Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
Orange
IGN 8.8 thumbsup.gif

http://ps3.ign.com/articles/816/816472p1.html
atom3k
Fotki headsetu WarHawk`a:
http://polygamia.pl/warhawk-a-w-nim

Taka słuchawka będzie pasować do telefonów?
Ural
Tak, Jabra to jedna z bardziej znanych firm od headsetów od telefonów i nota bene headest sprzedawany z Warhawkiem to JEST headset od telefonów właśnie, a nie jakiś specjalny model - więc z każdym telefonem obsługującym headsety bluetooth powinien działać.

Ja mam pytanie z innej beczki - czy ktoś już kupił Warhawka z USA? Mam na myśli ludzi rezydujących w Europie. Jeśli tak to jak kupiliście i czy wszystko śmiga ok?
Pablo el
Pakupil warhawka i zagral trzy rundy. Popatrzylem na zegarek a tu dwie godzinki pekly niczym 5 minut biggrin.gif

+Grafika jest duzo lepsza niz w becie - tekstury sa ostrzejsze, bump maping zdecydowanie lepszy, wiecej szegolow....
+Gra jest szybsza niz beta o okolo 15% - szybicej biegasz, latasz itp
+Balance zostal zmieniony - np karabinek zabiera duzo mniej itp
+Rozpierducha jest konkretna i co najwazniesze wciaga!
+VoiP jest zrobiony najlepiej jak tylko sie da - nie ma to plucia, skrzeczenia itp. Wszystko pieknie ladnie slychac nawet podczas najwiekszej zadymy. Jestem w szoku!
-tylko 5 map - smiech na sali
-tylko 3 vehicles - smiech na sali
-kontrola warhawkiem wymaga ogrania
Ural
Możemy wieczorem zagrać partyjkę wink.gif.
volvo95
Recenzja headsetu dołączonego do Warhawka:
http://reviews.cnet.com/bluetooth-headsets...?tag=prod.txt.1

Chyba poczekam na wersję pudełkową tej gierki ...
YETI
CVG 9/10

Czyli mamy świetną grę online smile.gif Tylko czekam jak WarHawk pojawi się w ultimie i zamawiam smile.gif

14-15 września spotkamy sie na serverach Warhawk'a hyh.gif
Pablo el
CYTAT(Ural @ 29 08 2007, 09:05) *
Możemy wieczorem zagrać partyjkę wink.gif .

Twoj wieczor = moje popoludnie ktore spedzam w pracy wink.gif Ale gdzies od 23-24 bede siedziec.

Zalozylem temat do ustawek -> klik
bartiz
Jutro (30) wychodzi WarHawk na europejskim PS Store ??
YETI
nie, ma byc do pobrania w sobote
edit : WarHawk jednak jutro na "palowskim" PS Store
http://www.ps3site.pl/warhawk-opozniony-europie

CYTAT(Pablo el @ 29 08 2007, 17:50) *

IMO nie potrzebna, ta grai tak tylko ma tryb online, wiec spokojnie mozemy tu rozmawiac o tego typu sprawach

fotki headsetu dołączonego do gry
http://www.ps3site.pl/niespodziewany-hit

a ja jeszcze sobie poczekam dwa tygodnie na wersje BR confused.gif (jak pewnie 90% osób z tego fora)
Pablo el
CYTAT(YETI @ 29 08 2007, 11:55) *

IMO nie potrzebna, ta grai tak tylko ma tryb online, wiec spokojnie mozemy tu rozmawiac o tego typu sprawach

Jestem tego samego zdania ale to nie ja ustalam zasady na tym forum wink.gif
OlooS
Kurcze ale bym sobie juz w to pogral...no ale czekam oczywiscie na wersje pudelkowa...z tego co tu wyczytalem bedzie tylko 5 map ? jezeli tak to troche malo no ale grac sie napewno bedzie swietnie
YETI
CYTAT(Pablo el @ 29 08 2007, 17:59) *
CYTAT(YETI @ 29 08 2007, 11:55) *

Jestem tego samego zdania ale to nie ja ustalam zasady na tym forum wink.gif

To nie lepiej przenieść ten temat do działu online? smile.gif
volvo95
Gdyby ktoś jeszcze o tym nie wiedział:

Wersja pudełkowa Warhawka już w sprzedaży! Cena: 44,97 funta ...
http://www.gameseek.co.uk/productdetail/PS33zppzxg1m3c/
Ural
Mam pytanie do osób mających już grę.

W becie dało się ustawić tilta niezależnie od danego pojazdu - czyli sensorów można było używać latając warhawkiem, ale np. pojazdami jeździć na gałkach. Natomiast w fullu za cholerę nie jestem w stanie tego tak skonfigurować - jest tylko włączenie/wyłączenie sensorów, ale to działa dla wszystkich pojazdów - ktoś pamięta, jak to się robiło w becie, albo orientuje się, czy da się to w ogóle zrobić jakoś?
-SPARTAN-
A wiecie ile bedzie kosztowac u nas w polsce? Bo w sklepie PSX EXTREME to chyba jest sama gra (nawet cwaniaki dokladnie nie napisali, moze chca sprzedawac headsety odzielnie?)
Ural
Nie pisz głupot - każda wersja na BD jest sprzedawana z headsetem i taka właśnie wersja będzie w ofercie sklepu PE. Nie szukaj spisków, gdzie ich nie ma.
Pablo el
CYTAT(Ural @ 29 08 2007, 12:35) *
Mam pytanie do osób mających już grę.

W becie dało się ustawić tilta niezależnie od danego pojazdu - czyli sensorów można było używać latając warhawkiem, ale np. pojazdami jeździć na gałkach. Natomiast w fullu za cholerę nie jestem w stanie tego tak skonfigurować - jest tylko włączenie/wyłączenie sensorów, ale to działa dla wszystkich pojazdów - ktoś pamięta, jak to się robiło w becie, albo orientuje się, czy da się to w ogóle zrobić jakoś?

Mialem dokladnie ten sam problem. Wyglada na to ze nie da sie tego zmieniac. W becie wylaczalo sie sensor na zakladce danego pojazdu a tu mamy wszystko do kupy sad.gif Szkoda, bo jezdzenie czolgiem na sensorze raczej za wygodne nie jest...
Ural
No dokładnie - wielka szkoda, że nie ma już takiej możliwości - trochę mnie to wkurzyło confused.gif.

A właśnie - ponieważ cioram na debugu to jak ktoś też ciora w Warhawka, to podaję tam mój PS ID na tej konsoli: URAL (drukowanymi - bo zdaje się, że to robi różnicę wink.gif).
rkBrain
Ja mam trochę niekonwencjonalne pytanie. Czy w sieci jest dużo oszołomów, którzy mylą pojazdy latające z czołgami? Rozumiem, że nikt nie lubi przegrywać a gry rządzą się własnymi prawami. Wkurza mnie jednak jak jakiś zawzięty oszołom goni piechura samolotem szorując podwoziem o glebę. Rozumiem, że ktoś gra pierwszy raz lub jest niereformowalny i inaczej nie umie. Bardzo podoba mi się ta gra, ale z niej zrezygnuje jeśli gracze z mojej drużyny będą się rzucać z karabinami na czołgi. Bez urazy.
YETI
Jak wygląda system rankingowy?
Sanryu
Kurcze przekonalem sie do gry po recenzji gamespotu 8.5 nie daje sie slabym grom smile.gif
Soul
LOL i co z tego że dali 8.5 , wałczysz grę w domu okaże się kupą , dla Ciebie i nie będziesz w to grał . Mnie osobiście takie gry w ogóle nie interesują , z czego jestem bardzo zadowolony :P Jeszcze tego by brakowało żebym latał :P
Sanryu
CYTAT(Soul @ 30 08 2007, 08:22) *
LOL i co z tego że dali 8.5 , wałczysz grę w domu okaże się kupą , dla Ciebie i nie będziesz w to grał . Mnie osobiście takie gry w ogóle nie interesują , z czego jestem bardzo zadowolony tongue.gif Jeszcze tego by brakowało żebym latał tongue.gif

No z ciebie moze i LOL jest to, ze tobie sie nie spodoba to nie znaczy, ze ja bede nastawiony do gry tak jak ty...sorka zapomnialem, ze jestes fanbojem wink.gif
Soul
Pewnie że nie , nie napisałem że tak będzie na 100% to było po prostu gdybanie , i to że nie należy się kierować ocenami , bo jak wiadomo z nimi bywa różnie .Jak już napisałem mnie takie gry nie interesują jak Wargawk ,AceCombat 6 itp Pewnie że jestem fanbojem............ Halo 3 thumbsup.gif

BTW : Dlatego też napisałem że mnie ...... bo jak wiadomo jest masa ludzi którym ta gra na pewno podejdzie biggrin.gif
.::LSD::.
dali 8.5 to pewnie i tak okaże się kupą;)
dali np 7 HS to akurat jest prawda, w tym przypadku mieli rację, ech confused.gif
Sanryu
CYTAT(Soul @ 30 08 2007, 08:33) *
Pewnie że nie , nie napisałem że tak będzie na 100% to było po prostu gdybanie , i to że nie należy się kierować ocenami , bo jak wiadomo z nimi bywa różnie .Jak już napisałem mnie takie gry nie interesują jak Wargawk ,AceCombat 6 itp Pewnie że jestem fanbojem............ Halo 3 thumbsup.gif

BTW : Dlatego też napisałem że mnie ...... bo jak wiadomo jest masa ludzi którym ta gra na pewno podejdzie :biggrin:

Halo 3 jest spoko popieram smile.gif Ale narazie pozytywnie nastawilem sie na Warhawka smile.gif
YETI
CYTAT(.::LSD::. @ 30 08 2007, 09:37) *
dali 8.5 to pewnie i tak okaże się kupąwink.gif

IGN - 8.8
CVG - 9/10
1UP - 8.5/10

dali np 7 HS to akurat jest prawda, w tym przypadku mieli rację, ech :confused:

W jakim czasie ukonczyłes HS?

Jedna rada, nikt tu nie chce trollów, wiec...

Soul a pasuje ci np. taki Battlefield?
LiSoQuan
CYTAT(YETI @ 30 08 2007, 15:38) *
Jedna rada, nikt tu nie chce trollów, wiec...

więc co .. bo uważa ze 7 to dobra ocena dla HS ? Ja tez tak uwazam... poprostu HS jest grą pierwsza z gier dobrych k tore wrtescia zacvzynaja pokazywac sie na PS3.. za jakis czas wyjdzie inna gra, ktora "pobije" HS i co z tego...

Fanboy HS, który do który nie moze zrozumiec że sa tacy, którzy sie nie zakochali w jakieś Nariko...

Sorki za offtop

A jesli chodzi o Warhawka to pogralem w bete i zrozumialem ze nudna gra :) .. nie kupuje...
YETI
Lisoquan przeczytaj jeszcze raz uwaznie jego post. Ocenia gre nie mając z nią żadnej stycznosci, to jest normalne?
WarHawk otrzymuje bardzo wysokie noty, pisze, ze i tak kupa i koniec... wiec twoim zdaniem jest to normalne wyrażanie swojego zdania? To teraz niech wszyscy dostosują sie do takiego poziomu i zobaczymy co sie bedzie działo na forum.

CYTAT(LiSoQuan @ 30 08 2007, 17:34) *
więc co .. bo uważa ze 7 to dobra ocena dla HS ? Ja tez tak uwazam...

To teraz bądz tak miły i wymień mi wszytskie wady i zalety tej gry. Rozwiejesz wątpliwości wielu osób, którzy jeszcze nie sa zdecydowani na zakup. Bo zdanie osoby która grała w pełną wersje i ukończyła gre, jest zawsze mile widziana.

Pytanie do osób juz grających, jak wygląda i działa system rankingowy?
Urzyk
Lepiej niech nikt nie dostosowuje się do tego poziomu.

Warhawk jest u mnie pewną pozycją, ale zakupię go dopiero w grudniu z racji tego, że dopiero wtedy będę mieć konsolę.
.::LSD::.
dali 8.5 to pewnie i tak okaże się kupą;)
dali np 7 HS to akurat jest prawda, w tym przypadku mieli rację, ech confused.gif

@ Yeti

więc...
...więc cytuj całość jak już coś

a teraz Ci wyjaśnię: dali 8.5 czyli NIE okaże się kupą jak zasugerował Soul

HS dostał np 7 to niby była wtedy prawda, no i mi chodziło o to że NIE, zwróciłem tylko uwagę na zawsze subiektywne wybieranie wartości ocen u co poniektórych (jak wysoka to za dobra, a jak niska to oczywiście mieli rację, zawsze bardzo nieobiektywnie na niekorzyść PS3)

żaden ze mnie troll, sprawdziłem przed chwilą w lustrze wink.gif

btw, mam oryginalnego warhawka na psx'a, aż sobie włącze żeby porównać z tym z PS3;)
artb1
panowie dajcie spokój z tym obwieisiem !!! jak nie gral to niech się nie wypowiada i się buja !!!
Ja gram w Warhawka od premiery tj.28.08.07 USA oczywiscie,pobralem z PS STORE i jestem za(pipi)iscie zadowolony!!!Gierka ssa na maksa !!!Grafa i grywalnosc wciagają jak młoda pipka,im glębiej tym przyjemniej,poza tym jest fajny system rankingowy,zdobywasz beretki,stopnie a za wybitne osiągnięcia w boju medale !!Bardzo fajnym patentem jest używanie Warhawka w dwóch trybach jak mysliwca i powiedzmy umownie smiglowca,mozna dobrac pod siebie sterowanie standart i pro,mnie osobiscie pasuje to drugie bo jest bardzo zbliżone do Ace Combat.
A to co sie dzieje na ekranie to istna batalia przez duze B,jak sie zbieze dobra ekipa to beret puchnie !!!Headset jabra działa idealnie,dzwięk jest czysty i bez żadnych szumów.Są oczywiscie tez wady,dla mnie najważniejsze to
-mało map bo aż 5
-tryb CTF konczy sie po zdobyciu jedej flagi przez dany zespól,slabo bo mecz może sie juz skonczyć po ok 1 min.
-dziwne poruszanie sie postaci podczas biegania i walki ale to kwestia przyzwyczajenia
-no i najważniejsza jezeli gre kupisz na profilu np.USA nie działa na innym,lecz samo granie online jest juz bez ograniczeń regionalnych
pozdrawiam i zachecam do kupna
Dla chetnych mój id UK MR ART PL,a w Warhawka to id USA FRANC-PL
OlooS
artb1 dobze ze napisales jak to mniej wiecej wyglada teraz jestem zdecydowany ze kupie smile.gif bedzie super gra smile.gif
tenchi2
chciałem się dowiedzieć jak jest z custiomizacją postaci oraz samolotów. na różnego rodzaju trailerach widać, że jest możliwość zmiany wyglądu żołnierza i statku. jak to wygląda, a raczej na jakiej zasadzie działa? czy im większe mamy exp tym więcej wyborów ubrań/ konfiguracji postaci/statków mamy. zapomniałbym, czy to prawda, ze sa tylko dostępne 5 plansz?! czyli o prawie 20 mniej niż w wersji na BR?
polaki899
A czy to prawda ze w wersji na blu-ray ma byc wiecej plansz ??
Emiel
W każdej wersji występuje tylko 5 plansz niezależnie czy kupisz grę na BD czy na PS Store to ten sam produkt.
JackFrost
CYTAT(tenchi2 @ 30 08 2007, 20:40) *
czy im większe mamy exp tym więcej wyborów ubrań/ konfiguracji postaci/statków mamy. zapomniałbym, czy to prawda, ze sa tylko dostępne 5 plansz?! czyli o prawie 20 mniej niż w wersji na BR?

Tak dokładnie jest z customizacją, więcej expa > większa ranga > więcej skórek itd. Plansz jest 5 ,każda ma 5 wariantów wielkości, razem wychodzi upragione 25 konfiguracji.
tenchi2
CYTAT(JackFrost @ 30 08 2007, 22:02) *
CYTAT(tenchi2 @ 30 08 2007, 20:40) *
czy im większe mamy exp tym więcej wyborów ubrań/ konfiguracji postaci/statków mamy. zapomniałbym, czy to prawda, ze sa tylko dostępne 5 plansz?! czyli o prawie 20 mniej niż w wersji na BR?

Tak dokładnie jest z customizacją, więcej expa > większa ranga > więcej skórek itd. Plansz jest 5 ,każda ma 5 wariantów wielkości, razem wychodzi upragione 25 konfiguracji.

mistrz! teraz tylko doładować wirecard'a i do zakupów smile.gif
MisiekLOL
A ja mam takie pytanie/problem otoz: przyjechal do mnie brat z angli i kupil na mojej konsoli ale na swoim koncie WarHawk'a zainstalowalem go juz na swoim koncie ale zeby grac musze byc na jego (jak chce na swoim wyskakuje blad ze zle konto) czy da sie to jakos zmienic bo brat niedlugo wyjezdza i u mnie bedzie kasowac swoje konto czy to oznacza ze wyzucilem pieniadze w bloto ?
Soul
@Yeti chodzi Ci o tego shootera FPP od EA ? Tak, nawet może być :) Idzie w to pograć:)
PePeP
CYTAT(MisiekLOL @ 31 08 2007, 11:02) *
A ja mam takie pytanie/problem otoz: przyjechal do mnie brat z angli i kupil na mojej konsoli ale na swoim koncie WarHawk'a zainstalowalem go juz na swoim koncie ale zeby grac musze byc na jego (jak chce na swoim wyskakuje blad ze zle konto) czy da sie to jakos zmienic bo brat niedlugo wyjezdza i u mnie bedzie kasowac swoje konto czy to oznacza ze wyzucilem pieniadze w bloto ?

Podobno nie da się z tym nic zrobić... Każ bratu oddać pieniądze :-)
chelcho
Mam pytanie czy wersja NTSC dyskowa działa bez problemu na naszych konsolach i czy jest ładowarka do headseta 230V ?
Deadeye
CYTAT(chelcho @ 31 08 2007, 13:53) *
Mam pytanie czy wersja NTSC dyskowa działa bez problemu na naszych konsolach i czy jest ładowarka do headseta 230V ?

dziala bez problemu podobno (z tego co ludzie mowie na forach), a ladowarka jest na usb
YETI
CYTAT(Soul @ 31 08 2007, 11:03) *
@Yeti chodzi Ci o tego shootera FPP od EA ? Tak, nawet może być smile.gif Idzie w to pograćsmile.gif

No to w WarHawk tez darz rade pograc bo to własnie taki "Battlefield na sterydach" (jak to okreslił pewien recenzent)
Nie tylko latamy, ale poruszamy sie pieszo (min. pistol, karabin, snajperka smile.gif ), siadamy za sterami czołgu jeppa.
Najważniejsze ze gra wymaga gry zespołowej i odpowiedniego skilla (jak twierdzą recenzenci)

Jeszcze tylko (aż) dwa tygodnie do premiery smile.gif
balthier
Jakby ktoś chciałby złożyć swój model warhawka
http://www.us.playstation.com/Warhawk/
Media/downloads => paper craft
Ściągnijcie oba pliki
pleju
Świetna gierka biggrin.gif łądna grafika masa ludzi online tylko to sterowanie warhawkiem wacko.gif mój ID: pleju
Ural
Na razie to sobie nikt nie pogra, bo wyłączyli serwery dla celów konserwacyjnych wink.gif. Szkoda tylko, że nie raczyli o tym poinformować Graczy - gdybym o tym nie wiedział z tajnych źródeł, to bym myślał, że to coś u mnie się schrzaniło, dlatego jeśli wyskakuje Wam komunikat typu "The authentication server is not responding. Please check your network connection and try again." się nie przejmujcie - za parę godzin wszystko powinno być git.
-SPARTAN-
No swietna gra, jutro juz se kupuje z PS Store bo headset juz mam to nie ma sensu kupowac drugiego. No i grafe ta gra ma lepsza nawet niz Halo3, moze i multi jest lepsza... jutro sie przekonam biggrin.gif
pleju
Serwery euro działaja, przed chwilą warhawk zwiesił mi konsole sciana_.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.