SieGra_SieMa
19 01 2006, 10:31
Czy wiecie cos o listach ciosow dla poszczegolnych fajterow bo nigdy nie gralem w bijatyki i znam tylko minimalne podstawy. I czy istnieje jakas polska lub europejska scena?
Ukyo_Tachibana
5 05 2006, 16:24
Rotfl nie ma zadnej sceny bo w tej grze sie zabija jak sie trafi jednym ciosem to typowo durna gra for fun a lista ciosow moze bedzie na gamesfaq.com
Łili, Łili - SieGra to jedno z kont Loco
A sama gra jest fajna, zwłaszcza w multi ("Parter śmieciu!!"

). Jest wesoło
Super Big Boss
6 05 2006, 08:27
Gra jest kozacka dla gości takich jak ja którym nie chce się ćwiczyć po nocach super mega hiper kombosów w Tekkena i nie przeliczać w której klatce wejdzie cios.
Bojan_Zaw
28 08 2006, 14:14
Ponoc mozna tam robic wlasna postac. Mozecie zapodac jakies linki z takimi opisami postaci? Chce sobie stworzyc ziomkow jak The Game i 50 Cent
Arturo3h
29 08 2006, 17:49
Mam tą gre od niedawna i nie wiem za bardzo jak sie zmienia style walki np. ze streetfighting na martial arts bo kupiłem obydwa a cały czas walcze jednym. Z góry dzieki.
first99
30 08 2006, 14:10
W tej grze jak kupisz drugi styl to możesz walczyć obydwoma np. Walczysz Kickboxing i jak kupisz submission to po L1+X masz 2 opcje. kopać przeciwnika, lub submitto'wać rękę lub głowę
Arturo3h
30 08 2006, 20:01
To L1+X trzeba naciśnąć w trakcie walki zeby zmienić styl ?
Ja stworzyłem swoją postać, która ma 3 style: Street Fighting, Kickboxing i Martial Arts i wymiata

A co do tej zmiany styli to nic się tam niezmienia. Wszystko jest od razu i nietrzeba kombinować. A co do ciosów to wybiera się tylko speciale, których jest od cholery...
QUOTE(Bojan_Zaw @ 28 08 2006, 15:14)

Ponoc mozna tam robic wlasna postac. Mozecie zapodac jakies linki z takimi opisami postaci? Chce sobie stworzyc ziomkow jak The Game i 50 Cent

Masz tam dość dużo opcji przy tworzeniu to jak się postarasz to stworzysz coś na wzór innych raperów
Bojan_Zaw
31 08 2006, 18:33
troche roboty przy tym bedzie

mam nadzieje ze mi sie uda ale przydalyby sie linki z wykreowanymi postaciami

jesli ktos zna to prosze podajcie. mam ochote nakopac GEJmowi po d****

pozdro dla fanow 50 centa
QUOTE(Arturo3h @ 30 08 2006, 21:01)

To L1+X trzeba naciśnąć w trakcie walki zeby zmienić styl ?
Nie, L1+X to mocny rzut
Ziomus_1
29 01 2007, 20:08
Co do styli walk to jest pare bajeruw ja kupilem se streetfighter marial arst i kickboxing i odblokowalem se nowy styl tiger....(cos tam) !!!! Mozecie tez sprobowac kopic submission marial arst i wrestling odblokujecie wtedy Kung-FU!!!!!!!!
POzdro dla ziomkuw 50 centa!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiecie jak używa się tych combosów,bo za bardzo nie czaje!!!!!!!
chodzi ci te gdy sie napelni Blazina? Jesli tak to musi byc pelny pasek potem aktywujesz (niepamietam jak gralem dawno temu w to) nastepnie lapiesz kolecia i robisz lewa galka ruch gore/dol/lewo/prawo by zrobic tego powera
A wiesz może jak te zwykłe chwyty się stosuje na przeciwnikach.Bo czasami mi wychodzą,ale nie za każdym razem.Wiem ,że się łapie (X) i pózniej naciska sie trójkąt lub kwadrat .Na pewno są jakieś kombinacje.Byłbym bardzo wdzięczny za jakieś wskazówki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.