Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Shadow864
nie zrezygnowalem , a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo ale wczoraj mialem mase discow, okazalo sie ze przez headseta zreszta (i nie bardzo wiem jaki to ma zwiazek!) byc moze cos sie wtedy stalo i mnie wywalilo z klanu
Oblesny
no to do soboty ;]
kenaj
a przyjmujecie do gry noobów? którzy rozegrali raptem kilka meczy w Warhawka (lecz do soboty rozegrają pewnie kilkanascie kolejnych biggrin.gif)
Shadow864
CYTAT(kenaj @ 2 09 2008, 23:35) *
a przyjmujecie do gry noobów? którzy rozegrali raptem kilka meczy w Warhawka (lecz do soboty rozegrają pewnie kilkanascie kolejnych biggrin.gif)

heheh no pewnie. Generalnie chodzi o zrobinie pucharu za zalozenie 10 osobowego klanu:) . Ale ja jastem za tym zeby ten klan stal sie czyms wiecej. Skoro wydalem juz te pieniadze na gre to fajnie by bylo spedzic z nia troche czasu , zwłaszcza ze bardzo mi sie podoba.
Ohayo
Ja zaproszenia nie dostałem, ale może przez to, że mam wersje US (z PS Store).
Wie ktoś czy występuje w ogóle podział na regiony, względem zakupionej wersji, a nie np. po IP?
XM16E1
Też chętnie z wami pyknę smile.gif
Moje ID : XM16E1__PL
Oblesny
przez chwile bylem w trophy hunters ale klan zostal zlikwidowany - ktos zaklada teraz znowu?
Musiolik
CYTAT(Oblesny @ 3 09 2008, 18:35) *
przez chwile bylem w trophy hunters ale klan zostal zlikwidowany - ktos zaklada teraz znowu?

Zlikwidowany? A to Ci ciekawostka, skoro, jeszcze nie włączałem Warhawka, zaraz zobaczę O_O

edit, klan istnieje, powysyłam teraz zaproszenia do was wink.gif
tomek0306
CYTAT(Musiolik @ 3 09 2008, 18:36) *
CYTAT(Oblesny @ 3 09 2008, 18:35) *

Zlikwidowany? A to Ci ciekawostka, skoro, jeszcze nie włączałem Warhawka, zaraz zobaczę O_O

edit, klan istnieje, powysyłam teraz zaproszenia do was wink.gif

do mnie tez tomus0306 potem moge ja zalozyc
JaMaJ
To wliczcie mnie tez - JaMaJ_PL. Ośmiu lider potrzebuje, tak?? Od jutra walcze z Warhawkiem (licze ze na pss pojawi sie bundlepack wszystkich dodatkow po atrakcyjniejszej cenie;). Pozdro.
DaniDevil
Chetnie tez dolacze do klanu, maly problem brak dodatkow do warhawka.
tomek0306
Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly
Musiolik
CYTAT(tomek0306 @ 4 09 2008, 17:52) *
Musiolik do mnie jakos niedotarlo zaprooszenie??? jak masz komplet to napisz to ja zaloze swoj i reszte zaprosze osob ktore do ciebie sie niezalapaly

Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20?
Wolak10
Bardzo chętnie pomogę wam pozdobywać trofea itd. Zostało mi do zdobycia Flying Fortress i Rivalry, a reszta to już kwestia ostrego grania hehe. Pomyśleć, że grę miałem od 7(!) miesięcy z nabitą 1(!)godziną gry lol, dopiero jak wyszedł patch z trofeami zacząłem grać porządnie i przeszedłem trening, który uświadomił mi jakie tam są bronie, jak się ich używa itp. Oczywiście jak poznałem podstawy to gra mnie wessała na dobre, a zdobycie rangi generała zajmie mi omg ^^.
Shadow864
Jutro nie dam rady sad.gif Tez jestem za sobota
XM16E1
A Moze byc sobota o 20? Jutro tez nie dam rady zagrac ,a sobote mam ( chyba ) wolna.
Oblesny
ja bede jutro o 20 ;] tylko mnie (ponownie?) zaproscie do klanu ;]
tomek0306
CYTAT(Musiolik @ 4 09 2008, 17:56) *
CYTAT(tomek0306 @ 4 09 2008, 17:52) *

Posyłałem zaproszenie poprzez Warhwaka, zaraz zobaczę co i jak. Jeśli komuś pasuje, to może jutro zagralibyśmy koło 20?

ok jutro 20 czekam a jaki masz PSNetwork ID bo wpisalem musiolik i jakos ciebie niewidze dodales mnie do ulubionych???

na PSNetwork pojawily sie trzy dodatki w cenie 44zl do mnie juz leca
Musiolik
Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol smile.gif Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek.
tomek0306
CYTAT(Musiolik @ 4 09 2008, 20:33) *
Powysyłałem zaproszenia do klanu w Warhawku i dodałem was do list w PSN, mój ID to Musiol smile.gif Jutro możemy porobić trofea, a w sobotę pogramy i/lub porobimy trofea, jak kto woli, ja mam i jutro i w sobotę czas. Tylko muszę kasę załatwić, bo mam tylko pierwszy dodatek.

a ja zle wpisalem zaraz cie poprawie i dodam i do jutra zerknij napss jest triple pack za 44zl
Musiolik
To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych wink.gif
No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane...
Oblesny
wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe

dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19

HS nie mam ;(
Wolak10
CYTAT(Oblesny @ 6 09 2008, 10:04) *
wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;p to se mumie 3 obejrzalem hehe

dzisiaj oczywiscie bede - juz od 19

HS nie mam ;(

Ja jestem chętny zawsze i wszędzie, a hs nie mam, bo sępię gotówki, miałem jedynie na usb hs od socoma hehe. Na PieCu kumpel mnie wyciszał często, bo nie mogłem się zamknąć : P.
XM16E1
Wolak - Mam jak ty hyh.gif Tez nawijam ile wlezie no i nie polecam grac ze mna po polnocy bo "lekkie" odpaly dostaje ^^
...a HS mam of corse
Shadow864
Bede ale mam problemy z HSem. Czasem mnie przez niegy wywala ale zobaczymy moze cos z tego wyjdzie. biggrin.gif jakos kolo 20 sie pojawie

Nie wiecie czemu nie moge załozyc gry rankingowej?
XM16E1
Może masz za słabe łącze? Chyba minimum 3mb trzeba miec...
tomek0306
CYTAT(Musiolik @ 6 09 2008, 12:00) *
To gramy dziś o 20? Ile osób z was ma headsety? Łatwiej się będzie wtedy komunikować. Ja niestety na razie mam tylko pierwszy dodatek, czekam na kasę z książek szkolnych wink.gif
No i w dalszym ciągu brakuje paru osób by dostać trofeum za klan, a zaproszenia wysłane...

ja bede napewno HS mam

CYTAT(Oblesny @ 6 09 2008, 12:04) *
wczoraj bylem ale online z klanu tylko ciebie Musil widzialem ;

ja bylem caly czas
Musiolik
No to czekam na was koło 20, zgadamy się jeszcze czy gramy tak sobie, czy robimy trofea.
Oblesny
w niedziele powtorka? trzeba jeszcze trophy z mapami z dodatkow zrobic no i te na jetpackach ;]
Musiolik
Ja bym wpierw musiał kupić pozostałe dodatki, a z kasą u mnie krucho jest, ew. za tydzień można, a jutro normalnie pogramy jak chcecie.
Oblesny
ja moge jeszcze 5 trofeow zrobic jutro ;p a potem mozemy normalnei sie mordowac xD
Musiolik
Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac.
Shakeawake
Czy Warhawk dużo ludzie grają w multi?
Musiolik
CYTAT(Shakeawake @ 7 09 2008, 03:53) *
Czy Warhawk dużo ludzie grają w multi?

Mnóstwo
tomek0306
CYTAT(Musiolik @ 6 09 2008, 22:58) *
Tylko szkoda, że headset miałem tylko ja i XM(cyferki) (;P), bo to troche utrudnia komunikowanie sie, ja postaram się zalatwic kase, moze pozycze od kogos i kupie dodatki dwa, wtedy mozemy zrobic reszte i potem normalnie grac.

nie tylko, ja tez mialem dzisiaj powtorka piszcie kto chetny i na ktora sie ustawiamy
Tradycjonalista
Ja jestem chętny. Mój PSN ID: Lukaszek
Posiadam headseta.
Snake_PL
Czy to normalne, że aktualizacja do Warhawka która ponoć zajmuje 66mb ściaga się już 30 min a ściągnęło się dopiero 30%?
Rainder
Zależy od internetu i czy masz włączone jakieś ściąganie na kompie tongue.gif
Snake_PL
Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego.
Musiolik
CYTAT(Snake_PL @ 8 09 2008, 17:27) *
Co ty nie poniesz... ponoć dziś PSN słabo chodzi to dlatego.

Warhawk lubi szaleć, ostatnio jak miałem serwa to różne dziwne rzeczy się zdarzały, co nie chłopaki? wink.gif
XM16E1
A mnie zaczyna wku***ac ten WH confused.gif Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana!
Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery.
Musiolik
CYTAT(XM16E1 @ 8 09 2008, 18:01) *
A mnie zaczyna wku***ac ten WH confused.gif Ile razy juz tak bylo ,ze nioslem flage to dostalem Bana ... Ile razy wyzynalem w pien drugi team dostawalem Bana ... Ile razy przewozilem goscia z flaga dostawalem perfidnego (pipi)ego Bana!
Jak tak dalej pojdzie to sprzedam ta gre wpi... i niech kto inny sie wkurza na downow kladacych serwery.

Zawsze można grać tylko w naszym kręgu, nazbieramy 8 czy 12 osób i można grać.
XM16E1
Po Burnout'cie nauczylem sie ,ze tego typu ustawki wychodza 1 na 25 razy ...
Dla tego gram z randomami ,ale w porownaniu do BP taka gra nie ma sensu confused.gif
Jak tak dalej pojdzie Generala dostane pod koniec nastepnego stulecia confused.gif
Zeratul
w sumie tez ostatnio gralem z randomami... koles mi wbiegl na linie ognia jak ostrzeliwalem jeepa, zginal i juz zaczeli wszyscy morde drzec, ze zabijam teammate'ow i mnie wykopali. no lol
Ficuś
a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? smile.gif bo chyba dziś zakupię Warhawka smile.gif
XM16E1
Jesli bedziesz mial WH to dodaj mnie do znajomych to pogramy razem smile.gif
Musiolik
CYTAT(Ficuś @ 14 09 2008, 11:00) *
a dla mnie znajdzie się miejsce w klanie? smile.gif bo chyba dziś zakupię Warhawka smile.gif

Znajdzie się smile.gif
Kwapi
dodajcie mnie też, mam hs, dodatki będe miał niedługo. Dopiero zaczynam grę.
Shadow864
Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest
Musiolik
CYTAT(Shadow864 @ 23 09 2008, 18:03) *
Moze czas zeby ktos nowy zalozyl ten klan bo jak widze 9 osob juz jest

Nie trzeba, wystarczy, że ja przekażę przewodnictwo nad klanem osobie i ona dostaje to trofeum.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.