Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Interton
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro
Setezer

Ma ktoś? Pilnie szukam gier, pudełek i padów. Wbijajcie na www.nnation.be do artykuły, tam jest więcej fotek i ogólna charakterystyka owego sprzętu. 8-bitowy dinozaur z Niemiec smile.gif.
koso
Data jest ustalona i nie ulegnie zmianie, wiec prosze nie zasmiecac tematu (pipi)ami w stylu "mam ruję, zrobcie tydzien pozniej" itd. A Ściera uznal, ze do organizacji turnieju potrzebuje murzyna, dlatego uderzyl do Gopy biggrin.gif

Za wszelkie niekonstruktywne posty posypia sie warny (lepsze to niz byczek od Zizou).
GOPA
QUOTE(koso @ 10 07 2006, 22:29) *

A Ściera uznal, ze do organizacji turnieju potrzebuje murzyna, dlatego uderzyl do Gopy biggrin.gif

ach ta zazdrosc biggrin.gif Te przynies piwo i to w podskokach !!! tongue.gif
ARO
Koso...dałeś się tak łatwo ?biggrin.gif hehe no no...nie podpuszczam ale ja bym po piwo nie latał tongue.gif
koso
Gopa, ten Twoj pomysl zeby grac tylko faze pucharowa to jeden wielki LOL biggrin.gif Krytykujesz wszystkie oficjalne turnieje jak leci, a jak sam cos robisz, to od razu kiszka icon_twisted.gif Moze przynajmniej zrozumiesz, ze niekiedy trzeba isc na kompromis i przyjac zasady, ktorych nikt nie lubi blow.gif
GOPA
QUOTE(koso @ 18 07 2006, 10:59) *

Gopa, ten Twoj pomysl zeby grac tylko faze pucharowa to jeden wielki LOL biggrin.gif Krytykujesz wszystkie oficjalne turnieje jak leci, a jak sam cos robisz, to od razu kiszka icon_twisted.gif Moze przynajmniej zrozumiesz, ze niekiedy trzeba isc na kompromis i przyjac zasady, ktorych nikt nie lubi blow.gif

sam jestes LOL !! ( zbanuj mnie znow mamlasie !! ) pucharowka dlatego ze nie chce biegac po calym osrodku i szukac ludzi do grania.Myslisz ze oni beda siedziec w miejscu i czekac na swoja kolej ?? to jest Extreme Party a turniej jest tylko milym dodatkiem.Krytykuje kamere i strzalki !!! tutaj bedzie jak zawsze , zielone i kamera wide.Co ma jedno do drugiego powiedz mi ?? Koso znajdz lepsze argumenty bo te sa zbyt cinkie jak chcesz mi dos*rac. biggrin.gif

spoko tez sie przyczynisz do organizacji , bedziesz nam sprzet nosil murzynie ninja.gif
koso
Jak Ty sie latwo burzysz Gopa biggrin.gif Mowie Ci tylko, ze obiektywne czynniki czesto wplywaja na to, ze nie jest tak, jakbys chcial - dlatego na OMW/MP jest normal long i czerwone strzalki, a na EP bedzie pucharowka. Takie jest zycie tongue.gif I nie unos sie - chyba ze jest to spowodowane wykupieniem Lidla przez inną sieć happy.gif

Nic nie bede nosil, ja sie jade na EP rozerwac, za murzyna bedziesz robic caly dzien Ty blush.gif
ARO
w sumie Koso ma racje biggrin.gif Ty będziesz murzyn biggrin.gif on se przyjdzie pogra i tyle biggrin.gif a Ty cały dzień z (pipi) tongue.gif hehe

"ARO...ARO !! AROOOO !! gdzie jest ku*rwa ARO !! ?? "
"na piwie z Koso"

biggrin.gif i tak to będzie wyglądać...nie Koso ?biggrin.gif
Adi_G
QUOTE(koso @ 18 07 2006, 13:30) *

- chyba ze jest to spowodowane wykupieniem Lidla przez inną sieć happy.gif

"Lider prajs" jest wykupiony a nie lidl tongue.gif

to jak to w końcu będzie , są grupy, czy nie ma ?
ARO
QUOTE(Adi_G @ 18 07 2006, 15:06) *

- chyba ze jest to spowodowane wykupieniem Lidla przez inną sieć happy.gif

"Lider prajs" jest wykupiony a nie lidl tongue.gif

to jak to w końcu będzie , są grupy, czy nie ma ?

1 grupa pije Warke 2 grupa Dębowe 3 Żywca 4 (Poznaniacy) Lecha 5 Tatre....itd
GOPA

Nic nie bede nosil, ja sie jade na EP rozerwac, za murzyna bedziesz robic caly dzien Ty blush.gif

czyzbys byl zly ze Sciera mnie wziol do organizacji a nie ciebie Kosunia biggrin.gif Czyli kazdy organizator turnieji to murzyn tak ?? ARO nie ciesz sie bo robisz za murzyna co turniej B3 tongue.gif

"na piwie z Koso"

no to walkower cool.gif tak to bedzie wygladac panowie wink.gif
ARO
QUOTE(GOPA @ 18 07 2006, 18:26) *

ARO nie ciesz sie bo robisz za murzyna co turniej B3 tongue.gif

nie ma już dawno b3 biggrin.gif hehe takj to jest jak się od sceny odrywa tongue.gif

"na piwie z Koso"

pójdzie Koso do Ściery i znikną walkowery cool.gif Górne Wały są wszędzie tongue.gif
GOPA
QUOTE(ARO @ 18 07 2006, 19:37) *

ARO nie ciesz sie bo robisz za murzyna co turniej B3 tongue.gif

nie ma już dawno b3 biggrin.gif hehe takj to jest jak się od sceny odrywa tongue.gif

"na piwie z Koso"

pójdzie Koso do Ściery i znikną walkowery cool.gif Górne Wały są wszędzie tongue.gif

wiem ze nie ma B3 ale byl i jak robiles to wedlug Kosowskiego byles murzynem.
A Sciera mu odpowie - turniej robi GOPA !!! koniec tych offtopow .............
ARO
Koso...GOPA prefidnie Cie podpuszcza biggrin.gif
MasterShake
mi sie wydaje czy cos nie tak z tym tematem?
Setezer
Chłopaki chcą zrobić turniej w Interton VC4000, sprzęcior mogę udostępnić od 8.00 do 14.00 za friko. Zgołscie sie na gadugad - 9409211. Jakie nagrody? Gracie w człogi czy samoloty? invisible mode?

...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.