Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Dr.Czekolada
Hmmm, pokrętne jest rozumowanie wydawców.. w każdym bądź razie, dla osób które nie mają karty kredytowej/ PS Store nigdy nie bedzie w Polsce i nie ukarzą się oficjalnie PS Card - bedzie to jedyne wyjście.
Memory
Nowy trailer - http://www.gamevideos.com/video/id/10908
YETI
CYTAT(Memory @ 23 04 2007, 20:20) *

Pomyliłes linki.

Warhawk 'Air Combat' trailer
http://www.gamevideos.com/video/id/10944

Czyli bedzie wybor miedzy air combat, ground combat lub to i to (bardzo dobrze). Mam nadzieje ze Sony nie spapra tej gry bo zapowiada sie swietny multiplayer.
YETI
Warhawk - fotki z multipayera
http://www.ps3site.pl/ps3-news/warhawk-fot...ra-t1647.0.html
Jakim
hmm ludzie narzekaja na prawę graficzną tego tytułu, a dla mnie on wygląda naprawdę porządnie, szczególnie jak na multiplayerowy tytuł.
Mam nadzieję że gra sprosta wymaganią i będziemy meli w końcu solidna online'ową siekę w powietrzu i na lądzie:D
YETI
CYTAT(Jakim @ 24 04 2007, 16:35) *
hmm ludzie narzekaja na prawę graficzną tego tytułu, a dla mnie on wygląda naprawdę porządnie, szczególnie jak na multiplayerowy tytuł.

Jakim polecam trailer z amerykanskiego PS Store (Warhawk trailer2). Gra wyglada naprawda bardzo ładnie.

CYTAT(Jakim @ 24 04 2007, 16:35) *
Mam nadzieję że gra sprosta wymaganią i będziemy meli w końcu solidna online'ową siekę w powietrzu i na lądzie:D

oby, oby smile.gif dobry multiplaerowych gier nigdy mało smile.gif (w koncu ile mozna grac w Resistance czy MotorStorm wink.gif )
Jakim
trailer z PS Store widziałem:D Jak się nudze to ściągam wszystko praktycznie z ps store heheh.

mam jeszcze nadzieję że zwiększą liczbę osób podczas onlineowej sieki bo 32 osoby przy takich możliwościach (ziemia, powietrze) to trochę za mało;]
Dr.Czekolada
Ludzie w (_)_) tą grafike, byle była czytelna. Oby te trailery na 100000 % ukazywały to co nas czeka.
YETI
Za jakis czas mozemy spodziewac sie dema
Wszystko co mogę powiedzieć na ten temat, to to, że moi współpracownicy uważają, podobnie jak ja, iż prezentacja gry za pomocą dema bardzo pomoże w jej popularyzacji. Z drugiej strony wypuszczenie dema, pomoże także nam nad ostatnimi szlifami nad tym tytułem. Rozmowy z SONY trwają i mam nadzieję, iż skończą się po naszej myśli.
http://www.ps3site.pl/ps3-news/warhawk-w-b...mo-t1836.0.html
pack
Official Warkhawk Beta - Begins May 24th
YETI
CYTAT(pack @ 17 05 2007, 11:14) *
Official Warkhawk Beta - Begins May 24th

Ciekawe czy tylko dla wybranych osob.
nightrunner
W koncu beta testy - to znaczy ze mozemy sie spodziewac dopracowanego online (mam nadzieje ;-) )
Ogólnie uważam że gra ma ogromny potencjał - już widze oczyma wyobraźni te batali pomiedzy klanami...Oddzial skladajacy sie z piechoty czołgów i statkow powietrznych napierajacy na drugi klan... ahh tongue.gif
YETI
CYTAT(nightrunner @ 17 05 2007, 11:26) *
Ogólnie uważam że gra ma ogromny potencjał - już widze oczyma wyobraźni te batali pomiedzy klanami...Oddzial skladajacy sie z piechoty czołgów i statkow powietrznych napierajacy na drugi klan... ahh tongue.gif

Dokładnie, to moze byc naprawde bardzo dobra gra online. Osobiscie pokładam spore nadzieje w tym tytule.

a tymczasem dwa nowe filmiki z nowej mapy!

Warhawk 'Dogfight' gameplay
http://gamevideos.com/video/id/11575

Warhawk 'On Foot' gameplay
http://gamevideos.com/video/id/11576
mczaper
Testuj Warhawk!
http://www.kikoo.pl/news/246-1/Testuj-Warhawk/
YETI
Taking Flight Gameplay
http://download.gametrailers.com/gt_vault/...light_gp_gt.wmv

Graficznie coraz lepiej, jest juz naprawda bardzo ładnie. Zupełnie nowa mapa ktora jest ogromna.
YETI
Osoby ktore zamierzaja kupic WarHawka a nie maja jeszcze HS.

Warhawk With A Free Bluetooth Headset!!
WarHawk will be available to download, or you can buy it on Blu-ray. And if you buy it on Blu-ray, you get a free Bluetooth headset with it. Sorted.
smile.gif

http://www.ps3forums.com/showthread.php?t=73402

Mam nadzieje ze to nie zadna sciema smile.gif
Emiel
YETI, ale czemu miałaby być ściema przecież czymś muszą podnieść cenę, bo prawda taka, że Warhawk nie jest pełnoprawnym produktem. Wydanie go na płytkach BD będzie sporo kosztować, więc koszty zostaną wciśnięte w headset, jak gra wyjdzie za 200zł, a na PS Store będzie kosztować, ile 80zł?
Emet
Obczajcie trzecią minutę filmiku (gdzie ok 3:20). Ciekawa rzecz. I swoją drogą, jeśli po czymś takim ilosć detali pozostaje bez zmian to nieźle.. ale po wiecej lookajcie filmik: http://stage6.divx.com/Game-Comparisons/vi...X-360-(updated)
mczaper
Beta testy Warhawk ruszają !
Zaproszenia rozesłane. Sprawdź czy załapałeś się na beta testy gry Warhawk.
http://www.kikoo.pl/news/261-1/Beta-testy-Warhawk-ruszają/
ziemia1
CYTAT(mczaper @ 23 05 2007, 08:48) *
Beta testy Warhawk ruszają !
Zaproszenia rozesłane. Sprawdź czy załapałeś się na beta testy gry Warhawk.
http://www.kikoo.pl/news/261-1/Beta-testy-Warhawk-ruszają/

sa na tym świecie pie(pipi)eni szęściarze
YETI
CYTAT(ziemia1 @ 23 05 2007, 09:31) *
sa na tym świecie pie(pipi)eni szęściarze

A jednym z nich jest osoba z mojej FL. Obiecał mi ze skrobnie jakas relacje na forum, plus moze nagra jakis filmik.
Wiec czekamy cool.gif
emo_vamp
Woot, zostalem wybrany do bety smile.gif O wrazeniach napisze pozniej jak mi sie gierka sciagnie.
Trzcina
Gdzie trzeba bylo zglosic chec wziecia udzialu w becie?
ziemia1
hehe szczęściarze

http://www.philipaustin.co.uk/?p=77
mczaper
CYTAT(Trzcina @ 25 05 2007, 14:54) *
Gdzie trzeba bylo zglosic chec wziecia udzialu w becie?

Na stronie stworzonej specjalnie do tego celu. Wypelnic formularz i czekac smile.gif Jakby co to sttrona jest juz offline ;]
http://www.kikoo.pl/news/246-1/Testuj-Warhawk!/
Trzcina
Pojawilo sie info o tym ze MOZNA testowac BETE Warhawka, nawet jak sie nie mialo zaproszenia... smile.gif Oczywiscie jest POZA WIEDZA SONY. Wiec w efekcie nie jest legalne wink.gif Chyba... nie wiem, bo nie czytalem rightsow w becie warhawka wink.gif

Za jakies 45 minut bede testowal jak to dziala na firmware 1.80.. jak zadziala, to GIT ;] 45 minut jest potrzebne na sciagniecie tejze bety, ktora zajmuej 725 MB tongue.gif biggrin.gif
YETI
Gdzie ta beta sie znajduje??!!
Trzcina
Lool, spokojnie...

Nie ma LEGALNEGO sposobu na to zeby to zrobic. Wiec nie napisze tutaj ani slowa wiecej. smile.gif Pytania w odpowiednim temacie w dziale Hardware, Scena itd.
YETI
ehh...Trzcina a juz myslałem ze udostepnili bete dla wszytskich ;/
Trzcina
Wlasnie uruchomilem BETE u siebie wink.gif Za chwilke klikne online i dowiem sie jak to chodzi biggrin.gif Dolaczylem sie od jakiegos server na ktorym jest 18 osob i ide grac smile.gif
YETI
Ja tez tak chce sad.gif
Napisz czy gra wymaga duzego skilla, czy wiecej osob porusza sie po mapie na nogach czy w jakis pojazdach, jakie sa tryby gry (flagi, tema slayer?), ile i jak duze sa mapy w becie, no i jak jest pod wzgledem graficznym smile.gif
Trzcina
Nic nie napisze poki co. Bo Beta ma tendencje do freezowania... i wlasnie zkillowala jakis server na ktorym DALO sie dolaczyc do gry. Bo drugi server ma max liczbe graczy i sie nie da dolaczyc... Z kolei przy zakladaniu gry, freezuje sie tak ze tylko twardy reset (ptrzytrzymanie power) skutkuje.

Nie jest to wina tej instalacji warhawka ktora mam... po prostu beta ma tendencje do tego i zdarza sie to roznym ludziom... ale poprobuje jeszcze.

Edit./...

Jaka bzdura REFRESH serwerow nie wystarczyl zeby pokazalo wszystkie z calego swiata... trzeba bylo wyjsc do menu i wejsc z powrotem. Teraz widac kolejnych 60 serverow wink.gif Moze uda mi sie pograc.

Edit2

dobra, pogralem jakies 5 minut... po czym zaliczylo freeza wink.gif Nie chce mi sie juz bawic dzisiaj. Ale bylo calkiem fajnie. Duzo ludzi na jednej mapce, duzo broni i zginalem po chwili nie widzac nawet kto mnie zabil ;]

Mam nadzieje ze wypuszcza inna bete, ktora nie bedzie freezowac... Jutro poprobuje dalej ;]

Polecam ten temat :

http://www.ps3news.com/forums/playstation-...up-73396-3.html
emo_vamp
Pierwsze wrazenia z bety:
W becie dostepny jest tylko tryb online, zaraz po wlaczeniu gry mozemy zalogowac sie do glownego serwera i przejrzec jakie gry sa aktualnie dostepne. Mozemy dolaczyc sie do gry albo i stworzyc wlasna. Jest kilka trybow do wyboru, ja przetestowalem na razie tylko Team Deathmatch ale z tego co widzialem dostepne sa jeszcze m.in. Free For All czy Capture The Flag. Gralem na serwerze z 32 osobami, 16 na 16. Mozemy korzystac z roznych pojazdow, do tej pory widzialem m.in. czolg, samochod terenowy (do ktorego potrzebna jest pomoc dugiej osoby, jakoze nie mozna kierowac samochodem i strzelac w tym samym czasie), dwa typy samolotow (jeszcze nie wiem czym one sie roznia oprocz wygladu) jak i mozna rowniez pobiegac "na piechote". Gra jest szybka, po planszach porozzrucane sa powerupy i nowe bronie (karabin maszynowy, snajperka itp). Z innych powerupow mozna wymienic np. niewidzialnosc dla samolotu czy granaty powietrzne zaklocajace prace samolotow wroga. Grafika jest przejrzysta i cieszy oko aczkolwiek nie jest to z pewnoscia MGS4 czy FFXIII. Gra sie naprawde wysmienicie i nie moge doczekac sie na final realese. Jedynym mankamentem sa - jak wspomnial Trzcina - zwiechy gry, tylko hard reset pomaga. Z poczatku myslalem, ze to moja konsolka widziwia ale okazalo sie, ze wszyscy maja z tym problemy. Ok, ide grac dalej smile.gif
YETI
emo vamp w becie jest dostepne tylko online, w pełnej wersji bedzie tak samo. Sony nie przewiduje single playera.

teraz kilka pytanek
-Ile jest map w becie?
-jak jest ich wielkosc (czy moze jak w Resistance ich wielkosc zalezy od liczby graczy w danej grze?)
-czy uzywanie zwyklego pistoletu i np. karabinu wymaga innego skilla? (inaczej sie strzela, karabinem np. bardziej trzesie, itd.)
-jezeli zestrzelimi samolot, czy sprzedamy komus heada z snajpy to dostajemy jakies medala (jak np. w Resistance)
-jak sie lata Wahawkiem za pomoca sixaxisa smile.gif
Emiel
Są 4 mapki, ale każda z mapek może mieć kilka layoutów 4 czy 5 (nie wiem nie sprawdzałem wszystkich bo gra freezuje).
Warhawkiem lata się fajnie za pomocą Sixa, ale trzeba najpierw załapać co i jak. Jak dla mnie było tego w pierwszym momencie trochę za dużo znaczy się 2 analogi i jeszcze wychylenia, ale to kwestia przyzwyczajenia.

Co do medali i takich tam, to wydaje się że takie coś jest/będzie bo jak się kończy runda to pokazuje tabele z nazwą graczy a obok jest spore puste pole o nazwie ribbon, więc pewno za coś można je dostać.

Reszta jutro bo nie mam siły, a nauka jeszcze na mnie czeka.
YETI
thx za odpowiedz

gamestop przyjmuje juz zamowienia na gre, za jedyne 40$
http://www.gamestop.com/product.asp?product%5Fid=270001

Ciekawe czy headste bedzie w kazdym zestawie.
Foxter
te porozrzucane bronie sa w czerwonej lub niebieskiej ramce czyli sa przypisane do danego teamu.. i z przeciwnej druzyny nie mozna jej wziasc.

sa tutaj rangi (zalezne od ilosci pkt.) , medale i inne swiecidelka (razem do uzbierania ok. 70)

odnosnie skilla to raczej wszystko wyglada tak samo.. takie mam odczucia przynajmniej.... roznica jest miedzy piechurem, czolgiem a warhawkiem biggrin.gif

niestety FF jest on confused.gif - juz przyzwyczailem sie do resistance ze jest on wylaczony.. i czasami moze ktos wejsc na serwer i zabijac swoich.. tak jak ja to robilem... co sprawila duza przyjemnosc biggrin.gif - nie widzialem jakiegos systemu votujacego...

Emiel
Przed wyjazdem pograłem jeszcze chwilkę, więc może jeszcze napiszę o moich wrażeniach. Przebijając się przez ciągłe freezy, co nieźle boli gdy akurat się wczułeś i już zaczyna Ci się podobać, a tu kolejny boom i restarcik, ale do rzeczy.

Słowo o grafice. Pamiętam jak zapowiadali powrót Warhawka był ekstra filmik z milionami samolocików, krążownikami i żołnierzami na ziemi. Co się z tego ostało wszyscy wiemy. Gra okazała się pomimo sporych nakładów pracy projektantów tak niewielka, że pozostała po niej wersja do ściągnięcia, a nie pełnoprawny produkt. Więc tyleż samo ostało się z grafiki. Jest przejrzyście, jest czysto, ale niczym nie zachwyca. Z tych 4 dostępnych mapek można powiedzieć, że ta która była cały czas prezentowana na filmikach promocyjnych jest najładniejsza. Jedyne co developerzy na PS3 opracowali to woda i tutaj naprawdę prezentuje się bardzo ładnie. Z drugiej strony chociaż zostawiamy smugę lecąc nisko nad nią, to jak zatrzymamy się przy wyższej fali to ona po prostu przez nas przeniknie co wygląda dziwnie (z drugiej strony kto by robił takie testy tongue.gif). Animacja bohatera jest taka sobie, nic do niej nie mam ale patrząc na Uncharted na pewno chce się więcej niż ten taki standard będący w sumie bliżej PS2 niż next-gena. Swoją drogą same postacie obu ras konfliktu jakoś tak śmiesznie wyglądają, jakby troszkę nienaturalnie (to czysto subiektywne odczucie). Miejscami nawet ładne teksturki, oglólnie jest dość średnio. Jednak to co mnie strasznie wkurzyło to drzewa. Nie tyle sam wygląd, ale ich wkopanie w ziemie. Ja zrozumiem wiele, ale to drzewo nie musi się super rozpadać, ale niech chociaż zniknie gdy strzelam do niego z bazooki/czołgu. Najlepsze było jak utknęliśmy czołgiem wjeżdżając głębiej między drzewa nie dało się z nich już wyjechać smile.gif i trzeba było porzucić czołg bo zwietrzył nas jakiś warhawk.

Plansze i ich layout. Widziałem wszystkie, layout sporo zmienia, ponieważ praktycznie na niektórych wersjach nie da się walczyć na ziemi tylko wskakujesz do samolotu i lecisz. Plansze są całkiem fajnie pomyślane i jak są w miarę równe składy to walka jest wyrównana i nie musisz wcale biec godzinę, żeby znaleźć przeciwnika. Niestety system punktowy jest w becie jakiś nienormalny, albo mi się nie udało przestawić można ustawić liczbę punktów do zwycięstwa na 4, 500, 1000 i 2000. Przy 4 to gra się od razu kończy, a przy 500 zawsze kończy się czas chyba, że trafimy na naprawdę pełny serwer i sporo ludzi. Pingi są czasem wysokie, ale no głównie serwery stoją w stanach, jednakże wszystko ładnie hula bo żadnych lagów nie mam.

Co do samej broni i rozgrywek. Na ziemi mamy w zasadzie standard czyli pistolet, karabin, snajperka, wyrzutnia rakiet, miotacz płomieni. Mamy jeszcze nóż, ale to ostateczność, której nigdy nie użyłem. O dziwo najlepszy jest miotacz płomieni, który potrafi całkiem sprawnie nawet spalić stojącego warhawka. Niestety wybuchy pojazdów nie wyglądają najlepiej, ale to w niczym nie przeszkadza. Miotacz też dobrze sobie radzi z ludźmi. Większość broni jest typowa i od razu ją uzbrajając wiemy czego mamy się spodziewać, czyli że z rakietnicy można fajnie rozwalić czołg/warhawka ale człowiek może unikać wink.gif. Snajperka bez rewelacji bo za dużo się dzieje, żeby siedzieć i kampić ze snajpą. Najlepszą bronią na warhawki są wieżyczki rozstawione na planszy. Ogólnie muszę powiedzieć, że są strasznie dobre. Na planszy gdzie się nie walczy na ziemi wystarczyło, że zasiadłem do takiego działka i zdobyłem sporo więcej punktów niż latając samolocikiem (wiadomo trzeba się za kolesiem gonić, a to Ci umknie, a to poleci po health), a z działka przelatując zbiera jedną serię i umiera. Wiadomo potem przestają podlatywać, ale przy walce na 32 graczy zapewne zawsze będzie jakieś mięso. Jak graliśmy na małym serwerze to lecąc we 2 warhawkami koleś nas zdążył rozwalić z jednego działka zanim my do niego dolecieliśmy.

Pojazdy tutaj też nie ma rewelacji tylko ograne schematy. Czyli czołg i jeep. Wiadomo jeden szybki, ale zbiera straszne baty od wszystkie co przelatuje/przechodzi czy nawet działka. Czołg znów jest wolny i stąd łatwo go rozwalić warhawkiem. Chciałoby się jakiejś innowacji z drugiej strony widać, że wszystko jest w miarę przemyślane i nie ma takiej sytuacji, że nie wiadomo co zrobić bo kolesie się dobrze zabunkrowali. Zawsze można ich podlecieć warhawkiem albo zaatakować z ziemi. Rozgrywka jest dość dynamiczna, stąd też opóźnienie po śmierci oczywiście do ustawienia (0, 5, 10, a nawet 15 sekund). Standardowo jest 5 sekund i to wydaje mi się akurat, żeby znów się rzucić w wir walki.

W powietrzu mamy oczywiście inny zestaw broni. Mamy cluster bomb dobry np. na właśnie kolesi bunkrujacych się czy działka. Mamy chaff by rakiety nas nie trafiały. Niewidzialności chyba nie trzeba tłumaczyć. Rakiety namierzane, mniejsze, ale takie których można więcej wystrzelić swarmy i lightning gun. Tego ostatniego specjalnie nie miałem okazji sprawdzić, więc ciężko mi powiedzieć, parę razy do mnie strzelano z tego z różnym skutkiem. Są jeszcze miny, które są bardzo fajne. Walka w powietrzu to ciągłe zmagania ze sterowaniem przynajmniej początkowo. Machasz padem, prawym analogiem obroty i uniki, a lewym jeszcze celujemy. W końcu idzie ok, choć w pierwszym momencie jak dla mnie spory chaos. Swoją drogą jak gra sporo ludzi w powietrzu to dopiero jest wojna, robisz jeden unik by wpaść na celownik innego kolesia. Na pewno łatwiej jest być atakującym niż kolesiem, który ucieka bo w moim odczuciu ciężko unikać rakiet i zawsze coś tam Cię trafi + jeszcze jakieś działko i umierasz. Rzadko dasz radę się wybronić, choć wiadomo szybki obrót i walka oko w oko może odwrócić losy pojedynku. Same uniki zostawiają ładnie wyglądające smugi powietrza.

Przypomniało mi sie, że mamy na ziemi oczywiście granaty. Swoją drogą animacja rzutu, fizyka i sam wybuch wyglądają tak średnio, ale cóż poradzić. Same granaty są takie średnie, na większe zgrupowania jak najbardziej.

Tak grając w tą betę myślę sobie, że gra jest bardzo fajna, choć chwilami potrafi być chaotyczna, szczególnie w powietrzu. Gdy tak wiele się dzieje. Na pewno będzie trochę ludzi, którzy będą w to grali masowo to mi się Warhawk podoba jako gra dla odprężenia do odpalenia + możliwość ostrej naparzanki we 4 na jednej konsoli. Tylko czy to czego oczekuję będzie warte ceny, którą sobie zażyczy za produkt Incognito Sony. Zobaczymy, ja się bawiłem bardzo fajnie, gdyby nie freezy.

@Foxter
Friendly Fire można wyłączyć przy ustawianiu serwera, choć standardowo jest 100%. Systemu votującego jako tako nie ma, ale jak to Ty zakładałeś grę, to masz możliwość danego gracza kicknąć czy nawet zbanować.
Foxter
taa i ta bron tez kazda mozna jednak zbierac nie ma znaczenia w jakiej ramce jest tongue.gif

pokoje sa zakladane pod mozliwosci lacza?
GMB
Jest możliwość zmiany widoku? Zarówno gdy śmigamy pieszo czy używamy pojazdu. Jak jest z celowaniem i precyzją kiedy naparzamy z broni ręcznej do innego piechura?
Trzcina
Mozna zmieniac kamere wink.gif Jesli chodzi o celnosc to nie wiem, bo poddalem sie z powodu freezowania... Ale widze ze chlopaki daja rade tongue.gif
GMB
CYTAT(Trzcina @ 28 05 2007, 09:36) *
Mozna zmieniac kamere wink.gif Jesli chodzi o celnosc to nie wiem, bo poddalem sie z powodu freezowania... Ale widze ze chlopaki daja rade tongue.gif

W takim razie jak się prezentuje się widok FPP podczas biegania i używania maszyn? Widać kokpit a czołgach albo Warhawk'ach? Jeśli tak to czy podobnie ma się sprawa podczas biegania? Jest widoczny gun?
Trzcina
Lol... ;P

Za duzo pytan wink.gif Ja wiem tylko ze mozna zmienic. Nie mam pojecia jak sie gra bo nie probowalem, olalem to i wrocilem do normalnego widoku (mowie o lazeniu na ziemi...) ;p
Emiel
Pokoje są zakładane pod łącze. Gdy zakładasz grę to Serwer testuje jaki masz download/upload. Względem tego pozwala Ci dobrać maksymalną liczbę graczy, żeby nie przeciążać łącza ( u mnie to było chyba 16 osób).

Co do widoku to przyznam, że nie wiem bo nie sprawdzałem. Ogólnie pad jest dość mocno obłożony przyciskami, a jednak trzeba się wyuczyć sterowania w 3 trybach: jazda pojazdem, wznoszeniem warhawkiem, latanie warhawkiem no i oczywiście jeszcze normalne bieganie. Mogę Cię zapewnić, że w widoku z czołgu nie ma kokpitu. Podobnie wątpię, żeby tak było w warhawku, ale mówię nie sprawdzałem, a teraz już nie sprawdzę bo praktycznie na miesiąc jestem uziemiony od konsoli, ale to Foxter zapewne napisze.

Ogólnie celowanie jest przyzwoite, a nawet bardzo ok. Na standardowych ustawieniach nie miałem problemu z zabijaniem innych ludzi, chociaż z karabinu się trochę źle strzelało. W ogóle w mało której grze na konsolę widziałem tyle opcji dotyczących ustawień kontroli. Zresztą dość takie dziwne, bo nie wiem jak wy, ale jakoś byłem zaskoczony jak na ziemi z pistoletu strzelając celowanie miało invert ustawiony domyślnie.
GMB
Sorki że męczę gitarę. Interesuje mnie czy grając z widoku FPP na ziemi podczas biegania widać pukawkę tak jak w FPS'ach? Jeśli tak to napiszcie co się lepiej sprawdza w Warhawk'u? Granie TPP czy FPP bo jak wiadomo niektóre gry są wręcz stworzone do tego by grać w nie z widoku FPP a inne typowo pod TPP. Dlatego też chce poznać Waszą opinie odnośnie tego jakim rodzajem strzelanki pod tym kątem jest Warhawk.
Foxter
ja tam nie moge nic znalezc zeby przelaczyc TPP na FPP hyh.gif
Don Kaczorek vel Kaczondo
Dynamiczne strzelanki na konsole lepiej sie spisuja w TPP, wiec imo widok fpp jest niepotrzebny. Lepiej, zeby dopiescili pozostale elementy.
froniu
Ja tez niemoge znalesc przelaczenia na fpp ale wydaje sie to niepotrzebne dobrze jest jak jest smile.gif na poczatku dziwnie mi sie gralo bo przyzwyczajenie do resistance ale teraz juz coraz lepiej ! ogolnie u mnie nie zauwazylem lagow wszystko wmiare plynnie chodzi jeszcze zadnego zwisa nie mialem, mapy sa nawet fajne , samolotami lata sie super ,pojazdami jezdzi juz troche gorzej, jeszcze musi byc troche rzeczy dopracowane , a co do grafiki to strasznie niepodoba mi sie wykonanie chmur i mgielek co tu duzo mowic jest kiepskie! ogolnie jest ok ale musza nad nia jeszcze popracowac ! edit: no dzisiaj wieczorem to sie strasznie wieszalo i tylko wylaczenie konsoli pomagalo smile.gif
Emiel
froniu wątpię, żeby takie rzeczy o których mówisz poprawili. To jest beta, więc teraz tylko szukają takich bugów, jak te błędy wynikające z tego, że gra freezuje. Chmurki i obłoczki to fakt zapomniałem o tym napisać wyglądają brzydko, ale podobało mi się, że jak strzelałem w taką chmurkę to zostawały ślady przelotu pocisków, co było całkiem niezłe.
froniu
no tez to zauwazylem z tymi sladami calkiem niezle , a co do tych chmur i mgiełek ja mam jednak nadzieje ze to poprawia lepiej by sie grafika prezentowala bo to strasznie przynajmniej mnie gryzie w oczy smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.