09 2008, 17:27)

Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego.
Warhawk lubi szaleć, ostatnio jak miałem serwa to różne dziwne rzeczy się zdarzały, co nie chłopaki?
A mnie zaczyna wku***ac ten WH

Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana!
Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery.
Musiolik
8 09 2008, 17:35
CYTAT(XM16E1 @ 8 09 2008, 18:01)

A mnie zaczyna wku***ac ten WH

Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana!
Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery.
Zawsze można grać tylko w naszym kręgu, nazbieramy 8 czy 12 osób i można grać.
Po Burnout'cie nauczylem sie ,ze tego typu ustawki wychodza 1 na 25 razy ...
Dla tego gram z randomami ,ale w porownaniu do BP taka gra nie ma sensu

Jak tak dalej pojdzie Generala dostane pod koniec nastepnego stulecia
w sumie tez ostatnio gralem z randomami... koles mi wbiegl na linie ognia jak ostrzeliwalem jeepa, zginal i juz zaczeli wszyscy morde drzec, ze zabijam teammate'ow i mnie wykopali. no lol
a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie?

bo chyba dziś zakupię Warhawka
Jesli bedziesz mial WH to dodaj mnie do znajomych to pogramy razem
Musiolik
14 09 2008, 10:10
CYTAT(Ficuś @ 14 09 2008, 11:00)

a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie?

bo chyba dziś zakupię Warhawka

Znajdzie się
dodajcie mnie też, mam hs, dodatki będe miał niedługo. Dopiero zaczynam grę.
Shadow864
23 09 2008, 17:03
Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest
Musiolik
23 09 2008, 17:08
CYTAT(Shadow864 @ 23 09 2008, 18:03)

Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest
Nie trzeba, wystarczy, że ja przekażę przewodnictwo nad klanem osobie i ona dostaje to trofeum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.