Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: WarHawk
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
orphelen
Nie moge tyż tongue.gif pewnie musza update serverów zrobić i kont dry.gif
lothronik
To raczej pewne, że wszystko przez dzisiejszy update. smile.gif Oby tylko rzeczywiście poprawił te wszystkie babole ze statystykami. biggrin.gif
killdante
Ładny poczatek z tym updatem smile.gif musze przyznac ze troche mnie wystraszyli ale skoro wszyscy tak maja to widocznie tak ma byc oby nie za długo...
rozz
A to wszyscy tak maja w wersji 1.10 fajnie. Już myślałem ze cos nie tak...No trudno trzeba czekać ciekawe jak długo????
Wieslawa
Chcę zagrać w tego warhawka od 2 tygodni i okazuje się, że to towar nie do kupienia w Polsce. To chyba jakiś spisek.
Mam na myśli wersję bez headsetu, który mi nie jest potrzebny, gdyż kupiłam go za 50zł. Czy ktoś nie widział może w jakimś sklepie tej gry? Przeszukałam wszystkie polskie sklepy i nie ma nigdzie. W sklepie PSN zakupić nie mogę bo nie mam karty zarejestrowanej na mój adres (fikcyjny oczywiście) z Oxfordu.
maxi
Chyba się spóźniłaś...bo ja kupiłem w ULTIMIE bez headseta za 119zł jakies 3tyg temu

Znalazłem jednak biggrin.gif
http://maxgame.pl/x_C_I__P_1132251-1110001.html
OlooS
tydzien temu widzialem wersje bez HS w media markcie w kaliszu '
sprawdz w najblizszych moze spotkasz....a tak pozatym to nie ma rankingowych serwerow u mnie u was teZ?
Wieslawa
CYTAT(maxi @ 2 11 2007, 16:40) *
Chyba się spóźniłaś...bo ja kupiłem w ULTIMIE bez headseta za 119zł jakies 3tyg temu

Znalazłem jednak biggrin.gif
http://maxgame.pl/x_C_I__P_1132251-1110001.html

Dzięki za odpowiedź.
W ultimie piszą na stronie, że nie ma.
W maxgame powiedzieli mi jak się dodzwoniłam dzisiaj rano (poniedziałek), że nie ma i że ta strona jest nie-za-bardzo bo na niej zawsze wszystko jest, a prawidłowy adresik tego sklepu to play.pl
tomci23
tak u mnie tez niema a przynajmniej nie bylo
GMB
Gdzie można ściągnąć ten patch? Próbowałem się dołączyć do kumpla z listy i dwa razy mi konsolę zwiesiło. WTF? Może muszę ten patch zainstalować.

PS. Właśnie zaczęło mi pobierać. Dziwne że dopiero za 3 włączeniem gry zapytało o instalację patch'a.
orphelen
Jeśli chodzi o zwiechy konsoli to nic nie naprawili !!!!!!!!!!!!!!!!!! ranting.gif ja ****** ile można czekać na porządny update ???

grrrr chair.gif już 5 raz się zawiesił warhawk przez 40 minut tragedia ranting.gif po co wprowadzali ten patch bez niego przynajmniej można było pograć. Zostaje tylko czekać na nastepny update icon_cry3.gif . Jak ktoś zamierza kupić ta gre to odradzam ze wzgledu na te ciągłe zwiechy.
OlooS
ja mialem zwiechy kilka dni temu....teraz jakos ani jednej
wendiego
Po tym uptade nawet mi punkty naliczyło blink.gif i jak dotąd nie uświadczyłem ani jednego błędu.
Za to konsola zaliczyła dziś swój pierwszy zwiech podczas pro evo.

Czy mógłby ktoś napisać jaki jest najczęściej odwiedzany polski serwer? Bo z rodakami to by ciekawiej się grało wink.gif.

Nawet ranking wrócił do normy !!
killdante
Czy wersja pudełkowa jak i online juz działają po patchu ? Bo wczoraj mi nie działala kumpel dzisiaj tez nie mogł odpalic a ze nie ma mnie teraz w domu to zachodze w głowe jak wkoncu jest...

muniek
Wszystko dziala ale pierwszy raz zawiesila mi sie konsola podczas grania w warhawka.......................
OlooS
czyzby pogorszyli jeszcze sprawe z zawieszaniem sie konsoli tongue.gif ?....
JackFrost
CYTAT(killdante @ 3 11 2007, 09:05) *
Czy wersja pudełkowa jak i online juz działają po patchu ? Bo wczoraj mi nie działala kumpel dzisiaj tez nie mogł odpalic a ze nie ma mnie teraz w domu to zachodze w głowe jak wkoncu jest...
Tak, mi pudełkowa już śmiga (a może ściągnąłeś patcha zbyt wcześnie, bo na zagr. forach pisali, że wtedy się coś knoci, zawsze możesz skasować game data od WH i jeszcze raz ściągnąć), wcześniej tylko, tak jak GMB, gra w ogóle nie znajdywała patcha.

To co mieli naprawić naprawili happy.gif a zawiechy każdej grze online na ps3 się mogą zdarzyć i zakładam, że to bardziej ma do czynienia z stabilnością sieci - jednego dnia można mieć cztery a później zero przez miesiąc.
polaki899
Wczoraj sobie kupiłem swoja sztuke Warhawka i musze przyznać gra jest rewelacyjna. Co do patcha to ja go sciagłem bez najmniejszych problemów i grałem w gre z 4 godzini i zero zawiechy. Moje id.kolo89, przyjme każde zaposzenie do grania w warhawka z polakami:D
OlooS
No no smile.gif dzisiaj wreszscie przysiadlem po 5,5 h sie zawiesila jedna zwiech nie poprawili moze w 1.2 patchu ale i tak jest elegancko rangi smigaja dobrze znizilo mi do odpowiedniej (wingman) juz 7k pkt za mna smile.gif na dzisiaj dosyc juz mam tongue.gif
muniek
Jest jakis poradnik w necie jak zakladac server??? mam 6 mega wysylam z predkoscia 60 kb/s a moge zalozyc tylko server dla 8 osob....
Jak lacze sie przez router to mam nat Type 2 i tylko na 8 osob
Jak lacze sie bezposrednio to mam nat Type 1 i tez tylko na 8 osob
moze ktos cos wie na ten temat??
OlooS
nie dziw sie jezeli masz 60kb/s wysylu toi tak duzo jak na 8 ja mam 32kb/s wysylu i moge na 4....wiec jak chccesz na wiecej oblicz sobie jakis musisz miec jezeli 30kb/s jest potrzebne dla 4 osob
Jakim
jakby ktoś chciał wiedzieć: wersja na polskim PsStore będzie od czwartku dostępna za 115 zł
killdante
CYTAT(OlooS @ 6 11 2007, 20:52) *
nie dziw sie jezeli masz 60kb/s wysylu toi tak duzo jak na 8 ja mam 32kb/s wysylu i moge na 4....wiec jak chccesz na wiecej oblicz sobie jakis musisz miec jezeli 30kb/s jest potrzebne dla 4 osob

ja mam 512 i czasem moge zakładac na 12 osób a przewaznie na 8 wiec nie wiem o co tu chodzi
OlooS
masz 512 kilo bitow a nie kilo bajtow....przelicz sobie 512 na kilobajty i zobaczysz ile ci wyjdzie
killdante
CYTAT(OlooS @ 7 11 2007, 19:29) *
masz 512 kilo bitow a nie kilo bajtow....przelicz sobie 512 na kilobajty i zobaczysz ile ci wyjdzie

nie napisałem ze mam 512 kilo bajtów smile.gif

moj kumpel ma 4 mega i tez zaklada na 8 osób... a jak ktos ma konkretna widze na ten temat niech to wyjasni bo dla mnie to czarna magia.
Gawlick
Ja mam 6 mega i zakładam na 8 lub 16 typa. Niewiem od czego to zalezy zupełnie
muniek
dziala wam warhawk po tym 2.0 ?????????
OlooS
ZALEZY TO OD UPLOADU A NIE OD DOwNLOADU mozesz miec nawet 1gb/s download ale go.wno ci to da !!! liczy sie UPLOAD przede wszystkim jezeli ja mam 32 kilo BAJTOW na sekunde uploadu to moge zakladac na 4 osoby jezeli ty masz 512 kilo BITOW !! uploadu bo tak napisales to mozesz zalozyc na 8 osob poniewaz 512 kilo BITOW to 64 kilo BAJTY czyli jeszcze raz tyle co ja mam i tak wzwyz tak trudno to zrozumiec ?
wiedzminka
CYTAT(muniek @ 8 11 2007, 15:58) *
dziala wam warhawk po tym 2.0 ?????????

Mnie też nie działa , chyba wyłączyli serwery tak jak kilka dni temu.
muniek
CYTAT(OlooS @ 8 11 2007, 15:58) *
ZALEZY TO OD UPLOADU A NIE OD DOwNLOADU mozesz miec nawet 1gb/s download ale go.wno ci to da !!! liczy sie UPLOAD przede wszystkim jezeli ja mam 32 kilo BAJTOW na sekunde uploadu to moge zakladac na 4 osoby jezeli ty masz 512 kilo BITOW !! uploadu bo tak napisales to mozesz zalozyc na 8 osob poniewaz 512 kilo BITOW to 64 kilo BAJTY czyli jeszcze raz tyle co ja mam i tak wzwyz tak trudno to zrozumiec ?

ja tez mam 512 kilo BITOW i moge zakladac na 8 osob wiec czemu kologa ktory ma 512 kilo BITOW pobierania nie mowie tu o wysylaniu moze zakladac na 12 osob??
OlooS
wiesz to na 100% ? to by bylo nie mozliwe nie mam pojecia dlaczego...
killdante
CYTAT(OlooS @ 8 11 2007, 17:58) *

mi jest ciezko zrozumiec ze ktos nie rozumie ze mozna czegos nie zrozumiec ale ja to rozumiem (juz )
egonszef
Mam problemy z zainstalowaniem patcha, kilka razy już grę włączałem i w grze się logowałem i nie mam jak ściągnąć patcha. Jakieś pomysły?
Zrozumiesz ten system..?! dzisiaj odpalam i od razu mi się pojawiła notka. jak by nie było problem rozwiazany
stabik
spokojnie zdarza sie wielu mialo takie czy inne problemy z nowym patchem(w tym ja)
Styku
Cos wczoraj chyba z serverami bylo na wieczor, nie dalo sie wejsc na zaden server sony, poprostu zamiast wejsc do gry wchodzilo sie do "lobby" i kiedy te 30 s mijalo do nastepenj gry nic sie nie dzialo i tak dla kazdego servera, jak jak wszedlem do gry zalozonej przez gracza po paru minutach konsola dostala zwiechu ....aaaaaa:/
wendiego
Powiedzcie mi gdzie są miny w mapie Island Outpost i Archipelago?
JackFrost
Często dla różnych layout'u jednej mapy ułożenie broni jest inne wink.gif więc nie ma jednej konkretnej lokacji gdzie są, najlepiej skorzystać z pomocy na www.warhawkstats.com -> maps -> land pickups
killdante
Ja nie moge znlesc tych min na "Destroyed Capitol" layout nie wiem jaką ma nazwe ale jest dla mniejszej ilosci graczy tylko jedna połówka smile.gif przeleciałem (warhakiem) całą plansze i nic... na tamtej stronie niema
Memory
Dodatek do Warhawka już w grudniu
http://www.ps3site.pl/dodatek-do-warhawka-juz-w-grudniu
Memory
Operation: Omaga Dawn pack dla WH

http://media.insidegamer.nl/screenshots/pu...4433/113278.jpg
http://media.insidegamer.nl/screenshots/pu...4433/113283.jpg
http://media.insidegamer.nl/screenshots/pu...4433/113267.jpg
http://media.insidegamer.nl/screenshots/pu...4433/113275.jpg

The Operation: Omega Dawn pack for Warhawk features an enhanced level of teamwork, tactics and coordinated aerial assaults with the new KT-424 Combat Dropship.

* Omega Factory battlefield includes 5 new map layouts featuring advanced building complexes and huge
industrial towers.

* KT-424 Combat Dropship transports 1 pilot, 6 soldiers and 1 ground vehicle; and features a deadly new
weapon – the MBEC-3 Heavy Support Cannon.

* The 5 large layouts from the original battlefields have been modified to include the KT-424 Combat Dropship

28 screeny - http://www.insidegamer.nl/playstationstore...wk/screenshots/
Burth
W resistance i w psn chat, headset dziala znakomicie a w warhawku w ogole nie dziala (tzn. slysze w sluchawce jak ktos mowi ale sam nie moge mowic), czemu tak jest ? moze trzeba coś wcisnąć zeby mowic ?
killdante
L3...

A ten dodatek zapowiada sie ciekawie.
Memory
Dodatek wyceniony
http://www.ps3site.pl/warhawk-dodatek-wyceniony
JackFrost
Hmm jeśli dodatek jest płatny i modyfikuje także stare plansze na użytek nowego pojazdu to co z osobami, które tego nie kupią? Chyba, że sam pojazd jest darmowy a płacimy za nową lokacje. Mam nadzieję, że liczne budynki na nowej planszy będą miały jakieś wnętrza i korytarze, brakuje mi tu walki w bardziej zamkniętych pomieszczeniach.
rkBrain
Czy warto jeszcze kupić Warhawka? Bez tutoriala i ze sporą liczbą doświadczonych graczy ciężko będzie "wmieszać się w tłum". No i ten dodatek. Czy on poważnie modyfikuje grę? I jeszcze taka dziwna sprawa. Widziałem jak ludzie się biją na Allegro o używaną wersję i już dawno przekroczyli cenę sklepową. Czy to oznacza, że jest go tak trudno dostać?
agrestrybnik
w mediamarkt Rybnik lezy juz chyba 2 miesiace warhawk bez sluchawki w cenie 109 zloty brutto !
Memory
Omega Dawn: Exclusive Video

http://www.gamersyde.com/news_5601_en.html
Styku
Ja bardziej czekam na nowe swiaty niz na ten pojazd. Nie zna ktos dokladnej daty wydania dodatku ??
Styku
http://blog.us.playstation.com/2007/10/22/warhawk-v12-patch/

w dodatku dostalem wiadomosc na ps3 od goscia z ktorym kiedys gralem ze patch ma sie ukazac 12 grudnia.. nie wiem na ile ma psrawdzone info no ale sie okaze - tekst ktory mi przeslal byl in inglisz wiec mozliwe ze jakies potwierdzone dane.
LiSoQuan
niespodziewałem sie ale w saturn katowice sa do kupienia Warhowki bez headsatu za 119 zł
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.