Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Bleach
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Stron: 1, 2, 3
Killabien
Ktoś już oglądał ten drugi film? fajny jakiś?
Dworek
Ja nie,ale słyszałem że jest b.dobry.
=PiT=
sredni - strasznie standardowy, niczym nie zaskakuje, stara wioska i tyle. Nowy prze(pipi) potem ofkoz wsio wchodza w bankaie i go napierdalaja (oczywiscie kazdy musi pokazac swojego bankaia zeby fani mieli mokro), potem ofkoz happy end i tyle. Fajne kino do poduszki.
estel
Skonczylem ogladac gdzies na 90 odcinku. Zmienilo sie cos od tego czasu? Czy dalej walcza, bankajuja sie (z czego wiekszosc bankai i tak juz widzialem) i piszcza jak to trudno z toba wygrac! nie to z toba! nie z toba! itd? ;] Wiem, ze ichi ma swojego hollow maska. Komus innemu tez cos doszlo nowego, czy ta sama bieda co wczesniej?
Killabien
nie wiem jak w anime ale teraz takie cos jest w mandze. OOO moja super technika zaraz cie zniszcze, haha ale nie przewidziałeś mojej techniki giń.
Owiec
W anime dalej fillery dry.gif
Seigaku
CYTAT(Killabien @ 11 09 2008, 12:25) *
Ktoś już oglądał ten drugi film? fajny jakiś?

Świetny, właśnie obejrzałem. Fabułka nie najlepsza, oprawa A-V bez rewelacji, ale same walki zdecydowanie nadrabiają. Od drugiej połowy film robi się naprawdę ciekawy, a końcówka to już w ogóle rządzi. DiamondDust Rebellion pewno jest dużo lepszy niż Memories of Nobody czy chociażby ostatni Shippuuden Movie. Ja w każdym razie poczułem się mile zaskoczony.

CYTAT(estel @ 12 09 2008, 20:15) *
Skonczylem ogladac gdzies na 90 odcinku. Zmienilo sie cos od tego czasu? Czy dalej walcza, bankajuja sie (z czego wiekszosc bankai i tak juz widzialem) i piszcza jak to trudno z toba wygrac! nie to z toba! nie z toba! itd? ;]

A jak myślisz?

CYTAT(estel @ 12 09 2008, 20:15) *
Wiem, ze ichi ma swojego hollow maska. Komus innemu tez cos doszlo nowego, czy ta sama bieda co wczesniej?

W zasadzie to jeżeli chodzi o te dobre postacie to chyba żadna za specjalnie nie ewoluowała (może prócz Ishidy i Chada w ostatnich odcinkach), za to nowi bad guy'ie ostro wymiatają (mam na myśli pupilki Aizen'a, nie te Baunto leszcze z fillerów), no i ofkors Ichigo w swojej demonicznej formie.

CYTAT(Owiec @ 12 09 2008, 22:43) *
W anime dalej fillery dry.gif

Już niedługo, ponoć od połowy października akcja ma wrócić do wydarzeń z mangi.
Dworek
7 pażdziernika ostatni odc Filerów,potem akcja powraca do wydarzeń z mangi.
Owiec
Pojechali dzisiaj z odcinkiem ,przez 13min zrobili retrospekcje dry.gif Dzizas, jak tak maja wygladac odcinki ,to ja chyba odpuszcze.
Jakim
Teraz już chyba poleci normalnie. Niezłe wydarzenia teraz zobaczymy:o
Dworek
CYTAT(Owiec @ 16 10 2008, 19:37) *
Pojechali dzisiaj z odcinkiem ,przez 13min zrobili retrospekcje dry.gif Dzizas, jak tak maja wygladac odcinki ,to ja chyba odpuszcze.

No co ty nie ma nawet opcji żeby puszczali retrospekcje bo po co ? każdy kto ogląda od początku wie co się stało więc teraz wszystko będzie normalnie(po staremu)
Owiec
Ale przeciez tak od dluzszego czasu bylo, ze pierwsze ~5min to powtorka confused.gif I z 20min robilo sie 15, z czego 13 przegadane.
Dworek
No tak,ale 5 min to nie 13 min wink.gif .Jeśli chodzi o te przegadane minuty(sceny) to ja już się przyzwyczaiłem no bo co na to poradzic,w wielu anime tak jest.
Owiec
I znowu sobie jaja zrobili i normalny odcinek zaczal sie po 10minutach dry.gif Przeciez oni rownie dobrze moga wypuszczac 5minutowe odcinki i wyjdzie na to samo.
Dworek
CYTAT(Owiec @ 23 10 2008, 09:19) *
I znowu sobie jaja zrobili i normalny odcinek zaczal sie po 10minutach dry.gif Przeciez oni rownie dobrze moga wypuszczac 5minutowe odcinki i wyjdzie na to samo.

Jednak się myliłem.
Jednak trzeba ich też zrozumiec jezeli odcinki trwały by po te 20 min to później doszli by do chapter'ów z mangi i odcinki byłyby po 5 min,ponieważ 1 odc TV to ok . 2 odc mangi
Aramis
No to niech rysują normalną mangę, a nie przez pół chaptera pokazują jakiś wybuch czy coś innego.
Dworek
Naraszcie będzie ciekawie ^^ Zaraki i paru innych dołączyli do imprezy.
Ewcikson
CYTAT(Dworek @ 20 11 2008, 23:37) *
Naraszcie będzie ciekawie ^^ Zaraki i paru innych dołączyli do imprezy.

troche tpo potrwalo w mandze tez sie robi coraz ciekawiej
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.