CYTAT(Foxter @ 26 09 2007, 11:01)

wszedzie sprzedawana jest ver. z hs'em. polska jest wyjatkiem pod tym wzgledem, ze wprowadzila to do "oferty" ver. bez hs'a.
Nom, tyle że jak na razie nie ma tej wersji w żadnym polskim sklepie. Oby to nie był jakiś wymysł Sony Poland. Nie sądzicie że to dziwne iż nigdzie takowej nie sprzedają a u nas się pojawiła wersja bez headseta?
BTW. Jak ktoś chce to mogę mu odprzedaż headset od Warhawka. Bo czuje że zamówię wersje z Jabrą i odprzedam.
killdante
26 09 2007, 11:21
wlaczylem dzisiaj Warhawka i okazuje sie ze ma 2nd Lieutenent a mam tylko 300 pare punktow a na taka range trzeba 35tys. ???
tenchi2
26 09 2007, 11:37
CYTAT(GMB @ 26 09 2007, 10:50)

CYTAT(Gawlick @ 26 09 2007, 09:51)

Ta też mnie rozsierdzili tym, zaraz anuluje to zamowienie i sam poszukam z UK moze, kwa!
Jak znajdziesz taki sklep to zapodaj link. Też anuluje zamówienie w Ultimie i kupie gdzie indziej.
tutaj macie na dvd cravie az 185 jakoś wersję z HS'em
http://www.dvdcrave.com/products/product.jsp?pid=36056
JackFrost
26 09 2007, 11:42
Ja wczoraj dostałem moja kopie z sklepu PE

macie już jakiś klan? Bo jak tak to czuje się zaproszony

w resistance granie z rodakami mnie ominęło bo miałem amerykańską kopie, wiec mam nadzieje tu trochę pograć
U mnie na szczęście staty dobrze się zliczają, 25 meczyków i naliczyłem jakieś 1,600pkt

mam nadzieję że mi się żaden boost w rank nie zdarzy...
CYTAT
TDM średnio 11-30 punktów da się zdobyć,
Eee tam spokojnie da się z 90.
Okropne jak to skubaństwo wciąga...
Mam pytanie czy jesli mam wersje eurpoejską to bede mogl grac z amerykancami??
ocelot007
26 09 2007, 12:48
Witam! Czy sklepie PSX Extreme jest wersja Warhawk'a bez HS? Zamowilem w ultimie ale powoli zaczyna mnie to wku...rzac. Pozdrawiam
pytalem czy dzisiaj beda mieli.
odp:
niestety wszystko wskazuje na to ze nie, Sony Poland nie jest w stanie odpowiedziec kiedy gra bedzie dostepna. Natomiast mamy w ofercie wersje z headsetem..
----
byc moze ver. bez hs'a to wymysl panow z sony poland...
tenchi2
26 09 2007, 13:06
CYTAT(JackFrost @ 26 09 2007, 12:42)

macie już jakiś klan?
no właśnie, fajnie byłoby jakiś założyć chociażby do zgrupowania PL graczy w jedną kupę :P
chelcho
26 09 2007, 13:31
CYTAT(JackFrost @ 26 09 2007, 12:42)

U mnie na szczęście staty dobrze się zliczają, 25 meczyków i naliczyłem jakieś 1,600pkt

mam nadzieję że mi się żaden boost w rank nie zdarzy...
CYTAT
TDM średnio 11-30 punktów da się zdobyć,
Eee tam spokojnie da się z 90.
No bez jaj. Tyle to chyba w CTF
Wlasnie nabylem Warhawka i... nie umiem w to grac:D. Sterowanie ogolne spoko, niemniej oblozenie warhawka to jakies szalenstwo. Moj lata mulowato, przy czym inni smigaja jak trza, wykonuja jakies uniki a nawet nagle "pikowanie" w dol. Tez tak chce!:) Na razie pogralem doslownie chwilke w zwyklego deathmatcha, zabilem paru chlopa (ofkoz w statystykach pisze ze nie zabilem nikogo:) i bardzo polubilem baterie przeciwlotnicza;). Pomoze ktos ograny z jakims "poradnikiem latania"?

I dlaczego nie moge gadac przez headset? Podlaczylem go do PS3 ofkoz niemniej podczas gry nikogo nie slychac a i ja chyba mowic nie moge.
Vilgerfortz
26 09 2007, 14:34
Jak ktos ma ochote to dzis wieczorem godz. 19:20 gramy na serverze "POLSKA" haslo: ps3site max: 12 graczy.
Faranell
26 09 2007, 14:37
Nosz k***aaaaaaaaaaaaaaaaa. Co za losie;/ Nie wiem ile trzeba bedzie czekac na wersje bez hs.... jesli w ogole taka bedzie;/
tenchi2
26 09 2007, 16:30
CYTAT(Vilgerfortz @ 26 09 2007, 15:34)

Jak ktos ma ochote to dzis wieczorem godz. 19:20 gramy na serverze "POLSKA" haslo: ps3site max: 12 graczy.
no mam nadzieję, że dam radę wpaść :D. jaki server stawiasz? VARI? czy CTF?! najlepiej postawić VARI
Latac juz sie nauczylem;). Nie polapalem sie ze sa 2 tryby latania - teraz kozacze:). Pogralem kilka meczy i jest napawde swietnie. Poczatkowo obawialem sie o male rozbudowanie i male mapy, milo sie zaskoczylem. 3 osobowy jeep niczymw Halo daje rady. Wpada ktos takim, trabi, chlopki wsiadaja i jada na wojne;). Kazdy pojazd ma swoje wady i zalety, swietnie ze sa tez roznorakie rodzaje dzial stacjonarnych. Zakochalem sie w baterii przeciwlotniczej;). Gram poki co w TDM, zwykle DM to za duzy chaos a flagi nosic mi sie nie chce, sporbuje potem. Naprawde swietna gra warta swojej (malej) ceny. Pozdrawiam killdante z ktorym bylem w druzynie;). Tylko jak uruchomic headset:/.
killdante
26 09 2007, 18:14
akcja na jeepie daje rade kumpel kieruje a ty walisz z PK
Jak podlaczyc ten headset w warhawku?

Do samego PS3 normalnie podlaczam, ale w grze sie wlaczyc automatycznie nie chce. Chyba nie tylko ja kupile ten zestaw z headsetem.
EDIT: juz dziala;)
tenchi2
26 09 2007, 20:43
Mam nadzieje, ze jutro sie spotkamy rowniez w Eucadii :P
Fajnie sie grało z polakami

szkoda tylko że nie mam headseta, RaphaeI nieżle wymiatasz

i nawet nie mów że dopiero od wczoraj grasz

. Trzeba pomyśleć nad klanem już troche osób gra może ExtremeTeam
killdante
26 09 2007, 21:23
Pasuje wam jutro ta sama pora?
Mnie niestety ominela zabawa z wami, niemniej moznaby zorganizowac cos jeszcze, ale nie na 12 osob. Po 6 na strone to malo troche, powinno byc co najmniej 24. I limit punktow wyzszy nieco, b teraz gralem na jednym serwie - bylo po 50 pkt, wiec 5-7 minut i po bolu.
tomci23
26 09 2007, 21:58
ja za 30 min odpaalm warhawk gra ktos?
Ja wciaz sie wacham przed kupnem gry.Mam Resistanca ktory mnie o tyle zadawala ze mnei wciagnol online ale nie jest to jakas masakrycznie super zabawa.Moze ktos z was napisal by jakas krotka recke Warhawka bo d tej pory kazdy cos tu napisal ale nikt nie napisal konkretnej "recki".
JackFrost
26 09 2007, 22:42
CYTAT(pleju @ 26 09 2007, 22:07)

Fajnie sie grało z polakami

szkoda tylko że nie mam headseta, RaphaeI nieżle wymiatasz

i nawet nie mów że dopiero od wczoraj grasz

. Trzeba pomyśleć nad klanem już troche osób gra może ExtremeTeam

Od wczoraj

ale wcześniej beta mnie wyszkoliła

Ktoś mnie w ogóle słyszał podczas gry? Wiem, to pytanie retoryczne, bo żadnej odpowiedzi nie usłyszałem... może to przez to, że mam ten NAT3, ale z drugiej strony innych słyszę (prawie) bez problemu.
W każdym razie nie wiem czemu ludzie (ktoś) się mnie czepiają za ustawienie w konfiguracji latanie z flagą

to nie ja to przecież ustawiałem. Z drugiej strony ta opcja też jest fajna ,zmienia po prostu trochę styl rozgrywki i przy limicie na 10 jest dobra. Na pewno nie jest bezsensu.
CYTAT(KOMODO @ 26 09 2007, 22:52)

Mnie niestety ominela zabawa z wami, niemniej moznaby zorganizowac cos jeszcze, ale nie na 12 osob. Po 6 na strone to malo troche, powinno byc co najmniej 24. I limit punktow wyzszy nieco, b teraz gralem na jednym serwie - bylo po 50 pkt, wiec 5-7 minut i po bolu.
Ano przydałoby się więcej, w którymś CTF'ie przez 3/4 czasu nie widziałem żadnego oporu ze strony przeciwnej, aż musiałem sprawdzić czy ktoś tam jest w przeciwnej drużynie, czy jeżdżę jak idiota myśląc, że gra jest na poważnie...
No mnie Warhawk też już śmiga, więc też się piszę na jakąś partyjkę - o ile czasowo uda się nam zgrać, bo z czasem u mnie teraz kiepsko (full roboty + rychła przeprowadzka).
tenchi2
27 09 2007, 06:42
CYTAT(JackFrost @ 26 09 2007, 23:42)

Ano przydałoby się więcej, w którymś CTF'ie przez 3/4 czasu nie widziałem żadnego oporu ze strony przeciwnej, aż musiałem sprawdzić czy ktoś tam jest w przeciwnej drużynie, czy jeżdżę jak idiota myśląc, że gra jest na poważnie...
zapomnialem ze limit nie jest trzy flagi jak w rankingówce i szybko trzy przylozenia zrobiłem za raz na początku CTF w Stolicy, gra się zakończyła chyba 10-3? Ja byłem w drużynie Chernovan i wiem, że ktoś miał lekkie pretensje, że większość nie miała HS'a :P hehe. HS są o tyle kaprawe, że bateria siada szybko :P.
Następnym razem przydałoby się zorganizować to hasło na serwerze, żeby było 100% Slavic Players :P
Jezli bede mial farta to dzisiaj jak wroce z roboty tak okolo 21 moge zagrac( chociaz najpierw wole pocwiczyc

, a jest mozliwa gra z botami?)
chelcho
27 09 2007, 08:36
CYTAT(Sanryu @ 27 09 2007, 09:20)

Jezli bede mial farta to dzisiaj jak wroce z roboty tak okolo 21 moge zagrac( chociaz najpierw wole pocwiczyc

, a jest mozliwa gra z botami?)
Nie, ale jak chcesz poćwiczyć to zakładasz online grę z tytułem "noobz only"
Wole tytul "Nicht schiesen"

(czy jak to sie pisze

) Bardzo podobaly mi sie podniebne zmagania Warhawk'ow w trailerze "Air Combat" i bardzo mozliwe, ze bede gral tylko w trybie "latanym" bo walka in the sky wyglada suuuper( i bardziej mnie grzeje niz Ace Combat 6)
QUOTE(Sanryu @ 27 09 2007, 09:47)

Wole tytul "Nicht schiesen"

(czy jak to sie pisze

) Bardzo podobaly mi sie podniebne zmagania Warhawk'ow w trailerze "Air Combat" i bardzo mozliwe, ze bede gral tylko w trybie "latanym" bo walka in the sky wyglada suuuper( i bardziej mnie grzeje niz Ace Combat 6)
Rzeczywiscie poczatkowo samo latanie grzeje jak cholera, ale juz po kilkunastu minutach docenisz inne bajery tej gry. Ot, przejazdzka jeepem w trzech czy zabawa w artylerzyste (baterie rpzeciwlotnicze rzadza)to naprawde fajne przezycie - fajne w tej grze jest wlasnie to, ze grac mozna na rozne sposoby, a kazdy smakuje inaczej. To wlasnie wyroznica gre od innych shooterkow.
tenchi2
27 09 2007, 10:56
CYTAT(KOMODO @ 27 09 2007, 11:47)

Ot, przejazdzka jeepem w trzech
szkoda, że pasarzer koło kierowcy nie może strzelać... wtedy pewnie byłby to prawdziwy rydwan zagłady :P... rocket luncher + mini gun + sprawny kierowca :D
CYTAT
czy zabawa w artylerzyste (baterie rpzeciwlotnicze rzadza)to naprawde fajne przezycie
ja jakoś nie lubię siedzieć w dziupli :P... ale fakt faktem taki canon może nieźle zniweczyć plany szybkiego desantu na bazę przeciwnika :P
CYTAT
fajne w tej grze jest wlasnie to, ze grac mozna na rozne sposoby, a kazdy smakuje inaczej. To wlasnie wyroznica gre od innych shooterkow.
grając w WH ma się wrażenie, przynajmniej ja, że cała otoczka jest troszkę komiksowa :P.
W istocie jest dosc komiksowo - chocby sami zolnierze - sa pakerni i tacy troche nie naturalni. Ot, kwadratowe szczeki, wielkie bary, wielkie buciory, niemniej sama zabawa jak najbardziej jarajaca. Brakuje podzialu na"klasy zawodowe", niemniej ilosc "profesji" jakie samemu mozna stworzyc (artylerzysta, strzelec, snajper, bazzokowy, czolgista, pilot, kierowca itp) skutecznie nadrabia ten brak. Fajne jest wlasnie to zroznicowanie. Fajne tez jest to, ze ludzie naprawde mysla - balem sie ze w TDM po starcie kazdy pobiegnie w inna strone i bedzie po zabawie. A tu jak sie okazuje jadacy jeepem szaleniec chetnie zatrzyma sie na jakims za(pipi)u, jesli akurat bedziesz tam bladzil. Fakt, ze strzelec przy dzialku jest mu potrzebny do obrony jeepa, ale juz pasazer - nie, lecz jednak zatrzymuja sie po ludzi. Jednego razu ze zgrana paczka jeepowa niemal w "pojedynke" (czyt. jednym jeepem) podbilismy cala mape. Ot, dobry kierowca - uciekal przed czolgami, zbieral apteczki, i dobry strzelec (tu ja;P) ktory zdejmowal warhawki, ktore postanowily jednak przerwac nasza krucjate.
chelcho
27 09 2007, 11:55
CYTAT(KOMODO @ 27 09 2007, 12:33)

W istocie jest dosc komiksowo - chocby sami zolnierze - sa pakerni i tacy troche nie naturalni. Ot, kwadratowe szczeki, wielkie bary, wielkie buciory, niemniej sama zabawa jak najbardziej jarajaca. Brakuje podzialu na"klasy zawodowe", niemniej ilosc "profesji" jakie samemu mozna stworzyc (artylerzysta, strzelec, snajper, bazzokowy, czolgista, pilot, kierowca itp) skutecznie nadrabia ten brak. Fajne jest wlasnie to zroznicowanie. Fajne tez jest to, ze ludzie naprawde mysla - balem sie ze w TDM po starcie kazdy pobiegnie w inna strone i bedzie po zabawie. A tu jak sie okazuje jadacy jeepem szaleniec chetnie zatrzyma sie na jakims za(pipi)u, jesli akurat bedziesz tam bladzil. Fakt, ze strzelec przy dzialku jest mu potrzebny do obrony jeepa, ale juz pasazer - nie, lecz jednak zatrzymuja sie po ludzi. Jednego razu ze zgrana paczka jeepowa niemal w "pojedynke" (czyt. jednym jeepem) podbilismy cala mape. Ot, dobry kierowca - uciekal przed czolgami, zbieral apteczki, i dobry strzelec (tu ja;P) ktory zdejmowal warhawki, ktore postanowily jednak przerwac nasza krucjate.
Takie "krucjaty" zazwyczaj kończą się na pierwszej lepszej minie lub czołgu

. Ostatnio gram tylko w CTF i barzdo polubiłem miny
Dr.Czekolada
27 09 2007, 12:19
Hahah aż przypomina się CTF w BF2 Modern Combat

.
Chrzan1
27 09 2007, 15:07
Szykuje ktoś dzisiaj jakąś ustawkę wieczorem?
tenchi2
27 09 2007, 15:17
jak ktoś będzie stawiał serwer to niech zrobi hasło, np. PSXEX... no i proszę bez robienia se jaj i w CTF nie umożliwiać wsiadania do warhawków/nemiesisów ;)

btw, fajnie byłoby, żeby ktoś hostował rankingowy serwer :P...
a jakie trzeba miec minimum lacze zeby postawic server na 32 ppl?
mam 4m wystarczy?
killdante
27 09 2007, 16:03
CYTAT(tenchi2 @ 27 09 2007, 16:17)

jak ktoś będzie stawiał serwer to niech zrobi hasło, np. PSXEX... no i proszę bez robienia se jaj i w CTF nie umożliwiać wsiadania do warhawków/nemiesisów

a to niby dlaczego bez warhawków ?
tomci23
27 09 2007, 16:36
dajcie znac jak ktos sie zdecyduje an nocne granie:D
muniek to co ze masz 4mb ale uploadu czy downloadu ? upload sie liczy
Pablo el
27 09 2007, 17:11
Ja moge wam stawiac serwer - Poniedzialek - Piatek 14-22 macie gwarantowane bo jestem w tym czasie w pracy

Upload mam troche niski ale powinno styknac - lacze 5 Mbit dzielone na dwie osoby.
Zapodajcie jaki proponujecie konfig - ilu graczy, jaki tryb, jakie mapy. Postawie dzis na probe ok 0:00 czasu polskiego i zobaczymy jak bedzie z la
gami.
tomci23
27 09 2007, 17:51
Pablo to zajefajnie ze stawisz dzisiaj serwer ja mam 1h do tylu czyli u mnie bedzie 23 zajefajnie czekam na jakies konkrety
Pablo el
27 09 2007, 18:17
CYTAT(tomci23 @ 27 09 2007, 12:51)

Pablo to zajefajnie ze stawisz dzisiaj serwer ja mam 1h do tylu czyli u mnie bedzie 23 zajefajnie czekam na jakies konkrety
A ja mam 6 do przodu
Serwer bedzie stac za jakies 4h czyli jak skoncze prace. Zapodam info i password jak tylko bedzie. Dzis bedzie stac przez cala noc do jutra 22 GMT. Zobaczymy czy moje lacze wyrobi.
tomci23
27 09 2007, 20:35
ci co maja zamiar grac piszcie do mnie na PSN moj nick to tomci22_pl
JackFrost
27 09 2007, 21:37
I jak ,ktoś oprócz kolegi powyżej będzie dziś wieczorową porą? Bo 2 osoby (wliczając mnie) to troszkę niewiele, jak na jeden serwer.
CYTAT
a to niby dlaczego bez warhawków ?
Ja też preferuje CTF'y bez latania z flagą, fakt można tak pograć raz na jakiś czas ale nie bezprzerwy... fajniej się zasówa jeepem z flagą niż 10 sekundowy kurs po flagę i spowrotem w warhawku.
MisiekLOL
27 09 2007, 22:03
Tez sie pisze na nocne ustawki

moj nick w PSN to MisiekPL87
Ja też może sie pojawie
Pablo el
27 09 2007, 22:44
Server Name: Extreme
Password: PSX
Tylko na 8 graczy
JackFrost
27 09 2007, 22:45
Co do konfiguracji to ja byłbym mile zaskoczony gdyby znalażł się tam CTF na Archipelago i TDM na Baldlands, konkretnie Fortress

sankyu
No cóż, może innym razem.
tomci23
28 09 2007, 10:01
Panowie mam pytanie jak zrobic zeby sie slyszec z kuzynem podczas gry??? bo za cholere nie umiemy sie uslyszec
Zeby mowic trzeba miec wcisniety analog?
trzeba miec wcisniety L3, dodatkowo w lewym gornym rogu obok nicku musi byc ikonka "(((" wowczas hs jest w trybie rozmowy.
nie wspominajac juz o wlaczeniu hsa i o tym, zeby byl on zarejstrowany
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.