Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Muzyka
Forum PSX Extreme > Kąciki > Muzyka Gracza
Stron: 1, 2
Tori
z jakiej gry najbardziej Was ujęła muza? mam na myśli dość starsze paltformy (SNES, AMIGA, PEGAZ itd.) mnie najbardziej wciagnęła muza z CHRONNO TRIGGera ofkoz. Ten klimat eh! Czasem nawet uruchamiałem emu i zostawiałem grę by tylko se muzyczki posłuchać.
B4rb
Mnie urzekla sciezka z Lotusa (wszystkie czesci biggrin.gif ) na Amisie { :cry: - płacz wzruszenia jakby co...}, jedyny i niepowtarzalny, fanfary, Dune 2! biggrin.gif Także Amiga... A z utworów to najlepiej pamiętam śpiewany kawałek (na Amigę, aż dziw brał!) z Cannon Fodder - kosmos! cool.gif
TrOoPeK
Wszystkie "muzyki" jakie były na Pegazie !
falow
mjuzik z Cannon Fodder wypas smile.gif ..war never be so much fun... jeaaaaa smile.gif
B4rb
"Kill him with your gun" biggrin.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
Dzoshu
Czesc pierwsza Contry na Pegazusa ... te muzyczki moge zaucic zawsze - tylko przypomne sobie level i juz mi sie "wlacza" muzyka biggrin.gif
TuT Turu Tu Tu TuT Turu Tu Tu TuT Turu Tu Tu .... wink.gif
B4rb
No no no! Dzoshu-meloman biggrin.gif Wielki Bro jest impressed biggrin.gif Flawless Victory, JaJOoWyRwAlItY :!: icon_twisted.gif laugh.gif
Diabeu
icon_twisted.gif rządziła muza z Pyjamarama na spektruma icon_twisted.gif
Ukyo_Tachibana
Final Fantasy 7 dziekuje PEACE
Partys
Mówcie co chcecie, ale najlepsza muza jest w Final Fantasy VII oraz Chrono Crossie.

RPG will never die!!!
falow
btw moj kumpel ma w klasie kolesia co potrafi idealnie zanucic muzyczke z maria na pegaza niezly koles fajnie ma smile.gif wy tez tak macie ze nucicie czasami muzyczki z roznych gierek
jey
hmm.... najlepsza yy... Najlepszą muzą z oldskuli była muza w Settlersach brrr fajna muza hehe a to niezapomniane yop ghrrrr lepiej mi hehe
Diabeu
icon_twisted.gif dżizas szit fak madafaka zapomniałem o School Daze!!! tam były dzwięki!!! bo muzą tego nie nazwę za cholerę icon_twisted.gif
Ceglash
Mnie urzekla muza z koncówki "Donkey Konga" , motyw główny "Demon's Crest" a najbardziej ta muzyka z menu "Sentinel Returns"(szkoda jedynie, że gra jest do bani).
Anonymous
Muza z Teenage Mutant Ninja Turtles jest najlepsza.
pozdro
Dani
Wg. mnie niepowtarzalny klimat ma muza z Zeldy, począwszy od snes'owej, a skończywszy na n64. Tworzyła niepowtarzalny klimat. No i muzyka z Chrono Triggera też była świetna.
Tori
tak, muza z zeldy była klimatyczna. Chronno nie mówiąc już bo ta gra jest rewelacyjna, czy jest wersja na SNESA pAL? bo ja kuna szukam i szukam i jak mozecie siedomysleć nie mogę znaleźć. POMOCY!
NCdeIgnis
nie ma co najlepsza muze to ma FF6 i Bahamut Lagon na Snesa smile.gif)
kaloryfer
tetris de beściak i juz
Antares
Muza z Finali rula. A z innych gier to najbardziej zapadła mi z pamięci melodyjka z Wariolanda na GB (do planszy z lawą) biggrin.gif
Guts
Grajać na NES'ie bardzo podobała mi się muza z ''Kunio Kun''(całą seria)

Na amidze rządziła muza z Cannon Fodder.Na SNS'ie nie zapomniana muza z Crono Trigger(GENIALNA),Final Fantasy V.VI(Kefca Theme rządzi biggrin.gif).
Na PSX'ie dawała czadu muza z Final Fantasy VII(KULT!!!),Crono Cross'a
Xenogersa i Suikodena 2.

Własnie Muzyka z tych gier najbardziej utkwiła mi w pamięci.
Japończycy są naprawde geniuszami!!!!!
Woojas
Dla mnie muza z eRPeGów "kwadratowych" i jeszcze muza z mario yeah cool.gif
Antares
Dla mnie muza z eRPeGów \"kwadratowych\" i jeszcze muza z mario yeah  8)

No. Mario wymiata. Ale jeszcze lepsza jest muza z Wario biggrin.gif
Soul
Oczywiscie z SC i SB a takze shenmue 1&2 Mgs2
wmorde sporo tego jest......
Nevermind
hmhm z takich 'spokojniejszych' to Chrono Cross. Noi zgadzam się z panami wpisanymi wyżej, muza z FF rulah, zwłaszcza FF8 ;]
hmhm,noi opening do Silent Hill'a ;D<thx AD skarbie za to! :>~>
NCdeIgnis
FF !!! ta seryjka ma to COS wink.gif a muza jest zarabisa
a na Amisi ? hmm wlasciwie to nie wiem ...WORMs ??? taaa to To smile.gif)
Geloo
Najlepsza dla mnie muza była w Sled Storm'ie oraz Chrono cross'ie.Finale też miały cosik w sobie :wink: .
wsm
ze starszych platform zapadla mi w pamieci muza z Contry, Mario (NES),
Green Beret, International Karate, Ghoust Busters (Atari) i oczywiscie LOTUSA 3 :!: Ehh pamietam jak w podstawowce nagralem sobie z L3 muze na kasete biggrin.gif .Dla fanów link do stronki z modami Lotusa 3:
http://www.mirsoft.info/gamemods.php
Ma ktos moze muze z innych ww. gier question.gif
Anonymous
Wszystkie \"muzyki\" jakie były na Pegazie !
... niom musze sie z tym zgodzic bo muzyka na Pegazie byla wrecz super icon_twisted.gif
Agent_Man
Dla mnie to ruluje muza z CT (Walka z Magusem - YEEEEAAAHHH !!!), pozatym muza z HLa (kto ma orginał niech se słuchnie track nr 10 - fajne całkiem) i....... Hmmmmm..... A! I ofkoz Fallout 1 (ale przy CT się chowa we własnym.... schronie ;p )
Antares
Poza tym piękne utwory są w Chrono Cross-intro rozwala.
Woojas
Jeszcze dochodzi muza z MGS pierwszego. Wypas!!!!
Geloo
Jeszcze dochodzi muza z MGS pierwszego. Wypas!!!!

O racja!Ta muza wymiata!Nigdy nie zapomne śpiewu ten japoneczki biggrin.gif .Muza jest tak dobra że musiałem sobie śćiagnąć soundtrack'a z MGS(i polecam).
szczurek
FF7, Chrono Trigger, Legend of Mana biggrin.gif
Splender
Mi najbardziej zapadla w pamiec muzyka oczywiscie z Chrono Triggera, Bahamut Lagoon. Z nowszych to FF 8 (Liberi Fatali i The Man with Machine Gun!!!) oraz ze scigalki Motorhead. Z najnowszych smile.gif to niesamowicie podobal mi sie Soundtrack z Wave Race:Blue Storm na GaCka. (sam nie wiem dlaczego)
Pozdro
King_of_Metal
co prawda nie ma gierki z moja ulubiona muza, ale skoro mam wybierac: to niech bedzie Alienfont Online na DC-fajna basowka pyka.Czekam na gierke z metalem jako sciezka muzyczna(DEATH, Cynic), ale i tak pewnie takiej nie bedzie:(
AS..
(pipi)ista muza jest w Tonym Hawku poprostu kopie zad masakra sie przy niej jezdzi a najlepiej przy:
Goldfinger:"Supermenn"
JiHaDek
Ze starych platform to chba DIZZY mial the best sound track poprostu sie w nim zakochalem w s.t nie w dizzy'm
A z nowszych to "ZELDA ocarina of time" to gre czcze przez cale zycie i bede do konca
Siara_iwj
King, obczaj Destruction Derby 2...może to nie death, ale fajna, cięższa niz przeciętnie , muza...a w połączeniu z ogólnym sensem gry rozwala smile.gif

a mnie dobiła do podłogi muza z Neverhood i Skullmonkeys ( poziomy bonusowe, ten wokal zabija tongue.gif ) no i oczywiście, żeby sie nie powtarzać, muza z Residentów...
Boomer
Gierka Tsubasa nie wiem czy wiecie jaka to ale muzyka w niej rozpier...... Była to piłeczka na podstawie mangi dosłownie (pipi)i,sta laugh.gif
Swayman
Naprawde zaj...sta muza jest w Heroes of might&magicII,HommIII i HommIV-to sa arcydziela(mniam) ohmy.gif
A takze Killng Time i Might&magicVII&VIII
3DO-firma ktora zrobila te gry!!!
(PC-games)

Swoja droga muza z tekkena tez wymiata!!! tongue.gif
Kriseh
Mi sie bardzo podobala muza w glownym menu w grze "Mafia". Ktos wie, gdzie moge to zassac? (albo chociaz nazwe utworu)
Ahmad
moim zdaniem świetna muza była w:Chrono Trigger,Crono Cross,FFI-XI,Parasite Eve.z Amigi:SuperFrog,Soccer Kid(tylko versja z Amigi cd-32),Diggers(cd32),Brian the Lion(cd-32),motyw przewodni z Cannon Fodder'a(war never been so much fun),Skeleton Krew(cd32)i dużo dużo innych.... biggrin.gif
Anonymous
AMIGA : Cannon Fodder (intro)
PSX : Dave Mirra Pro BMX
PS2: GTA:VC (VROCK , BABE !)
PC : MAFIA (intro) , MORROWIND .

Więcej nie pamiętam ...
Obsolete
Naprawde zaj...sta muza jest w Heroes of might&magicII,HommIII i HommIV-to sa arcydziela(mniam) ohmy.gif 
A takze Killng Time i Might&magicVII&VIII
3DO-firma ktora zrobila te gry!!!
(PC-games)

Swoja droga muza z tekkena tez wymiata!!! tongue.gif

No do Homm IV to bym polemizowal, ja w to gram BEZ MUZYKI, ale co kto lubi. Ogolnie nie lubie klimatow z lat 80, ale muza z GTA3 do mnie trafia jak nic ( Rush rush jupijejo nono nonojejo).
Gaucho
Muza z Lotusa rządzi jak ostatnio na jakimś emulatorze usłuszałem to siedziałem i słuchałem jej chyba z 10 min. Kto nie za potęgi soundtrucku laugh.gif z lotusa ten pniok !!!!!
kica
Muza z wszystkich części Turtlesów, Contra. Ale największym sentymentem darzę to z Maria smile.gif
Antares
Tenchu 3- genialna muza w intrze
gal_vnv
Atari 8:

01. International Karate Championship
02. Draconus
03. Boulder Dash
04. Lasermania
05. Fred
06. Spy Vs Spy 3: The Island Caper
07. Zybex
08. Mountain Bike
09. Rebound
10. Miecze Valdgira II

Amisia:
01. Stardust
02. Monkey Island / Monkey Island 2
03. Another World
04. Shadow Of The Beast III
05. Dune
06. Colonization
07. Benefactor
08. Speedball 2
Obsolete
Gierka Tsubasa nie wiem czy wiecie jaka to ale muzyka w niej rozpier...... Była to piłeczka na podstawie mangi dosłownie (pipipi),sta laugh.gif

Taka na pegaza, gdzie biegales ednym ludkiem i miales do wyboru strzal, podanie, drybling itp?(wszystko po japonsku). Wypas gierka byla.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.