Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Arcade Sticki
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk > Hardware
Solid_Snake_1
Witam. Mam dylemat, który arcade stick wybrać: oryginalny do mojego Dreamcast-a, czy ten uniwersalny do innych konsol - http://www.video-play.pl/product_info.php?...products_id=461 . Czy ten Soul Calibur II Arcade Stick naprawdę jest limitowany, czy raczej chcą je szybko sprzedać??
Solid_Snake_1
Sorry... Jestem zmęczony i nie chciało mi się przeszukiwać forum..
Devil
czy ktoś coś takiego widział. znalazłem to pare minut temu i z Mattem zastanawiamy sie co to jest. Tu jest link do tej strony.
kowal
triumf mysli technicznej nad zdrowym rozsadkiem

to jest własnie to

kolesiowi sie po prostu nudziło i powyprowadzał wyjscia pod rozne porty jakby przejsciowek nie było
ornit
QUOTE(kowal @ 14 07 2006, 14:08) *

triumf mysli technicznej nad zdrowym rozsadkiem

to jest własnie to

kolesiowi sie po prostu nudziło i powyprowadzał wyjscia pod rozne porty jakby przejsciowek nie było

kowal, ale on zapytał:
QUOTE(Devil @ 14 07 2006, 12:43) *

czy ktoś coś takiego widział. znalazłem to pare minut temu i z Mattem zastanawiamy sie co to jest. Tu jest link do tej strony.

Dlatego odpowiem: To jest arcade stick. Tą pałką po lewej się porusza ludzikieeem, a wciśnięcie jednego z tych sześciu przycisków po prawej powoduje zadanie ciosu... laugh.gif laugh.gif laugh.gif Ok, taki tam spam wink.gif
NemoKOF
Akurat jestem zwolennikiem lutowania lilku kontrolerow do jednego sticka. Dobre jest tez robienie jakiegos interface'u i uzywanie pudelek z kontrolerami. Przejsciowki generuja opoznienia (ZAWSZE jakiej jest, czasem malo wyczuwalne ale jest ZAWSZE) i sa problemy z kontrolerami 3rd party.

Jesli zrobimy kilka padow w jednym sticku, najlepiej jak kazdy jest oryginalny, otrzymujemy z reguly 100% kompatybilnosc, takze ja osobiscie JESTEM zwolennikiem takich rozwiazan.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.