Jasne każdy ma swoje zdanie owad .A że nie kumulóje sie z moim to trudno.

Resident Evil Series Forever!!!!
Silent Hill Series for Few Months!!!!
W Silencie fabuła sprawia wrażenie głębokiej i
poważnej ale tak nie jest...tylko głosy są lepiej podłożone...
Bolek se wpadł do mieściny-za(pipi)a coby się
z zabitą przez siebie babą porandkować...fuj!!!

dajcie se siana miśki, RE można porównać do filmu "Atak Pająków" czyli dobre ale nie straszne, za to SH ja mogę porównać do filmu "Ring" - przerażające doświadczenie
no niech będę JA (chociaz wole MGSy...)
Oczywiście "number uno" to seria Tekkena, ale zaraz po niej jest śmierdzacy i odrażający Silent Hill!
Takze wpisuje się ludziska
Silent jest w porządku ale Resident is number one...
Owat aka Motyl: no masz racje, seria Tekken jest najlepsza ze wszystkich

ale w takiego SH mozna przyciąć, nie?
Owat aka Motyl: no masz racje, seria Tekken jest najlepsza ze wszystkich

ale w takiego SH mozna przyciąć, nie?

Dokładnie! ... "i za to Cie chwalą!"
A ja jestem całkowicie rozdarty między tymi grami .
Więc wstrzymóje się od głosu.
Z leciutkim plusem na SH.
Sobek podoba mi się twój awatar .
Tak trzymaj i nie zmieniaj FALI.
dla mnie też tekken jest najlepszy ale to jest dyskusja o tym czy lepszy jest Resident czy Silent więc może nie wspominajmy o Tekkenie :wink:
O to chodzi, że to nie jest dyskusja o temacie która z wymienionych wyżej gier jest lepsza ... tylko raczej o samym SH! Hehe wiem, wiem ... "małe" [OT] jeszcze nikomu nie zaszkodziło!
A hu,ja! A ja wpiszę się jeszcze raz!

HA to ten spamer kober
[b]
mi też sie girka podobała
Giera na maksa a ta mgła niezle trzyma kimat
ha to ten brzydal bse

pfffff rzadziarzu

możliwe że za tydzień będę miał od funfla SH oryg. to pocioram na ps2 sobie - miło by było qrde
..kober idź umyj plecy haro - spamerze..
tylko nie włączaj rozmywania textur bo się trochę gierka chrzani np. drzewa są białe...
tylko nie włączaj rozmywania textur bo się trochę gierka chrzani np. drzewa są białe...
A włączaj ... Soboń za dużo "góralskiego ziela" jara ... hehe stęd efekty uboczne ... hehe
Umenasai za OT :roll:
Motyl: twój avatar to nie jest przypadkiem oko Żebrowskiego z "Wiedźmina" plakatu reklamowego???
A nawet jeśli to co?

... ano bystry chłopaczyna z ciebie ... ^^
jo nie jarom góralskiego ziela ino fajke se pole
przed chałpom wiecorami i patrze w niebo...
Soboń nie jarasz tylko jaramy !!!
Levitah
27 12 2002, 14:46
Uwazam ze SH jest taka gra o ktorej nigdy nie powinno sie mowic zle...klimatem bije na glowe wszysrkie Residenty a chwile z nia spedzone...najczesciej z kolezanka Mary...sa naprawde niezapomniane...i ta muzyka...rewelacja...nie weim jak dwojaka bo wciaz czekam ale moge sie pzosdziewac tylko nmajlepszego...
Anonymous
30 01 2003, 17:57
co wy kurde SH to wcale nie jest najlepszy survival - horror na psx'a ....
ta gra to dla mnie relikt

do tej pory mam lekkie schizy jak na miescie jest mgla, jakby tego bylo malo to ja po przejsciu gry ( kilkukrotnym) przeczytalem ksiazke jamesa herberta ( nie nie Franka) pt.:"Mgla" no i do tej pory siem boje mgly szpitali i szkoly ....
GameCube
30 01 2003, 20:10
Zawsze lubialem horrory na PSX te piksele z postaci robily prawdziwe potfory
Silent Hill rządzi!A za nim rezidenty.
szczurek
31 01 2003, 19:36
[b][color=brown][/color]
Kozak poprostu ; taki horror już chyba nigdy nie powstanie.
_GrZyBo_
14 02 2003, 14:28
silent hill? full wypas giera...
Niewątpliwe najlepszy horror na playa, pod czas grania niemależe cały czas ma się gęsią skórkę, po prostu coś wspaniałego - ta gra rządzi :!: Jak dla mnie może jej dorównac tylko Resident Evil 2.
Jeszcze po żadnym horrorze nie miałem takich schiz jak po Sailencie.Ta gra rządzi pod każdym względem ( w szczegolnosci zadzi MUZA, total psychicos musicos
King_of_Metal
2 03 2003, 17:59
Silent Hill- najlepszy survival horror na konsole(RE sie chowa)
marshall
2 03 2003, 18:24
moim skromnym zdaniem :wink: jedynka jest o wiele lepsza od dwojki moze dlatego ze byla pierwsza he he dwojka zabardzo zrzyna z pierwowzoru
Silent Hill- najlepszy survival horror na konsole(RE sie chowa)
Ja bym się nie zgodził ponieważ RE i SH są zupełnie różnymi grami,nie można ich porównywać bezpośrednio. Jeżli ktoś się nastawia na wartką akcję i strzelaninę oraz od czasu do czasu lubi się przestraszyć to wybierze RE, zaś gracz, który lubi drżeć ze strachu przez całą grę wybierze SH. Po prostu te gry mają zupełnie inny klimat.
Pod względem akcji wolę RE zaś pod względem napięcia i grozy SH.
Gen. Stanisław Maczek
4 03 2003, 15:24
Silent Hill jest najlepszym horrorem. Nie wiem czego mozna sie bac w Residencie. Nemesisa bazooką? LOL
Nie wiem czego mozna sie bac w Residencie. Nemesisa bazooką? LOL
To fak w RE3 nie ma za bardzo czego się bać,ale RE1 i RE2 mają momęty, w których można się przestaraszyć.
Gen. Stanisław Maczek
4 03 2003, 15:28
No pierwsza część w tej chacie była troche straszna momentami.Ale przechodzenie miasta w inny wymiar, zniekształcone-poje-bane potwory z Silent hilla rządzą
Już na widok lokacji i muzy można zawału dostać ;potwory to małe piwko przy reszcie;chociaż i tak są wymiatające.
To fakt udźwiękowienie tej gry po prostu rządzi baaa...smiem nawet powiedzieć że powala na kolana, Konami wykonało kawał dobrej roboty.
King_of_Metal
4 03 2003, 18:15
nom udzwiekowienie rzadzi, te zgrzyty jakiegos zardzewialego metalu, krzyki, dziwne jeki, szum wiatru tworza zaje.isty i niepowtarzalny klimat
Gen. Stanisław Maczek
4 03 2003, 19:42
Heh, ja mam soundtrack to Silent Hilla, jak kiedys "do snu" zapodalem na sprzecie HI-FI to tydzien spac nie moglem. Mialem wrazenie ze leże w łóżku które stoi na srodku ogromnej szkolnej sali a za oknem jets mgła i lekko snieg pruszy..brrrrrr

ja często do snu zapuszczam sobie ost z Silent Hill 2 - miło mi sie spi przy tym:]
Zastanawiam sie jakie masz wtedy sny.
MoŻe o molestowaniu króliczków młotkiem?
Zastanawiam sie jakie masz wtedy sny.
MoŻe o molestowaniu króliczków młotkiem?

wheeeeee takich to nie mam, ale jeśli chodzi o ścisłość to grając w SH czuję się jak w domu - taka ciepła atmosfera tam panuje - im większa schiza tym lepiej dla mnie
...pucipuci króliczku! (pipi) (pipi) (pipi) (pipi) (pipi)...
Gen. Stanisław Maczek
5 03 2003, 21:07

ja często do snu zapuszczam sobie ost z Silent Hill 2 - miło mi sie spi przy tym:]

Powoli zaczynam sie ciebie bac BsE. Ty chyba do konca nie jestes normalny łehe hehe.

jak chcecie wiedzieć to repertuar do snu wygląda u mnie tak: Cypress Hill "Temples of Boom", ost Halloween 20th anniversary, ost Silent Hill2
grając w SH czuję się jak w domu
Mogę Cie odwiedzic w domu?
Splender
6 03 2003, 11:02
Soundtrack z Silent Hill 2 jest calkiem fajny, ostatnio go sciagnolem dla kumpla i jak tak sluchalem to mi sie nawet podobal.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.