Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
ocelot007
Proponuje mieć jakis stały dzień np. niedziela ( kac:P). Zawsze lepiej się gra ze "swojakami" niz z jakimis typami z azji czy innej afryki.
Gra bardzo fajna choc troche z tymi rangami lecą w "wuja"...gram raptem od piątku a mam juz range "commander" co na pewno nie jest adekwatne do mojej punktacji ( mam ponad 400 punktow dopiero). Z tym kombinowaniem się zgadzam w 100%...granie na pałe nic nie da...wiem to z własnego doświadczenia:D. Czekam na większą ilość rodaków i jakies "szpile" tylko z rodakami.
Pozdrawiam!!
Foxter
no to panowie ustalmy najblizsze spotkanie (ktos z dobrym laczem niech zalozy - min. dla 10-12 osob)
Piatek/Niedziela 12/14, godz.21:00, serwer: Polska - jezeli bedzie sporo chetnych z forum to wprowadzi sie haslo.
po co kombinowac... biggrin.gif
da$io
Niestety z uwagi na pracę nie zawsze pojawić się mogę ale w piątek powinienem dać radę happy.gif

killdante
chyba o tym nie wiecie ale prawie co dziennie spotyka sie duza grupa rodakow (wszystkich nie znam i jeszcze nie mam liscie znajomych) i jak ocellot grał razem z GMB(boban) to ja własnie z nimi szpilałem takze dzisiaj około 19 powinna by powtorka , jakby co to dołaczcie do mojej gry bo na 99% bede z nimi grał...

a co do weekendowych potyczek to myśle ze najlepsze rozwiazanie to niedziela około 19.

a wszystkich maniakow Warhawka zapraszam o dodawanie mnie do listy znajomych.
krisq
Bardzo chetnie reflektuje na wieczorne sesyjki smile.gif
Foxter
CYTAT(killdante @ 10 10 2007, 10:13) *
chyba o tym nie wiecie ale prawie co dziennie spotyka sie duza grupa rodakow

jezeli chodzi o POL to ja do nich zawsze mam ciezko sie wbic (z powodu duzej grupy) + brak komunikacji = wszyscy robia co chca.
GMB
chyba o tym nie wiecie ale prawie co dziennie spotyka sie duza grupa rodakow (wszystkich nie znam i jeszcze nie mam liscie znajomych) i jak ocellot grał razem z GMB(boban) to ja własnie z nimi szpilałem takze dzisiaj około 19 powinna by powtorka , jakby co to dołaczcie do mojej gry bo na 99% bede z nimi grał...

a co do weekendowych potyczek to myśle ze najlepsze rozwiazanie to niedziela około 19.

Grałeś z nami? Kurcze nie widziałem.
karol885
czy ktos ma jakies info na temat Warhawka w wersji bez hs?? Zamówiłem w ultimie ta wersje już z miesiąc temu i nadal nie dostałem tej gry. Chyba sie wkoncu zdenerwuje i anuluje to pie....... zamowienie
YETI
Tak trudno napisac do nich @, z pytaniem co sie dzieje?
karol885
CYTAT(YETI @ 10 10 2007, 12:47) *
Tak trudno napisac do nich @, z pytaniem co sie dzieje?

Gdyby odpowiadali na @ lub przynajmniej podnosili (pipi).... sluchawke gdy dzwonie to bym nie pisal. Sory koniec oft
GMB
CYTAT(karol885 @ 10 10 2007, 12:41) *
czy ktos ma jakies info na temat Warhawka w wersji bez hs?? Zamówiłem w ultimie ta wersje już z miesiąc temu i nadal nie dostałem tej gry. Chyba sie wkoncu zdenerwuje i anuluje to pie....... zamowienie

Ja już dawno to zrobiłem. Anulowałem, kupiłem wersje z headset'em w sklepie PE i odsprzedam headset. Gra jest wypaśna i warta wydania nawet tych 200zł mimo że brak jest trybu single.
OlooS
ehh mnie tez juz to denerwuje nie zamowilem jeszcze ale nie zamawiam dopuki nei zmieni sie status warhawka "dostawa w drodze" a mial byc w poniedzialek..ta ultima...z HS z drogie troszke odlozylem na warhawka bez hs i sie wtopilem mad.gif
killdante
CYTAT(GMB @ 10 10 2007, 12:30) *

Grałeś z nami? Kurcze nie widziałem.

nie gralem z wami bo napewno zauwarzyl bys moja obecnosc smile.gif prubowalem sie do was dolaczyc ale jak to czesto bywa poprostu nie moglem, za to gralem z kolesiam z ps3site
YETI
PLOTKA: Szykują się dodatki do WarHawka.
http://www.n4g.com/ps3/News-74310.aspx
maxi
Nie wie ktoś czy Warhawk BEZ słuchawki jest w jakims MM/Saurnie w WARSZAWIE?
killdante
Czy sa chetni na załozenie klanu i stworzenie alternatywy dla "POL" krotko mówiac zeby skopac chłopakom tyłki...
tomci23
Ja jak najbardziej jestem chetny z tym ze mam poje..... system pracy 4 dni 12 i 4 dni wolne ale jak cos to ja jestem na tak
Kevinus
Proponowal bym o podanie GG jesli jest taka mozliwosc nawzajem sobie na priv i ustalenie jakiejs sesyjki ktoregos dnia ja juz troche gram a jeszcze neiudalo mi sie szpilnac z polakami sad.gif A gralo by sie swietnie nei raz slyszalem grype znajomych jak krzyczeli do siebie w headsecie po jakiemus zagranicznemu . Moj nr 1251657 prosze odezwijcie sie , troche zaluje ze mam na 2 roznych profilach teraz friendow bo z euro profilu gram w warhawka a z mojego niemoge, wiecie czy mozliwe jest zeby jakos to zmienic ?
froniu
ja gram codziennie wieczorami po 22 czasami zdarza sie ze wcześniej ale ogólnie z czasem ciężko -> praca confused.gif
moj psn id FroniuPL jak coś to pisać i sie ustawimy i pogramy smile.gif
Co do założenia klanu to bardzo dobry pomysł trzeba nad tym pomyśleć !
OlooS
proponuje grac w sobote-niedziele w piatek bede mial warhawka smile.gif wiec jak ? moze cos umówimy ?
pafcio
Mój nick to pafciopl - proszę o dodawanie do listy kontaktów. Dzięki.
maUpEck
heh wczoraj WH został przeze mnie nabyty i po pierwszych wrażeniach zakupu nie żałuje ;] owszem z rangami jest coś nie teges, ale pewnie z czasem to poprawią rolleyes.gif btw. pozdro BoBaN ;] kilka minut wczoraj razem pograliśmy.
PS. czy może mi ktoś wyjaśnić czy w WH w jakiś cudowny i magiczny sposób włącza się hs czy miałem pecha i trafiałem na servery bez userów z hs bądź z wyłączoną ich obsługą ? grałem 2-3h wczoraj i ani razu z nikim nie pogadałem ? ;o raz tylko jakiś urywek czyjegoś zdania usłyszałem ;o
GMB
CYTAT(maUpEck @ 18 10 2007, 09:40) *
pozdro BoBaN ;] kilka minut wczoraj razem pograliśmy.

HeHe Maupeck a możesz mi powiedzieć czemu mnie zabiłeś jak stałem na skale i z lornetki mierzyłem w bazę przeciwnika? Byłem z Tobą w drużynie (czerwonych) a Ty podleciałeś Warhawk'iem i mnie najzwyczajniej rozniosłeś działkiem. Why?

Co do headsetu to musisz wcisnąć R3 i wtedy możesz rozmawiać. Ja się darłem do słuchawki jak stałem na skale czołgiem obok Ciebie. Ale nie słyszałem żadnej odpowiedzi.
Foxter
CYTAT(GMB @ 18 10 2007, 10:14) *
Co do headsetu to musisz wcisnąć R3 i wtedy możesz rozmawiać. Ja się darłem do słuchawki jak stałem na skale czołgiem obok Ciebie. Ale nie słyszałem żadnej odpowiedzi.

trzeba miec wcisniety L3, dodatkowo w lewym gornym rogu (w okienku przed nickiem) powinna byc ikonka "nadawania". to wszystko hyh.gif
GMB
CYTAT(Foxter @ 18 10 2007, 10:30) *
CYTAT(GMB @ 18 10 2007, 10:14) *

trzeba miec wcisniety L3, dodatkowo w lewym gornym rogu (w okienku przed nickiem) powinna byc ikonka "nadawania". to wszystko hyh.gif

Aaa sorki. Faktycznie L3. rolleyes.gif
maUpEck
heh sry za killa ohmy.gif takie początki ;] a tak naprawdę to widzę 2 powody: 1. zostałem przegoniony z konsolą od panelu lcd i grałem na 29" sd tv, a co za tym idzie mniej wyraźnie widziałem ;p 2. musiałem celować w coś obok ciebie i niechcący cię zdjąłem ;o mogę być newbie w warhawka, ale graczem jestem od tylu lat, że umiem grać w multi ;p PS. wiem, że byliśmy razem w teamie ;p nawet raz ze mną czołgiem jechałeś ;p

no i dzięki za info z l3 ;p teraz będzie można normalnie grać ;d
mord00k
no więc tak. O 10.20 dostałem mojego Warhawka. Za wcześnie ten kurier. Nie wybudzony byłem. Dostałem w popękanym pudełku ale nic to... olać. Zacząłem grać. Gra się naprawdę fajnie tylko trzeba się grać nauczyć (a szczególnie latać Warhawkiem). Na razie dużo powiedzieć nie mogę bo grałem tylko 2 mecze ale mogę spokojnie powiedzieć ,że rangi zrąbali jak nic. Dlaczego po 2 meczach mam Air Marshala?;]
killdante
Jesli chodzi o wieksze granie to proponuje niedziele kolo 19 wtedy najwiecej ludzi bedzie miało wolny czas no i smiało dodawajcie mnie do listy znajomych jak chcecie pograc w Warhawka lub MS...
maxi
Dziś dostałem swojego WARHAWK wiec mnie tez mozecie dodawac ;]
PSN: maxi33
egonszef
Witam, po ograniu gry mogę powiedzieć że zawodzi jedynie opcja z rangami, pograłem zaledwie 3 dni i już mam commandera, porażka, na mało który server mogę się wbić!! Jeżeli ktoś ma na to sposób to niech napisze. A póki co ma czas aby pograć tak więc kto chce niech mnie doda do listy. pozdro
Katana
dostałem mojego Warhawk'a:D Świetna giera, wciąga, ale początki są trudne tongue.gif Dodawajcie mnie do list:

KatanaPL

hyh.gif
JackFrost
CYTAT(egonszef @ 18 10 2007, 19:46) *
już mam commandera, porażka, na mało który server mogę się wbić!! Jeżeli ktoś ma na to sposób to niech napisze.

Niestety jedyny sposób to ustawienie w filtrach 'My Rank', żeby wyświetlał tylko serwki gdzie można wejść... niewiele ale zawsze coś sad.gif

Miejmy nadzieję, że data dodatku nie tyczy się patcha korygującego wkurzające glitche (coraz częściej trafiam na glitcher'ów, dziś chyba na 4 serwerach dry.gif), jak i błędy rang/statów... ostatnio był swoisty reset, promowano mnie na Airman'a i dostawałem ponownie medale, które już mam, oczywiście nowych nie, mimo, że spełniłem warunki confused.gif
muniek
cos jest ostro zje..... wszyscy dostaja range w tym samym czasie ja tez juz mam Air Man
Moj nick to PLusa prosze o dodawanie smile.gif
OlooS
Ok 13:30 dostalem warhawka odpalilem i dopiero przestalem grac smile.gif)) poprostu miazga ! to co tam sie dzieje tongue.gif ciagle sie cos dzieje i to mi sie podoba ! biggrin.gif to co ze gram ok 5h i pisze miz e zabilem 14 osob i 20 razy zginalem ale to szczegol tongue.gif kit z tymi rangami wazne ze jest gra smile.gif) Proponuje jakas partie dzisiaj/jutro/pojutrze napewno bede gral jak nie z wami to z innymi smile.gif mozecie mnie dodac - OlooS HeadSet Online smile.gif
ziemia1
podoba mi się niezmiernie ale altanie to mi nie za bardzo wychodzi, dzięki temu nic nie mogę trafić i na wzajem bo latam jak pijana kaczka

kto chce mnie doda: bartek
OlooS
poprawka moj nick Olo Dodawac ! smile.gif
lothronik
The v1.1 patch is in the last stages of testing right now and should be deployed worldwide by the end of October. Here’s a change list for the server-side updates that we’ve already made as well as what’s upcoming in v1.1:

Server-side updates
* Stat database stability improvements
* Improved server stability
* Max Clan limit changed from 32 to 64
* Viral Rank-up bug fixed and correct for players that were accidentally ranked up.
* “Time-in-Vehicle” Stats fixed so certain awards can now be granted properly.

Client-side updates for Patch v1.1
* Stat connection, fetch/post fixes
* Significantly improved client connection stability
* Quad “????” Ping display bug fixed.
* Added support for Player-Ranked Servers.
* Game synchronization fixes due to fluctuating network conditions (packet-drop).
* Crash fixes for end of game and split screen.

Więc za kilka dni problem z rangami zniknie. Więcej: http://blog.us.playstation.com/2007/10/19/...h-and-arbiters/...

Swoją drogą, też odebrałem Warhawka parę dni temu i powiem szczerze, że naprawdę trudno się oderwać. Latania Warhawkami daje ogromną frajdę, a namierzanie przeciwników i wytrzelenie w ich kierunku 10 pocisków jeszcze większą. smile.gif Czyli wrażenie jak najbardziej pozytywne. ;D Na serwerach rankingowych zacznę grać dopiero po update'cie, na razie się uczę. ;D Do zobaczenia na serwerach. smile.gif
KrężeL
QFA MAC!!

dzis kupilem warhawka. i wielka dupa gdyz nie laczy mi sie z serwerami;/
czasem wogule nie idzie dotrzec do wyszukiwarki serwerow bo wyskakuje ,, conection error,,albo inne tego typu komunikaty

co ciekawe zmienilem ostatnio sobie NAT z 3 na jedynke.i myslalem ze ten problem mnie ominie;/
ma ktos jakis pomysl?

konsole mam podlaczana bezposrednio do modemu(wiec net mam albo w ps3 albo w kompie).nat 1.

blagam o pomoc confused.gif
Memory
CYTAT(lothronik @ 19 10 2007, 22:30) *
The v1.1 patch is in the last stages of testing right now and should be deployed worldwide by the end of October. Here’s a change list for the server-side updates that we’ve already made as well as what’s upcoming in v1.1:

Server-side updates
* Stat database stability improvements
* Improved server stability
* Max Clan limit changed from 32 to 64
* Viral Rank-up bug fixed and correct for players that were accidentally ranked up.
* “Time-in-Vehicle” Stats fixed so certain awards can now be granted properly.

Client-side updates for Patch v1.1
* Stat connection, fetch/post fixes
* Significantly improved client connection stability
* Quad “????” Ping display bug fixed.
* Added support for Player-Ranked Servers.
* Game synchronization fixes due to fluctuating network conditions (packet-drop).
* Crash fixes for end of game and split screen.

Więc za kilka dni problem z rangami zniknie. Więcej: http://blog.us.playstation.com/2007/10/19/...h-and-arbiters/...

Swoją drogą, też odebrałem Warhawka parę dni temu i powiem szczerze, że naprawdę trudno się oderwać. Latania Warhawkami daje ogromną frajdę, a namierzanie przeciwników i wytrzelenie w ich kierunku 10 pocisków jeszcze większą. smile.gif Czyli wrażenie jak najbardziej pozytywne. ;D Na serwerach rankingowych zacznę grać dopiero po update'cie, na razie się uczę. ;D Do zobaczenia na serwerach. smile.gif

Po polsku - http://www.ps3site.pl/warhawk-latka-11-w-drodze
OlooS
udalo mi sie zrobic head seta wszystko ladnie tylko nie ma z kim gadac tongue.gif>...Tak pozatym to zawiesila wam sie kiedys konsola na warhawku podczas rozgrywki ...? bo mnie tak...
wendiego
Ja też mam warhawka i nieźle w niego gram, a nawet mam headseta happy.gif . Szukam mnie podobnych.

Nick Wendieg0_Pol

OlooS
konsola mi sie drugi raz zawiesila naw arhawku cos jest nie tak czy co ? sad.gifsad.gif

dziwne jest tez to ze na tej samej mapie..
DIXON
W ultimie jest juz warhawk dokupienia, ten bez headseta za 119zl.
JackFrost
CYTAT(OlooS @ 21 10 2007, 11:41) *
konsola mi sie drugi raz zawiesila naw arhawku cos jest nie tak czy co ? sad.gifsad.gif
Nie ma się co martwić, ze sprzętem wszystko w porządku wink.gif , każda gra może się zawiesić na online. Trochę się pozawiesza potem przestanie, a jak napiszesz na forum, że przestało to znowu zacznie, ja tak miałem laugh.gif

Wczoraj wymęczyłem IAR w TDM na pierwszy medal i oczywiście nie zapisało się w stat'ach dry.gif podobnie, jak reszta niewiele gorszych rund...

Darmowe online closedeyes.gif
zloty
pytanko. Jak grac w Warhawka we 2 tzn na split-scren?
OlooS
hmm. 3 zwiecha po 4godzinach od ostatniej...nie wiem czy to przez moja konsole czy warhawka obawiam sie ze moze byc to pierwsze....juz nie wiem sad.gif
lothronik
Przecież update wyeliminowujący zawieszanie się gry czy niezapisywanie statystyk ma pojawić się na dniach, cierpliwości. tongue.gif
killdante
CYTAT(JackFrost @ 21 10 2007, 12:57) *
Nie ma się co martwić, ze sprzętem wszystko w porządku wink.gif , każda gra może się zawiesić na online. Trochę się pozawiesza potem przestanie, a jak napiszesz na forum, że przestało to znowu zacznie, ja tak miałem laugh.gif

Wczoraj wymęczyłem IAR w TDM na pierwszy medal i oczywiście nie zapisało się w stat'ach dry.gif podobnie, jak reszta niewiele gorszych rund...

Ładna kolekcja ribbonów...
ziemia1
CYTAT(killdante @ 21 10 2007, 16:36) *
CYTAT(JackFrost @ 21 10 2007, 12:57) *

Ładna kolekcja ribbonów...

za co się zdobywa bonus i team points w róznych trybach?
OlooS
gdy naprzyklad duzo razy zabijesz z jednej broni lub bedziesz bronil flagi bez zginiecia rozne sa takie bonusy masa ich

a tak pozatym to chyba byla wina headseta ktore wylaczylem w ps3 poniewaz mialem w acesory setings zaznaczone na jabre wszedzie zrobilem na dont use i sie nie wiesza juz na warhawku 2 h folding home 2 h.... sadze ze to wina hs byla....lub warhawka a zaczelo sie zawieszac od kiedy headset zrobilem
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.