QUOTE(YETI @ 25 06 2006, 18:59)

Jest nasz fanboy Maiden (kiedy moge liczyc na kolejna wiadomosci na GG czy Live typu, "PS3 porazka!!!", "juz w listopadzie powalczysz z gigantycznym krabem" (serialnie dostaje od niego takie wiadomosci 0__O)
Ja jeszcze cos dodam od siebie
http://www.youtube.com/watch?v=rShyYD1oLPw...related&search=do piachu z Sony!!!!!!!!
;P
hahaah
Owszem dostajesz

Skoro decydujesz sie by je cytować to ewidentnie ci leżały na sercu
A skoto ty je publikujesz w miejscu publicznym to chyba mam prawo na nie odpowiedzieć

Owszem pisze c takie rzeczy wszak szydze z twojego/Memory/Czycha zachowania

( "Ta gra i tak będzie lepiej wyglądać na PS3 / ta gra może kiedyś wyjdzie na PS3/ że inna gra na bank nigdy na 360 nie wyjdzie bo ten jej nie pociągnie, że 360 to midle gen, że gry na 360 są beznajdziejne, że złe lucnch title" iteeepe itp

Naprawde cytatów równie ambitnych i twego autorstwa na
forum nie musiałbym daleko szukać przyznasz sam

Widzisz różnice?
Kto jest Fanboyem nie mi to oceniać, a już na pewno nie będe się przejmować twą opinią na ten temat

Skoro cię takie rzeczy aż tak oburzają, i jak tylko wyjade z najmniejszą uszczypliwą uwagą to reagujesz wręcz histerycznie to po prostu zależy ci na dobru Sony. Szlachetne to zaprawde

A dlaczego zaczepiam, przez min twoje głupie komentarze, zauważ na przykład iż założyłem parę topiców w tym dziale min o Getaway. Przecierz gdyby mnie ta gra nie interesowała to bym się nad nią nie rozwodził i to pozytywnym tego słowa znaczeniu.
Mnie guzik obchodzi która korporacja wygra wyścig. Ja chce szpilać.
HELA: A to mnie akurat też denerwuje i (o dziwo

) piszę to zupełnie szczerze. Pisano już o tym wiele, ale zwóć uwage. Starczy na to spojrzeć ogólniej. Oni nam Killzone'a nie obiecali. Obiecali nam "tylko" Halo3. Inna sprawa że ktoś jeśli jest na tyle naiwny by ufać tej progadandzie to może to robić.
Sory za leciutki offtopic ale naprawde chciałem odpowiedzieć na tego posta i zrobiłem to na tyle późno iż skoro nie zwrócono uwagi Yetiemu to wywnioskowałem iż mam prawo do odpowiedzi. Jak chesz pogadać ze mną na te temat to masz GG ja ci nie odpiwsze bo warna bynajmniej nie chce. ; *
EDIT: Wybacz ale jesteś żałosny. Po prostu