Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Kryminał.
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki
majchaś
Szukam prezentu dla dziewczyny. Uwielbia kryminały z ostrymi zwrotami akcji. Jak narazie jej ulubiona ksiazka to "Poeta" Connely'ego (ogolnei lubi jego ksiazki) moze macie jakies propozycje?
Sikor
Agatha Christie prawie wszystkie kryminały ma dobre. Zwroty akcji częste, może nawet ostre.

"Zwodniczy punkt" Dana Browna - nie całkiem kryminał, ale też nic do końca nie wiadomo, są zwroty akcji i rozwiązywanie zagadki(skończyłem w ok 70%). Jest świetny patent s-f, potem troche sie wlecze, a potem jest już czysta akcja.Tylko nie wiem czy jest już polska wersja. "Deception point" - oryginalny tytuł.
Yohko
ja rowniez polecam Agathe Christie - sama sie teraz zaczytuje w jej ksiazkach, wiec moge potwierdzic, ze naprawde wciagaja (ach te nieprzespane noce biggrin.gif)
ejcu
hue hue
Kup jej, bądź co bądź, słynny na tym forum "Kod Leonarda da Vinci". Potraktuj informacje w ksiazce jako prawde, a latwiej bedzie Ci sie czytac:]... Z czasem niekulturalni ludzie wyciągną Cię w brutalny sposób z marzeń. Ale nie bój nic!
Wampis
Wykorzystam ten temat by polecić Henninga Mankella, co prawda jestem dopiero w trakcie czytania jego "Fałszywego tropu" ale wygląda na to, że warto było. W Empiku szukałem jakiegoś kryminału nieznanego mi autora i zaryzykowałem, bowiem książka wyszła w tej samej serii co uwielbiane przeze mnie książki Krajewskiego o Breslau. Czyta się bardzo przyjemnie, akcja jest wartka i dość tajemnicza, mam jedynie nadzieję, że zakończenie mnie nie zawiedzie.
dudi
Harlan Coben "Niewinny" naprawde swietna ksiazka.
Grabol
Fałszywa pamięć deana koontza - mimo że to autor raczej znany z pisania powieści z dreszczykiem to ta ksiązka zdecydowanie mam więcej wspólnego z kryminałem; szalony psychiatra hipnotyzer kontra jego pacjenci walczący ze swoimi falszywymi przypadłościami w tle wielka afera w rzadowej administracji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.