dziunda jak byś ten topic napisała w części o konsolach Sony odpowiedzi byłyby odwrotne

Ja sie nie czepiam poprostu humh moim zdaniem oczywiste jest że większość (a z tego co widze jak dotąd wszystkie) głosów w części micxrosoftu jest po ,,tej stronie". Taka dygresja.
A sam posiadam PS2 i XBoxa. I moim osobistym prywatnym zdaniem lepiej nie wymieniać, chociąz najlepszym rozwiązaniem jest mieć obie konsole. Sam Xa zakupiłem po dłuższym użytkowaniu PSXa i PS2jki, tą konsole posiadam już kilka miechów, i mimo to nie zmieniłem zdania sprzed zakupu (tak tak chodzi o prym bycia lepszą konsolą). Zakupiłem konsole by poznać wroga - miło zauwazyłem iż żeczywiscie konsola fajna i w pewnej sytuacji właściciela świetna do grania. Jednakże to nie to samo. Moze to poprostu zagłębiony miniwstręd do Microsoftu ?? Może to to że milsze chwile spędzone przy PS2 ze znajomymi ?? Napewno nie przez moją nieotwartość - konsole wciąz posiadam, poważam i dokarmiam
Dobrze mówili poprzednicy - zależy od gustu. Jednakżę grając w DMC, Guitar HEro/Amplitude, God of War'a, Burnouta (na konsoli na kjtórej teoretyczne kto by pomyślał że będzie tak cudznie działać) Blacka, Killzone'a, Jack and Dextr'a ale też KAtamari czy patrząc jak brat przechodzi MGSy czy Finale a potem oglądająć brata ciorającego w Half Live 2/Halo2, sam grając w Conquera, Dooma czy DOA nie czułem tego samego.
Większa stabilność niepsucia się vs. małe rozmiary pozwalające szybkie przemieszczanie w każde miejsce, 4 gotowe miejsca na pady vs. więcej dobrych gier którye multi nie-online wykożsytują, dopracowana opcja online (płatna albo humh na sposoba

) vs. granie tu i teraz ze znajomymi w gry multi (więcej i dające więcej frajdy - jest to osobiste przezycie), zaprzepatrzone możłiwości czekania na wiele gier na current gena nawet w okolicach czasowych działania next-gena vs niezapominanie o starych graczach któży na nową konsole jeszcze pieniędzy nie mają, częstrze konwersje z kompa vs. wiecej nawet czasami pierdułkowatych ale jednak exclusive'uw, dobry w strzelankach pad, jednakże naprzykszający krwi w niektórych innych vs. pad ,,do wsztkiego" ergonomiczny i tańszy, możłiwosć emulacji vs granie w so sami bez emulacji i problemów z np traceniem klatek. Jeszcze moząń dodać to że XBox daje mozłwość oglądania filmów i słuchania muzyki bez problemu zdysku i z kompa podpietego do niego i to że XBox ma muzyczną 5.1. Tylko że co do podłączenai do kompa trzeba miećsieciówke a co do 5.1 trzeba mieć takie głośniki by naprawde zauwayć różnice (prawda ? ).
Byłoby tego więcej ale co się będe rozpisowaywał - i tak rozpisałem ogólny zarys mego podejścia. Mam nadzieje że niczego nie pomyliłem ani nie przekręciłem.
Mozę jeszcze raz napisze to co napisałem na początku - najlepiej mieć obie strony frontu., Wakacje bliziutko prace znaleść chwilową i zarobić na jakże tanią maszynke ( 400- 600 zł) i nie mieć problemów

Pozdrówka