Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gry Arcade na XL!
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ping
głupoty gadasz, downtime'y są raz na jakiś czas, ktoś musi konserwować servery aby miliony użytkowników mogły grać na swoich 360tkach, a luminki dość długo były w przygotowaniu i wiadomo że firma może na nich sporo zarobić a o to w tym wszystkim chodzi, tymbardziej że lumines nie jest produktem microsoftu tylko firmy 3rd party.
*-dka
Ok Na Merketplace są juz LUMINES waża 50,61MB a cena za calosc to tak jak myslelismy 1,200 MICROsoft Points

Ok ja juz sciagam !!! smile.gif

ps. nie ma nowych dem sad.gif

edit:

No jestem po malej sesyjce w Lumines i powiem ze jest Normalnie nie ma nic fajnego( nowego) w odnosnie do wersji z PSP confused.gif
ale jedna rzecz mnie rozbawia ten gosc co gada w tej grze smile.gif jakby gadal przez NOS biggrin.gif
FlyJ4ck
czyli za kolesia gadajacego przez nos placisz 100 zl

tu masz linka : google.pl <--wpisz gadanie przez nos i masz za free
ping
dry.gif nie skomentuje ostatniego posta.

*-dka, a jak prezentują się teledyski w tle itd.? Mi mimo wszystko będzie się wygodnie grało w HD niż patrząc w moje malutkie PSP
Butcher
OK, kilka uwag po sesyjce w Lumines:
- nie ma Artist Pack do zassania (a podobno miał być) - wiec póki co teledysków brak
- w Challenge Mode grałem 20 min., odkryłem 4 skiny - 2 nowe, 2 z PSP
- grafa spox, kolorki, HD itd.
- troche mnie zdziwiła wielkość klocków - nie wiem czemu ale wyobrażałem sobie to wszystko mniejsze, a tymczasem troche bydlaki... a może to 32'' w porównaniu do PSP robią swoje smile.gif
- całkowity odjazd to muza w 5.1 - np. skin Meguro z zawodzeniami jakiejś panienki w klimatach starojapońskich, biegające po kanałach - mniam, wszystkie efekty, jakieś pogłosy - hula po kolumnach aż miło, żal grać na słuchawkach
- po kilku minutach przesiadłem się z krzyżaka na analoga - o dziwo przesuwanie nim kostek jest dla mnie wygodniejsze (krzyżak potrafi przekłamać pion z poziomem czasami)
- albo mi się wydaje (bo dawno nie grałem na PSP) albo tu już od startu jest troszkę trudniej... już na drugim skinie jest odczuwalne lekkie przyspieszenie, na 3 luzik, na 4 znowu ostrzej (to właśnie Meguro - na PSP był w drugiej 10-tce skinów afair)
- fajne Time Mode, w Mission i Multi nie grałem
- niezłe, czytelne Menu z zakładkami
- rankingi
- gostek "gadający przez nos" był już na PSP, tylko tu jest ta mowa wyraźniejsza
- pierwszy zapis score na dysk - jakieś 30 sek. plus freeze, myślałem że mam zwiechę smile.gif, potem 2-3 sek.
- achievements... hehe... sama przyjemność smile.gif
Nie żałuję wydanych MSP - podstawowy błąd to przeliczanie na PLN tongue.gif - i nie panikujcie, ze to 100 zł. Mam konto na UK i na 1500 MSP wydałem 76 zł, z czego po zakupie Lumines zostało mi jeszcze 300. Czyli Lumines to jakieś 60 zł... Nie warto ?
Diabeu
100pln to będzie jak dokupisz ten pakiet za 600msp

pograłem w demko, przyjemne ale szkoda by mi było kasy na to - tyle to ja mogę za SotN dać
Matrox
pogralem chwile w Trial i kompletnie nie rozumie co w tej grze jest takiego fajnego... w zyciu nie dam 1200 MSP + 600 za wariacje tetrisa....
signap
majac na PSP Lumis jakos mnie nie przyciagnelo, wolalem TETRIS DS czy Meteos (ale tutaj nieda rady bo nei ma ekranu dotykowego confused.gif)
JuveFan
luminki na PSP - wypas.
Luminki na 360 ... lekko ...przeraziły mnie wielkoscia. Inaczej jak w psp'ku sie malutkie klocuszki składa..a inaczej jak mamy wielkie pustaki.
Wciaz wypas..ale trzeba sie przyzwyczaic..ot taka gra dla murarzy tongue.gif wielkie cegły i muza ... biggrin.gif
FlyJ4ck
cienkie te lumkinki...

FlyJ4ck
ta gra jest nudna,,, a te 'chwytliwe' kawalki ala disco kazachstan to juz wogole...

wogole se wrzucic wlasne mp3 na ruszt biggrin.gif
Diabeu
[Nie żałuję wydanych MSP - podstawowy błąd to przeliczanie na PLN tongue.gif - i nie panikujcie, ze to 100 zł. Mam konto na UK i na 1500 MSP wydałem 76 zł, z czego po zakupie Lumines zostało mi jeszcze 300. Czyli Lumines to jakieś 60 zł... Nie warto ?

za demo? bo tak trzeba nazwać tą niby pełną wersję, ile masz leveli na singla? 5? ile na multi? 1?

łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał wypas za 60 pln, nic tylko kupować - a potem wywalić jeszcze 1800 msp aby mieć WSZYSTKIE tryby kompletne, po 600msp za pakiet (któych nie ma na MP na dodatek) - nie no rewelacja

wersję na psp przynajmniej można sprzedać i odzyskać część kasy, a tu? no refunds

Mizuguchi, ty chciwa pindo
Zeratul
backgammon to oszukana gra... jesli grasz z piecioma graczami i trojka nich potrafi w ciagu gry wyrzucic 5 dubli o wartosci 5 lub 6 w ciagu jednej gry, gdy ty wyrzucasz 1... to znaczy, ze ktos zwalil kod gry... jacys amatorzy to robili... zamiast marnowac kase... fanom polecam wersje na http://kurnik.pl
Sanryu
Nie no fajnie nawet wygladaja(i brzmia:P) ale jakos wole lumines na psp.
FlyJ4ck
a ja zamiast wszystkich gier arcade polecam : www.miniclip.com
Diabeu
QUOTE(FlyJ4ck @ 20 10 2006, 19:12) *

a ja tobie polecam wrzucić na luz
*-dka
QUOTE(Diabeu @ 20 10 2006, 19:57) *

QUOTE(FlyJ4ck @ 20 10 2006, 19:12) *

a ja tobie polecam wrzucić na luz

no wlasnie wrzuc na luz smile.gif

ps. MOże wiecie kiedy bedzie ten Sensible SOccer ??
Diabeu
w przyszłym roku?

pojawiło się UMK3, i znikło - ciekawe co w następną środę będzie do zassania? :f
Mastah27
Trzy dodatki - Artist, Mission/Puzzle i VS CPU Mode - do Lumines Live! na początku 2007 roku:

http://www.gamespot.com/news/6160273.html

Premiera UMK3 w środku listopada:

http://www.gamespot.com/news/6160322.html
MaxVarEmreis
QUOTE(Mastah27 @ 21 10 2006, 12:11) *

Premiera UMK3 w środku listopada:

http://www.gamespot.com/news/6160322.html

Yyyy, gra już jest dostępna na Marketplace smile.gif Klik
Mastah27
Może i Gamespot pomylił się z tą listopadową premierą, ale w komentarzach pod newsem, który dałeś, ludzie piszą, że gry nadal na MP nie ma.
Diabeu
ja mam zassaną, trial na tą chwilę

możliwe że jest jak z demem THP8, część userów widzi a część nie
*-dka
Gra ktos w Uno ??
Diabeu
parę partyjek mogę pyknąć, dawno nie grałem
jiloo
tez na liste sie wpisuje tongue.gif
*-dka
to co dzis póznym wiecorem ? ja bede tak po 20 jakos bo o 18 do kina jade biggrin.gif
c1n3k
ja rowniez bardzo chetnie smile.gif wyslijcie mi invite jak bedziecie grac
jiloo
ja nawet raczej kolo 22, zreszta pewnie Diabeu tak samo
Mastah27
Pokaz Roboblitz:

http://www.xboxyde.com/news_3747_en.html
Diabeu
QUOTE(Mastah27 @ 28 10 2006, 15:41) *

dla mnie rewela - inteligentne, z humorem i świetną fizyką
adi
Sciągnął ktoś full Lumines?Prawda to że za 1200 MP mamy tylko 5 skinów na single i do multi?Bo jak tak to trochę słabo by było... sad.gif
Diabeu
nie zasysałem bo to z tymi skinami to prawda
adi
QUOTE(Diabeu @ 2 11 2006, 16:12) *

nie zasysałem bo to z tymi skinami to prawda

Ale słabo
Diabeu
w środę pojawi się Contra, cena 400msp

http://www.360monster.com/newspost.php?id=0000001397

a w 2007 dostaniemy od Atari m.in.
- Centipede
- Battlezone
- Asteroids
- Missile Command (icon_twisted.gif)
- Tempest
- Warlords
kermit
- Warlords

jesus, ta gra zmarnowała mi kilka pięknych lat za czasów Amigi, prosta ale wspaniała. Pierwsza i jedyna strategia w którą grałem turowo we 2 osoby z kuzynem na Amidze 600, eh Microsoft pobudza sentymenty smile.gif
grykom
Contra na markecie, 32MB
http://www.xboxic.com/news/1951

http://www.xboxic.com/news/1950
“Worms HD is now complete, and it’s just a matter of Microsoft releasing it”.
Diabeu
ciekawe które Wormsy to będą
Zeratul
no to na MP pojawia sie hity pokroju HALO i GoW...
Warlords... omg... wie ktos czy moze dodali do tego opcje Live? Jesli tak to was tam pozabijam XD
Diabeu
Zeratul, opcja na 4 graczy ci styka w Warlords'ach?
Zeratul
malo bo tam bylo bodajze 12... ale ok... zazwyczaj gralem pomaranczowymi, albo czerwonymi albo bialymi... chociaz gre poprzechodzilem kazdym kolorkiem nie raz... smile.gif

Nie no to jest news na pierwsza strone gazet... teraz jeszcze Civilization i Red Alerta(remake z PSX wink.gif poprosze i sikam ze szczescia...
El Loco Chocko
Male pytanie.
Chce zassac jakas arcadowke ale wacham sie jaka.Myslalem o bilardzie lub small arms ale chyba bardziej bym preferowal cos bardziej w singlu.Cosik mozecie polecic?
Yaxa
Geometry Wars jest absolutnym numerem jeden na XLA. Lykaj w ciemno nawet sie nie zastanwiaj czy warto.
Wampis
Najbardziej intensywna i jednocześnie nie tak retro jest Geometry Wars. Contra w sumie jest ok, choć może się szybko znudzić no i ten jej wygląd...
Cloning Clyde jest niezłe i dość zabawne, a do tego w singlu.
C1REX
Proste: pościągaj triale i samemu oceń co chcesz. To samo z normalnymi grami.

Czasami sam też zapominam, że Live jest tak za.je.bi.sty

BTW: Geometry Wars : )
Diabeu
Mutant Storm Reloaded, najlepsza gra dostępna na XBLA
El Loco Chocko
Dzieki a ze swojej strony dodam ze kretyn ze mnie bo zamiast sobie samemu posciagac to zapomnialem o tym ze moge smile.gif
Zeratul
kupa... backgammon jest najlepsza gra, chociaz w przypadku Arcade kod losowego rzucania koscmi zostal napisany przez jakiegos amatora...
ping
QUOTE(Zeratul @ 8 12 2006, 15:11) *

kupa... backgammon jest najlepsza gra, chociaz w przypadku Arcade kod losowego rzucania koscmi zostal napisany przez jakiegos amatora...

za nic w świecie nie mogę zrozumieć o co w tym wszystkim chodzi, niby o przesunięcie na drugi koniec planszy wszystkich swoich żetonów ale podczas gry totalnie się gubię w całej jej logice.
Wiadomo może czy microsoft planuje wypuścić XBOX Live Arcade Unplugged 2?
Jakuza
Zastanawiam się nad kupnem - XBOX Live Arcade Unplugged. Tylko czy warto ?
ArkejD
W 112 numerze PE masz krótkie opisy każdej z gier.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.