Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry Arcade na XL!
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Shinji-kun
Gry do pobrania z serwerow XL! Piszcie, ktore sa najlepsze, za ktore warto wywalic nie malo punktow MS, ktore sa badziwne tongue.gif
Towarzysz
Mam pytanie do posiadaczy zestawow Core i memorek 64. Czy mozna sciagac male gry arcade na memorke?
Maiden
Można towarszyszu:)
Godne uwagi jest geometry wars i Zuma.

Ja sie jednak wstrzymam z zakupem wszak niedulgo na XBL zawita street fighter 2 ( ocja multi via xbl ) oraz "robaki" od team 17 smile.gif

Kraza tez plotki o Goldeneye z N64 ale wydaje sie to mało realne...
Jędrek
Ja sciagnalem wszystkie, ale nie kupilem zadnej. Tak jak Maiden czekam na lepsze wink.gif
Moja siostra gra w Zume ostro i chce zebym kupil full'a. Ta gra jest chyba najlepsza.
bartiz
Geometry Wars rządzi na maxa aż tak, że full'a kupiłem ;]
Matrox
Najlepsza jest ZUMA, co jakis czas gram w trial ale szkoda mi MS points (niechcacy kupilem 1000 ;] ) bo czekam na SFII i Warmsy ;]
rysiu01
Jak dla mnie Geometry Wars jest masakra no i oczywiscie Zuma te 2 gry IMO swoja prostota i wykonaniem zrywaja beret biggrin.gif ale z zakupem pelnych wersji jeszcze sie wstrzymam rowniez czekam na SFII to dopiero bedzie sieka po xbl icon_twisted.gif
Towarzysz
Kiedy ma wyjsc Street Fighter 2?
Maiden
zachodnie serwisy pisza ze "niebawem" czy to miesiac czy tez trzy tego nie wie nikt...
hipcio
z pelnych gierek posiadam geometry wars (polecam goraco), i outpust kaoki (taka strategia, calkiem niezla)
Matrox
News z gameonly.pl

Team 17 w sprawie wydania Worms w wersji dla Xbox Live Arcade:

"MS kontaktował się z nami w ubiegłym roku i rozmowy posuwały się do przodu. Wiemy, że jest to ważne i poniekąd idealne miejsce dla naszej serii, punkt widzenia ten podziela też wielu różnych gości zajmujących się planowaniem rozwoju Live Arcade.

Jakkolwiek, z różnych powodów (a by być szczerym, głównie ze względu na nasze zobowiązania wobec PSP i DS'a) prace jeszcze nie ruszyły (chociaż dev kity XBLA mamy gdzieś od E3), lecz po zobaczeniu jak świetnie prezentuje się XBLA postanowiliśmy wznowić rozmowy. Nie oczekiwałbym na Waszym miejscu niczego w najbliższym czasie (to nie będzie prosty port Armageddon etc)

Dodatkowo, jeśli faktycznie się za to zabierzemy, będzie to dwuwymiarowa wersja z masą dodatków do ściągnięcia."

Czyli na wormsy trzeba bedzie jeszcze poczekac. (o ile beda)
Maiden
A chory masteruje Hexid'a ohmy.gif
Juz jest 138osmy na swiecie cool.gif
kaka
ja sie zastanawiam nad kupnem zumy bo imo ta gra jest genialna no i oczywiscie czekam na sf i wormsy
Matrox
Ja tez mysle nad Zuma i chyba jednak nie wytrzymam i kupie ;]

update:
Juz kupilem smile.gif
rysiu01
To dlugo zes wytrzymal cale 7 minut wink.gif ja jednak zdecyduje sie na geometry wars tongue.gif
Matrox
Zagralem juz raz i bylo warto biggrin.gif Ta gra jest poprostu swietna, wsrod osob ktore mam na liscie mam juz najlepszy wynik biggrin.gif Jak sie czlowiek wkreci to strzela tymi kulkami jak opetany ;]
kaka
a czy do pgr3 nie jest dolaczone geometry wars?
trukfadrat
do pgr3 sa 2 geometry warsy (1 i 2 czesc)... a ja tylko dziekuje bogu za to ze wormsy jak beda to beda 2d... kochalem tamte wormsy, bo te 3d sa do du.py...
bartiz
W PGR3 są demka.
trukfadrat
wlasnie pogralem w outpost kaloki i jak tylko bede mial mozliwosc to kupie pelne... (nie mam karty sad.gif )
Matrox
Nadal gram w Zume i polecam ta gre kazdemu, niby prosty pomysl ale niesamowicie grywalny biggrin.gif Juz prawie osiagnalem swoj pierwszy cel, czyli pierwszy 1000 w rankingu (aktualnie jestem 1034 smile.gif )
kaka
nie wiem czy ktos zauwazyl ale na mp pojawila sie kilka dni temu bardzo ciekawa gierka -Marble Blast Ultra

probowal juz ktos kopiowac i przenosic na memorce miedzy ixami pelne wersje arcadowek? czy tak sie da? huh.gif
Jędrek
No kurde powiem, ze coraz bardziej zaczynam zastanawiac sie nad kupnem full'a Marble Blast Ultra. Ta giera rzadzi po maxie. Ciut lepsza od Zumy ;]
Diabeu
mam pełne Geometry Wars i Smash TV
pierwsza to wizualny zayob, druga to fabryka mielonych - wesołe ma achievments typu "przejść 1 level bez kontynuacji" blink.gif ehehehehehehehehehehe chore
Maiden
Geometry wars tez ma "fajne" achievments tongue.gif
Diabeu
ta, jednak przy tych ze Smash to to pikuś - ilości wrogów zalewające ekran nieprzerwanie potrafią przytłoczyć
bartiz
Pikuś :> ? To walnij w Geometry Wars 1 milion bez straty życia. Respect;p
Diabeu
prędzej idzie to wykonać niż zrobić całe smash tv na jednym kredycie
Śledziu
Jako, żem fan erkejda z Live! to z fullów mam:
-Geometry Wars (wracam do tego, bo Black Belt Grandmastera w Mutant Storma nie zrobię, mam jeszcze tzw. życie osobiste), fakt - zacna pozycja
-Mutant Storm Reloaded - dla mnie bomba, wessało mnie na ponad miesiąc
-Marble Blast Ultra- daje popalic w singlu na zaawansowanych levelach, w multi GENIALNA, kolesie przezabawne rzeczy z tymi kulkami wyczyniają
-Outpost Koloki-miłe, luzujące, przyjemne, swingujące, troszkę frustrujące, bo ostro na czas no i sporo darmowych scenarów do zassania
-Smash TV (na moim 32 calowym LCD wyglądało, jak kupa, więc raz zagrałem do końca, marnując tysiąc kredytów i odpuściłem)

Z dem dobrze wessało mnie w Zumę i Wik'a.
<><
Maiden
Info i screeny z SF2: http://www.xboxpolska.net/index.php?id=1373
nelson
i gdzie do cholery ten SyF2?????? jest 28 luty i niema a mial byc 27.... sad.gif co za ludzie
ememiks
dokladnie gdzie ten sf2 kuzwa tez czekalem godziny odliczalem!!
peter
a kto nie czeka smile.gif zdaje mi sie ze to info było nie oficjalne
Maiden
lol http://www.astatix.com/zuma.php
ememiks
co lol no zuma na pc jest juz od dawna.
Mego kumpla dziewczyna to katuje az na wymiociny bierze.
Wogule oni maja korbe juz z ta zumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
nelson
Maidenik a kto dal ci tego linka smile.gif
Diabeu
QUOTE(Śledziu @ 21 02 2006, 16:28) *

-Mutant Storm Reloaded - dla mnie bomba, wessało mnie na ponad miesiąc

przez ostatnie dni to oderwać się nie mogę, przebija geometry kilkukrotnie
Maiden
QUOTE(nelson @ 3 03 2006, 01:52) *

Maidenik a kto dal ci tego linka smile.gif

Nup jakiś ;*

a tak NB to nabilem juz 200 000 w geometry wars winner_first_h4h.gif
Diabeu
pffff, ja mam jakieś 270 000 i się nie chwalę, bo nie ma czym biggrin.gif
YETI
A swoją drogą, nie sądzicie ze to troche dziwne grając w stare gry arcade na takiej konsoli jak X360 ? :)hehe
Ryo-San
to jest przeciez zwykly dodatek to po pierwsze - po drugie to wciaga jak bagno, kto nie gral ten nawet nie wie o co biega
Diabeu
byś zagrał to byś takich bredni nie pisał, doskonałe uzupełnienie oferty, nie zawsze mam ochotę grać w coś mocno angażującego - to wtedy mam czy Hexic'a czy Mutanta, lub też Geometry Wars - co by pyknąć kwadrans czy też dwa

większość z gier na Arcade ma też multi, posiadacze kont Silver mogą spokojnie zasysać pełne wersje gier i grać w nie - po części to oferta dla nich

na dodatek taki Mutant Storm w HD wygląda qrewsko smacznie
YETI
No jasne ze to jest zwykly dodatek i ze tego typu gry wciagaja, wiekszosc osob ktore mam na FL gra własnie w jakies gry arcade.
O wiel mniejszy procen gra np. PDZ czy DOA4.
I tak jak napisałes kto nie grał ten nie wie o co biega (ja), i dla tego wydaje mi sie to dziwne aby na next-genie tyle czasu spedzac z tego typu grami.
Ryo-San
bo czasami jest tak YETI ze nie masz 300zl na nowa gre - poprzednie przeszedles albo chwilowo chcesz od nich odpoczac - co robisz? poprostu odpalasz sobie gry na Arcade(ktore notabene na HDTV wymiataja graficznie ha!) i czas leci koorewsko szybko - jest przy czym zabic nude - zreszta ogolnie caly nowy Xboxy dashboard to taka studnia bez dna w ktorej mozna spedzic caly dzien nie nudzac sie. I musisz samemu to zobaczyc(najlepiej na HDTV - wtedy juz wogole dash nabiera nowgo wymiaru) zeby zrozumiec o co nam tutaj wszystkim chodzi.
aha i jeszcze jedno - gamescore - to oferuje kazda gra nawet Arcade i dopoki nie bedziesz mial nowego Xa dopoty nie zakumasz o co lotto, ale jednego mozesz byc pewien to uzaleznia.
Maiden
No jasne ze to jest zwykly dodatek i ze tego typu gry wciagaja, wiekszosc osob ktore mam na FL gra własnie w jakies gry arcade.

Co za bzdrura. To ze Nelson siedzi w Dashu bo nie ma na wlasnosc zadnej gry na 360 i że sympatie co niektorych lubia pograc w Zume nie znaczy ze to sie tyczy ogólu. Wiesz co zrobie ci na dniach screena z mojej freind listy przekonamy sie jak wygladaja te proporcje. Right ?
MaxVarEmreis
QUOTE(YETI @ 3 03 2006, 10:37) *

I tak jak napisałes kto nie grał ten nie wie o co biega (ja), i dla tego wydaje mi sie to dziwne aby na next-genie tyle czasu spedzac z tego typu grami.

Dziwne, że ja tego nie zauwazyłem unsure.gif . Ja jak wchodze do dasha to widze tylko DoA4, PDZ, RR6, ktos tam w Fifke przycina, PGR3....ludzie graja w Arcade, ale bez przesady.
nelson
QUOTE(Maiden @ 3 03 2006, 14:18) *

Co za bzdrura. To ze Nelson siedzi w Dashu bo nie ma na wlasnosc zadnej gry na 360 i że sympatie co niektorych lubia pograc w Zume nie znaczy ze to sie tyczy ogólu. Wiesz co zrobie ci na dniach screena z mojej freind listy przekonamy sie jak wygladaja te proporcje. Right ?

Oj Maiden nie pierdziel tongue.gif juz mam smile.gif a wczesniej tez mialem (pozyczona) ale mialem smile.gif
Flik
bo nie ma na wlasnosc zadnej gry
Ryo-San
ponizej lista 18 nowych gier na XBLA - wszystkie tytuly pojawia sie do konca maja

Cloning Clyde
Contra
Defender
Frogger
Galaga
Heavy Weapon
Lumines Live
Mutant Storm Empire
Pac Man
RoboBlitz
Scramble
Street Fighter II: Hyper Fighting
Small Arms
Texas Hole 'Em
Time Pilot
Totemball
Ultimate Mortal Kombat 3
Uno

nie wiem moze bede dziwny ale UMK3 na XBLA to przezmnie jedna z najbardziej oczekiwanych gier....tego roku unsure.gif
najlepszy mortal, w 720p(bedzie wygladal naprawde cudownie), do tego online - zawsze o tym marzylem...sprzedac komus fatala przez neta;] boosko...
ciekawie zapowiad sie tez SF II, Luminy i Contra - oj Arcade nabiera POWERA oj nabiera
*-dka
o kurka Lumines Live to te same co byly na PSP ?? bo jak tak to bedzie fazka smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.