Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Oblesny
te no to Musiol mi przekaz dzisiaj ;]
tomek0306
Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy
Musiolik
CYTAT(tomek0306 @ 23 09 2008, 21:13) *
Musiol a moze umowimy sie na wspolne granie tylko musi byc z 16 osob to i badges sie porobi i emblematy

Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc.
tomek0306
CYTAT(Musiolik @ 23 09 2008, 21:30) *
CYTAT(tomek0306 @ 23 09 2008, 21:13) *

Piątek mam wolny chyba, sobota to chyba impreza, a niedziela to dziewczyna, wiec w rok szkolny ciezko moze byc.

no dziewczyna jak kocha to poczeka wink.gif a tak na powaznie to piatek moze byc chociaz z 2-3 godziny duzo tych badgies niema w summie do ugrania reszta wpadnie juz z samej gry tylko zeby je zaliczalo musi byc minimum 16 osob po 8 w team-ie wiec kto chetny a deklarowalo sie wielu
Kwapi
ja raczej bede w kinie w piątek, więc odpada, chyba, że do 17.
Shadow864
a mnie pasuje zawsze biggrin.gif ale od przyszlego tygodnia to tylko piatek sosobta niedziela jestem wolny.
Wolak10
Nie podoba mi się mój brak czasu, nawet pograć nie mogę porządnie, ale czas się znajdzie na Warhawka zawsze. Zdobędę sobie w końcu medal, który jest dla mnie za ciężki z moim skillem obecnym, czyli 25 killsow w Warhawku w rundzie hehe.
killdante
umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig...
Musiolik
Ja bym zagrał z chęcią normalnie, ale ostatnio był problem z uzbieraniem 8 graczy ;/
Wolak10
CYTAT(killdante @ 24 09 2008, 18:23) *
umawianie sie specialnie zeby zrobic jakis medal czy ribbona jak dla mnie mija sie z celem jaka daje to satysfakcje, zrobienie czegos naginajac zasady ? lepiej ugadac sie na konkretny sparnig...

To prawda, przyznaję ci rację. Ostatnio jestem coraz większym lamusem, bo jak mam być coraz lepszy skoro nie gram regularnie, a od czasu do czasu. Muszę się wziąć do roboty i jestem chętny na jakiś porządny sparing bez żadnych kompromisów i taryfy ulgowej.
Kwapi
ja też, sobota? Jestem n00bem, ale z chęcią popykam.
matt_s21
Jestem chętny na grę. Tylko proszę o wcześniejsze info.
Shadow864
Dla mnie moze byc piatek i sobota tongue.gif Tylko niech ktos poda czas zebym wiedział jak te dni planowac. Praca , Kobieta , Studja i PS3 . This is Living
wiedzminka
CYTAT(killdante @ 24 09 2008, 20:23) *

W pełni się z tobą zgadzam, ja wszystkie puchary jakie dostałem w Warhawku, a mam ich na razie 28 zdobyłem grając samemu na niebieskich serwerach bez niczyjej pomocy. Jest to trudne i czasochłonne ale jaka ogromna satysfakcja. Najdłużej zajęło mi polowanie z lornetką na dropshipa, ale w końcu się udało i złotko wpadło.
killdante
graczy do grania jest sporo mozna smialo zorganizowac jakis maly sparing jak za dawnych czasow, trzeba miec tylko kogos kto postawi serwa na wiecej jak 8 osob...
tomek0306
CYTAT(killdante @ 25 09 2008, 18:32) *
graczy do grania jest sporo mozna smialo zorganizowac jakis maly sparing jak za dawnych czasow, trzeba miec tylko kogos kto postawi serwa na wiecej jak 8 osob...

ja moge postawic niema problemu
Musiolik
CYTAT(tomek0306 @ 25 09 2008, 18:42) *
CYTAT(killdante @ 25 09 2008, 18:32) *

ja moge postawic niema problemu

Ja w sumie chyba też mogę, ale ostatnio mi net wariuje -_-
Fenix
CYTAT(wiedzminka @ 25 09 2008, 12:05) *
W pełni się z tobą zgadzam, ja wszystkie puchary jakie dostałem w Warhawku, a mam ich na razie 28 zdobyłem grając samemu na niebieskich serwerach bez niczyjej pomocy. Jest to trudne i czasochłonne ale jaka ogromna satysfakcja. Najdłużej zajęło mi polowanie z lornetką na dropshipa, ale w końcu się udało i złotko wpadło.

Przestalem cokolwiek kolekcjonowac z ranga wlacznie. Szlag mnie trafial jak mialem zrobic "Warhawk Aerial Gunnery". Wole zejsc na ziemie i po prostu cieszyc sie gra tak jak lubie tongue.gif Radosc sprawia mi chocby to, ze kogos z VLADow przeskocze w tabeli po zakonczonej rundzie.

Moze czas powrocic do wtorkowych sparingow?

CYTAT(Shadow864 @ 25 09 2008, 00:15) *
Praca , Kobieta , Studja i PS3 . This is Living

Podejzewam, ze studjujesz nauki scisle wink.gif
Shadow864
CYTAT(Fenix @ 26 09 2008, 12:23) *
[

CYTAT(Shadow864 @ 25 09 2008, 00:15) *
Praca , Kobieta , Studja i PS3 . This is Living

Podejzewam, ze studjujesz nauki scisle wink.gif

Informatyke (dzienna , państwowa co by nie było wink.gif

To jak, gramy jakoś dzisiaj?
Co do sparingów to ja bym jednak wolał zeby to był którys z tych dni
czw pt sb niedziela. Z czego najchetniej godziny wieczorne tak po 20.
Jak wam tylko wtorek pasuje to ja sie jakoś dostosuje.
Kwapi
też chciałbym jakiś precyzyjny dzień. Mi pasuje jutro, o każdej porze.
Wszyscy grający w Warhawka niech dodadzą mnie do listy znajomych:

Kwapi_PL

mam Headset i dodatki
Musiolik
Dziś jak będzie 8 chętnych to można koło 21, jutro koło 20.
Kwapi
dzisiaj jednak mogę. Dopiszcie mnie. Musiolik, jaki jest twój PSID? Dodajcie mnie do klanu.
killdante
jak mam czas to gram prawie codziennie (mniej w weekend) i tak samo stawiam serwer na 8 ludkow o nazwie "killdante" jak cos to zapraszam na lanie smile.gif, a wracajac do sparingu to proponuje nastepna niedziele (bo malo czasu zeby sie zorganizowac na najblizsza) zreszta niech kazdy rzuci propozycje kiedy mu pasuje i na przyszly tydzien cos wymyslimy tylko musi byc pewniak z serwerem i na ile osob...
Oblesny
ja jutro bede - dzisiaj chyba nie ;p
tomek0306
ja tez jestem chetny zawsze ale sa przypadki losowe kiedy tak jak dzisiaj na pol dnia wylaczyli internet bo awaria byla szlak by trafil
Snake_PL
Macie jakis klan na 10 osób? Bo bym chętnie dołączył i zrobił sobie jeden z ostatnich pucharków w Warhawku i jasli będziecie grali dajcie znać bo musze jeszcze trofeum gdzie trzeba zebrać 6 pasażerów do statku, PSN ID: Devilek jak możecie wyslijcie tylko samą zape do klanu bez invitów do PSN normalnego bo mam juz 49 a chce aby mi wipeout chodził.
Musiolik
To jest ktoś chętny grać w Warhwaka dziś? Jak tak to o której?
Oblesny
ja tak o 22 bede, mzoe troche wczesniej

wszyscy offline tongue.gif
Musiolik
CYTAT(Oblesny @ 27 09 2008, 22:55) *
wszyscy offline tongue.gif

Nikt sięnie odezwał to oglądam mecz wink.gif mogę za 45 minut włączyć, ale pewno teraz wszyscy w Wipeouta grają wink.gif
Oblesny
prawda ;p w burnouta i w wipeouta ludzie giercuja jak sprawdzalem hehe ;] jak mozesz Musiol to zalacz i daj mi lidera Trophy Hunters ;p bo musze ten trophy zrobic ciagle ;p ale grac to juz chyba nie bedziemy dzisiaj
killdante
Apeluje do wszystkich maniakow Warhawka

Najlepszy Klan Warhawka w Polsce czyli "Natural Born Killers" poszukuje graczy do rozgrywania klanowek na Gamebattles, potrzebujemy dwuch lub trzech ochotnikow, i chodzi nam o konkretnych graczy (niedzielni gracze odpadaja). Wszystkich chetnych prosze o pisanie na PW

Nadmienie tylko ze w zeszlym sezonie zajelismy drugie miejsce w tabeli.
wiedzminka
Ja jestem dobrym graczem o czym chyba wiesz bo już nie raz graliśmy sparingi i mamy się w liście friends. Niestety nie moge przystać na propozycje ponieważ mój wolny czas na granie wynosi 2,5 godziny dziennie i jest uzależniony od wielu rzeczy(żona, dziecko, własna firma). Dodatkowo obecnie nie moge się oderwać od Wipeouta HD i Soul calibur 4. Uwielbiam Warhawka ale nie dam rady wstąpić do waszego klanu.
killdante
Nikt juz nie gra z tego forum ?
Fenix
graja graja ale nikt chyba nie jest calkowicie dostepny. rozgrywki klanowe rozgrywkami ale moze warto znowu wrocic do srodowych sparingow ?
wiedzminka
Środowe sparingi były fajne, jak coś to ja się piszę.
Co do grania w Warhawka to ja nadal gram, ale tylko 7-8 godzin w miesiącu. Reszta czasu idzie na inne gry.
boski_karol
Ja też się pisze na jakiś mały sparing. A fakt faktem grywam ostatnio mało w warhawka, ale z przyjemnością trochę pobiegam z wami...
killdante
trzeba znalesc osobe ktora postawi serwa na minimum 12 ludzi i gramy...
Oblesny
chetnym na granie polecam wejsc do tematu Warhawk w dziale Trophy ;]
killdante
Ugadywanie sie na zdobywanie trofeow nie jest w moim stylu nie kreci mnie to wogole, gram bo sprawia mi to przyjemnosc szczegolnie katowanie innych przeciwnikow tongue.gif a co do sparingow to na dniach postaram sie zalatwic serwer i wtedy podam jakies szczegoly...
killdante
W najblizsza niedziele 16.11 okolo godz. 20 organizuje sparing na 24 graczy, beda grali tylko polacy wszystkich chetnych prosze o zgloszenia na forum lub na PW, nazwa serwera oraz haslo bedzie wysylana do kazdego za posrednictwem forum lub PSN. Wszystkich serdecznie zapraszam.

Lista graczy

1. SM1pl
2. Damian_pl
3. Didu
4. Killdante
5. Kunta-kinte
6. Akson_pl
7. Michal919
8.

24...
waldusthecyc
killdante - ja chętnie się wpisuję. Na 20-tą nie zdążę, ale bardzo chętnie dołączę godzinkę później. u mnie Warhawk wrócił do łask (przy takim nawale nowych tytułów!) więc potrzebuję solidnego treningu (narazie jestem mięso armatnie, chyba że gram z Brytyjczykami wtedy jestem Man of the Match tongue.gif )
killdante
Mam tylko nadzieje ze znajdziemy 24 chetnych i zagramy jak kiedys smile.gif

Lista graczy

1. SM1pl
2. Damian_pl
3. Didu
4. Killdante
5. Kunta-kinte
6. Akson_pl
7. Michal919
8. Kozbinio
9. Piekielnyz
10. Ra2e7oR
11. Cierpek
12. MadMikePL
13. Furio2000
14.

24...
PiekielnyZ
jakby co ja chetnie zagram z wami tylko dajcie znac kiedy zebym mogl sobie zarezerwowac czas. nick psnetwork mam taki sam jak tu . chcialbym rowniez abyscie pomogli mi zdobyc awarda o nazwie warhawk recruiting bo bez niego nie moge zdobyc wyzszej rangi tongue.gif
waldusthecyc
CYTAT(PiekielnyZ @ 13 11 2008, 11:12) *
warhawk recruiting bo bez niego nie moge zdobyc wyzszej rangi tongue.gif

hehe - mam ten sam problem biggrin.gif
PiekielnyZ
A może ktoś mi wyjaśni jak najłatwiej zdobyć tego ribbona ;p
killdante
Wczesniej pisalem ze sparing odebedzie sie w niedziele (16.11.08) o godz. 20, fajnie by bylo zeby osoba ktora sie zapisala na liste a nie bedzie mogla ostatecznie zagrac zeby dala znac o tym fakcie.
PiekielnyZ
Mi tam ten termin jak najbardziej pasuje happy.gif
waldusthecyc
witam
na szybko - dzis od okolo 22.30 gram do nocy - chętnie z kimś

pozdro
nick: kozbinio
wiedzminka
Sparing był bardzo fajny szkoda tylko że było nas tak mało. No właśnie, gdzie do cholery podziały się pozostałe osoby które deklarowały że będą grać ? Ech...
Ja zakończyłem granie o 22.00 jak tylko skończył się drugi death match, czy graliście jeszcze dalej ? didu
waldusthecyc
hej - ja niestety się spóźniłem - zacząłem grać o 2 w nocy ... przepraszam Was bardzo, ale droga do domu była jednak zbyt długa :-(
pozdrówki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.