Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Hdtv a DC??
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Retro > DC lives 4ever
izon
Witam.Jako że ostatnio zaopatrzylem se w odbiornik hdtv i mam zamiar znow zakupic sobie Deceka mam kilka pytan.Niedawno slyszalem ze istnialy jakies kable do Dc dzieki ktorym mozna bylo "wyciagnac wiecej z grafy" na tego typu odbiornikach.Jesli to prawda to co to za kabel i gdzie mozna by go dostac.Jesli to wszystko jest nie prawda to powiedzcie mi porpostu czym najlepiej podlonczyc deceka do telewizora lcd zeby nie bylo zadnego spadku w jakosci.
Towarzysz
VGA BOX
izon
Hmm a gdzie to mozna obecnie dostac??bo na allegro nigdzie tego nie ma:(
Solid_Snake_1
Zobacz tutaj - http://www.robson.pl/index.php?mod=akcesor&sprzet=Dreamcast
izon
Oj narazie niestety nie moge na to przeznaczyc 190 zlotych.W takim razie powiedzcie mi czym porpostu podlonczyc dreamcasta do telewziora LCD tak zeby nie stracic jakosci.Tzn czyli zeby gra wygladala tak jak na zwyklym tvku.Odrazu mowie ze mam wszystkie mozliwe wejscia chinche rgb itd...Pytam sie poniewaz slyszalem ze np podlanczajac ps2 do telewizora lcd przez zloncze rgb jest znaczyny spadek jakosci w grach
izon
ehhh jak jak kocham dzialy na ktore nikt juz nie zagląda:/
STIVI
ja zaglądam smile.gif przecierz ty jeszcze drima nie masz tongue.gif
izon
Wiem ze nie mam ale moge juz teraz kupic tego vga boxa tanio wiec kupie.Podobno rewelacyjny obraz jesli poporwadze z niego kabel s-video do telewziora lcd.A dreama tutaj raczej nie kupie a tak jak ty mam juz okazje go wmiare tanio kupic gdzie indziej biggrin.gif
STIVI
ech weź zajrzyj na allegro bo mi nie wyszło... ech i jak tu żyć confused.gif
ja go potrzebuje na sonica i szenmułe tongue.gif
izon
No ja wlasnie na allegro kupuje.I tez przedewszystkim do Shenmue:)Pogram tez w jet set radio a po drugie poporostu chce miec te konsole i zaluje ze sie jej kiedys pozbylem smile.gif
STIVI
ja kocham sege i sonica tongue.gif ech a skad jestes tongue.gif?
izon
Ja jestem z Krakowa a Ty??No moze ja Sonica nie kocham ale mam duzy respect do niego gdzy byla to pierwsza gra,którą odpaliłem na nowym dreamie zakupionym kilka lat temu.Najbardziej tylko zaluje ze dreamcast upadl bo na niego Sega wypuszcala najfajniejsze gry..
STIVI
nom Sega rulez
miałem mega driv'a i saturna (nawet panzer dragon 2 jeszcze mam)
ech kocham gry segi smile.gif
ja z Brzegu tongue.gif pisze przecierz
Martinex
Mam pytanie są jakieś gry na dreama które obsługują HDTV.
Na jednym zagranicznym sitecie wyczytałem że Soul Calibur obsługuje tryb 480p czy to prawda?
Martinex
A rozdzieczość 480p to nie jest czasem 720x480 z progresive scanem?
condom
my bad...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.