CYTAT(OlooS @ 21 10 2007, 21:09)

gdy naprzyklad duzo razy zabijesz z jednej broni lub bedziesz bronil flagi bez zginiecia rozne sa takie bonusy masa ich
a jest gdzieś spis, jak wiecie linkujcie
wnerwia mnie że nie można dogadać taktyki przed CTF lub Zones, a nawet w trakcie
pełno debili którzy w ctf grają jak w zones, nie dają osłony gdy niesiesz flagę itp.
Dzisiaj spotkałem kretyna który wkurzył sie że nie trafił do tej drużyny co chciał i kosił swoich, oprócz tego że sarasz się przejąć zonę to musisz jeszcze ostrzeliwać amerykańskiego po(pipi)a
jednak chyba tylko umawiane rozgrywki dają radochę, nie mówię o dm, tdm i df w nich hulaj dusza. Ale dwaa powyzsze tryby zawsze biły wszystko co możliwe w multi.
Ustalmy wspólną nazwę serwera np :PSXPL i hasło np: 12345 i czas ta sama godzina codziennie (ja nie zawszę mogę dzielę tv z rodziną)
jak się zapełani PSXPL2 itd
Tym bardziej że nie mam już miejsca na buddies, odrzuca mnie przy wysyłaniu zaproszenia
Używajcie headsetów, uczę się włoskiego i znam już kilka fajnych przekleństw "porca miseria" - to na wczorajsze jazdy tylko Bobana spotkałem
co do taktyki walki zauważyłem że:
czołg najlepiej z kimś w wieżyczce z rpg
warhawki najlepiej po dwa 1 w roli skrzydłowego
jeep tylko do szybkiego przemieszczania
minować flagi i strefy przejęte
zna ktoś jaki poradnik? linka!!!!!!!!!!!!
to wciąga jak paluszki, warto zainwestować w zestawik nawet bez headseta (ale odejdzie 1/2 zabawy). wszystko poszło w kąt od rana miałe przygotować budżet na następny rok a grałem do teraz jak głupi, ja 32 letni facio bez wąsów.
Mały żarcik z Norwegii:
Jak tam nazywają Polaków?
szynszyle
?
noszą wąsy i trzymają się w grupach