cwikson
20 01 2006, 10:48
Jakie sa wasze typy na najlepsze gry na PSX na imprezke, tzn. multiplayery. Prosze o typy gier dla wszystkich czyli rowniez dla dziewczyn, bo jak wiadomo wiekszosc z nich nie przepada za sportowymi i bijatykami ;-)
viper1425
20 01 2006, 12:26
Dla mnie najlepszymi party games sa :
-Crash team racing - multiplayer na czterech rozwala kupa radochy (nie polecam crash nitro cart denne i wogole odprawili kaszane)
-Crash bash - playstationowy odpowiednik mario party zayebiste mini gierki fajne w (pipi)
-Quake 2 - tez zayebiste pod warunkiem ze ktos lubi takie gry jak ja z kumplami zaczynalem w to pizgac nigdy nie moglem skonczyc
-potem byla taka gra ktorej tytulu nie pamientam chodzilo sie takimi robotami policyjnymi i wypelnialo sie rozne misje tryb cooperative takze wymiata
przypomne se cos to dopisze
canabis
20 01 2006, 12:58
Nie ma bata, CTR to jest to!
Chociarz lubiałem przyciąć z kumplem w MoH:Underground
viper1425
20 01 2006, 13:06
Szczeze mowiac zagrywalem jakis czas w MoHa ale 1 nie przypadl mi do gustu w trybie multiplayer single jest o niebo lepszy ze szczelanek preferuje Quaka
Crash Bash naprawde dobry, szkoda tylko że jest tylko kilka rodzajów minigierek
CTR jak najbardziej. Te chwile długo zostają w pamięci ;].
Taaa CTR nie ma sobie równych, poza tym jeszcze Bishi Bashi (1, 2, 3), Track & Field 2000 seria ISS. Z pozostałych Team Buddies, Crash Bash.
Nie będe oryginalny: Speed Freaks, CTR, Quake 2 i Tekken 3
Schemat
21 02 2006, 18:00
Quake 2 - ja, kumple i nawet mój ojciec

. Niezapomniane chwile emocji i podwyższonej andrenaliny!!

Crash Team Racing - ja, kumple, kuzyni i siora
ISS Pro Evolution - ja i kumple!! Setki turnieji, a także gra w zespole. Czterech na konsole?? No raczej!!

W tych grach oczywiście multitap rulez!!
CTR i Worms Armageddon
Quake 2 ,Winning Eleven 2000,Oraz jak wszyscy to wszyscy CTR.Pozdrawiam
DDR, rozrusza kazdego! bez kitu, a reszta moze sie pokladac ze smiechu, jak nowicjusz gubi sie, plącze, gdy nie lapie rytmu, mozna sie genialnie bawic, patrzenie sie na 2 pacanow naprawde wywoluje salwy smiechu, oczywiscie samo tanczenie tez jest genialne:D
Schemat
25 02 2006, 13:16
Masz racje Kopaa, zgadzam się z Tobą. Hehz, dodac do tego jeszcze głośno lecącą muzę i imprezka na 102!!
CTR jest swietny, ale krol moze byc tylko jeden, a dla mnie jest nim ISS pro
joker145
21 05 2006, 21:49
Może to nie będzie związane z tematem, ale nie moge sie powstrzymać - najlepsze party games to picie pryty na czas

A z gier to zdecydowanie Crash Bash i ISS 2
1. Team Buddies
2. Crash Team Racing
3. WWF Smackdown 2
4. ISS
Kolejnosc przypadkowa. Smackdown daje naprawde duzo zabawy przez wiele godzin.
W pełni zgadzam się z moim przedmówcą

.
CTR
Wu tang shaolin style
Tekken3
Team Buddies
Crash bash
syphon filter
quake 2
Grzehoo
28 06 2006, 21:43
1. PESy/ISSy/WE
2. V-Rally 2
3. CTR
4. Quake II
5. Crash Bash
6. Tekken 5
Według mnie zdecydowanie Crash Bash i DDR

(no ,ewentualnie CTR ,ale to zależy kto co lubi

).
Er_WolvEr
1 07 2006, 11:33
Crash Team RAcing, Crash BAsh, TEkken3, Te Kapsułko-czopki (chyba TEam Buddies). Cholera szkoda że przedtem niewiedziałem, że ISSy wychodziły na PSXa.
Polecam wam:
- Crash Team Racing
- Crash Bash
- Tekken 3
- WWF Smackdown 2
Team Buddies
Bishi Bashi- 8 graczy na 2 padach(system pucharowy) szybkie zmiany, kupa śmiechu!!!
Micro maniac - jeśl dobrz pamiętam to była tu ciekawa opcja umożliwiająca granie czterem osobą JEDNOCZEŚNIE na dwóch padach.
Worms armagedon
Na końcu podam jeszcze Syphon filter 2 i Quake 2, gra ma sęs tylko przy podzielonym jakimś kartonem obrazie ( w moim przydadku puzzle i cztery segregatory ;-)
Kumple zagrywali sę jeszcze w Vigillante i twisted metal, ja tych gier nieczaje.
Aha no i oczywiście miusic 2000, a zwłaszcza opcja miusic jeam.
Jest jeszcze sporo gier dające sporo frajdy w multi:
Colin 2
Wipeout
GT
ISS
...
:-:Macieq:-:
22 09 2006, 18:13
CTR and Crash Bash
uuu, widze ze zaden z was nie gral w "Manpoku Nabe Kazoku" na PSX'a. Jest to ultra wciagajaca gra dla 1/4 osob kotra nazwałbym grą "kuchenną". Glownym zadaniem gracza jestr wyjadanie ugotowanego jedzienia z garka i przeszkadzanie w tym drugiemu graczowi. prawdziwy majstersztyk...
Bugs and Taz Time Busters

na 2plajery, gra to mistrzostwo
Alex van Cube
23 04 2007, 18:43
tekken3
iss
Maślana
20 06 2007, 10:40
CTR i Crash Bash
Paulek L
20 07 2007, 11:49
CTR, "Robale", Tekken 3, Team buddies - wielka multiplayerowa czwórka na PSX
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.